Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
4670 erősebb!
Köszi!
Most kinéztem még1 videó kártyát!Szerintetek melyik a jobb?
1.Gigabyte GV-N95TD3-512H 9500GT 512MB DDR3 PCIExpress
[LINK]
2.Gigabyte R4670-R467D3-512I 512MB DDR3 PCIe
[url]http://www.aqua.hu/gigabyte-r4670-r467d3-512i-512mb-ddr3-pcie-56224.html/?search_termek=HD4670&id=termekek[/url]
Mivel most ennyire lement a HD4870 ára, eldöntöttem, hogy ilyet veszek! 😀 Ennek a VGA-nak elég lenne egy Gigabyte 460W-os tápegység, vagy inkább Ultra Power550W ?
sztem a 460w os táp már nem bizti hogy elég neki biztos ami biztos cseréld le arra az 550w osra jobban jársz 😉
Hát azért 550 w se kell neki de ha csak ez a két táp jöhet szóba akkor inkább az.
Mivel most ennyire lement a HD4870 ára, eldöntöttem, hogy ilyet veszek! 😀 Ennek a VGA-nak elég lenne egy Gigabyte 460W-os tápegység, vagy inkább Ultra Power550W ?
sztem a 460w os táp már nem bizti hogy elég neki biztos ami biztos cseréld le arra az 550w osra jobban jársz 😉
A 4550-es 64 bites, a 4670 128 bites.
köszi!
hali ez jó kari?
lehet vele maxon nyomni a gta4et crysisokat nfs uc? prototype egyszóval a mostani játékokat maxon lehet vele nyomni?
[LINK]
Hát elmennének vele.
lehet vele maxon nyomni a gta4et crysisokat nfs uc? prototype egyszóval a mostani játékokat maxon lehet vele nyomni?
[LINK]
Nem tudom milyen VGA át vegyek mert 20000 ft bol kell vennem
20-25 ezerért kapsz 9600 GT-t
20-25 ezerért kapsz 9600 GT-t
ez a kártya mennyivel marad el 4870től amúgy?
hát mivel a 4770 majdnem olyan erős mint a 4850 akkor elég sokkal le van maradva tőle
Peterboy90 szivesen segítek bármikor
Nagyon köszi hogy szóltál már máshol megrendeltem a 4770et 28000ért, töröltettem és megrendeltem most azonnal a pcxen, igy spóroltam 4ezret nagyon köszi.
Na erről beszéltem 24 ezerért veszel olyan karit ami veri az nvidia 30ezres kariját ennyi ATI/AMD a legjobb
Amúgy az egész gépem a pcxtől van najó kivéve a tápom mert az az aqua computertől vettem
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=24583[/url]
És Crossfire-ben? 😃
Akkor már inkább HD 4670 crossfire. 😀 De elég egy HD4770, 4830 is!
Utánanéztem es a Palit Radeon HD 4850 1gb-s videokártya nagyabol ugyan olyan teljesítményű mint a 4870-s.ez igaz? mert a teszteken nagyon nagyon kozelvannak egymáshoz
Nem lehetnek annyira közel, mert a 4850 GDDR3-as, és a 4870 GDDR5-ös
a 4850 nincs olyan erős mint a 4870
MBenjo
hát a legtöbb játék még elmegyeget rajta de szerintem vegyél egy erősebbet pl 4830 már 20 000 Ft ér is van a pcx.hun
GeForce 9600GSO szerintetek ez milyen, megeri megvenni?
Akkor inkább már 9600GT, mert az erősebb!
EVEREST Ultimate Edition nekem ez van
és az Catalyst Controlba az ATI Overdrivenál te magad betudod állítani h mennyit forogjon a ventid😀 és én így néztem meg😃
szal szerintem azért jó ez a hűtő fajta