Razert nem ajánlom, kritikán aluli mostanában a minősége. 1 év alatt nekem vagy 4 egeret kellet garanciáztatnom tőlük. Ouroboros - Mamba 2012 -Mamba 2012 - Deathadder Chroma (ez utóbbi 1 hónapig sem bírta).
Ha egy igazán jó egeret akarsz amibe valamire való szenzor van és mikrokapcsoló akkor fogadd meg az [LINK] összefoglaló tanácsait. Én is ez alapján vettem egy zowie egeret és nem bántam meg. Mérföldekkel jobb online fps-re mint bármi amit eddig használtam.
Vagy [LINK] az egereket még amit érdemes megnézni de van benne pár határeset mint a roccat vagy a razer (kivéve a DA 3.5G, az még strapabíró).
lived: R.A.T. 7-hez még tudsz kötni usb-t is nem kell elemcserével bajlódni és szerintem nem egy rossz egér vagy a Razer Ouroboros se lehet rossz szerintem ezek vannak kb azon az áron
Új egeret szeretnék venni.
Legfőképpen Cs,Cod, tehát FPS-es multikra használnám.
Jelenleg egy mad catz rat 9-esem van. Már kezd rosszalkodni ill. a folytonos elemcsere is kezd az agyamra menni.
Ebből kiindulva valami komolyabb egeret szeretnék.
Ki mit ajánlana?
@Murty:
Egész jó, egérpadon is gyorsan és könnyen lehet mozgatni azt kimondottan játékokhoz tervezték (Lásd: CS:GO ; CS 1.6 ; COD2 ; BF3-4 stb..). Én már régóta tervezem hogy beszerzek egy ilyet csak hát.. na 😃 De térjünk vissza a lényegre én ajánlom az egeret.
Nekem egy év után a V7 elkezdte elngedni a klikkelést.Játékokban ahol kellett nyomvatartani a bal klikket,az néha elengedte.Vissza küldtem gariba,és kaptam egy vadi ujat.Ahol vette azt mondták,nincs rá idö garancia,pl 2év,hanem mig összenem töröd,addig garis.
Vásároltam egy Steelseries kinzu v3 optical egeret. Az lenne problémám vele, hogy akkor is mozog a kurzor mikor az egér pad-tol el emeltem már egy kicsit. Van erre valamilyen megoldás ? Ja és az egér pad is steelseries.
Már két Roccat-em is volt. Szigorúan saját vélemény: SZ*R! Savu-nak 2 hónap alatt meghalt a szenzora. Aztán becseréltem egy Kova+-ra ami meg recseg ropog, a görgő nem vette be se a kattintást se a görgetést. A bal klikk pedig mintha zselét nyomogatnál. El van kopva a kapcsolója. Ez kb 1 hónap alatt. Maradtam a Razer Deathadder 2013-nál. Drágább de 1 éve nyúzom és semmi baja.
Demmer!
Roccat-al nem nyúlhatsz mellé 😀 Bár annyi észrevételem van, hogy közvetlenül a görgő alatt van a DPI állító, és hát FPS játék közben nagyon nem nyerő hirtelen feljebb venni a DPI-t.
1.: Aktívan 4 évig nyúztam egy olyan egeret, még most is használja barátnőm. Eléggé elnyűhetetlen, annyi, hogy a gumibevonat lekopik róla egy idő után (4 év kb. használattól függően).
2: Inkább a V széria ajánlott (multis fps-nél ***a makrókat lehet hozzá csinálni, úgy hallottam).
Én Logitech g500s-t próbáltam, de kicsit "gagyi" hatása volt már eső kézbevételre is. Meg nem igazán váltotta be az ígéreteket (ugyan úgy benedvesedett és megtapadt rajta a kosz, ráadásul a görgője valami rémálom), így vissza is küldtem. Szóval nekem soha többet.
Sziasztok szerintetek milyen ez a két egér? :
1. A4-Tech XL-750BK [url]https://www.***/termek/a4-tech-xl-750bk-eger-73708[/url]
2. A4-Tech Bloody Winner T7 [url]https://www.***/termek/a4-tech-bloody-winner-t7-eger-35042[/url]
A csilag az: p c x . h u
vagy tudtok valilyen jó egeret 5-7ezer között főleg FPS játékokat játszok!
CSABA78: elvileg a görgő alatti gombbal de ha úgy érted hogy azon kívül akkor jobb klikk >személyre szabás > egérmutatók módosítása > egérmutató beállításai > és a sebbességnél tudod állítani (win 7) win 8-nál nem tudom hogy van de ott is hasonlóan lehet szerintem
Heló!
Most szart be a jó kis A4Tech Bloody v3 egerem, és nem nagyon találok hasonló méretű és formájú egeret, palm grip fogást használok (azért nem teljesen, mert ugyan az egész tenyeremet ráfektetem az egérre, de nem ráncigálom össze-vissza könyökből, hanem csak a csuklómat használom), ezért szép méretes egereket szeretek használni, valami hasonló formát és méretet keresek a v3-hoz, remélem valaki tud segíteni. (12000-ft ig)
Szevasztok vettem egy ilyen egeret: Havit HV-MS672. és azt szeretném tudni hogy ehhez leget e szerezni progit, hogy a színét egy színűre állítja? Mert így csak mindig lassan pulzál és váltja a színeit.
A4tech XL-750BK skacok erről az egérről véleményt? Behalt a Logitech MX518-om (amit rohadtul sajnálok mert legjobb egér szerintem). Akarok venni valami több gombos egeret de nem sok pénzért. Szívem szerint megint Logitechet vennék (G500-at) de nincs rá keret. A maximális pénz amit kiadnék érte az kb az A4tech ára. Ha valakinek volt/van ilyen vagy esetleg más egeret ajánl szívesen hallgatom.
Tegnapelőtt tudomásomra jutott,hogy nyertem egy BF4-es magyar nyereményjátékban fődíj gyanánt egy egeret,kedden-szerdán hozza a futár.Egy Logitech G602-esről van szó.Mi a véleményetek róla?Nem vagyok nagyon otthon a gamer egerek világában,de az én hozzá nem értő szememmel nagyon tetszik nekem!Előre köszönöm a válaszokat!
Én is DeathAdder-t akartam venni, csak aztán Cyborg R.A.T 7 lett belőle 😀 nagyon ***a kis egér (Patkány), nagyon szeretem 😀 Sok gomb van rajta, több színű világítás, súlyozható, kézméretedhez tudod állítani, majdnem tökéletes szoftver... Kell ennél több?? 😀
Ha egy igazán jó egeret akarsz amibe valamire való szenzor van és mikrokapcsoló akkor fogadd meg az [LINK] összefoglaló tanácsait. Én is ez alapján vettem egy zowie egeret és nem bántam meg. Mérföldekkel jobb online fps-re mint bármi amit eddig használtam.
Vagy [LINK] az egereket még amit érdemes megnézni de van benne pár határeset mint a roccat vagy a razer (kivéve a DA 3.5G, az még strapabíró).
Új egeret szeretnék venni.
Legfőképpen Cs,Cod, tehát FPS-es multikra használnám.
Jelenleg egy mad catz rat 9-esem van. Már kezd rosszalkodni ill. a folytonos elemcsere is kezd az agyamra menni.
Ebből kiindulva valami komolyabb egeret szeretnék.
Ki mit ajánlana?
Egész jó, egérpadon is gyorsan és könnyen lehet mozgatni azt kimondottan játékokhoz tervezték (Lásd: CS:GO ; CS 1.6 ; COD2 ; BF3-4 stb..). Én már régóta tervezem hogy beszerzek egy ilyet csak hát.. na 😃 De térjünk vissza a lényegre én ajánlom az egeret.
egy v7-esem van eladó a hozzá tartozó aktivált programmal... 😀
tudnátok ajánlani pár egeret, ami max 10ezer forint és sokáig bírja (1-1,5 év)
előre köszönöm 😃
Van valakinek ilyen egere: Logitech G502s Proteus Core? [LINK]
Valami vélemény róla?
SteelSeries Rival egér mennyire jó, volt/van valakinek ilyen?
Vásároltam egy Steelseries kinzu v3 optical egeret. Az lenne problémám vele, hogy akkor is mozog a kurzor mikor az egér pad-tol el emeltem már egy kicsit. Van erre valamilyen megoldás ? Ja és az egér pad is steelseries.
Lecserélném az egerem, de már beleőrültem a keresésbe 😃 Néztem egy-két egeret
A4Tech Bloody v4
Hama uRage Ice
Gigabyte Force M7 Thor
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás tartósságra na meg játszásra? 😃 Akár ajánlhattok is 7ezer körülig.
Roccat-al nem nyúlhatsz mellé 😀 Bár annyi észrevételem van, hogy közvetlenül a görgő alatt van a DPI állító, és hát FPS játék közben nagyon nem nyerő hirtelen feljebb venni a DPI-t.
[LINK]
1.: Aktívan 4 évig nyúztam egy olyan egeret, még most is használja barátnőm. Eléggé elnyűhetetlen, annyi, hogy a gumibevonat lekopik róla egy idő után (4 év kb. használattól függően).
2: Inkább a V széria ajánlott (multis fps-nél ***a makrókat lehet hozzá csinálni, úgy hallottam).
Én Logitech g500s-t próbáltam, de kicsit "gagyi" hatása volt már eső kézbevételre is. Meg nem igazán váltotta be az ígéreteket (ugyan úgy benedvesedett és megtapadt rajta a kosz, ráadásul a görgője valami rémálom), így vissza is küldtem. Szóval nekem soha többet.
pótold meg és legyen LOGITECH G100s
1. A4-Tech XL-750BK [url]https://www.***/termek/a4-tech-xl-750bk-eger-73708[/url]
2. A4-Tech Bloody Winner T7 [url]https://www.***/termek/a4-tech-bloody-winner-t7-eger-35042[/url]
A csilag az: p c x . h u
vagy tudtok valilyen jó egeret 5-7ezer között főleg FPS játékokat játszok!
Esetleg valakinek van tapasztalata a Razer Abyssus 2014 egérrel, esetleg az előző verziójával?
Ezek nem rosszak és nem is drágák.
Most szart be a jó kis A4Tech Bloody v3 egerem, és nem nagyon találok hasonló méretű és formájú egeret, palm grip fogást használok (azért nem teljesen, mert ugyan az egész tenyeremet ráfektetem az egérre, de nem ráncigálom össze-vissza könyökből, hanem csak a csuklómat használom), ezért szép méretes egereket szeretek használni, valami hasonló formát és méretet keresek a v3-hoz, remélem valaki tud segíteni. (12000-ft ig)
Kategóriájában a legjobb választás 😀
Két egérről lennne szó:
A4tech bloody v7ma
A4tech bloody tl8 terminator
Köszönöm a válaszotok, meg is érkezett már. Nagyon szép és gyors. Szoknom kell még a gyorsaságát.
[url]http://www.***/gigabyte-gm-m8000x-lezer-eger-fekete-usb-104019.html[/url]
Szerk Nem tom miért nem jeleníti meg >.< Na m1 egy Gigabyte GM-8000X-ről lenne szó...
Tegnapelőtt tudomásomra jutott,hogy nyertem egy BF4-es magyar nyereményjátékban fődíj gyanánt egy egeret,kedden-szerdán hozza a futár.Egy Logitech G602-esről van szó.Mi a véleményetek róla?Nem vagyok nagyon otthon a gamer egerek világában,de az én hozzá nem értő szememmel nagyon tetszik nekem!Előre köszönöm a válaszokat!
Üdv.:Alex
Az általad említett márkák közül tudnál nekem 10.000 Ft körüli arkategoriaban jó egeret mondani?
Esetleg valakinek nincs véleménye ezzel az A4 Tech Bloody V7 egérről? Mert eddig jókat olvastam rola?