Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bár nemtudom mennyi most az ára, én régen 15k-ért vettem az újat, akkor elég jól mentek.
Gondolom most sem drágább ennél.
MSI ATI RX3850-T2D512E-OC 512MB DDR3
na, olvasgattam teszteket. a HD 4830 és a 9800 GT eléggé szoros versenyben vannak, de az előbbi tartósabb, azt írják. az lenne a kérdésem hogy a 4830-at ki tudná-e teljesen hajtani a konfigom? (amúgy 1024*768-ban szoktam játszani, nekem teljesen megfelel) azt olvastam ilyen felbontásban simán viszi az összes új játékot. meg az érdekelne még hogy melyiket választanátok a helyemben: HD 4830 vagy 9800 GT?
ez mondjuk jogos, de sokáig kéne nekem ahhoz spórolnom, mert nem vagyok túlságosan elengedve anyagilag.
a másik dolog meg hogy nekem egy elég régi monitorom van, nem kell túl nagy felbontás, csak hogy játszhassak kicsit. a 1024x768 teljesen optimális.
És így használva a HD 4830 - főleg kicsit tuningolva- nekem bőven elegendő lenne azt hiszem. nem vagyok én olyan hardcore gamer, csak egy átlag fiatal aki szórakozni vágyik.
mellesleg egy rég megboldogult hd 3650-ről váltanék. (most egy alaplapi X1250-nel nyomom az ipart 😆, és jó lenne már a márióról feljebb lépni)
A profilomban az asszony gépe egy hansol 15crt monitorrol megy 😆
na, olvasgattam teszteket. a HD 4830 és a 9800 GT eléggé szoros versenyben vannak, de az előbbi tartósabb, azt írják. az lenne a kérdésem hogy a 4830-at ki tudná-e teljesen hajtani a konfigom? (amúgy 1024*768-ban szoktam játszani, nekem teljesen megfelel) azt olvastam ilyen felbontásban simán viszi az összes új játékot. meg az érdekelne még hogy melyiket választanátok a helyemben: HD 4830 vagy 9800 GT?
ez mondjuk jogos, de sokáig kéne nekem ahhoz spórolnom, mert nem vagyok túlságosan elengedve anyagilag.
a másik dolog meg hogy nekem egy elég régi monitorom van, nem kell túl nagy felbontás, csak hogy játszhassak kicsit. a 1024x768 teljesen optimális.
És így használva a HD 4830 - főleg kicsit tuningolva- nekem bőven elegendő lenne azt hiszem. nem vagyok én olyan hardcore gamer, csak egy átlag fiatal aki szórakozni vágyik.
mellesleg egy rég megboldogult hd 3650-ről váltanék. (most egy alaplapi X1250-nel nyomom az ipart 😆, és jó lenne már a márióról feljebb lépni)
ja amúgy nem azt kérdezte h a tied hogy van, hanem h az övé felhúzva verne-e egy 4850-et
Ha az én HD4770 emet felhúznám addig ameddig a CCC engedi erősebb lenne egy HD4850 -nél??
1024-be nem lenne vele gond.
Mindenkinek javasolom Sapphire vapor-x szériát. nekem is olyanom van és az istenért nem tudom lefagyasztani kártyát a tuningtól
írd át a VGA-d BIOS-át, mindjárt lefagy, sőt még kiis ég! 😆
csak mire megvenné akkora sajnos elviszik :S de van sok kari és van amék igen olcsó ráadásul elég jók 😃 8800GTX is van 20k ért 😃
na és ez? 😃
vagy még ez is csak lehet eladják
[LINK]
[LINK]
én erre pályáznék
ezzel a karival jól járnál.Ismerősömnek is ilyen van és nagyon megvan vele elégedve, na meg a tesztek is azt mutatják,hogy jó vásár lesz ez 😆 meg 20k-ért nem drága 😃
én erre pályáznék
Sziasztok 15-20ezer forintért milyen videókártyát ajánlanátok?
Ha szerencséd van találhatsz ennyiért 9800Gt-t ami nagyon jó választás vagy talán 4830 ami talán még erősebb tőle
Sziasztok 15-20ezer forintért milyen videókártyát ajánlanátok?
ATi 4670,4730
csáó
a mostani vga-m inno3d 7600gs 512
most egy kicsit húztam is rajta
400-400 ról
450-430 ra
de a hőmérséklet nem változott
ennek a vga-nak ja az ha 45-50 C terhelés nélkül?
bár terheléssel nem nő meg nagyon
90 fokig még jól elvan
a mostani vga-m inno3d 7600gs 512
most egy kicsit húztam is rajta
400-400 ról
450-430 ra
de a hőmérséklet nem változott
ennek a vga-nak ja az ha 45-50 C terhelés nélkül?
bár terheléssel nem nő meg nagyon
de van 256 bites 5770 😃 csak azt 5830 -nak nevezték el 😀