Én Windows 8.1-re (kalóz) raktam rá a Windows 10-t és azt írja, hogy aktiválva van. Ergo most "ugyanazt" kapom mint ha eredeti lenne? A frissítéseket ugyanúgy megkapom?
Otthoni felhasználásra szerintem fölösleges NT-t fölrakni. NT ha jól tudom vállalati felhasználásra szól. De amúgy ha leszeded a Download tool-al, akkor ki tudod írni DVD-re vagy USB-re. De nem hiszem hogy aktiválni tudod. Nem találok semmi olyan infót ami arról szólna hogy NT-ről frissítve aktiválódik.
Robin😆:en is hasonlo helyzetben voltam ....ugy oldottam meg hogy egy regebbi windowsom usb-n volt,egy warezolt 8.1 ami aktivalva volt szoval azzal csinaltam egy clean instalt ,formataltam meg minden es ugy boot utan az aktivalva volt.Erre ratoltottem a toolt es updateltem 10 re utana meg csak annyi volt hogy kitoroltem a windows.old foldert....kicsit hulyen hangzik ez a megoldas de szerintem ez all a legkozelebb egy clean installhoz
Rammstein32 Egy friss rendszer is sokat dob a teljesítményen. De a legnagyobb javulást úgyis akkor fogod elérni ha DX12-t is ki tudod használni, de erre még nincs lehetőség. Majd Fable: Legends fogja először kihasználni DX12-t, addig a régi játékoknál ne várj hatalmas javulást (a nagyon újaknál még talán, azok lehet valamilyen mértékben használják már DX12 lehetőségeit).
Valaki nem tudja hogy startos searchben a feltelepitett appokat miert nem dobja ki? az all apps listaban benne vannak a kereses megsem dobja ki...regebb nem igy mukodott
Rammstein32 Honnan kéne tudnuk? Már lehet azert is jobban fog menni mert friss rendszer, vagy az uj driver jobban telepíti. Akinek 15-20 FPS javulása van azoknak nem 10 FPS-ek van és akkor abból lesz 30.. nem-nem... Akinek pl 70 FPS-volt annak msot lehet 80-85. 25-30 FPS-nél nem kell max 5 FPS-re számítani
Minden játék jobban fog futni win10-en.. Már nekem is fent van. DayZ SA-ban valamivel tényleg több az FPS! Bár szerintem azért játék függő is! Haverom sokkal feljebb tudta rakni a GTAV beállításait..
Batmannél nekem sokkal több fps-em van, de ugyanúgy droppol meg beakad a képernyő, de az már a játék hibája. Nagyon gyors és reszponzív rendszer, de amit nem értek, hogy 15 mp alatt bebootol és utána mikor beírom a jelszavamat, több idő mire beloginol mint maga a boot..
Kvindor: Kiválaszthatod, hogy fel updateled a mostani rendszered vagy kiírod DVD-re és bootolva telepíted újra. Utóbbinál tudod formázni a gépet, mint ha teljesen új lenne. Driverekről nem tudok nyilatkozni, mert csak a videókártya drivert szoktam letölteni, más driverekről nem tudok.
Valakinek játék közben gyorsabb valakinek lassabb. Amit viszont mindenki dicsér az maga a rendszer gyorsasága és igénye. Kevesebbet használ, és pl két felbontás között gyorsabban vált, gyorsabban kezelhető stb.
Sziasztok, nekem NT-s 8.1-em van de szeretnek 10-et. Ha letöltöm MediaCreationTool-ből és kiírom DVD-re akkor valahogy tudok jogtiszta rendszert csinálni? olvastam hogy lehet telefonos aktiválást is de azt hogyan kell? Vagy csak valami aktivátorral lehetne már csak megcsinálni? És akkor már nem lehet jogtiszta szoftverem csak ha pénzért megvásárlom?
Játékoknál okoz észrevehető különbséget? Illetve ha feltelepítem a windows 10-et akkor ez is olyan mintha újratelepíteném a gépet, tehát minden drivert programot vissza kell raknom, vagy hogy van ez?
A frissítési folyamat többeknél megszakadt látszólag ok nélkül, különböző hibakódokkal dobálózva. Az egyik ilyen hibakód, az “error 80240020″, amire a következő megoldás javasolt:
Törölj mindent a “C:\Windows\SoftwareDistribution\Download” könyvtárból
Rendszergazdai parancssorból futtasd a következő parancsot: “wuauclt.exe /updatenow”
Alonso01: Szívesen, ha kell segítség az aktiváláshoz írj PM-be.
Sziasztok
Nekem olyan problémám van hogy megnyomom "Ok,értesitést kérek,ha kész" gombot de nem történik semmi!!!
Igen ezt már próbáltam: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/windows-10-failed-to-install-error-code-80240020/9d69a99b-1851-4464-b10b-e69946993e78
phoenixfire: Asztalon jobb gomb --> személyre szabás, azon belül a Színek opció -->ott lejebb tekersz és ott van, hogy Szín megjelenítése Start Menüben, a tálcán és Műveletközpontban
Nekem tört 8.1 pro-m van jelenleg. Ha én a microsoft-ról le szedem a windows-t és elkezdem frissíteni utána elvileg kérni fog kulcsot.
Nektek, hogy sikerült aktiválni?
BukoTt hiába mérgelődsz nem tudsz mit tenni. Milliók próbálják egyszerre letölteni, így a szerverek is megadják magukat egyszer, ekkora terhelés alatt. Nálam se megy, sőt, azt a bizonyos mappát is csak létrehozta és kb 50b-nyi adat van benne a 6GB helyett.
BukoTt Lehet hogy a szerverrel van valami gond, mármint Windows Update szerverével. Első nap azért rengetegen töltik le. Próbáld meg holnap, talán akkor már jobb lesz.
AMD jóval előbb adta ki a W10-es drivert mint az nVidia. 😃 És félre értés ne essé, nem vitát akarok kezdeni, ugyanúgy szeretem az nvidiat, sőt jobban mint az AMD-t de azért nem kell a konkurenciát a földbe nézni. 😃
Egyébként végre sikerült felraknom valahogy, undorító, hogy még mindig bekavar a Winfos telepítésébe az, ha be van dugva akármilyen háttértároló. Kb 5x akadt meg a telepítés 77%-nál aztán a 6. alkalommal kirántottam a külső HDD-met és egyből tovább ment és fel is rakta. Ugyanezt csinálta néha a Win8-nál is, meg a Win7-nél.
Ilyennel találkozott már valaki? 😲
Kvindor: Kiválaszthatod, hogy fel updateled a mostani rendszered vagy kiírod DVD-re és bootolva telepíted újra. Utóbbinál tudod formázni a gépet, mint ha teljesen új lenne. Driverekről nem tudok nyilatkozni, mert csak a videókártya drivert szoktam letölteni, más driverekről nem tudok.
A frissítési folyamat többeknél megszakadt látszólag ok nélkül, különböző hibakódokkal dobálózva. Az egyik ilyen hibakód, az “error 80240020″, amire a következő megoldás javasolt:
Törölj mindent a “C:\Windows\SoftwareDistribution\Download” könyvtárból
Rendszergazdai parancssorból futtasd a következő parancsot: “wuauclt.exe /updatenow”
Alonso01: Szívesen, ha kell segítség az aktiváláshoz írj PM-be.
Nekem olyan problémám van hogy megnyomom "Ok,értesitést kérek,ha kész" gombot de nem történik semmi!!!
Igen ezt már próbáltam: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/windows-10-failed-to-install-error-code-80240020/9d69a99b-1851-4464-b10b-e69946993e78
Az én netem max 240kb/s-al szed csak azért kérdem.
Ha hazaérek megpróbálom 😀 Köszönöm az ötletet
Én ezt leszedem és elindítom hát nem nyitja meg hanem blokkolja az avast, ez miért van?
Nektek, hogy sikerült aktiválni?
Szép, eredeti Windows 10, aktiválva 😆
Min. 10-15 fps-t dobott rajta.
Eddig nagyon zsír az egész. 😀
BukoTt Lehet hogy a szerverrel van valami gond, mármint Windows Update szerverével. Első nap azért rengetegen töltik le. Próbáld meg holnap, talán akkor már jobb lesz.
[LINK]
Egyébként végre sikerült felraknom valahogy, undorító, hogy még mindig bekavar a Winfos telepítésébe az, ha be van dugva akármilyen háttértároló. Kb 5x akadt meg a telepítés 77%-nál aztán a 6. alkalommal kirántottam a külső HDD-met és egyből tovább ment és fel is rakta. Ugyanezt csinálta néha a Win8-nál is, meg a Win7-nél.
Lehet vártam volna míg ki nem írja...
winrar: DVD filmet az is letudott játszani kapásból. Itt nem ad rá lehetőséget. A beépített valami a media player helyett meg nem ismeri fel.