Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
értem akkor az nvidia lesz a választás😃 az a nvidia 9500 gt az mennyire jo? jobban vioszi a gta 4-et mint a 8600 gt?
értem akkor az nvidia lesz a választás😃 az a nvidia 9500 gt az mennyire jo? jobban vioszi a gta 4-et mint a 8600 gt?
jobban de nemsokkal, de ha tunigolva van akkor már sokkal
a ddr 2 és ddr 3 között mennyire érezhető a különbség?
a ddr3-as sokkal gyorsabb!
a ddr 2 és ddr 3 között mennyire érezhető a különbség?
Hát nekem DDR2-es karim van, és nagyon gáz 😆 Nem lehet annyira tuningolni, és lassabb is... Szóval a DDR3-asat ajánlom...
tudna valaki nekem ajánlani olcsón 15000 ft é vidikarit? 512 mb os kb
Mondok 1párat...
1. MSI GeForce 9500GT 512MB DDR3 14e Ft. [LINK]
2. Sapphire Radeon HD4650 1GB DDR2 15e FT [LINK]
tudna valaki nekem ajánlani olcsón 15000 ft é vidikarit? 512 mb os kb
geforce 9500gt
Akkor vegyen GTS 250-et 😀 De a HD 4770 erősebb a 9800GTX-től. Tesztek is bizonyírják. 😀
akkor erősebb ha tuningolva van de ha a 9800gtx is tuningolva van akkor már nem erősebb.
haver akar venni 1 9800GTX+ VGA-t és van neki 1 E6400-as procia szerintetek elég ez a proci?
ne!! 9800GTX et vegyen mert az pénzkidobás az ati 4770 sokkal olcsóbb és még többet is tud
de ha mindd a kettő tuningolva van akkor jóval erősebb 9800gtx mint a hd4770
haver akar venni 1 9800GTX+ VGA-t és van neki 1 E6400-as procia szerintetek elég ez a proci?
ne!! 9800GTX et vegyen mert az pénzkidobás az ati 4770 sokkal olcsóbb és még többet is tud
ha szeretnék majd egy új vga-t venni és nem tom mekkora a tápom akkor az hogyan nézzem meg?
hogy-hogy nem tudod? leveszed géped oldalát és meglátod😀
volna egy kérdésem.Ha a mostani alaplapom nvidia csipes es akkorok venni egy Ati Radeon HD 4830 at akkor az alaplapomon foge menni vagyis az nvidia csip beleköt-e?
fog menni😀
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy valaki nem tudja hogy egy GAINWARD 9600GT 512MB-os kártyához mekkora táp kell?Vagy hogy jó e lenne az alaplapomba?Nekem egy AsRock ALiveNF6G VSTA-m van.Köszi előre is a segítséget!!😀
A helyzet az hogy jó minőségü táp-bol elég lenne akkár 400watt-os is, tehát a tápod az megfelel és az alaplapod is jó a foglalatokkal együtt. Viszont az tuti hogy a Sempron 3200-as kevés lessz egy 9600gt-nek, nem tud majd megfelelő mennyiségü adatot szolgáltatni neki. Ettöl függetlenül működni fog, csak nem lessz tökéletes.
magyarul sz*r lesz😆 mer nem élég neki a proci.
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy valaki nem tudja hogy egy GAINWARD 9600GT 512MB-os kártyához mekkora táp kell?Vagy hogy jó e lenne az alaplapomba?Nekem egy AsRock ALiveNF6G VSTA-m van.Köszi előre is a segítséget!!😀
A helyzet az hogy jó minőségü táp-bol elég lenne akkár 400watt-os is, tehát a tápod az megfelel és az alaplapod is jó a foglalatokkal együtt. Viszont az tuti hogy a Sempron 3200-as kevés lessz egy 9600gt-nek, nem tud majd megfelelő mennyiségü adatot szolgáltatni neki. Ettöl függetlenül működni fog, csak nem lessz tökéletes.
Sapphire Radeon HD4770 512MB DDR5
ez 25 körül van😀
szerintem is nagyon jó VGA!!!😀
ez 25 körül van😀
Cső!
Az én VGA-m:Asus Radeon HD3650 128BIT DDR2
az én VGA-m és e:SApphire Radeon HD3650 128BIT GDDR4 között mennyi a külünbség
Annyi a különbség, hogy az utobbi, sokkal gyorsabb a GDDR4-es memoria miatt...
Az én VGA-m:Asus Radeon HD3650 128BIT DDR2
az én VGA-m és e:SApphire Radeon HD3650 128BIT GDDR4 között mennyi a külünbség
Még1x köszi!!
Nem feltétlenül! Mert GDDR5!! Szal húzva simán jobb a 4770 de 10% húzás, hanem 20!
ne azt nézd hogy ddr5 hanem a tényleges teljesítményét! ha húzzák a hd4850-t is meg a hd4770-t is, akkor a 4850 a gyorsabb.
az jó hir!
Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3 256BIT
PowerColor Radeon HD 4770 512MB GDDR5 128 bit +húznám 10%-al
Ez majdnem olyan jó mint egy HD4850!
néztem egy tesztet, miszerint ha tuningolod, még jobb is😀