Hasznos programok
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ez a vidi tele van olyan effectel de kéne valami tutorial meg hogy melyen progival lehetne [LINK] 1:38 nál ami van
van olyan program ami kiírja játék alatt a proci hőmérsékletet?
MSI Afterburner+HW64 illetve AIDA 64-gyel megoldható de én AIDA 64-gyel még nem csináltam meg leírásban sem az van szóval jó a HW 64 is.
[LINK]
Meg van rájöttem cssk az a baj higy lehet visszacsinállni? :'( Mert azt meg nem talalom.
mit, hogy lehet visszacsinálni? Hát ugyanott ahol letiltottad jobb egérgomb és engedélyezés.
Sziasztok, bocsi, hogy ide írok, fogalmam nincs, hogy ennek a kérdésnek hol lenne a helye..
Na szóval van 1 olyan problémám, hogy haveromtól megvenném a Nokia n8-asát, de amikor kivette a simkártyáját, kérte az "anti theft cod"-ot.. a telefont úgy másfél éve vette a tmobile-nál, de fogalmam nincsen, hogy mi lehet az a kód. Nézegettem, hogy elvileg 12345.. és ha mégsem, akkor mit lehet ilyenkor csinálni? (nem, NEM LOPOTT)
Mi lehet a megoldás?
Szia én egy ilyen leírást találtam. Nem tudom, lehet ebben benne avan neked a válasz.
Az AntiThet egy biztonsági szoftver, annak érdekében, ha már egyszer ellopták a mobilodat, némi információt kapj a tolvajról vagy arról, akinél éppen van a telefon!
Az AntiTheft program kizárólag Telefonmemóriába települ, minden bekapcsoláskor automatikusan elindul és leellenőrzi, hogy a jogos tulajdonos SIM kártyája van-e a telefonba helyezve. A program jelszóvédett, így csak a tulajdonos tudja az AntiTheft beállításait módosítani. Ha minden rendben van, a telefon minden bekapcsolásnál felugrik 0,5 másodpercre egy kép a köv. felirattal: „SIM Card Accepted”. Ha a tolvaj a saját SIM kártyájával indítja a telefont, nem vesz észre semmit, mivel a program a háttérben „dolgozik”, küldi az információkat SMS-ben az általad korábban megjelölt telefonszámra. Ezek alapján könnyebben azonosítható a tolvaj és a mobilod helyzete.
Működése
Telepítsd a az AntiTheft programot (SIS fájl)
Válaszd ki a telefonod típusát (S60v3 Phone – S60v5 Phone)
Első lépésként az AntiTheft Configurator-t indítsd (alapértelmezett PIN kód: 12345)
Itt beállíthatod, hogy a védelem aktív legyen vagy sem illetve beállíthatsz egy telefonszámot ahova a program küldi az információkat, ha idegen SIM kártya kerül a mobilodba. (telefonszám formátuma: 36701234567)
Nyomsz egy Ok gombot és menti a beállításokat, melyeket a ***Status*** alatt ellenőrizhetsz
PIN kód változtatása
Indítsz az AntiTheft Configurator-t, majd a menüből válaszd a Change Password menüt
Ezután üsd be az új PIN kódot (Csak számokat használj!)
Nyomsz egy Ok gombot és menti a beállításokat
Majd kiírja a program a PIN kód megváltoztatását
Több SIM kártya használata
Inditsd el az AntiTheft Configurator-t
Kapcsold ki a Protection funkciót
OK és Exit
Cserélj SIM kártyát
Menj vissza az AntiTheft Configurator-ra
Most felismeri a program az új kártyát és menti a szükséges adatokat
Állítsd vissza a Protection funkciót
A program az alábbi információkat küldi SMS-ben
Telefonszám
IMSI szám
Cella infó
15 db névjegy a SIM kártyáról (kb 5-10 SMS-ben küldi el)
De apám felhuzta magát hogy Hamachi fel van rakva ki van kapcsolva Offline de ott mitatja hogy hálozat 7 kimenö meg bejövő. (a hálozat szolgaltatásoknál)
Vagyis akkor valaki lopja az adatokat a gépröl? Szerintem hülyeség mert Ofline vagyok be se tudna nyulni a gépbe max Team Wiver el.
Irjátok má le hogy mi is van mert már az agyamra megy a hülyesge. Kösz előre is.
Na szóval van 1 olyan problémám, hogy haveromtól megvenném a Nokia n8-asát, de amikor kivette a simkártyáját, kérte az "anti theft cod"-ot.. a telefont úgy másfél éve vette a tmobile-nál, de fogalmam nincsen, hogy mi lehet az a kód. Nézegettem, hogy elvileg 12345.. és ha mégsem, akkor mit lehet ilyenkor csinálni? (nem, NEM LOPOTT)
Mi lehet a megoldás?
Létezik úgymond tápegység kalkulátor? Vagyis beálitok egy x configot és hogy az menyit fogyasztana? Kösz előre is.
Szevasztok! Egyik haveromnak kéne valami program amivel meg tudja változtatni a hangját skypeon msn-en meg játékokban mikrofonon,én keresgéltem de nem nagyon találtam.
Clownfish
Sziasztok! Van Windows XP-re olyan program hogy pl. 1percente változik a háttér? Kösz!
Vannnak olyan programok de tiszta bug az összes...
A CCleanerrel most a meghajtó tisztítót használom, ép törli a szabad hely tartalmát.
NA ez mire jó? ÉS miért jobb, ha komplexen csinálja?
Egyáltalán hasznos dolog?
Ezt találtam róla:
Egyesekkel, és nullákkal írja felül a meghajtón lévő szabad helyet. Ez azzal jár, hogy nem tudsz helyreállítani törölt dolgokat, és rendszer visszaállítást sem. Mert hogy felülírja azokat is.Magyarul egy majdnem felesleges funkció benne.
NA ez mire jó? ÉS miért jobb, ha komplexen csinálja?
Egyáltalán hasznos dolog?
Szerintem alapból van benne olyan😃 Háttérnél valahol be lehet állítani azt hiszem. Kiválasztod a mappát és akkor azokat a képeket váltogatja. Ha jól emlékszem.
Ilyen csak Windows 7-en, és 8-on van!😃 XP-n nincs olyan, hogy váltogatja magától.
Talán valami programmal, de nem tudom sajnos milyennel:/
Na majd megnézem az XP-s gépen😃 Tisztán emlékszem, hogy nagybátyámnál váltogatta a hátteret az oprendszer s ez 7-8 éve volt😃 De lehet, hogy valami program volt de azért majd megnézem😃
Szerintem alapból van benne olyan:D Háttérnél valahol be lehet állítani azt hiszem. Kiválasztod a mappát és akkor azokat a képeket váltogatja. Ha jól emlékszem.
Ilyen csak Windows 7-en, és 8-on van!:D XP-n nincs olyan, hogy váltogatja magától.
Talán valami programmal, de nem tudom sajnos milyennel:/
Photoshop van magyar nyelven is. Gimpet is megpróbálhatod, de az buta.
Köszi. Leszedtem párat, de sajna mind lejárt próbaverziós.
Photoshop
Köszönöm.
Valami más esetleg egyszerűbb ill. magyar nyelvű?
Csak mert rengeteget kipróbáltam de csak egy részét konvertálják ha nem vesszem meg a teljeset.
köszi!
Senki se tudja? :\\
kérlek mondjatok valami jó videószerkeztőt 😀 lehetőleg több sávot tudjon kezdeni ( és megtudjam venni ismert torrent oldalakrol ingyen :$ )
Sziasztok.
Én egy olyan vírusirtót keresek ami AVG-nél és NOD32-nél jobb, baromi alaposan átnézi a gépet, felismer sok vírust és ki is írtja őket.
Szerintem az Avira jobb és szinte mindent meg talál annyi hátránya van, hogy angol de nem kell hozzá sok angol tudás. 😃
Én egy olyan vírusirtót keresek ami AVG-nél és NOD32-nél jobb, baromi alaposan átnézi a gépet, felismer sok vírust és ki is írtja őket.
Winamphoz a StreamRipper-t szedd le, én is azt használom és az jó
Köszi! 😀 Kifogom próbálni! 😆