zsivko írta:
Sony International-nak a bulgáriai piackutatói igazgató. Imádom a melóm mert csak kocsikáznom kell és ezért fizetnek.
Az igen!😆 És amúgy mit csinálsz azon kívül, hogy kocsikázol?😃
Megfigyelem az árak változását az adott elektronikai termékeken és mig utazok azon agyalok hogy kérnem kell már egy céges autot mert 2 havonta olajcsere meg hasonló. Mert ez már az én zsebemre megy és egy BMW-nek 2 havonta olajat cserélni nem poén.
Eötvös Loránd 9.D Informatikus szakma. 😃
8 évig németet tanultam, és most kezdtem az angolt, és idáig csak 5-öm és 4-em van belőle. 😃😆
Remélem sikerül elvégezni ezt a szakmát, bár ma már máshogyan van. Most itt csak érettségizni lehet, de a szakmát azt nem kapom meg. 😞 Ahhoz tovább kell tanulni, márpedig nekem semmi kedvem nincs/lesz fősuliba járni. 😃
Vendeglatas, felszolgalas 1 hotel ettermeben, tanari diplomaval(RAJZ), kulfoldon, UK-ban, mivel otthon egyenlore a tanari-fizu (mint alt.-ban meg sok 1eb fizu is) vajmi keves, sajna.
Sony International-nak a bulgáriai piackutatói igazgató. Imádom a melóm mert csak kocsikáznom kell és ezért fizetnek.
Megfigyelem az árak változását az adott elektronikai termékeken és mig utazok azon agyalok hogy kérnem kell már egy céges autot mert 2 havonta olajcsere meg hasonló. Mert ez már az én zsebemre megy és egy BMW-nek 2 havonta olajat cserélni nem poén.
Am Csepeli Vendéglátói Szakközépiskola 11.A.
8 évig németet tanultam, és most kezdtem az angolt, és idáig csak 5-öm és 4-em van belőle. 😃😆
Remélem sikerül elvégezni ezt a szakmát, bár ma már máshogyan van. Most itt csak érettségizni lehet, de a szakmát azt nem kapom meg. 😞 Ahhoz tovább kell tanulni, márpedig nekem semmi kedvem nincs/lesz fősuliba járni. 😃
Én nem élek ilyenekkel!😆😜
én...😀
gondolom az sem egy megerőltető munka csak gondolom az éjszakázás nem a legjobb
Hát nem kapok sérvet az egyszer biztos, de néha rohadt unalmas tud lenni!
Én nem élek ilyenekkel!😆😜
én se csak úgy irtam 😆
am az mennyit keres?
Szigethalom
Amúgy én is tanuló vagyok, 9/A. BIG 😜
Matekból hanyassa vettek fel?
Remélem nem baj hogy kérdezgetek csak lehet én is az leszek
Középsuli 11/C | Számítógép-szerelés!😀
Hova jársz?