Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
és az ár is jó
A Raptor tuti strapa biro. 😀 Amugy a Xiaomi is egy nagyon jo telefon, par evig csak azt hasznaltam. Kituno ar/ertek arany, eros hardver...
Válaszokat köszönöm előre is! 😀
-Legalább 5,5"-os legyen a kijelző, és min 1280x720-as legyen
-Legyen Gyro szenzoros
-Ne legyen 60K-nál drágább
Én eddig a Lenovo A7000 Turbo-t néztem, de azt magyarba nem láttam, csak Ebay-n.
Az lenne a kérdésem, hogy olyan készüléket hogyan lehet beszerezni ami "hivatalosan nem kerül Magyarországon forgalomba"(Mobilaréna)? Mert mostanában több tesztet is nézegettem az előbbi oldalon és nem egynél ezt írták a teszt végén a készülékről. Ennek ellenére nekik mégiscsak volt tesztkészülékük, amit az XXL-GSM-től kaptak, teljesen magyar szoftverrel és a leírt hardverrel. Akkor most hogy is van ez? Amikor utánanéztem tényleg nem volt a szolgáltatóknál a repertoárban, de ha kártyafüggetlent veszek (tehát nem szolgáltatónál), akkor elvileg bármilyen sim-kártyát tehetek bele (ugye?).
És ha már itt járunk, akkor például van valakinek tapasztalata az Xxl-gsm-mel kapcsolatban? Rengeteg készülék van a honlapjukon egész jó árban, és a leírás szerint gyári garancia is jár hozzájuk. (nade azért mégis csak egy gsm boltról van szó) Mennyire érvényesíthető ez ha bármi probléma akadna a telefonnal?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: Rico_sos
Tudna valaki ajánlani strapatelefont ami ha lehet klasszikus és normál SIM kártyával üzemel?Nem nekem hanem fateromnak kéne mivel a mostani Samsung GT-B2100-as telefonja lassacskán be adja a kulcsot.CAT B25 kilőve mert az már már a méretéhez képest "bunkó" telefon. Láttam a CAT B30-ast is az meg nem normál SIM kártyával megy. Van még a szempontoknak megfelelő strapatelefon a piacon? Na meg nem utolsó sorba magyar menüvel rendelkezik?
kenyerlangoss-al egyetértek
az iphone 4 egy 6 éves telefon.. és még mindig hibátlan... ezt melyik android mondhatja el magáról? szerintem egyik se
lehet hogy az android stabilabb először, de hosszú távon az ios stabilabb 😀
tényleg nem olyan jó az android
nekem lg-m van de konkrétan a hívás fogadása sokszor lehetetlen(ül laggol)
aki azt mondja hogy az android nem laggol, az nem mond igazat
az előző telefonom, samsung galaxy s4, azon volt 3 letöltött program.. viber, messenger, illetve egy microsoft word
ezeken kívül semmit se töltöttem le, adtam hozzá, max. 1 hátteret
had ne mondjam mit szenvedtem ha a facebookot elakartam indítani
😊
2 évig volt egy xperia z1-esem, tökéletesen futott a 2 év alatt és talán még most is azt használnám ha nem törtem volna össze a képernyőjét...nem igazán emlékszem rá hogy egyszer is lefagyott volna. Volt iphone 4 és 5s-em is, azokkal is ugyan úgy megvoltam elégedve, nemrég váltottam vissza androidra a galaxy s7-essel és nem igazán tudok mellette negatív dolgokat felhozni, gyorsabb és stabilabb mint valaha volt az android.
Hosszútávon az ios stabilabb marad az biztos, de itt azt is figyelembe kell venni, hogy a gyártónak csak iphone-ra kell azt optimalizáni, míg az androidot szinte az összes többi gyártó telefonjára.
Talán anno a szuper sztár N95 volt felette
Szép estét! 😃
Üdv!
😀
E két telefon között gondolkodom, már régóta.
Lg G2 vagy Huawei p8 Lite
Kérdésem az lenne, hogy a ti véleményetek szerint, melyik lenne jobb választás, sebesség és fénykép készítés terén. Köszönöm előre is.
Ha valaki tud ILYEN árkategóriában ezeknél JOBB telefont, azt is szívesen meghallgatom!
Üdv! 😀