XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tesla GoD avatar
pontosan milyen monitort láttál, mert 40k körülieken nem mindél alapfelszereltség a HDMI csati, úgyh ugyan úgy kell az átjátszó kábel...
0
0
0
0
utahl2 avatar
minden monitoron van vga csatlakazó.Én 40000 ft láttam jó full hd-s monitorokat,de szerintem inkább a vga kabel jobban megéri.
0
0
0
0
Gero33 avatar
Lehet kapni erre a célra külön vga kábelt.
[LINK]
Nem valami olcsó, de ha van egy jó monitorod, akkor jobban megéri, mint venni egy újat.
0
0
0
0
PA2ZZi avatar
Sajnos nem HD-s, tehát ez a lehetőség kilőve.
És köszönöm a válaszokat, de még nem nagyon tudok többet 😃😃😃
Mondjuk egy HD-s monitort mennyiért lehetne venni? A legolcsóbbat 😃
0
0
0
0
utahl2 avatar
De VGA-HD AV kábellel, nem lehet?
Attól függ milyen monitor, ha hd-s akkor hdmi-vel összetudot kötni.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
átalakítóval lehet, de az új alatt a slim-re gondolsz akkor inkább ne azt vedd....
0
0
0
0
PA2ZZi avatar
Sziasztok!
Én nagyon nem értek a konzolokhoz, de most van egy PSP3004-em, amit elakarok adni, és helyette az új, 250GB-s XBox360-at venném meg.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az XBox360-at rálehet e kötni egy normális, PC-s monitorhoz. Tehát nem TV-re, hanem monitorhoz?
Válaszotokat előre is köszönöm, jöhet ide is, vagy PM-be.
0
0
0
0
ReSeth avatar
Hát én ezt csinálom : netezek, játszok, neten játszok (pl cod2 multi) xfire, meg néha skype.
De nemtudom hogy most XBOX-ra gyüjtsek vagy PC-re :S xbox fura lenne :S
0
0
0
0
utahl2 avatar
Most attól függ mit csinálsz. Ha csak játszani , msn- , meg net-etezni akkarsz, akkor szeritem tökéletesen elég egy xbox.
0
0
0
0
ReSeth avatar
XBOX vs PC...
Hát szerintem XBOX sokkal jobb, meg olcsóbb, mert ha azt megveszed akkor nemkell tuningolni (pl új vga vagy ilyenek), viszont én nemtudnám megszokni a kart :/ PC-vel az a gond hogy ha fullon szeretnéd a játékokat játszani akkor kell újítanod, mint lassan nekem is kell. Most készülök vga-t venni, az lesz kb 100eu aztán nemmarad pénzem.. utánna kimegy a divatból a 2magos proci, azt fog kelleni cserélni.. utánna a ddr2-es ram, akkor már válthatok ddr3 és új lap... nem beszélve a monitorról, meg hdd-ről + a nagyobb tápról...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát egy átlag game mentése nem több mint pár mega elég sok játék mentése fér rá!
0
0
0
0
utahl2 avatar
Hogy értve elég? Mentésekre elég de szerintem semmi másra nem.
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
geriboy05 írta:
ps4VSxbox720: szerintem szállítanak mert nekem haverom szlovákból rendelt duplarétegű DVD-ket jó olcsón...
úgyhogy gondolom hogy ez visszafelé is megy

Nem szállítanak! A dvd rendelés az más dolog. Ott direkt magyarba is küldik mert itt az adók miatt rohadt drága! Szóval magyar oldal általában csal magyarnak küld!

íme itt van a magyar gazdaság előnye😆 haverom szlovákiából rendelt szeged környékére és még így is olcsóbb volt mintha itthon rendeltük volna

amúgy még az lenne a kérdésem hogy az alap arcade 512MB memória egy játékhoz elég??
0
0
0
0
Erik94 avatar
aha sebaj an sok mas ilyen oldal ahol SK-ba is rendelheto
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
geriboy05 írta:
ps4VSxbox720: szerintem szállítanak mert nekem haverom szlovákból rendelt duplarétegű DVD-ket jó olcsón...

Nem szállítanak! A dvd rendelés az más dolog. Ott direkt magyarba is küldik mert itt az adók miatt rohadt drága! Szóval magyar oldal általában csal magyarnak küld!
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
Kösz a tippeket majd próbálok ki közülük valamit.
0
0
0
0
Erik94 avatar
hehe csak kar hogy ez magyarba van ööööö szlovakiaba nem szalitsak?
0
0
0
0
Erik94 avatar
itt ps3ra is vannak gamek?
megnézem
0
0
0
0
Creelien avatar
Pidi írta:
Hello.
Ismeri-e valaki ezt az oldalt http://www.konzoluzlet.hu/ -t ? Megéri e tőlük rendelni. Szeretnék 1 gamepad-ot meg 1 aksit venni. Vagy ha valaki tud valami jó és megbízható boltot, akkor írja le a címet. (ja meg az se ártana, ha nem lenne túl drága)
Meg még 1 kérdésem lenne: valami olyan játékot szeretnék xbox-ra hogy 1 férfival vagy szörnnyel, mászkálok, és hogy én választhatom ki, hogy milyen irányba fejlődjön.

Oldal: [LINK]

Én tőlük vettem mindent, és megbízható cég. 2-3 nap alatt kiszállítják amit rendelsz.

Játék: Dante's Inferno, Force Unleashed, Devil May Cry 4, Prototype, Darksiders, Mass Effect, Mass Effect 2

Ha nem baj hogy, nővel mész akkor még szóba jöhet a Bayonetta.
0
0
0
0
no avatar
Nos az utolsó kérdésedre ottvan a Fable 1-2 ezek naon jók szinte minden cselkedett hatással van a jövődre! 😃
0
0
0
0
no avatar
Hello.
Ismeri-e valaki ezt az oldalt http://www.konzoluzlet.hu/ -t ? Megéri e tőlük rendelni. Szeretnék 1 gamepad-ot meg 1 aksit venni. Vagy ha valaki tud valami jó és megbízható boltot, akkor írja le a címet. (ja meg az se ártana, ha nem lenne túl drága)
Meg még 1 kérdésem lenne: valami olyan játékot szeretnék xbox-ra hogy 1 férfival vagy szörnnyel, mászkálok, és hogy én választhatom ki, hogy milyen irányba fejlődjön.
0
0
0
0
no avatar
értem köszi a tippeket már nagyon várom

azt bírtam hogy pénteken haveromnál 2 órát Splinter Cell:conviction-nel töltöttünk és ahhoz képpest hogy eddig egyszer játszottam box-on olyan 300 csávót szedtem le, meg az összes hunter pályát lejátszottuk (igaz rookie-n😆😉
0
0
0
0
utahl2 avatar
geriboy05 írta:
és azt hol tudnám megnézni hogy egy játék mennyi helyet foglal majd a merevlemezen? amúgy 120GB-s vinyóm lesz szóval nagyon nem aggódok...

Ha már rajtva a játék a xbox-on?Akkor ,bemész a Console setting-be s ott a memoria-ra mész s kiválasztod a HDD-t s ott a Games mappába meg tudot nézni, hogy mennyit foglal a játék. Ha meg előtte akkor ps4VSxbox720 leírta😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
menny fel xbox sky-re ott mindent megtalalsz,
az xbox összes gamejat 😆
0
0
0
0
no avatar
és azt hol tudnám megnézni hogy egy játék mennyi helyet foglal majd a merevlemezen? amúgy 120GB-s vinyóm lesz szóval nagyon nem aggódok...
0
0
0
0
utahl2 avatar
Azt eltudot dönteni ,hogy a játékot felakarod-e rakni vagy nem.
Nem muszáj a játékokat feltenni a a HDD-re, de ajánlatos mert, úgy halkabb ,s a hűtésnek is jobbat tesz.Meg gyorsabban tölt be a pálya... meg ilyenek.Játék közben ment s az is a HDD-re menti.
0
0
0
0
no avatar
de magát a játékot nem telepíti csak mentést csinál??
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
szerintem 3-4 Játékhoz...nekem is 20GB-os merevlemezem van hozzá, de még nem próbáltam rárakni semmit a mentés/témák/videók on kívül
0
0
0
0
Erik94 avatar
az 3jatekhoz eleg egy kb 7 vagy 6 gb...
0
0
0
0
no avatar
Nekem az lenne a kérdésem hogy egy játék mekkora helyet foglal a merevlemezen? és hogy 20GB kb mennyi játékhoz elég?
0
0
0
0
Erik94 avatar
nem tudja vlki h demo jatekokat h kell kiegetni meg ha letoltod hogyan abbol?
vlki segitsen ha tud pls...
0
0
0
0
utahl2 avatar
Nekem nem nagyon jött be a FFXIII de én nem szeretem a az olyan fajta játékokat de a Vanquish-t kiprobálnám.
0
0
0
0
no avatar
A Final Fantasy XIII-t szerintem érdemes megvenni, én is azt fogom megvenni, meg aki szereti a tps Sci-fi-ket annak a Vanquish tetszeni fog,

A Dead Rising 2 meg nagyon jó game lesz
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
az tényleg jó😃 am értesz a flashelt boxhoz a kiíráshoz? lenne egy kérdésem pont a dead rising egyik relase-jával(nem az van benne ami általában)...ha tudnál segíteni írj egy pü-t pls
0
0
0
0
utahl2 avatar
Ja értem akkor kedvencem dead rising 😃
Köszi!
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
akció/rpg...próbáltam megfogalmazni miközben írtam, de nem igen ment...a lényege hogy nem kell benne taktikázni, csak agyatlanul gyilkolni...pár főbb jellemzője: ütő/vágó fegyvert használsz, 3rd personban látod karaktered,fejlőddnek képességeid,percenként 20 ellenfél, rengeteg bossfight,minimális gondolkodást igényel...ha kihagytam valamit javítsatok ki
0
0
0
0
utahl2 avatar
Ja akkor bocsi de a hack 'n slash pontosan mi lenne , nem rpg féle?
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
a Dragon Age kőkemény RPG...legkevésbé sem hack 'n slash
0
0
0
0
utahl2 avatar
Esetleg BRütel Legend, Dragon Age, Fable-k, Final Fantasy-t,Two Worlds ?
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Próbáld ki a Darksiders-t...állítólag jó...még írok ha találok vmit...

szerk: Rise of the Argonauts, X-blades
0
0
0
0
Creelien avatar
tudtok nagyon jó hack 'n slash játékokat boxra?

Ismerem:
Bayonetta, Dante's Inferno, Devil May Cry 4
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
utahl2 : több program is van...én azt használom hogy USBXtafgui (igen, ez a neve) torrentről szedtem, működik profin
0
0
0
0
utahl2 avatar
Valaki nem tudja hogy , hogy nevezzik azt a a programot, mikor leformátázom a pendriveot xbox-on, s lássa a gép? Mert témákat, zenét szeretnék rátenni.
0
0
0
0
no avatar
van hozzá csatlakozó a géphez?? mert az kell hozzá
0
0
0
0
Creelien avatar
Egy vezeték nélküli gamepadot hogyan tudok működésre bírni a számítógépnél?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
jólvanszomszéd X.DDDDDDD nem kezdem , folytattom X.D neeem😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció