Okostelefonok

Szerző: Nedadam, 2009. August 11., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólások: 465
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
reszler112233 avatar
Valaki tud segíteni nekem android rendszer frissítésben? Konkrétan egy táblagépről lenne szó. Van egy Huawey Ideos S7 Slim 201W táblagépem.Mivel elég régi az android rendszer rajta így gondoltam frissíteni kéne.Lehetséges ez egyáltalán valahogy? Tudom maga a gép nem mai darab.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Van működő custom rom Huawei Y530-ra??
0
0
0
0
no avatar
Master Killer: Magától "kapott" bootloopot vagy csináltál valamit a rendszerrel? Nem használod a Google-féle Fotók (Photos) alkalmazást? Az alapértelmezetten a legtöbb képed menti a felhőbe és vissza is tölti új bejelentkezéskor, persze ha nem használod ezt, vagy ilyesmit, akkor ezt hagyd figyelmen kívül.

Egyébként, próbálj meg belépni a recovery menübe. Ehhez kapcsold ki, várj néhány másodpercet.
1. Nyomd le hangerő le (volume down) gombot és nyomd meg a bekapcsológombot (power). Ezután a bekapcsológombot elengedheted, a de a hangerő le gombot tartsd lenyomva.
2. Reményeink szerint meg fog jelenni a bootloader, itt válaszd ki a recovery mode lehetőséget (valószínűleg a hardveres gombokkal tudsz navigálni: hangerő le-fel és bekapcsológombbal kiválaszt).
3. Ha idáig megvagy, már vannak esélyeink.
- szimplán fogj egy USB-kábelt, csatlakoztasd és nézd meg, hogy találja-e a géped (ha igen és megvannak a képek, másold át, örülj)
- mondanám, hogy próbálj egy factory reset/wipe data-t, de nem vagyok benne biztos, hogy az nem törli a képeket is

Az a probléma, hogy ebből nem derül ki, hogy szoftveres vagy hardveres probléma. Ha esetleg te bütyköltél valamit (egyedi ROM, root, recovery, vagy ilyesmi), akkor valószínűleg csak a szoftverébe gázoltál bele, de ha "magától" romlott el, akkor fennáll az esélye, hogy hardveres probléma. A közelmúltban jó néhány modellnek voltak hasonló problémái, több gyártónál is, több árkategóriában.

zsoca1199: én semmilyen értelmes ROM-ot nem találtam rá.
0
0
0
0
Master Killer avatar
Adott egy HTC One X, egyszer csak fogta magát es újra -próbált- indulni de a boot kepernyőtől kezdődik minden előröl. Ha fel van töltve az akksi addig indulgat újra es újra amíg le nem merül. Legalább a kepeimet hogy tudnám róla lementeni? Belső memóriába tárol mindent, nincs sd slot. Előre is köszi!
0
0
0
0
DDarkness avatar
Valaki tud nekem keresni egy jó ROM-ot a Huawei Y530-U00 telefonomra? 😃
0
0
0
0
Titan Killer avatar
Póbáld meg pc-n kereseztül szoftvert frissíteni kies-el.Aztán ha még mindig azt csinálja akkor vegyél új akkumlátort.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Már volt az is csinálva, de néha még az előtt újraindul a telefon mielőtt a recovery bejönne.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
zsoca1199: Próbálj gyári vissza állítást!
0
0
0
0
DDarkness avatar
Van egy Samsung Galaxy S2 I9100 telefonom és már egy hete mindig kifagyott, de már használhatatlan. Csak simán semmit se csinálok rajta és lefagy, ezután vagy ki kell venni az akkut vagy magától újraindul pár másodperc után. Én az akkura tippelek hogy rossz. Szerintetek mit csináljak? Hogy nézhetem meg hogy az akksi jó e?
0
0
0
0
no avatar
Na az érdekes, bár mindig érdemes azért újraindítani mielőtt bepánikolunk...
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Dono 5 ös verzió
Phoenixfire nem,az alap ébresztő órát használom rajta,de már egy másikat is próbáltam és a hiba továbbra is fennál.
Most két napja újra indítottam a mobilt azóta jó.Lehet csak ilyen kisiklás volt.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
PhantomVII Nem használsz véletlenül Google Clock-ot vagy mi a bánatot? Az nekem is figurázott mindig..
0
0
0
0
no avatar
PhantomVII: Android 6.0 fut rajta?
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Sziasztok a Sony Xperia M4 aquámmal az a gondom,hogy elfelejt ébreszteni. Konkrétan azt teszi,hogy pl be van állítva az óra hatra,akkor jobbik esetben kelt negyed hétkor,vagy egyáltalán nem kelt. Illetve megfigyeltem, hogy a kijelzőn ilyen esetekben szokása 5:57 et írni,majd hirtelen átugrik 6:02 re például. Szerintetek ez orvosolható házilag, vagy szerviz lesz a vége? Illetve ez a jelenség csak akkor lép fel,hogy hosszabb távra van beállítva az időzítést estéről reggelre. ha most benyomnák egy 5 perc múlvai időzítést teljesen jól működne.
0
0
0
0
no avatar
csupaki: hát igen, néha előfordul ez is.
0
0
0
0
csupaki avatar
Megoldódott. Újra kellett konfigurálni a routert.
0
0
0
0
FoLey avatar
Azt szeretném megkérdezni,hogy van Alcatel Idol 2s Mini telefonom amit előzö héten produkálta,hogy fogja magát és kikapcsolgat és elsőnek azthittem,hogy szoftver okozza. Ma levettem a hátlapját és láttam,hogy fel van púposódva,attól is lehetséges?
0
0
0
0
19ati93 avatar
Elephone készülékekről kinek mi a véleménye,van akinek ilyen van?
0
0
0
0
no avatar
bassus16: Majd azért szólj, ha kiderül valami. 😀

csupaki: Próbáltad már újraindítani a telefont?
0
0
0
0
bassus16 avatar
Már próbáltam de az sem segített. El kell vigyem egy szervizbe mit mondanak. Lehetséges, hogy ki kellene cserélni az egész USB portot.
0
0
0
0
csupaki avatar
Üdv. Az a nagy problémám hogy van egy Sony Xperia SP és mikor Wi-fi re kapcsolódom akkor érzékeli, de nem tudok sehova sem bejelentkezni, a böngésző is azt írja ki, hogy nincs internet kapcsolat. Elfogadja a jelszót, rákapcsol de mégsem. Mitől lehet ez? Válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
Gyári visszaállítás esetleg nem segít?
0
0
0
0
bassus16 avatar
A beállításokat az elejétől a végéig többször is átnéztem de sehol sincs semmi az USB-ről, még a fejlesztői beállításba is néztem de semmi. Mindent úgy állítottam ahogy sógoromnak van de semmi. Rádugom és csak tölt de nem jön az üzenet a redőnynél, hogy háttértár stb. Mintha töltőre dugtam volna csak.
0
0
0
0
no avatar
Nem lehet, hogy csak az értesítést nem kapod meg és beállításokban át tudod váltani?
0
0
0
0
bassus16 avatar
Üdv.
Akadt egy kis gondom. Nem rég gondolt egyet a telefonom és nem érzékelte sem a töltőt sem pedig ha rádugtam sub-vel gépre. Na másnapra meggondolta magát és elkezdte tölteni mindenhol csak a gép nem ismeri fel. Ha rádugom usb-vel a gépre simán csak tölt de nem ugrik be a felirat, hogy háttértár meg ilyesmi. Mi lehet a probléma?
Telefon: Samsung Galaxy Note II
0
0
0
0
no avatar
Én azt, hogy nem biztos, hogy megéri. Persze elsőre eléggé vonzó lehet az ár/érték arányuk, de ahány ismerősömnek volt, kb. mind használhatatlanná vált 1-2 éven belül (kieső/érzéketlen kijelzők, gagyi akksik, lehetetlenül karcolódó borítások). Viszont el kell ismerni, hogy évről évre fejlődnek ők is, főleg az ismertebbek (Huawei, Xiaomi). A kisebbekkel az a baj, hogy olyanokon próbálnak spórolni, amiken nagyon nem kellene.

A terméktámogatás/szoftverfrissítés megint más tészta. Hivatalos magyar képviselet nem sok esetben van. Ellenben az sem egyszerű eset, ha minden fennakadás nélkül visszaküldheted és javítják/cserélik szükség esetén. Miért? Mert belekerül néhány hétbe...
0
0
0
0
no avatar
mit gondoltok a kínai telefonokról, valaki találkozott már ilyennel?

konkrétan az UMI EMAX-ot néztem ki, nagyon jó árban van és nagyon erős, az egyetlen hátránya, hogy android 4.4 van rajt (elvileg jön rá majd a Lollipop), teszteken is azt mondják, hogy az árához képest jó.
bár sztem ez már a túl szép, hogy igaz legyen kategória (170$-ért 1.7 Ghz octa core, ARM Mali T760, 3780 mAh).

ti mit gondoltok? a terméktámogatás gondolom kb nincs is hozzá Mo-n, tartósságáról meg fogalmam sincs.
0
0
0
0
no avatar
LG G3S 1 éve megvan..mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen most egész jó árban mozog ahhoz képest hogy miket tud. Megbízható,strapabíró és gyors is egyben.
0
0
0
0
Andris18 avatar
A régi egy sony xperia tipo au új egy lenovo a806 az oprendszerük nem ugyanaz, annyit tudok hogy a telefon memóriáján hagytam a kapcsolatokat.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
milyen a regi telefon es milyen az uj?
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok! következő kérdésem lnne:

A régi telefonból hogy másolom ki a hívólistát ha a géphez csatlakoztatom? Az üzenetekre is van módszer?
Nézegettem a mappákat de nem találom.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Sziasztok!

Egy olyan problémával találkoztam, hogy a Nokia Lumia 820 telefonom egy olyan hibát ír ki kb. 1-2 órája, hogy:
This device has been locked for security reasons. Connect your device to a power source for at least two hours, and then restart it to try again.


Remélem valaki találkozott evvel a hibával, vagy ismeri a megoldását.
(Sürgős lenne!)

Előre is köszönöm!
0
0
0
0
Dooma avatar
Sziasztok!
Doogee X5 Pro -ról mi a véleményetek ?
0
0
0
0
feka001 avatar
Hello!
Lehet nem jó helyre írok! Bocs!

Van nekem egy Samsung Galaxy S4 Mini kártyafüggetlen telefonom.
Kb. 1 hónapos! Az a baj vele, hogy hálózati módnál LTE/WCDMA/GSM-en csak 2-3-as között (valamikor 1-es) ingadozik a térerőm. Eddig max volt mindig! Megnéztem egy pár ismerősömnek mindenkinek max térerőn van a telefonja, ebben a hálózati módban. Nekem már csak akkor van teljes térerőm ha 'csak GSM-re' állítom a hálózati módot.
Mi lehet a baj?
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Köszi Dono Most már én is ezen a véleményen vagyok.. Majd ha jó lesz akkor frissítem.. 😀 Köszönöm az infót!
0
0
0
0
no avatar
A Samsung is elismerte már, hogy elrontották a Galaxy S5-re a Lollipopot. Meg azt is bejelentették, hogy dolgoznak a megoldáson. Ez gondolom maradéktalanul boldoggá teszi a tulajdonosokat, akik szenvednek a véletlenszerűen bezáródó alkalmazásokkal és a hirtelen lemerülő akkumulátorokkal.

Egyébként Napidroidon olvastam most a hozzászólásokat tulajoktól, 1 embernek működött hibátlanul a frissítés, a többieknek problémás. Én nem frissítenék, hiába jobb, ha nem működik megbízhatóan. Ha lesz valami közlemény, hogy javították akkor mehet. Kövesd a híreket és csak megoldják, ha már egyszer zászlóshajóról van szó...
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Szevasztok valakinek Samsung Galaxy S5 tapasztalatai? Mert csütörtökön jön meg és elég rossz dolgokat olvastam az andoid 5.0ról ezen a telón. Meg éri felrakni vagy felesleges mert annyival nem jobb mint a 4.4.2?
0
0
0
0
bukta2 avatar
"30 pecig (179 másodperc) kell körkörösen simogatni és vigyázni hogy ne vedd le az ujjad róla. Aztán benyálazni, rászórni egy csipet sót, feláldozni egy kecskét és egy liter tejet aztán valószínűleg jó lesz."

Az aláhúzott rész kiverte nálam a biztosítékot! x'DDDDD
0
0
0
0
no avatar
Hali.Samsung galaxy ace 4-en miért megy háttérzene? Ki lehet kapcsolni valahogy?
0
0
0
0
DROP avatar
A telefonom nem fogad el egy Sim kartyat sem, de jelem van! Miert? van IMEI szamom.
0
0
0
0
mtrelax avatar
Dono köszönöm!!! Holnap rá is állok a témára! Ma már kicsit későn van ehhez! 😀
0
0
0
0
no avatar
mtrelax Spoiler!
http://forum.😆a-developers.com/z3/development/root-stock-kernel-twrp-v01-test-28-09-t2889794
0
0
0
0
mtrelax avatar
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hol találok megfelelő programot/leírást egy Sony Xperia Z3 (D6603) -as telefon rootolásához? Keresgéltem, de nemigen találtam rá megoldást. Előre is köszönöm!
0
0
0
0
Apeti1997 avatar
Szerintetek ez a Tablet PC megér 33833 Ft ? Egy Colorovo CityTab Vision 7,85 3G, GPS +Symantec Antivirus-ról lenne szó.

tulajdonságai:
• Model: CVT-CTV-785-QC-3G-GPS
• CPU: 1.2 GHz Quad Core processor
• GPU: PowerVR SGX544 MP2
• RAM memory: 1 GB
• FLASH memory: 8 GB
• Operating system: Android™ 4.2
• Display:
• 7.85 TFT capacitive
• 1024×768 px
• Interface: 5-point multitouch
• Connectors:
• 1× microUSB 2.0
• 1× miniHDMI
• 1× microSD/SDHC memory card slot
• 1× minijack (headset)
• Wireless connection:
• WiFi (802.11 b/g/n)
• Bluethooth 4.0
• Modem 3G
• GPS with AGPS support
• Supported memory cards:
• SD (max. 4 GB)
• SDHC (max. 32 GB)
• Camera:
• 0.3 Mpix (front)
• 2.0 Mpix (rear)
• Battery: lithium-polymer 4000 mAh
• Dimensions: 200×134.7×7.8 mm
• Weight: 340 g

• 2 év gyártói háztól-házig garanciával
0
0
0
0
no avatar
30 pecig (179 másodperc) kell körkörösen simogatni és vigyázni hogy ne vedd le az ujjad róla. Aztán benyálazni, rászórni egy csipet sót, feláldozni egy kecskét és egy liter tejet aztán valószínűleg jó lesz.

Szóval semmit.
0
0
0
0
no avatar
Ezeket már nem kell fél napot tölteni vagy mennyit 😀 már nem azt a korszakot
éljük 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Vettem egy LG G2 első indításnál az aksival kell valamit csinálni/menyi ideig kell tölteni?
0
0
0
0
no avatar
Felmész a szolgáltatód honlapjára, és rákeresel és csodát látsz, hogy le lesz írva minden 😀
0
0
0
0
fonix9901 avatar
köszönöm szépen 😃
0
0
0
0
no avatar
Vidd be a szolgáltatóhoz. Nekem is 1 évig kellett szaladgálni, aztán végül is elküldték a szervizbe és rájöttek, hogy az egész elektronikát cserélni kell...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció