Túlmelegszik a gép mit tegyek?
Ide le tudod írni ha ha melegszik a gép vagy egyes alkatrészei... és tudsz segítséget kérni, hogy ilyenkor mit is kell tenned, vagy akár segítséget is tudsz nyújtani másoknak! :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A laptopomról lenne egy kérdésem.
CPU:Intel Core i5 3230M
VGA:Nvidia Geforce Gt 635 2Gb
Az nfsmw2012 -t játszom rajta és laptop hűtővel alatta a CPU hőmérséklete 80-85 fok között mozog .Mennyire tűrhető még ez a hőmérséklet vagy túl sok?
Inkább a noname táp miatt aggódnék a helyedben...
Lesz baja? 31 fokon szokott lenni.
Mikor jatszok Battlefield 3 es GTA IV akkor 35-36.5 fok. Koszonom elore is.
1.Mag:27°C
2.Mag:27°C
ezmiért van?
Online filmnézés közben a laptopom folyamatosan túlmelegszik. Először azt hittem nem kap elég szellőzést, ezért a gép négy sarkát kupakokkal alátámasztottam (tróger megoldás, de most ez van), de van, amikor ilyenkor is felmelegszik a gép. Nyáron volt kipucolva, elképzelhető, hogy 3-4 hónap alatt ennyire beporosodjon?
Mi lehet a probléma oka?
Előre is köszönöm a segítséget.
Olyan kérdésem lenne, hogy mit lehet akkor a teendő, ha belassult a gépem. Gondoltam arra is, hogy beporosodott, viszont rendszeresen tisztítom sűrített levegővel és most nem oldotta meg a dolgot.
Kb két hete kezdődött, amikor letöltöttem az Nvida új frissítését, addig minden ment simán, most még az assassin's creed is akad.
Van valakinek valami ötlete? Lehet a driver frissítés vagy a por?
Segítséget nagyon köszönöm.
MasterZolo
Koszi a tippet Mukodik a dolog! 😃
2ora BF4 ultran full hd-ben tokeletes! 😃
De amugy 100% hogy nem 45fok volt mert amikor ra tettem a bordara a ujjaim akk kb olyan meleg volt mint a regi 8800GT terheles alatt! Az meg 70fok is volt! :S
Szoval lapot cserelek majd! Addig is ez a megoldas nekem pont jo 2hetig kb! Thanks Kmisi99! 😀
Nem hinnem!~ 😀
30Folese megy Vizhutessel!!!! S ha limit lenne akk se eri el a 45-ot!
Kimondottan a North Bridge: AMD 970 Chipset-em melegszik!
A masik 950-es az nem na hat jo ahoz aztan sokminden nem tartozik!😃
Sata / USB-usb3 / stb!
45-50fok kozottig melegszik es a baj az hogy emiatt a jatekok FPS-dropp-ba kezdenek!
Itt az alaplapom!
[LINK]
Mit lehet tenni?
S ha sokmindent nem is, akk tudtok javasolni valami ertelmesebb Lapot a Konfigomhoz amivel ilyen problemam mar nem lesz?
Elore is koszi a valaszokat! 😀