2012 ha "eljő" a világvége
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A világ még lesz olyan rendes,h kivárja mit alkotnak az IW-sek 2013-ra (Call of duty) és csak azután robban fel,hal meg stb.
😆
Akkor már a jövő generációs játékokat is várja ki 😃
És 2012 be meg semmiképen sem lesz világvége....hogy mért, mert én azt mondtam! 😃
Itt a véleményem a világvégéről:
Spoiler!
Kill it! Kill it with fire! Before it lays eggs!
Megnéztem, amúgy erről már hallottam régebben is, de én sem tudok magyarázatot adni. Érdekes dolog. Bár biztos vagyok benne, hogy semmilyen vallási dologhoz nincsen köze (azért mondom, mert említették a videóban).
A vallási dolgot nem is figyeltem a vidiben. Igazad van, ennek tuti nincs köze semmi valláshoz.
Egy pár év és valóság lesz 😀 egy jó 20év
Nem mindennapi az biztos...nem minden nap csinálnak kamuvideókat.😆
Gondolom a Mikulásban is hiszel...elszomorítalak,azok beöltözött bácsik.😂
Tereld csak a szót, ha már értelmes cáfolatot képtelen vagy írni. .😕
A Mikulás meg létezik, csak gondolom műveletlen vagy mint a sivatag, honnan is tudhatnád?😂
A sarki fény meg Photoshop, mi?😳
"A sarki fény meg Photoshop, mi?" A sarki fény nem tudom, hogy jön ide. Az egy tudományos jelenség (a föld mágneses tere a sarkok felé tereli a napból jövő nemtudompontosanmit)
Te meg ezt a videót magyarázd meg nekem: [LINK]😀
Ez a hang is tudományos elvileg, nézd csak meg a videót amit linkeltem nemrég.
A Mikulás meg létezik, csak gondolom műveletlen vagy mint a sivatag, honnan is tudhatnád?😂
"A sarki fény meg Photoshop, mi?" A sarki fény nem tudom, hogy jön ide. Az egy tudományos jelenség (a föld mágneses tere a sarkok felé tereli a napból jövő nemtudompontosanmit)
Te meg ezt a videót magyarázd meg nekem: [LINK]😀
Odanézz, milyen kamuvideót csináltak, még tudósokat is bevontak a dologba, akik pofátlan módon természeti jelenséggel magyarázzák ezt a világméretű átverést! A rohadékok!😶
Én meg téged ábrándítalak ki...
Mindennapi a kamuvideó készítés , csomó olyat találtam már hogy family guy best parts ,rákattintok , mivan? Hát persze hogy a YOU ARE RICK ROLLED , és ott énekel , pff😆
Akár ezt is kiírhatnák...😃
You were rick roll'd AGAIN!
A Mikulás létezik, Hóli-Puki vagy mi. :F
Itt a videó amiről beszéltem, de a javaslatoknál van még sok másik.
Synda, már várom, hogy megmagyarázd, ez miért kamuvideó.😶
Itt is csak a kamerás hall hangokat,érdekes módon senkit nem érdekel a dolog...többi teraszon miért nincs senki...tudom dolgoznak_süketek_befostak.😂
Nem kötözködöm,de baromságokban nem hiszek,sőt semmibe nem hiszek...😜
Akkor nézz meg egy olyat, ahol az egész utca figyeli, vagy még sorolhatnám, de aki a kákán is csomót keres...
Egyébként ebben mit kell hinni? Úgy mondod ezt, mintha azt mondtam volna, hogy a földön kívüliek jönnek és azok adják a hangot. 😀
Elektromágneses zaj is lehet (ahogy írtam korábban is, csak el kéne olvasni néha) vagy bármi, mindenesetre nem épp mindennapi jelenség.
Egyébként több olyan videó van ahol a TV tudósít a helyszínről.
Az időszámlálást körülbelül 5125 évente újból kezdik és korszakonként számolják. Az új időszámítási kezdet (új kor) 2012. december 22-én kezdődik a majáknál. A közkeletű állításokkal szemben nem az idő ér véget, hanem csak az időszámítás aktuális ciklusa.
Forrás:[LINK]
biztos hogy van. Mindennek meg van a magyarázata, csak rá kell jönni.
Hát, lehet jönnek a tripodok mint a világok harcában. 😃
Érdekes.... bár ennek is van valami magyarázata/háttere biztos.
Egyes szakértők valamiféle elektromágneses zajról beszéltek, mindenesetre maga a hang elég hátborzongató. 😀
Itt a videó amiről beszéltem, de a javaslatoknál van még sok másik.
Synda, már várom, hogy megmagyarázd, ez miért kamuvideó.😶
Niteforce: legalább olyat ne írj amit te se gondolsz komolyan...
a hang az égből az meg repülő, csak lehet hogy nem látod magát a gépet 😀
Írjátok be, hogy "strange sounds in the sky", és feldob egy csomó videót. Egy srác még blogot is vezet róla.
Nem hiszek az ilyen világvége elméletekben, de ezektől feláll a hátamon a szőr. Főleg, hogy nem kamuvideókról van szó.
Van alapja de reméljük nem válik valóra😀
de sztem nem most lesz ha lesz
Azt sem tudtuk mi az a computer pedig az apple már javában alkotott 😆 ,csak több infót kapunk azért tűnik oly sokanak a baj.
A két igénytelen ker. tv meg kékfényt csinál a "hiradóból" ...
Nem lessz itt semmilyen világvége! Meglehet nyugodni!
A maják csak ilyen hülye jósok mint a tévében! 😀
Ja, mint a tévében! EZO-tv x😆DD
Köszönjük Emese, igen értelmes hozzászólás volt. Pont erről beszéltem az előző oldalon. Ha olyan hülyék voltak, akkor ezt, hogy magyarázod? (743#)
A legkeményebb a 25-kg -os csávó ZEUSZ névvel attól majdnem lefordultam a székről :-))
A legjobb mikor gyerekáldást küld..bár az 100%-ig bejön,csak el kell neki adás után menni a nőhöz kuffantani 😆
Most muffoltam a topicot ? ?
A maják csak ilyen hülye jósok mint a tévében! 😀
Ja, mint a tévében! EZO-tv x😆DD
A háború vagy a nemzeti érzelmek erős felszinre törése akkor jön elő mikor az előző háború emlékeit hordozó generáció csúnyán mondva kihal..kicsit elodázza a dolgot a modern kor vivmánya a film ,amely részben bemutatja annak a generációbnak is a háborút aki nem élte át..
Nálunk is tapasztalható a nemzeti érzelem erősödése a 30-40-es és fiatalabb generáció körében,egyszer elszakad a cérna és akor vége..
Német.o-ban is kihal lassan a háborús nemzedék,a fiatalok sőt az öreg 90-évesek is büszkék a multjukra,ahogy enged a győztesek médiakontrollja úgy derülnek ki olyan dolgok amiket megmásítottak a győztes hatalmak ,vagy felnagyítottak ..
van egy mondás ami nagyon illek erre :
A győztesnek MINDIG igaza van !(Adolf Hitler)
A háborúk törvényszerüsége alapján kell jönnie valaminek..mindenhol erősödnek a nemzeti érzelmek ez tisztán látszik..rájött mindenki hogy az olvasztótégelyek nem működnek most sem ahogy ezelőtt sem...keleti blokk,szovjetunió,jugoszlávia..és Unió...
Kezd mindenkinek tele lenni a búrája a nagy multikulturalizmussal :-)
Nézzétek meg angliát ,franciákat,németeket,csak egy szikra kell hogy egymásnak essenek lassan az idegenek és az "őslakosok"
A balhé küszöbön áll csak a "feljett" kultura,meg az európaiság szelleme akadályozta meg hogy hullahegyek legyenek ...mindenhol 2. vh-s dokufilmeket nyomatnak,spektrum,natgeo,discovery...hogy az embereknek eszébe ne jusson háborúzni,pedig ketyeg az óra ,a két nagy háború között eltelő időt már eléggé kitoltuk mesterségesen..de meddig ??
Ilyenkor mitcsinálsz? -Jah,bocsi azthittem meghalunk.
😆DD