Hasznos programok
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Linket is lécci.
127.0.0.1 activate.adobe.com
127.0.0.1 practivate.adobe.com
127.0.0.1 ereg.adobe.com
127.0.0.1 activate.wip3.adobe.com
127.0.0.1 wip3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-2.adobe.com
Na ezek mögé csak írd be, amit le akarsz tiltani, hogy ne jöjjön be a következőképp:
127.0.0.1 activate.adobe.com
127.0.0.1 practivate.adobe.com
127.0.0.1 ereg.adobe.com
127.0.0.1 activate.wip3.adobe.com
127.0.0.1 wip3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-2.adobe.com
127.0.0.1 tube8.com
ezután mentsd el a fájlt és ezután próbálj felmenni a tube8.comra. a hosts fájlt meg tedd rejtetté vagy nem tudom bátyád mennyire jártas számítógép ügyileg😃 Az a baj, hogy erre ő is rájöhet ha akar. Programot én nem tudok.
Google chromot használok én már kerestem ilyen beállításokat a chormeban de nincs. Egyéb programok meg beállitások mókolásához meg nincs kedvem.
Nem tud valaki Spotfy-hoz, Pandora-hoz hasonló programot ami Magyarországon elérhető? 😀
Sziasztok!
Tudtok ajanlani egy olyan kepszerkeszto programot ami nem egy photoshop szintű dolog, de azért egy komolyabb cucc? Szinek javítását szeretnem megcsinalni, kisebb vagasokat, forgatast, szolid effekteket. A szinek javitasa a legfontosabb.
Koszi
nekem a Gimp 2 nagyon bejött, tégy egy próbát 😀
Koszi szepen, ku fogom probalni.
Sziasztok!
Tudtok ajanlani egy olyan kepszerkeszto programot ami nem egy photoshop szintű dolog, de azért egy komolyabb cucc? Szinek javítását szeretnem megcsinalni, kisebb vagasokat, forgatast, szolid effekteket. A szinek javitasa a legfontosabb.
Koszi
nekem a Gimp 2 nagyon bejött, tégy egy próbát 😀
Koszi
https://dl.dropbox.com/u/53722599/pptx%20ios.ppt
Ez az alapja, de nem tud mit kezdeni vele. Nem erre való a powerpoint. Az a lényeg hogy a gyerekek kapnak egy kérdést, írniuk kell a választ és a gép eldönti hogy helyes vagy nem.
Előre is köszi a segítséget. 😃
[LINK] Valki megmondana hogy ezek a vidik milyen progival lettek szerkesztve? Szerintem profin meg vannak csinalva azok az Iphone-os vidik.
Rá nézésre Adobe After Effects és Adobe Premiere.
Ez igen érdekes😃
ez már elég régi. nem tudom OnLive mióta létezik de régebben sokat játszottam rajta, már amennyit a 30 perc engedett 😃 Volt olyan játék is amit 4-5x játszottam, pedig mindig ugyan az a rész volt csak.
itt van egy jó pár😀 de először figyelmesen nézd végig utána meg kis ablakba lépésről lépésre utána már tök jól fog menni énis így tanulgatam😀
amugy abbol melyik fajtát érdemes leszedni mert van több is
Elements 11-el pl lehet?
*.* ezt sem hallotam még meg is nézem
pedig jó kis progi😃
Tudtuk mondani olyan programot ami kiírja a proci és a VGA hőfokát is?
Speccy a legjobb
Nem igazán tudom, hogy hova rakjam ezt a kérdést:
Mivel tudom összekötni a Gépet, meg a TV-t úgy hogy legyen hang meg minden. Thanks.
A vlc nem igazán szereti a full HD-s filmeket😕
Olyan program kellene amivel letudok zárolni jelszóval egy weboldalt hogy csak az tudjon fel lépni rá aki tudja a jelszót.
Kösz előre is a választ. (utána jártam létezik ilyan csak program nevet nem tudok)
A neve: Cisco IT Essential virtual Desktop PC and Laptop.
Melyik szerintetek a legjobb lejátszó filmezéshez (divX, mkv)
Köszi
VLC
Köszi