Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
jah igen bocs én írtam rosszul 😀 és kösz.

És miért nem tudom feltenni a VGA Driver-em? win 10 64 bitre? csak 32 bites VGA driver-t találok nVidia oldalán a kártyámhoz...és ezt nem engedi feltenni...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem Win10-hez kell hirdetésblokkoló hanem böngészőhöz. Edge-hez nincs még, de a régi böngészőkhöz van.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Én is lefrissítettem, oké eddig minden, de nincs win 10 re valami Ad block mert engem ez rohadtul zavar hogy 30 sec-es reklámokat kell bámuljak minden videó előtt... én mindig is használtam win 7 nél szal megszoktam hogy nincs tetves reklám de itt nem találok semmilyen Ad block ot win 10 hez...
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Én rá frissítettem a Win7-re letöltéssel együtt 50perc volt kb Éjfélkor neki álltam 0:50kor már raktam fel a VGA drivert..
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Csak kíváncsiságból. Nektek miért telepített ennyit? Én tiszta telepítéssel is kb 40 perc alatt megcsináltam, működött a rendszer.
0
0
0
0
gregorpgm avatar
rodymusic Mintha csak az én sztorimat írtad volna le. 😃 Én is hajnalban kezdtem neki, hót fáradtan, arra számítottam, hogy meglesz gyorsan. Aztán hajnal fél2 felé már úgy döntöttem, hogy kikapcsolom a TV-t és alszok, aztán csak félálomban hallottam, hogy újraindult a gép, na mondom most már megnézem milyen lesz, de csak csinálta tovább. Ezt eljátszottam még párszor, aztán inkább letakartam a képernyőt és fél3 körül mentem aludni, most reggel próbáltam ki. Végre egy egységes rendszernek érződik, így a 8, 8.1 után, nem egy ilyen mobil-PC átmenetnek. Szép, letisztult, gyors, és nagyon jól kezeli a memóriát, eddig tetszik. 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Hirdetésblokkoló nekem alap. Magukat a hirdetéseket még úgy ahogy elviselem, mert ugye az oldalaknak is valamiből fent kell magukat tartani, hanem a pop-up ablakok idegesítenek. Nem egy olyan oldal van ahol tökmindegy hova kattintasz az arcodba dob legalább 3 pop-up ablakot. Hirdetéseket is addig viselem el, amíg nem abból áll az oldal, hogy 90% hirdetés 10% tartalom.
0
0
0
0
csuz-li avatar
moki3: Hacsak az nem. Mondjuk, mivel a rendszert úgy tudod legálisan beszerezni, hogy frissíted a régit, nagyon nem ártana előtte egy vírusirtás, mondjuk avast boot előtti vizsgálat, vagy valami hasonló.

chrono02: Mondjuk én sosem használtam hirdetésblokkolót, úgyhogy ez nekem nem is hiányzott. Persze fogalmam sincs, hogy azt a böngészőt lehet-e beépülőkkel bővíteni (biztos lehet), mivel általában alapon szoktam hagyni a böngészőt, nem rakok rá semmit, csak a java-t telepítem a bank miatt.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Te tudod, de én inkább lecserélném és megszoknék egy újabbat, mint hogy azzal a szarral szopjak nap mint nap. Úgy zabálja a memóriát, hogy már-már azon csodálkozom hogy fizikailag nem tünteti el.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Le nem cserélném Chrome-ot nekem nagyon tetszik meg gondolom ezt szoktam meg.. csuz-li: remélem én is hogy javítják.
0
0
0
0
no avatar
csuz-li: egyszerű, rákattintok, és nem tölti le 😃 lehet azért van mert vírusos a gépem és túl lassú.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Edge valóban nem rossz, viszont én még nem használom. Tény, hogy gyorsabb, viszont hirdetésblokkoló nagyon kéne hozzá. Addig míg ki nem jön egy hirdetésblokkoló addig nem fogom használni.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Óvatosan mondom, de a Microsoft új böngészője se rossz. Gyorsabb,. mint a Chrome, a Firefoxról meg nem is beszélve. Mondjuk nekem ismét a chrome lett az alap, de én azt már megszerettem.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
BenjaminHun azért mert chrome egy nagy kalap szar. Szedj le egy normális böngészőt. Nálam Firefoxban semmi baja nincs.
0
0
0
0
csuz-li avatar
moki3: Mi az, hogy nem engedi leszedni?

BenjaminHun: nekem a médialejátszó is betorzítja a hangot, pár oylan számnál, ahol több a basszus. Gondolom, majd javítják.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Sziasztok Fel tettem a Win10-et és valamiért valamikor nagyon be torzul a hang ha youtube-on hallgatok zenét Chrome böngészőben ez a jelenség nem jön elő WMP-ben. Nem tudjátok mért csinálja chrome-ba?
0
0
0
0
no avatar
de nekem azsem működik valamíért. a mediacreationt (vagy mit) meg nemengedi leszedni.
0
0
0
0
csuz-li avatar
moki3: Mert a Microsoft hullámokban teszi elérhetővé a frissítést, hogy a szerverei bírják a terhelést. Ha türelmetlen vagy, akkor szedd le a microsoft oldaláról az új telepítőt és használd azt frissítésre. Itt már többször leírtuk, hogy hogyan kell.
0
0
0
0
no avatar
nekem míért nem elérhető a win 10 ? pro verziós win 8.1-em van mégis mindíg azt írja hogy majd küld értesítést ha elérhető lessz a win 10, a tálcán lévő windows ikon is egyszer van egyszer nincs, de azis azt írja még mindíg mint hónapokkal ezelőtt. nameg hogy "kér e értesítést ha kész"
0
0
0
0
danee23 avatar
Kérem szóljon valaki ha már telepítette Intel HD 4000-es 3000-es vagy régebbi intel grafikusos rendszerre, és legyen szíves pár szóban kommentálni drivereket. Köszi előre is ha van ilyen 😀
Tomblack legyen faternak is jelszava, az a legegyszerűbb, nem?
0
0
0
0
Thomaz avatar
Valaki tudja hogyan lehet kikapcsolni az automatikus bejelentkezést az utoljára használt fiókban?
Win8-nál is ez volt a gond mivel az apám is használja a gépet és neki nincs jelszava ott megtudtam csinálni egy programmal de itt nem működik.
Feltenném a gyakorikerdesekre.hu-ra csak hát a kedves moderátorok voltak olyan ügyesek és letiltották az IP címet már 2 hónapja miután összevesztem valamelyik idióta gyerekkel az meg feljelentette az összes hozzászólásomat a kérdésnél és tessék most is szívok. Írtam már a modiknak de szó szerint leszartak. 😆
Szerkesztés: Már találtam is valamit meglátjuk működik-e:

[LINK]

Szerkesztés2: OK nem működik.
0
0
0
0
Underworld avatar
hát igen 😆 nagyobbítani szeretnénk _D 😆 de szerintem le van írva egyértelműen! 😃
0
0
0
0
3franky avatar
Ennél kisebbek már ne nagyon legyenek. 😆 Most a "nagyobbítás"-ról volt szó.
0
0
0
0
Payphoner avatar
Talcan jobb klik--> tulajdonsagok--> kis talcaikonok hasznalata
0
0
0
0
Underworld avatar
a képernyő beállításoknál ha húzom a csuszkát az baj hogy minden megnagyobbodik,és nem lehet csak azt külön..:/
0
0
0
0
3franky avatar
bence493 ez a tálcán lévő ikon nagyobbítás majd engem is érdekelne, egyelőre nem jöttem rá hol lehet...
0
0
0
0
Underworld avatar
de nem az asztalon hanem a tálcán lévőket
0
0
0
0
Underworld avatar
hogyan tudom a tálcán lévő ikonokat megnagyobbítani mint pl 8ba volt?
0
0
0
0
theavanger avatar
bukta2
nekem a mellette levő kék tetszik, csak nem találom azt az opciót amivel kilehetne cserélni az ikont olyanra. Mindenhol kerestem de nem találtam.
0
0
0
0
bukta2 avatar
karedavid0303 van azoknak jobb dolguk is minthogy téged cseszegessenek... van most elég bajuk...

theavanger

felülről a 3. sztem jól néz ki!
0
0
0
0
theavanger avatar
Helló mindenkinek.
Ma tettem fel a Windows 10-et és az ikonokkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
Hogyan tudnám kicserélni őket? pl a GW2 ikonját egy ilyenre:
https://pre10.deviantart.net/7baa/th/pre/f/2014/042/3/2/guild_wars_2___metro_style_icons_by_xmilek-d761jir.png?
Az ikonok száma a start menüben korlátozott, mert kb.18-nál több ikont nem enged felhelyezni?
Az ikonok méretét hogy lehet állítani? Úgy értem, hogy oké hogy az óra lehet nagy, de mi van ha én a játékok ikonjait akarom nagynak? Azt nem lehet?
Illetve az ikonok színét külön lehetséges átállítani?
Hozzáteszem nem volt Win8-am, csak Win7-em előtte, szóval nekem újak ezek a "csempék".
Előre is köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
bukta2 TEMP mappába tölti szerintem.

3franky köszi, működik.
0
0
0
0
3franky avatar
A fehér ablakok színének átállításához:
[LINK]
0
0
0
0
bukta2 avatar
nekem már megy a letöltés de hová telepíti? c-ről fogy a hely de nincs semmi mappa... :/ hogyan kell előhozni a rejtett mappákat? tunda valaki segíteni?
0
0
0
0
Titan Killer avatar
Nekem ezt írta ki kék hátérrel és újraindult a gép.
A számítógép problémát észlelt ezért újraindul.
Meg valami drivert is írt.
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Windows 10 hibája lehet?
0
0
0
0
Dawminator avatar
A geforce experience csak nekem nem jön már be windows 10-en? minden jól megy csak ez nem,pedig már ki is jött valami új illezstőprogram azt irja,de nem tudok belépni nem indul el..
0
0
0
0
visor261 avatar
... mármint (uk locale val vagyok) és a csevegés "chit-chat" funkciót nem engedi(nem válaszol hanem rákeres a neten)
(nem vagyok hülye én angolul telepítettem és később szedtem le hozzá a hun+jp beviteleket)
0
0
0
0
Thomaz avatar
Cortana nem működik magyar nyelvű változatban mert ez mo. erre sincs igény 😕
Talán jövőre lehetséges hogy megcsinálják.
0
0
0
0
visor261 avatar
nekem re6 alatt 7/8 nál 10fps-el többet adott mint most 10 nél a 15.7.1 driverrel már csak 9 fps-el kevesebb...
am csak nekem nem működik a csevegés cortanával vagy másoknál is bugos?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nekem tiszta telepítéssel tökéletesen föltelepült, úgy kb 20 perc alatt meg is volt minden, futott a rendszer.
0
0
0
0
no avatar
Én egy MediaCreationTool nevű programmal frissítettem, aminek annyi előnye volt, hogy instant, egyből le tudtam tölteni és telepíteni. Már fut minden probléma nélkül, csak az új AMD drivert telepítem (15.7.1).

És hát tetszik. Szép, gyors és aminek külön örülök, hogy az alapértelmezett hülye hangokkal is kezdtek valamit 😃
0
0
0
0
no avatar
Hát ez marha érdekes... Laptopra simán feltudtam rakni, hiba nélkül, viszont az asztali gépen a "felkészülés a telepítésre" résznél megáll és nem csinál semmit. 2 óra után is ugyanott tart a felkészítésben. Próbáltam azt a Download mappás törlést is de nem segített, ugyanúgy megáll ott és nem csinál semmit. Hát ez a Windows 10 is marha jól kezdődik, legalábbis nekem.
0
0
0
0
Titan Killer avatar
Nekem ezt írta ki kék hátérrel és újraindult a gép.
A számítógép problémát észlelt ezért újraindul.
Meg valami drivert is írt.
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Windows 10 hibája lehet?
0
0
0
0
DDarkness avatar
Íme a végeredmény 😀 Egyet se telepítek... 😃
https://kepfeltoltes.hu/150730/Update_2_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Fölraktam én is, kalóz verzió, KMS-el aktiváltam minden gond nélkül. Van még pár beállítás amit meg kell csináljak, de eddig nem tapasztaltam hibát. Frissítéseket is töltött le, de aktivátort nem ütötte még ki, remélem nem is fogja.
0
0
0
0
DDarkness avatar
https://kepfeltoltes.hu/150730/Update_www.kepfeltoltes.hu_.png
Én ezt most KMSpico-val aktivált Win 8.1 Pro-n csinálom és már megy vagy 10 perce, na majd eldől hogy mi lesz 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ne haragudj most meg, de idióta... Szerintem a hátadra is kiírhattad volna még. Hogy jelentik-e, azt ők döntik el, de szerintem nem fogják, max röhögnek egy jót.
0
0
0
0
DDarkness avatar
visor261: Ezt sztem vedd természetesnek hisz most jött ki a rendszer, még nem mondanám stabilnak se annyira, de még 1-2 hét és senkinek semmi hibája nem lesz abban biztos lehetsz a többi update meg ami azután még ki fog jönni az csak már azért lesznek hogy ne panaszkodj azért mert nincs😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
cseszka: Az értesítés már nekem sem volt meg, de a lentebb leírt módon simán frissítettem.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció