Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DDarkness avatar
Gondolom a Firefox telepítőjéről van ezek szerint szó.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Az oprendszer nyelve tök nyolc firefox telepítőjének. A telepítőnek kell magyarnak lennie hogy magyarul is használhasd.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Magyart szedtem le, Microsoft Windows 10 Multiple Editions x64 HUN MSDN
Amit én leszedtem és kmspico-val beaktiváltam ugyan úgy lekérhetem a frissítéseket?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nagy valószínűséggel angol telepítőt szedtél le.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Miért van az hogy angol a Firefox? Akármit csinálok nem áll magyarra.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
A Start menü Metro paneljéről hogy lehet levenni azokat az ikonokat amiket én raktam föl?
0
0
0
0
DDarkness avatar
Én telepítéskor a gyorsbeállításokra mentem, hogy lehet azokat a beállításokat konfigurálni?
0
0
0
0
no avatar
Jól van hogy egyenlőre ingyenes a Win 10! 😃 Én is telepítés után kikapcsoltam 😃
De már több min 67 millió gépen van win 10 átlagos felhasználásba például iskolába biztos nem lesz kikapcsolva 😃 Elég sok helyről szív majd le adatokat 😃
Na kipróbáltam a gta 5-el a Win 10-et megy simán ! 😃
Fél óra kocsikázás után memória használat 73% 😃
Nem rossz lesz ez 😃 Csak még túl korai az át állás 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Még jó hogy kikapcsoltam az egészet a telepítés alatt 😃
0
0
0
0
no avatar
Ja, én kikapcsoltam azt hogy a Windows a tartozkodási helyemről adatokat szívjon le magának 😃 meg ilyenek 😃
http://www.origo.hu/techbazis/20150731-windows-10-adatvedelmi-beallitasok-adatkuldes.html
Gondolom senki se örülne ilyeneK! 😞
0
0
0
0
Jongir avatar
Feltettem, elég vegyes érzelmeim vannak. A 7-est is SSD-ről futtattam (boot idő kb 4 mp) és ezt is. A játékokat nem érzem gyorsabbnak (mondjuk lassabbnak sem) a boot idő picit lassabb (kb 2 mp-el), a böngészés és maga a használat mintha gyorsult volna. A felülettől annyira nem ájultam el... Ugyanakkor a telepítés minden probléma nélkül zajlott le (nem vagyok én ehhez hozzászokva :-), hozzá se kellett nyúlnom, kb. 40 perc alatt megvoltam vele... A Gerforce driverével volt egy kis malőr, de meg lehetett oldani 5 perc alatt. Aktiválva maradt a régi rendszer után (remélem így is marad örökre :-)
0
0
0
0
no avatar
Felraktam én is! Hát mit mondjak nem estem hasra tőle! Nem érzek különbséget a 7-hez képest!
A Windows 10 egyetlen nagy előnye még mindig a DX 12 lesz! 😆
Pár napig használom ha nem tetszik rakom vissza a Win 7-et 😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Alaplaphoz csak a hangkárty drivert használom,ami csak 8.1-ig van,de az gond nélkül felment a win 10-re is,
0
0
0
0
Liptik avatar
Szerintem jó a 8.1-es, de a legjobb lenne a Win 10-es. Várj vagy tedd fel azt. Lehet, hogy 1 perc és kint lesz, de a Win 10 alapból tesz fel drivereket, lehet, hogy az alaplapi feltette, csak még nem tudtad meg. Meg ha frissíted, akkor lehet, hogy már alapból rajta maradtak.
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
A driver ami win 7 alatt jó az a 10-nél is működik ? csak azért kérdezem mert nem nagyon találtam pl alaplaphoz max 8.1 mellé.
0
0
0
0
Liptik avatar
Nekem Win 7-en 2 perc itt meg 30 mp.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
zsexer:regota tervezem mar es szerintem novemberben,black friday alkalmaval lesz esedekes,hogy veszek eggyett.
nem zavar engem se az a par masodperc kulonbseg csak kivanxsi voltam hogy mas is tapasztalta e
0
0
0
0
neuroflex avatar
nekem már fent van nagyon tetszik tökéletes *-*
0
0
0
0
Thomaz avatar
nekem a windows 8.1-hez képest a betöltési sebessége nem változott ugyanolyan gyors egy SSHD-n 10-15 mp.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Hát én Win7-ről frissítettem 10-re HDD-n, de így nekem sokkal gyorsabb lett. Azt nem tudom, hány másodperccel, mert sosem mértem, de érezhető a különbség.
0
0
0
0
zsexer avatar
Nem tudom, én SSD-re rakom természetesen a Windows-t már jó ideje, ott igazából nem oszt nem szoroz, hogy 3-4-5 másodperc a boot. 😀 Javaslom szerezz be te is egyet, ég és föld a HDD-hez képest. 😀
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Mintha a bootup idje romlott /HDDn van a system/volna.8.1en legrosszabb esetben 15 mp alatt bejott a login screen de 10 nel van amikor 30 mp is kell neki .Nem mindig,mintha randomra menne, van amikor gyorsabb van amikor lassabb.Csak en tapasztaltam ezt?
0
0
0
0
3franky avatar
A KB3074683 frissítéshez önálló telepítő, ha esetleg valakinek nem frissült sikeresen automatikusan:

KB3074683 64 bit:
[LINK]

KB3074683 32 bit:
[LINK]
0
0
0
0
zsexer avatar
kakasu: Tanulj már meg légyszíves rendesen magyarul, mert már kezd nagyon bosszantó lenni...vagy ha nem megy, akkor ne írogass mindenhova állandóan..(félek, hogy mindkettő teljesíthetetlen számodra)
0
0
0
0
neuroflex avatar
én regisztráltam ingyenes és még nem kaptam levelet 😕
0
0
0
0
3franky avatar
Dani46: Olvastam, hogy másnál pedig a hibernálásból kapcsol vissza, mindig ugyanannyi idő után...
0
0
0
0
csuz-li avatar
Dani46: Nekem ilyet a win7 csinált, win 10-en még nem tapasztalatm. Valami nem engedi rendesen leállni és utána újraindul, mert a hiba miatt a helyreállítási mód indul meg.
0
0
0
0
Dani46 avatar
Az mitől lehet ki akarom kapcsolni a gépet rákattintok leállítás,le is áll,3mp múlva visszakapcsol(Nem nem az újraindításra nyomtam rá) ha utána megint rámegyek a leállításra akkor kikapcsol rendesen......
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Esetleg a Win+P billentyűkombinációval is előtudod hozni a menüt a megjelenítés kiválasztására
0
0
0
0
csuz-li avatar
Lajbi: Jobb egér gomb az asztalon -> képernyőbeállítások. A megjelenő ablakban a nagy kék kocka alatt, ami az aktuális monitort hivatott jelképezni, van egy olyan, hogy "Észlelés". Ha nem dob semmit, akkor a VGA illesztőjében kell körülnézni, de nem tudom, milyen VGA-d van.
0
0
0
0
no avatar
Egy kicsit nagyon kezdő vagyok az alábbi kérdéssel:
Win.10 felrakása után nem megy a második monitorom.
Ha tudna valaki segiteni ebben, azt előre is köszönöm
0
0
0
0
csuz-li avatar
bukta2: Örülök, hogy segíthettem. Amúgy amit linkeltem, az is az NVIDIA Corporation egyik hivatalos oldala, csak ez kimondottan a VGA-kra és játékokra van kihegyezve. Régen kizárólag Nvidia kártyám volt és itt mindig találtam megoldást, ha valami nem ment.
0
0
0
0
Dani46 avatar
Közbe rájöttem DesktopGadgetsInstaller kell telepíteni úgy lehet,bár az időjárás nem működik....
0
0
0
0
Subaru avatar
Dani46
[LINK] ezt letöltöd és működnek vele a7es és 8as minialkalmazások is
0
0
0
0
Dani46 avatar
Minialkalmazás van a 10 hez?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
filmgru: Nálam szerintem lassabb valamivel mint a hetes.
0
0
0
0
soneX ZED avatar
Én meg vagyok vele elégedve, tökéletesen megy eddig minden.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Kösz mindenkinek

csuz-li kösz a linket! már szedem de az nvidia oldalán nem tudtam 64 bitest választani csak 32-est 😃 de itt már van ahol linkelted kösz!
0
0
0
0
proStarxd avatar
Az Edgeben miért nem lehet kikapcsolni youtuben a korlátozott módot?
Rámegyek a kikapcsra aztán a mentésre és semmi. :-(
0
0
0
0
no avatar
3franky: onnan próbáltam legelősször is.
0
0
0
0
3franky avatar
Ha nem a microsoft oldaláról próbáltad, akkor innen letöltve elég egyszerű a frissítés:
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
nincs pendrive-om az a baj. meg amúgy sem értek én ehhez... várok még hátha elérhető lessz a frissítés, hameg nem akkor hívok egy "szakértőt" a mikrofos meg haljon éhen 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Próbáld meg az ISO-t lehúzni Dirty Windows-ról. Azt kilehet égetni WinToFlashel is pendrive-ra.
0
0
0
0
no avatar
nekem a letöltésnél 70%-körül azt írja hogy valami hiba történt, nemhiszem el hogy csak engem sz0pat ez a sz@r mikrofos.
0
0
0
0
danee23 avatar
Robin😆 köszi az infót. De 4400 már Haswell nekem eggyel régebbi gen. a grafikusom. Amúgy játékokkal próbáltad már?
0
0
0
0
Payphoner avatar
danee23 Én telepítettem nekem 4400-van de nincsen vele semmi gond drivelileg
0
0
0
0
csuz-li avatar
bukta2: Egyébiránt én itt találtam win10 64bites drivert a kártyádhoz(750Ti) [LINK] A legördülőben ott van ki is választható és adja is alant a drivereket.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Videókártya driver nekem is fölment rendesen, bár én AMD-t használok. Simán találtam Win10x64-es drivert az enyémhez és minden gond nélkül föl is ment. Esetleg próbáld meg a programjából föltelepíteni (nVidea-nak nem tudom milyen control panelje van).
0
0
0
0
csuz-li avatar
bukta2: Most telepítettem egy ismerős gépére is a win10-et. Ott sem ment át a driver, pedig az enyémen minden gond nélkül átkerült a catalist-al együtt. Úgy oldottam meg, hogy feltettem a Experience-t és annak mondtam, hogy húzza le a drivert és úgy sikerült.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció