Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok!
két vagy három héten belül szeretnék venni új vga-t de nem tudok dönteni ti mejiket javasoljátok: Sapphire Radeon HD4870 512MB GDDR5 KB:63.000FT vagy Gainward Geforce GTX260 GDDR3 860MB KB:65-70.000FT?
én is a 4850est ajánlom, Sapphiretól (érdemes, a Toxic megjelölésűt választani, mert jobb a hűtése, és gyárilag húzták is)😀
üdv!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van most egy ASUS EN 9800 Gt-m amit sikeresen eladtam, és szeretném lecserélni egy HD 3870 re. Ez jó döntés?
előre is köszi.
Én egy ATI 4850 512MB-ra szavaznék, véleményem szerint nem lenne érdemes a csere, úgyanazt tudja a 3870 mint a 9800/ vagy némely dolgokban gyengébb!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van most egy ASUS EN 9800 Gt-m amit sikeresen eladtam, és szeretném lecserélni egy HD 3870 re. Ez jó döntés?
előre is köszi.
Köszönöm a választ!Azért nem válasz gombot nyomtam,mert pocsface-nak is itt válaszolok.
Megnéztem a HD 3850-t és há nem rossz😀
Asszem,befizetek rá.Köszi szépen,és átlag 35 fps azé nem rossz😀1400x 900 az komoly😀Nekem a Most Wanted megy most 1280x 1024😀 ami ehez képest sehol sincs gépigényben😀
pocsface!Én 100 ezerért nem veszek új gépet.Megvárom mig lemennek a procik(pl quad) és DDR 3-ak az én álltalam gondolt árra,akkor veszek majd 1 konfigot.A jelenlegi HP gépem is 250 rugóért vettem 3 éve,tehát nem sporolos vagyok(nem anyuci kedvence vagyok😀😉
Még 1x köszi a segítségetÉs bocsi a hosszu hsz-ért
Ha linket adtok,az is jó.
Sajnos videókerikhoz nem értek,nekem tul bonyolult lett már ez a sok szám,és jelzés.
Köszi szépen előre is,ha valaki segít!
Sziasztok! azt szeretném kérdezni ,hogy ha vennék egy SAPPHIRE HD 3650 512mb (AGP) videó karit akkor megéri e, olyat venni és, elindulnak e rajta újjab játékok?😀
Hát nem érdemes nekem is olyan van.Mondjuk ha van hozzá egy penti 4 es 3 ghz fölötti procid akkor még mehetsz vele vmire.Nekem egy 3.2 cerka van hozzá de az ujabb játékoknál a proci miatt nem mennek jól.Szval sztem ne vegyél gyűjtsél még hozzá és már 100 ropi alatt vehetsz jó gépet.Én ezt tenném.Tanulj az én hibámból.
most készülök beszerezni 1 Sapphire Radeon HD3870 512MB-s 256bit-es DDR4-es kártyát és erről zeretném kérdezni a véleményeteket. jó teljesítményű?(viszi az assassin's creed-et max-on?)
Azt szeretném megkérdezni hogy milyen videókártyát vegyek min elfutnak a mostanában kiadott ilyen jobb játékok. Pl: majd a GTA 4 vagy a CoD5 és az UT 3, meg ilyesmik. Árban úgy 15-20 ezer között kellene.
Előre is köszi.
De majd jon egy csávo aki jobban ért hozzá remilem tudja mi van vele😞
De majd jon egy csávo aki jobban ért hozzá remilem tudja mi van vele😞
A Ram 2GB
A tápom gozom sincs milyen aztse tudom miaz😞
Hellotok én nemrég vettem egy
Nvidia Gforce 9800GT 1GB DDR 3 Ram
Csak van egy kis gondom nem megy már visszavittuk csak még egy ideig várni kell hogy megmondják hogy mi a baja!
Valakinek nincs valami tippje hogy mi lehet vele?
Mekkora, s milyen tápod van mellette? legalább 2GB rendszermemória van mellette? mert ezek mind-mind fontosak, főleg ha kipróbáltad egy másik gépben s abban működött!
Akinek többre is futja kb 50-60 ezerre az egy ATI 4870 et vegyen...
És akinek van 120 ezre az meg egy ATI 4870 x2 vel jár a legjobban 😀
Miért lehet?és igen minden jol volt csatlakoztatva!
Nvidia Gforce 9800GT 1GB DDR 3 Ram
Csak van egy kis gondom nem megy már visszavittuk csak még egy ideig várni kell hogy megmondják hogy mi a baja!
Valakinek nincs valami tippje hogy mi lehet vele?
Tudtommal a GTX200-as sorozat se támogat SM 4.1-et.
ezt is irtam roberto, vagy lehet, hogy rosszul fogalmaztam az Nvidiánál csak azok tudják, de nincs olcsó kari köztük 😞