Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
es nincs benne 16x-es PCI-express?? :-? ez erdekes ... de szerintem tobbet ersz ha veszel egy olcsobb egy 16x-es alapot s egy kis hasitos Vkartyat 😀
Jaj, Van rajta 2 X16-os foglalat, de ha dualba rakom a VGA-kat akkor csak x8-x8 as sebességgel mennek.
ez nagyon nem igaz ... mert ha egyszer 16x-es kulon kulon akkor mi ertelme van a SLI-nak???? hogy rakjal ossze ketott h ugyan olyan gyors legyen mint egy 16x-es?? na ne nevettes mar ... ez suletlenseg!
es nincs benne 16x-es PCI-express?? :-? ez erdekes ... de szerintem tobbet ersz ha veszel egy olcsobb egy 16x-es alapot s egy kis hasitos Vkartyat 😀
Jaj, Van rajta 2 X16-os foglalat, de ha dualba rakom a VGA-kat akkor csak x8-x8 as sebességgel mennek.
Nem pont arra céloztam hogy összeadódnak-e vagy sem. Arra akartam kilyukadni, hogy ha 2 x8 as kari van bent, akkor az nem gyorsabb mint 1 x16-os, vagy igen? (Tudom kicsit h*lyén fogalmaztam 😆😆😉
szerintem egy 16x-es VGA jobb mint ketto 8x-es ... de egyalltalan h van ketto darab 8x -esed egy gepben? ... AGP-re nincs SLI 😕
Nem is AGP re gondoltam, de láttam olyan alaplapot, ami csak x8-x8 as SLI-t vagy CrossFire-t támogat...
Nem pont arra céloztam hogy összeadódnak-e vagy sem. Arra akartam kilyukadni, hogy ha 2 x8 as kari van bent, akkor az nem gyorsabb mint 1 x16-os, vagy igen? (Tudom kicsit h*lyén fogalmaztam 😆😆😉
szerintem egy 16x-es VGA jobb mint ketto 8x-es ... de egyalltalan h van ketto darab 8x -esed egy gepben? ... AGP-re nincs SLI 😕
Heló! Az lenne a kérdésem, hogy ha 2VGA-t használok, és x8-x8 sebességgel, akkor az olyan mintha csak 1 x16 os lenne?? (bocs ha már kérdezte valaki)
Meg veletlenul sem mert akkor a SLI 32X-es lenne ami hueseg ... mar bocs 😀
😳
??????????????????????????????
persze, azzal kell menjen rendesen...
lehetséges hogy még megkéne probálnom felrakni hozzá a legfrissebb dx-et és úgy jobb lenne mert ezt tényleg nem értem...de azért köszi hogy segitetek
látom 8500 GT-d van...milyen verziószámú driver van fent ?
182.50 a verziószáma a drivernek ha erre gondoltál ez befolyásolná szted?
Jó ehez még nem értek
Most fogok kapni új PC-t és megnézném milyen gamek indulnak el
akkor 4.x-es
köszi
Pixel shader-verziója ?
Előre is köszönöm.
köszi de télleg minden 1024 esnek ismeri fel kivéve a GTA IV az csak 512 esnek de megy maxon 😆
Azért azt nem hiszem hogy maxon megy!