Első hat osztályban 5,00 volta,7-be és 8-ba is 2 4-esem volt évvégén!Most első gimnazista vagyok,félévkor 4,31 voltam,évvégén is hasonló leszek,talán kicsivel jobb is 😃
én most 7.ben félévkor 2.4 voltam szerintem😃. matek és fizika volt 3-as a többi 1-es és 2-es! ne értsétek félre! én szlovákiai vagyok, nemhogy valaki azthiszi hogy majdnem mindenböl buktam 😆😆😆😆 szlovákiába 1-es a jó jegy, 5-ös a rossz 😆
Húúúha..., én inkább nem is írom, csak annyit hogy 6ikig 5s tanuló voltam, mihelyst jött az egyik legjobb barátom onnantól 1-2es tanuló voltam😃
Középsuliba sem vagyok másképp.., de innen meg elment az egyik legjobb barátom =/, meg nincs infó.., így 2essel átcsusszanok azt kész
adambacsi írta:
jah thug85 csatlakozom hozzád nálunk olyan suli van hogy tanárok megutáltatnak minden tantárgyat az emberrel meg beszólogatnak a diákoknak arcoskodnak
és Holey mit kapott a gyerek?😃😃 Meg agyaltátok?
Mi mást kaphatott volna?😃 Meg kell cipőzni azt kész! Többet nem köp a kis spicli!😆
jah thug85 csatlakozom hozzád nálunk olyan suli van hogy tanárok megutáltatnak minden tantárgyat az emberrel meg beszólogatnak a diákoknak arcoskodnak
Én már 1párszór bebuktam a puskával 😆 Volt olyan is hogy valaki lebukott, és beköpött mindenkit aki puskázott (az egész osztály puskázott) 😆😆 szünetbe jól megkapta a magáét😆
1-4. osztályig kitűnő,aztám 6. ig kb 4,5
most 7-8 4,2-4,3 4 alá sose mentem még
Meg ma vettek fel gimibe 😃
Közgáz 11-ik félév, 2,8... lusta vagyok nah.
De bármelyikőtök adót akar csalni szóljon nekem, tudod egy-két jóféle értékcsökkenést 😉
Ja, elnéztem, általánosba nagy király voltam, 5.-be 5-ös, 6.-ba 4-es, 7.-be 3-as, 8.-ba nagyon ingatag kettes, hálistennek középsuli választásnál felfoghatatlan szerencsém volt...
De bármelyikőtök adót akar csalni szóljon nekem, tudod egy-két jóféle értékcsökkenést 😉
Majd rem nekemis olyan fajta lesz 😆
De összes kell magam szedni mer ha Szakács akarok lenni akkor 4 es átlag kell! 😆 minimum
Középsuliba sem vagyok másképp.., de innen meg elment az egyik legjobb barátom =/, meg nincs infó.., így 2essel átcsusszanok azt kész
9. 3.0
10. 3.6
11.4.0
12. rem jó lesz😆3.8 körüli
Mi mást kaphatott volna?😃 Meg kell cipőzni azt kész! Többet nem köp a kis spicli!😆
Én 2 hete diplomáztam le 😆
Gratulálok hozzá. Én nem jutottam el odáig, mert belőlem a középsuliban kiirtották a tanulás iránti legcsekélyebb vonzalmat is.
akkor grat😀😆