Nem tudom mit kell ennyire fikázni az X8-at,szerintem egy nagyon jó telefon. Kihasználjátok neki a tudását egyátalán?? NEM.
Gondolom ti ilyen pénzesek vagytok,akik csak full drága telefonokat vesznek,hogy keménykedjenek vele,és annak se használjátok ki a tudását.Az X8 egy nagyon jó telefon,és ebben az árkategóriában nagyon is megéri.
De fogalmazzátok meg hogy miért nem jó? Mindig csak azt olvasom hogy szar,fos meg ilyesmi,de mondjátok meg miért!
Üdv
Szerintem is. Az X8-at ismerem elég jól, nagyon kaka, az X10-et nem ismerem "személyesen", de az sem kacsintgat jobban, a symbian lefutott.
Választani nem nagyon lehet, mert lehet, hogy a vivaz jobban áll, viszont a Symbian nagyon elrettentő, az X10 pedig fordítva, az OS az jó, viszont hardware az nulla.
Egyiket se éri meg mert mind egy rakat szar de ha választani kell akkor X8 a mini pro semmivel nem jobb csak van rajta fizikai billentyűzet és a kijelzője rohadtul kicsi kamerája jobb. A vivaz meg ősrégi szar nokia symbian rendszerrel van ellátva ami elavult lassú és gagyi. Használtan az x8 15k ért türhető vétel az x10 mini pro 16k ért a vivaz is 16k-t ér meg max. Újonnan egy forintot nem ér meg.
niteforce írta:
mert a telefonon a játék a lényeg. Bírom hogy ha valaki telefont akar venni az az első kérdése, hogy hogy megy a játék rajta 😃
ezeket a "telefonokat" inkább GSM modemmel felszerelt érintőképernyős multimédiás eszközöknek hívnám amin jogos a kérdés hogy hogy fut egy adott játék...telefon a jó öreg Ericcson GA628asom volt 😆
Kockaság netovábbja 😂 A GA628 csak egy antenna hangszóróval 😜 Az ilyen nézeteltérések miatt hívjuk őket Smartphone-nak 😆
niteforce írta:
mert a telefonon a játék a lényeg. Bírom hogy ha valaki telefont akar venni az az első kérdése, hogy hogy megy a játék rajta 😃
ezeket a "telefonokat" inkább GSM modemmel felszerelt érintőképernyős multimédiás eszközöknek hívnám amin jogos a kérdés hogy hogy fut egy adott játék...telefon a jó öreg Ericcson GA628asom volt 😆
Igen 600 Mhz s proci alapból de telefontól függöen(enyémet pl 825 mhz ig lehet felhúzni),825-től már kifagy a telefon. És azért 825 mhz n márt nem akadnak nagyon a játékok.. 😀
Norbi777 írta:
Jah, de attól még ugyanúgy fos a képernyője, még egy Gorilla sincs rajta, és akkor a 600 Mhz-es prociról ne is beszéljünk(Még Angry Birds is akad néhány nagyobb pályán).
nem gta 3-ra van kitalálva az a telefon...
tanuló androidos felhasználónak teljesen jó! bár az ára ahhoz képest szerintem magas...
Jah, de attól még ugyanúgy fos a képernyője, még egy Gorilla sincs rajta, és akkor a 600 Mhz-es prociról ne is beszéljünk(Még Angry Birds is akad néhány nagyobb pályán).
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet ezért ide írtam. Tervezek venni egy Sony Smart Watch karórát. Nekem SE xperia pro-m van (mk16i). Ez az óra ugyebár bluetooth-on keresztül kapcsolódik a telefonhoz. A kérdésem az volna h az állandóan bekapcsolt bluetooth mennyire terheli meg a teló aksiját? Figyelembe véve h állandó mobilnet is van rajta kb 36-40 órát bír ki ha nem nyúzom. Mennyivel rövidül ez meg ha mellette a bluetooth is be van kapcsolva folyamatosan? Meg hallottam olyat is h a telónak nem tesz jót ha ennyire terhelve van....Ennek van vmi valóság alapja?
Ferrari056 írta:
Ezek közül választanék: Melyik a legjobb ?
1, Motorola Atrix 4G MB860
2, Samsung S7500 Galaxy Ace Plus
3, LG Optimus Black P970
4, Nokia Lumia 610
5, Samsung i8150 Galaxy W
6, Samsung i8160 Galaxy Ace 2
Én kettőt ajánlanék ezek közül:
Motorola Atrix 4G
Samsung Galaxy Ace 2
Mindkettő más-más erősséggel rendelkezik, eléggé nehéz a választás, de nézd meg itt tüzetesebben őket(részletes összehasonlítás: [url]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4559&idPhone2=3708[/url]
Összességében én a Motorola Atrixot választanám, mivel az "komoly" telefon. Ha értitek, hogy mire gondolok.
Ferrari056 írta:
3, LG Optimus Black P970
4, Nokia Lumia 610
Motorola Atrix 4G
Samsung Galaxy Ace 2
Mindkettő más-más erősséggel rendelkezik, eléggé nehéz a választás, de nézd meg itt tüzetesebben őket(részletes összehasonlítás: [url]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4559&idPhone2=3708[/url]
Összességében én a Motorola Atrixot választanám, mivel az "komoly" telefon. Ha értitek, hogy mire gondolok.
molfer98 írta:
Az xperia u meddig lesz támogatott frissítés téren? A proci húzást hogy bírja? A dúrvább játékokkal is elboldugol? 😃
xperia ray-em van még a gta 3 is megy rajta gond nélkül szóval egy játék se fogja meg akasztani az u-t! tuningolni meg egy mobilt szerintem hülyeség de van egy rakat fórum lehet érdeklödni 😆
ja a frissités meg egy jó ideig okés mint az összes xperia-ra
És szerinted a gyengébb mobilnet is megy rajta jól? Mert x8-on jól megszenvedtem vele 😞
molfer98 írta:
Az xperia u meddig lesz támogatott frissítés téren? A proci húzást hogy bírja? A dúrvább játékokkal is elboldugol? 😃
xperia ray-em van még a gta 3 is megy rajta gond nélkül szóval egy játék se fogja meg akasztani az u-t! tuningolni meg egy mobilt szerintem hülyeség de van egy rakat fórum lehet érdeklödni 😆
Ferrari056 írta:
3, LG Optimus Black P970
4, Nokia Lumia 610
Alcatel OT-993 Én még ezt is mondanám. csak 50.000 függetlenül és kb olyan mint a 995 😀 http://www.uj mobilok.hu/index.php?oid=items&gyarto=12&did=1368
Ferrari056 írta:
3, LG Optimus Black P970
4, Nokia Lumia 610
Alcatel OT-993 Én még ezt is mondanám. csak 50.000 függetlenül és kb olyan mint a 995 😀 http://www.uj mobilok.hu/index.php?oid=items&gyarto=12&did=1368
3, LG Optimus Black P970
4, Nokia Lumia 610
Ferrari056 írta:
Samsung Galaxy ACE PLUS-ról mi a véleményetek ?
az U sokkal jobb nála!
a ray meg egy az egybe ugyanaz csak ennek a kijelzője 0,3-al nagyobb viszont felbontása gyengébb 480x320 és a kamerája is jóvall gyengébb!
xperia u nem kérdés!
ace 2 - 2magos 800Mhz,nagyobb kijelző,bővíthető memória,drágább vmivel
u - 2magos 1Ghz,nincs memkártya,olcsóbb
Nekem mondjuk a SONY kinézete jobban tetszik meg egy 3,5-s teló jobban elfér kézbe (főleg nekem akinek kicsi a keze)
am. RAY se rossz teló úgy hallottam de ezek közül én is a SONY-t vinném.
Gondolom ti ilyen pénzesek vagytok,akik csak full drága telefonokat vesznek,hogy keménykedjenek vele,és annak se használjátok ki a tudását.Az X8 egy nagyon jó telefon,és ebben az árkategóriában nagyon is megéri.
De fogalmazzátok meg hogy miért nem jó? Mindig csak azt olvasom hogy szar,fos meg ilyesmi,de mondjátok meg miért!
Üdv
Samsung Galaxy Gio jobb mint az x8 vagy x10?
Az X8-X10-nél szinte bármi jobb! 😀
Melyiket érdemesebb meg venni x10 mini pro-t vagy vivaz-t? (ja és a x10 mini pro mennyivel jobb az x8-nál?)
Csak az android miatt nem vivaz és ezért mini pro mert az valamivel jobb mint az x8
Választani nem nagyon lehet, mert lehet, hogy a vivaz jobban áll, viszont a Symbian nagyon elrettentő, az X10 pedig fordítva, az OS az jó, viszont hardware az nulla.
Kockaság netovábbja 😂 A GA628 csak egy antenna hangszóróval 😜 Az ilyen nézeteltérések miatt hívjuk őket Smartphone-nak 😆
Igen, érdekes 😂 Nekem inkább a böngészés és a gyors navigálás a fontos, na meg, hogy azért ne legyen kicsi képernyője.
nem gta 3-ra van kitalálva az a telefon...
tanuló androidos felhasználónak teljesen jó! bár az ára ahhoz képest szerintem magas...
Üdv! milyen telefont ajánlnátok használtan ami kb 10-15k és tudása hasonló egy xperia x8-hoz
ennyiért semmi jó nincs...
Nem találtam jobb helyet ezért ide írtam. Tervezek venni egy Sony Smart Watch karórát. Nekem SE xperia pro-m van (mk16i). Ez az óra ugyebár bluetooth-on keresztül kapcsolódik a telefonhoz. A kérdésem az volna h az állandóan bekapcsolt bluetooth mennyire terheli meg a teló aksiját? Figyelembe véve h állandó mobilnet is van rajta kb 36-40 órát bír ki ha nem nyúzom. Mennyivel rövidül ez meg ha mellette a bluetooth is be van kapcsolva folyamatosan? Meg hallottam olyat is h a telónak nem tesz jót ha ennyire terhelve van....Ennek van vmi valóság alapja?
3, LG Optimus Black P970
4, Nokia Lumia 610
Motorola Atrix 4G
Samsung Galaxy Ace 2
Köszönöm, a MOTOROLA jobb sokkal! 😀
3, LG Optimus Black P970
4, Nokia Lumia 610
Motorola Atrix 4G
Samsung Galaxy Ace 2
a szar mobilnet az azon is szar lesz...
így igaz! ha rossz a net attól még vehetsz sgs3-at is nem lesz jobb!
És szerinted a gyengébb mobilnet is megy rajta jól? Mert x8-on jól megszenvedtem vele 😞
3, LG Optimus Black P970
4, Nokia Lumia 610
ACE 2 jobb nála szerintem a 2mag miatt bőven 😃
3, LG Optimus Black P970
4, Nokia Lumia 610
3, LG Optimus Black P970
4, Nokia Lumia 610
Értem köszönöm!
És NOKIA terén mit tudnátok esetleg ajánlani ?
Mert nagyon nézegetem a telókat vétel miatt, és azért mások véleményére is kíváncsi vagyok.
nokia lumia 610! sokaknak nem tetszik az op.rendszere de szerintem nem rossz 😃 de inkább csöndbe maradok lassan mert más nem akar válaszolni 😆
És NOKIA terén mit tudnátok esetleg ajánlani ?
Mert nagyon nézegetem a telókat vétel miatt, és azért mások véleményére is kíváncsi vagyok.
Samsung Galaxy ACE PLUS-ról mi a véleményetek ?
az U sokkal jobb nála!
a ray meg egy az egybe ugyanaz csak ennek a kijelzője 0,3-al nagyobb viszont felbontása gyengébb 480x320 és a kamerája is jóvall gyengébb!
xperia u nem kérdés!
Sziasztok!
50.000Ft-ig mit tudtok ajánlani telefon téren.
Fontos szempontok: megbízhatóság!, ne 5 perc alatt merüljön le, és jó ár/érték aránya legyen.
Köszönöm.😀
csapj hozzá még 5ezret és már kaphatsz xperia u-t!!
ha marad az 50-es határ akkor szerintem a xperia ray a legjobb választás
Köszönöm, az még talán belefér..😎
Sziasztok!
Fontos szempontok: megbízhatóság!, ne 5 perc alatt merüljön le, és jó ár/érték aránya legyen.
Köszönöm.😀
csapj hozzá még 5ezret és már kaphatsz xperia u-t!!
ha marad az 50-es határ akkor szerintem a xperia ray a legjobb választás
Köszönöm.😀
Mibe jobb az xperia u az ace 2-nél? ace 2-nek a kijelzője is nagyobb és a ray 1 magos az ace 2 meg 2magos 😃
A sony az 2 magos 1ghz az ace 2 meg 800mhz
u - 2magos 1Ghz,nincs memkártya,olcsóbb
Nekem mondjuk a SONY kinézete jobban tetszik meg egy 3,5-s teló jobban elfér kézbe (főleg nekem akinek kicsi a keze)
am. RAY se rossz teló úgy hallottam de ezek közül én is a SONY-t vinném.
Az ACE iszonyat túlárazott még az ace 2 se best buy de az már 100x job az ace 1 nél. 60 000 ért jobbakat lehet venni.
Miért túlárazott? 60 000-ért nem veszel 2magos telefont
De lehet 58000-ért van xperia u és sokkal jobb.
xperi u egyértemű! de az aceknél még az jobb az xperia ray is hasonló árban!
Az ACE iszonyat túlárazott még az ace 2 se best buy de az már 100x job az ace 1 nél. 60 000 ért jobbakat lehet venni.
Miért túlárazott? 60 000-ért nem veszel 2magos telefont
De lehet 58000-ért van xperia u és sokkal jobb.
Nem tudom hova irjak..ezért írok ide 😃
A lényeg hogy valaki nem tud olyan oldalt ahol bemutatják hogy kell szétszedni a SE Vivaz Pro-t ?😃