nekem egy darab Nokia 5200-asom van, az a csúsztathatós(nem oda... 😃😉, 1 gb-os MicroSD-vel, aztán cső 😀 nekem bőven elég 😀 zenét hallgatni lehet rajta, aztán jóvan 😀
Hát az biztos hogy lassú... 300kb-os képet meg akarsz nyitni már félig összeokádja magát a telefon... ne beszéljünk a filmekr?l, van amelyiket 5 percig nyitja meg, és a min?sége sem jó, dehát ez van 😃
Hát Nem valami nagy tudású és ráadásul Samsung ami miatt már tényleg fos nekem a d900 am is egy hányás semmit nem csinálhatsz vele és b?nlasúak ezek az olcsó samsungok
Nekem egy Nokia E61i-m van. Mielött mindenki írná nem számológép😆, mindenki annak hívja mikor ránéz elöször.😆 Már megvan 1,5 éve, elöször nekem is olyan nagynak tünt, de hamar meg lehet szokni. Viszont nagyon jó tudású telefon. QWERTY kiosztás miatt smst, vagy akármit írni nagyon kényelmes vele. Hatalmas jó min?ség? kijelz?je van(csak full érint?képerny?s telóknak van nagyobb), filmeket is szoktam rajt nézni koterban amíg nem vittem gépet😆.
Samsung L700
Jó teló.
Volt el?tte SE v630i > LG KF750 > LG KP500 most meg ez a samu.
doriand: az l700 is van olyan jó mint a 6300, ez is fém, és tud 3g-t 😀
nokia 6300, egyik jo strapabiro telefon, van sok ami tobbet tud, de az altalaban hamarabb beadja a kulcsot, s persze sok ami jobban birja a strapat, de az kevesebbet tud
De mar elszortam 1 K750i K700 at es oszetort 1 SE W200 asom, ugyhogy ez sem fog sokaig taratani ugy erzem😎
iPhone 3g(volt)
nokia 8600 Luna(most)
Nokia 5530 Xpressmusic(most)
philips20: én is szeretnék egy olyan iPhone-t...
de nekem egy Nokia N95-m van egyenlőre...
Sony Ericcson j200i
Sony Ericcson w200i
Jó teló.
Volt el?tte SE v630i > LG KF750 > LG KP500 most meg ez a samu.
doriand: az l700 is van olyan jó mint a 6300, ez is fém, és tud 3g-t 😀
a 3310es miota tud tobbet mint a 6300?😜
többet nem tud, de strapabíróbb!
Az LG Shine viszont elég foscsi, húgomnak az van, és azért akadt probléma vele. De hát akinek a csiliviliség kell... 😃