Alsó tagozatban jó tanuló voltam. 4-5 közti. A hármasért még anno leszidtak.
Felső tagozatban folyamatosan romlott a teljesítményem.
Középiskolában 9. félévében sikerült is megbuknom, viszont szerencsére 10.ben már ismét felfelé íveltem
(pl Kémia 9. félévében karó volt, 10. félévében szín ötös)
Érettségi is zömében 3-4 között lett.
Technikusi ilyen 3. valamennyi volt átlagban. (Lehetett volna jobb, de nem voltam valami szorgos tanulás terén) A poén viszont, hogy a Technikusi minősítésem meg ötös lett.
BOMB: Nekem pont fordítva van, szakközépben talán kicsit szigorúbb az osztályzás is (50% = 2 es 😲 ). Nekem általánosban kb 5 ig voltam full 5 ös mindenből, aztán 6 ban mán több 4s 3s, 7-8 meg fix 3 masok a többsége, 9 is fullos volt viszonylag, szakmai mind 5ös, 10 be is, 11 be, most, nah, itt mar nem 😆 2db kettes is becsuszott most evvegen 😃 Legalabb nincs bukas, addig jo 😆😆😆
Én hál istennek még az általános iskolában normális és jól tanító tanárokat kaptam. 3-3,5 között libegtem szinte minden évben. Több tanár gyerek is volt a 2 osztályban és azoknak is bevágták a karót ha nem tudott semmit. nem volt semmiféle pofára menő jegy osztás.Öcsém 4 évvel fiatalabb, de mire ő került általánosba az alsósoknak az én egykori tanáraim közül 2 volt már csak.Ahogy teltek az évek már míg mi is tanultunk szépen lassan kezdtek az öreg, de normális és jól tanító tanárok.(Sőt mikor mi ballagtunk kapásból 3 jó tanár ment nyugdíjba.) Középiskolába nekem gyakorta 1- kb majdnem a 2 év végéig szinte semmit nem tanultam mivel nekem még azt az általánosban megtanították rendesen. Gyakorlatilag míg általánosban magyar nyelv és irodalomból szinte mindig 3-as voltam míg középsuliban tanulás nélkül 4-es.
Nos, rossz példa, ezt tudom, ha a fiatalabbja olvassa ezt, ne rólam vegye a példát.
Általánosban ami nem érdekelt, azt én spec nem tanultam... így lettem a reál tantárgyak + történelem kivételével mindenből 2-es többször is bukva, tükörképként szín ötös fizika kémia biosz földrajz + történelem.
Szakközépben a dolog annyiban változott, hogy ott már nem buktam, és kifejlesztettem egy technikát, alvás közben hurkokat rajzolgattam a füzetbe, így sosem buktam le az irodalom órákon, és estére ki is pihentem magam, szóval mehettünk raidezni vagy arénázni haverral. előrehozott biosz érettségit, majd 4. évben emelt földrajz érettségit csináltam (2010-ben az nagyobb dolog volt mint manapság) azóta majdnem 2 diploma + nyelvvizsga + mg technikusi...
Összegezve: Ne a jegyeket nézzétek (persze a pulyát nem sűrűn érdekli, a szülőket annál inkább) a lényeg az hogy van-e elszántság és akarat, mert minden más esetben állhat a jegy mögött az hogy ki szimpatikus a tanárnak és ki nem...
Általános iskolában 3 as tanuló voltam, de csak azért mivel én nem írhattam rendszeresen dolgozatot mivel stresszelni szoktam ezért némelyik tanáromtól szorgalmi feladatokat kaptam és az alapján osztályoztak.
Általánosba rossz voltam mert arcra mennt az egész... ahová én jártam általánosba ott mindenki ismert mindenkit, és nagyon arcra mentek a jegyek...
középsuliba már más volt a helyzet ott jóval jobb tanuló voltam.... érdekes nem? 😀
Álltalános 2-es és 3-as közötti átlag....
középsuliba meg 4-es átlag... azért nem kicsi különbség...
Az egész általános nálunk a baromságról szólt,nem nagyon figyeltünk oda. Ha komolyan vettem,akkor 4-es 5-ös,de inkább 3-as. 😃
Kajáltunk órán,kiabáltunk. Versenyeztünk kinek lesz több szaktanárija. Szünetekben ment a földharc(játékból),WC-ben full sötétben ütöttük egymást.. 😞 Uhh,de hiányzik. 😃 Ez volt 3 éve.:/
Ui.: Tudom,hogy neveletlennek tűnünk,stb.,de közel sem. Tanárokat mindig megnevettettük. Az osztály főnök közel 30 éve tanított a suliban,de azt mondta,hogy nálunk nem volt és nem is lesz jobb osztály!
Alsóba 5-ös,mivel addig nem kellett tanulnom,a kisujjamból kiráztam az anyagot. 😆 De aztán egyre romlottam lefele,most félévkor nyolcadikban 2.75 az átlagom. 😆 De nem érdekel,mivel valószínűleg felvesznek egy elég erős középiskolába.
Általánosba egyszer meghúztak félévkor Angolból önhibámon kívül, nagyon kedveltük egymást a tanárral. Amikor másik angol tanárom lett érdekes csak 5-ösöm volt 😆.
Egyébként minden 2-es 7-8. osztálynál kivéve az angol és informatika. Előtte meg 5-4 környékén volt minden.
Szakközépbe igaz nem ide tartozik 😃 de ott minden épp 2-es szintén a 2 tantárgy kivételével, ami érdekelt azt tanultam.
Felső tagozatban folyamatosan romlott a teljesítményem.
Középiskolában 9. félévében sikerült is megbuknom, viszont szerencsére 10.ben már ismét felfelé íveltem
(pl Kémia 9. félévében karó volt, 10. félévében szín ötös)
Érettségi is zömében 3-4 között lett.
Technikusi ilyen 3. valamennyi volt átlagban. (Lehetett volna jobb, de nem voltam valami szorgos tanulás terén) A poén viszont, hogy a Technikusi minősítésem meg ötös lett.
Általánosban ami nem érdekelt, azt én spec nem tanultam... így lettem a reál tantárgyak + történelem kivételével mindenből 2-es többször is bukva, tükörképként szín ötös fizika kémia biosz földrajz + történelem.
Szakközépben a dolog annyiban változott, hogy ott már nem buktam, és kifejlesztettem egy technikát, alvás közben hurkokat rajzolgattam a füzetbe, így sosem buktam le az irodalom órákon, és estére ki is pihentem magam, szóval mehettünk raidezni vagy arénázni haverral. előrehozott biosz érettségit, majd 4. évben emelt földrajz érettségit csináltam (2010-ben az nagyobb dolog volt mint manapság) azóta majdnem 2 diploma + nyelvvizsga + mg technikusi...
Összegezve: Ne a jegyeket nézzétek (persze a pulyát nem sűrűn érdekli, a szülőket annál inkább) a lényeg az hogy van-e elszántság és akarat, mert minden más esetben állhat a jegy mögött az hogy ki szimpatikus a tanárnak és ki nem...
míg mondjuk általánosba valami 3-as tanuló vagy addig suliba lazán 4-es 😃
középsuliba már más volt a helyzet ott jóval jobb tanuló voltam.... érdekes nem? 😀
Álltalános 2-es és 3-as közötti átlag....
középsuliba meg 4-es átlag... azért nem kicsi különbség...
5.-7. első félév: 3+ (átlag)
7. második félév-8.: 4-hez közeli átlag
Középiskola: Sima 3-4
4.5 korul vagyok (8.as vok)
Kajáltunk órán,kiabáltunk. Versenyeztünk kinek lesz több szaktanárija. Szünetekben ment a földharc(játékból),WC-ben full sötétben ütöttük egymást.. 😞 Uhh,de hiányzik. 😃 Ez volt 3 éve.:/
Ui.: Tudom,hogy neveletlennek tűnünk,stb.,de közel sem. Tanárokat mindig megnevettettük. Az osztály főnök közel 30 éve tanított a suliban,de azt mondta,hogy nálunk nem volt és nem is lesz jobb osztály!
Matek:4
magyar:4-5/nyelvtan 3-4)
töri:4-5
kémia:4-5(ilyen szakra mentem)
fizika:3
biológia:3
Rajz:Kegyelem 3-4
technika(a tanár egy érdekes eset):4
tesi:5
föci:3
Átlagban olyan 4,0-4,4
Gimi eddig: 4-4,6
Spoiler!
Irodalom:5
Matek:5
Tesi:5
Rajz:5
Technika:5
Ének:4
Info:5
Angol:5
Hát most felsőben 3-4 re állok 😜 de remélem feljavítom egy stabil 4-esre 😃
Bár most 6. félévére egész jó lett 😃
Spoiler!
8.-ban meg 4.4 körül voltam.
Egyébként minden 2-es 7-8. osztálynál kivéve az angol és informatika. Előtte meg 5-4 környékén volt minden.
Szakközépbe igaz nem ide tartozik 😃 de ott minden épp 2-es szintén a 2 tantárgy kivételével, ami érdekelt azt tanultam.