2012 ha "eljő" a világvége

Szerző: Ferrari, 2009. June 11., téma
Fórum » Társalgó
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kalashnikoff avatar
Gamer125 írta:
A világ még lesz olyan rendes,h kivárja mit alkotnak az IW-sek 2013-ra (Call of duty) és csak azután robban fel,hal meg stb.

😆
Akkor már a jövő generációs játékokat is várja ki 😃
0
0
0
0
FaLchioN avatar
A világ még lesz olyan rendes,h kivárja mit alkotnak az IW-sek 2013-ra (Call of duty) és csak azután robban fel,hal meg stb.
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
Igen OFF mert úgysem ő miattuk lesz világvége 😃
És 2012 be meg semmiképen sem lesz világvége....hogy mért, mert én azt mondtam! 😃
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
Nem csak miatta, van sok hasonló előadó gondoljunk csak a hazai palettára>>> SP.Fluor és társaira 😃 😶
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
Justin Bieber hangjától beindulnak a Hawaii vulkánok 😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Hát van benne igazság, ők (ezek a kis nyálas p*csök) fogják okozni a világvégét.
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
Szegény gyereket mért bántsátok, pedig olyan aranyos kislány 😃
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
MET4L írta:
Itt a véleményem a világvégéről:
Spoiler!

Kill it! Kill it with fire! Before it lays eggs!
https://29.media.tumblr.com/tumblr_lvm5ky5HpV1r5knofo1_250.png
0
0
0
0
greenmelon avatar
nemkrisz11 írta:
Megnéztem, amúgy erről már hallottam régebben is, de én sem tudok magyarázatot adni. Érdekes dolog. Bár biztos vagyok benne, hogy semmilyen vallási dologhoz nincsen köze (azért mondom, mert említették a videóban).

A vallási dolgot nem is figyeltem a vidiben. Igazad van, ennek tuti nincs köze semmi valláshoz.
0
0
0
0
MaximumGame avatar

Egy pár év és valóság lesz 😀 egy jó 20év
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Megnéztem, amúgy erről már hallottam régebben is, de én sem tudok magyarázatot adni. Érdekes dolog. Bár biztos vagyok benne, hogy semmilyen vallási dologhoz nincsen köze (azért mondom, mert említették a videóban).
0
0
0
0
greenmelon avatar
nemkrisz11 írta:
greenmelon írta:
Synda írta:
Nem mindennapi az biztos...nem minden nap csinálnak kamuvideókat.😆

Gondolom a Mikulásban is hiszel...elszomorítalak,azok beöltözött bácsik.😂

Tereld csak a szót, ha már értelmes cáfolatot képtelen vagy írni. .😕
A Mikulás meg létezik, csak gondolom műveletlen vagy mint a sivatag, honnan is tudhatnád?😂
A sarki fény meg Photoshop, mi?😳

"A sarki fény meg Photoshop, mi?" A sarki fény nem tudom, hogy jön ide. Az egy tudományos jelenség (a föld mágneses tere a sarkok felé tereli a napból jövő nemtudompontosanmit)

Te meg ezt a videót magyarázd meg nekem: [LINK]😀

Ez a hang is tudományos elvileg, nézd csak meg a videót amit linkeltem nemrég.
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
nemkrisz , ne kezdd te is😃
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
greenmelon írta:
Synda írta:

A Mikulás meg létezik, csak gondolom műveletlen vagy mint a sivatag, honnan is tudhatnád?😂

"A sarki fény meg Photoshop, mi?" A sarki fény nem tudom, hogy jön ide. Az egy tudományos jelenség (a föld mágneses tere a sarkok felé tereli a napból jövő nemtudompontosanmit)

Te meg ezt a videót magyarázd meg nekem: [LINK]😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
Synda írta:

Odanézz, milyen kamuvideót csináltak, még tudósokat is bevontak a dologba, akik pofátlan módon természeti jelenséggel magyarázzák ezt a világméretű átverést! A rohadékok!😶
0
0
0
0
greenmelon avatar
Synda írta:

0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Synda írta:

Én meg téged ábrándítalak ki...

Mindennapi a kamuvideó készítés , csomó olyat találtam már hogy family guy best parts ,rákattintok , mivan? Hát persze hogy a YOU ARE RICK ROLLED , és ott énekel , pff😆

Akár ezt is kiírhatnák...😃

You were rick roll'd AGAIN!
0
0
0
0
Saren94 avatar
Synda írta:

A Mikulás létezik, Hóli-Puki vagy mi. :F
0
0
0
0
greenmelon avatar
Synda írta:
greenmelon írta:

Itt a videó amiről beszéltem, de a javaslatoknál van még sok másik.
Synda, már várom, hogy megmagyarázd, ez miért kamuvideó.😶

Itt is csak a kamerás hall hangokat,érdekes módon senkit nem érdekel a dolog...többi teraszon miért nincs senki...tudom dolgoznak_süketek_befostak.😂
Nem kötözködöm,de baromságokban nem hiszek,sőt semmibe nem hiszek...😜

Akkor nézz meg egy olyat, ahol az egész utca figyeli, vagy még sorolhatnám, de aki a kákán is csomót keres...
Egyébként ebben mit kell hinni? Úgy mondod ezt, mintha azt mondtam volna, hogy a földön kívüliek jönnek és azok adják a hangot. 😀
Elektromágneses zaj is lehet (ahogy írtam korábban is, csak el kéne olvasni néha) vagy bármi, mindenesetre nem épp mindennapi jelenség.

Egyébként több olyan videó van ahol a TV tudósít a helyszínről.
0
0
0
0
niteforce avatar
én egyszer hallottam ilyet, de akkor olyat ettem hogy...
0
0
0
0
DCMAN avatar
ilyen hangokat a crysis warheadban hallotam😆
0
0
0
0
no avatar
eljő a világ vége nincs több hary potter se maszz effekt 😆
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
robiiikaa:Az Area 51-es meg egyéb faxság is csak etetés. Azt hiszed csak UFO-kat meg mittudomén milyen rejtélyes tárgyakat rejt? Lehet. De a hidegháborúban, és az óta is megy a versengés a nagyhatalmak között a technológia iránt, tehát lehet hogy modern fegyvereket, nukleáris cuccokat gyártanak le ott/tesztelnek/állítanak elő. A hidegháború szerintem csak gyakorlatban ért véget, mivel a versengés még nagyjából megvan. Amúgy azok a hangok elég érdekesek.
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Itt a magyarázat erre:

Az időszámlálást körülbelül 5125 évente újból kezdik és korszakonként számolják. Az új időszámítási kezdet (új kor) 2012. december 22-én kezdődik a majáknál. A közkeletű állításokkal szemben nem az idő ér véget, hanem csak az időszámítás aktuális ciklusa.

Forrás:[LINK]
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Én még azt is el képzelem,hogy valami "invázió" lesz. Most ezt tök komolyan mondom. Lehet sokan nem hisztek az Ufok-ban,de mindennek van alapja. Ennek is. Biztos,hogy léteznek,nagyon sokan láttak már hasonló dolgot. Az 51-es körzetben is titkolnak annyi mindent. De nem értem miért nem mondják el?! Jobb lenne felkészülni arra,hogy December 21.-én meghalunk. Én már aludni sem fogok az nap éjjel,kint leszek,azt nézem a ***ott eget,hogy hátha lesz valami. Elegem van a sok gyökér Nasa-s ból is,mert hitegetik a sok szarral az embert,bezzeg igazat nem mondanak. Ha valaki látta a Batlle Los Angeles filmet,akkor az tudhatja,hogy milyen inváziórol beszélek. Igaz a mondás: "Minden filmnek van valami igazság alapja". Hát ennek is van. Nagyon remélem még vagy 60-70 évet élek,de akkor is,ha tudnak valamit,már ideje lenne elmondani. Mert már kevesebb mint 1 év,és itt van!!
0
0
0
0
greenmelon avatar
kalashnikoff írta:
biztos hogy van. Mindennek meg van a magyarázata, csak rá kell jönni.

Hát, lehet jönnek a tripodok mint a világok harcában. 😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
biztos hogy van. Mindennek meg van a magyarázata, csak rá kell jönni.
0
0
0
0
niteforce avatar
ez tényleg érdekes 😀 de biztos van rá tudományos magyarázat.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Hát azért durva, meg kell vallani.
0
0
0
0
greenmelon avatar
kalashnikoff írta:
Érdekes.... bár ennek is van valami magyarázata/háttere biztos.

Egyes szakértők valamiféle elektromágneses zajról beszéltek, mindenesetre maga a hang elég hátborzongató. 😀
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Érdekes.... bár ennek is van valami magyarázata/háttere biztos.
0
0
0
0
greenmelon avatar

Itt a videó amiről beszéltem, de a javaslatoknál van még sok másik.
Synda, már várom, hogy megmagyarázd, ez miért kamuvideó.😶
0
0
0
0
greenmelon avatar
Synda: gondoltam, hogy belém kötsz, abban otthonosan mozogsz. 😀
Niteforce: legalább olyat ne írj amit te se gondolsz komolyan...
0
0
0
0
niteforce avatar
autóban sok hangforrás lehet ez...
a hang az égből az meg repülő, csak lehet hogy nem látod magát a gépet 😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
Engem amitől kirázott a hideg mikor hallottam, hogy a világ minden táján eléggé hasonlító hangok jönnek az égből. Csak úgy spontán, a levegőből, nincs semmi azonosítható forrásuk. Volt ahol a föld is remegett, a kutya az udvaron megbolondult Tavaly nyáron volt az első vidi róla a jutyubon, Kijevben vették fel, azóta csak több lett, főleg január óta. Még egy pesti videó is van fent.
Írjátok be, hogy "strange sounds in the sky", és feldob egy csomó videót. Egy srác még blogot is vezet róla.

Nem hiszek az ilyen világvége elméletekben, de ezektől feláll a hátamon a szőr. Főleg, hogy nem kamuvideókról van szó.
0
0
0
0
unstopablepatrik avatar
Baromság, de ha mégis megtörténik, erre a zenére akarok meghalni😎 :
0
0
0
0
Sicu33 avatar

Van alapja de reméljük nem válik valóra😀
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hát ja... Elég sokszor megjósolták már a világvégét de csak ezt fújjuk fel ennyire... Én konkrétan lesz*rom... Ebből mindenki sok pénzt húz le a madaraktól akik vesznek bunkert tőlük.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
ahányszor elmondták már hogy lesz világvége (2000,2003,2006....) már azt várom hogy mikor következik be. (Én nem hiszem hogy mostanában...) Meg amúgy is, "világvége", én úgy tudom nincs a világnak vége, max a bolygónknak lesz.
0
0
0
0
banyai2000 avatar
sztem nem most lesz idén világvége lehet jövőre lehet bármikor
de sztem nem most lesz ha lesz
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Discovery-ben mutattak reggel 3 féle apokalipszist. Az egyiknél elég érdekesett mutatott. Azt, hogy a napba egy föld méretű valami belement a napba és utána fler lökődött ki. Mondtak már rá ufó űrhajókat mert nem egyenesen ment bele a napba.
0
0
0
0
cadillacv8 avatar
Milyen nagy katasztrófár a gondolsz ? természetire ?? Abból mindig ugyanannyi volt, árvíz , földrengés stb...csak azért tűnik soknak mert régen hétfőn adás sem volt,sőt csak a dallast mutatták a tévében hogy lássa a magyar traktoros micsoda kizsákmányoló mocskos imperialisták az amcsik 😆
Azt sem tudtuk mi az a computer pedig az apple már javában alkotott 😆 ,csak több infót kapunk azért tűnik oly sokanak a baj.
A két igénytelen ker. tv meg kékfényt csinál a "hiradóból" ...
0
0
0
0
DCMAN avatar
de ha ilyen nagy josolo manuszok voltak akor miért nem tudták megjosolni a nagyobb katasztrofákat?
0
0
0
0
Randy Orton avatar
hory9999 írta:
Nem lessz itt semmilyen világvége! Meglehet nyugodni!
A maják csak ilyen hülye jósok mint a tévében! 😀
Ja, mint a tévében! EZO-tv x😆DD

Köszönjük Emese, igen értelmes hozzászólás volt. Pont erről beszéltem az előző oldalon. Ha olyan hülyék voltak, akkor ezt, hogy magyarázod? (743#)
0
0
0
0
cadillacv8 avatar
Nem hiszel a pénzenergiában ??? Ha munka közben nézhetem akkor rátapadok,istenkirály műsor 😆😆 Annyi baromságot mint ott hát jobb mint a comedy central 😆😆
A legkeményebb a 25-kg -os csávó ZEUSZ névvel attól majdnem lefordultam a székről :-))
A legjobb mikor gyerekáldást küld..bár az 100%-ig bejön,csak el kell neki adás után menni a nőhöz kuffantani 😆
Most muffoltam a topicot ? ?
0
0
0
0
CucuMester avatar
Nem lessz itt semmilyen világvége! Meglehet nyugodni!
A maják csak ilyen hülye jósok mint a tévében! 😀
Ja, mint a tévében! EZO-tv x😆DD
0
0
0
0
cadillacv8 avatar
Amúgy tök faja ,hogy 20:12 kor írtál (2012)

A háború vagy a nemzeti érzelmek erős felszinre törése akkor jön elő mikor az előző háború emlékeit hordozó generáció csúnyán mondva kihal..kicsit elodázza a dolgot a modern kor vivmánya a film ,amely részben bemutatja annak a generációbnak is a háborút aki nem élte át..
Nálunk is tapasztalható a nemzeti érzelem erősödése a 30-40-es és fiatalabb generáció körében,egyszer elszakad a cérna és akor vége..
Német.o-ban is kihal lassan a háborús nemzedék,a fiatalok sőt az öreg 90-évesek is büszkék a multjukra,ahogy enged a győztesek médiakontrollja úgy derülnek ki olyan dolgok amiket megmásítottak a győztes hatalmak ,vagy felnagyítottak ..
van egy mondás ami nagyon illek erre :

A győztesnek MINDIG igaza van !(Adolf Hitler)
0
0
0
0
cadillacv8 avatar
A Maják én úgy tudom nem jósoltak semmi zöld emberkét,meg atomvillanást..csupán egy új kor kezdetét...hogy ez előbb rosszal jár a fene tudja..
A háborúk törvényszerüsége alapján kell jönnie valaminek..mindenhol erősödnek a nemzeti érzelmek ez tisztán látszik..rájött mindenki hogy az olvasztótégelyek nem működnek most sem ahogy ezelőtt sem...keleti blokk,szovjetunió,jugoszlávia..és Unió...
Kezd mindenkinek tele lenni a búrája a nagy multikulturalizmussal :-)
Nézzétek meg angliát ,franciákat,németeket,csak egy szikra kell hogy egymásnak essenek lassan az idegenek és az "őslakosok"
A balhé küszöbön áll csak a "feljett" kultura,meg az európaiság szelleme akadályozta meg hogy hullahegyek legyenek ...mindenhol 2. vh-s dokufilmeket nyomatnak,spektrum,natgeo,discovery...hogy az embereknek eszébe ne jusson háborúzni,pedig ketyeg az óra ,a két nagy háború között eltelő időt már eléggé kitoltuk mesterségesen..de meddig ??
0
0
0
0
FaLchioN avatar
De az milyen lehet,már,h December 21.-én ugye világvége napja,lazán sétálgatsz az utcán, aztán elkapsz egy csajt,ugye világvége alapon,de nem történik semmi.
Ilyenkor mitcsinálsz? -Jah,bocsi azthittem meghalunk.
😆DD
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció