zsolty87 írta:
Sziasztok!
Tervezek egy 21.5 Full HD Led monitort venni, és arra vagyok iváncsi hogy működne-e laptopra csatlakoztatva? A laptop max felbontása 1440 X 900 képpont.
Milyen minőségű lenne ilyen felbontás a monitoron?
A másik kérdésem pedig az hogy az a monitor amire azt írják hogy 1920x 1080-as a felbontása, viszont a Full HD szöveget nem, akkor az a monitor nem Full HD-s?
Egy monitor általában az legszebb képét az maximális felbontásán adja én úgy tudom!
a laptopos kérdésre nme tudok teljesen korrekt választ adni😀, majd valaki aki ért hozzá, de szerintem amúgy működne!
és a Full HD = 1920*1080
Sziasztok!
Tervezek egy 21.5 Full HD Led monitort venni, és arra vagyok iváncsi hogy működne-e laptopra csatlakoztatva? A laptop max felbontása 1440 X 900 képpont.
A másik kérdésem pedig az hogy az a monitor amire azt írják hogy 1920x 1080-as a felbontása, viszont a Full HD szöveget nem, akkor az a monitor nem Full HD-s?
A ledes is LCD, csak a háttérvilágítása nem CCFL. Amúgy kissé parasztvakításnak tartom ezt a led dolgot, mert ugyan homogénebb színeked ad, meg vékonyabb, kevesebbet fogyaszt stb, de akkor is TN panel...
Hali mindenkinek!
Monitort szeretnék cserélni, 22-24"-osra gondoltam, filmnézésre játékra lenne használva, eddig nagyon idegenkedtem a BenkQ- tól, de most ezt találtam, véleményetek....?
esetleg alternatíva ugyan ilyen árban? (22"-os is lehet)
BenQ G2412HD 23,6" 1920x1080 2ms
😃 mond meg neki, hogy: Ezek a monitorok 2ms-umosok ami játékokhoz nagyon jó és az áruk ezeken a helyeken a leg barátibbak 20-22col közt vannak LG vagy Samsungok amik a legjobb márkák a monitor piacon!😀
Én szerintem ha meg engeditek és nem b@asznak le mert segíteni próbálok(nem a moderátorokra gonolok!) 2ms az jobb a játékoknál ez tény a kép jobban látható ha gyorsabb mozdulatokat csinálsz pl.: össze vissza húzod az egered (de ha ugratsz is autóval stb..) szerintem még a kontrasztja lehetne nagyobb!
Ha szeretnéd akkor nézek neked egy jó moncsit ilyen árban!😀
tanácsot szeretnék kérni milyen monitort vegyek, a legfontosabb paraméterek amik mindenképp kellenek:
mindenképpen 50000 Ft alatt, hdmi csati (késöbb ps3-at akarok venni), legalább 21,5 colos de lehet nagyobb is ha kijön a pénzből
köszi a válaszokat
Ajánlom szíves figyelmedbe ezt a nagyszerű árbecslő oldalt (ezek webes árak tehát itt még játszik pár ezer Ft pluszba ... )
[LINK]
tanácsot szeretnék kérni milyen monitort vegyek, a legfontosabb paraméterek amik mindenképp kellenek:
mindenképpen 50000 Ft alatt, hdmi csati (késöbb ps3-at akarok venni), legalább 21,5 colos de lehet nagyobb is ha kijön a pénzből
SwitcX írta:
Lassan kicserélek a gépemben jópár alkatrészt és ehhez keresek új monitort. Ehhez ( https://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=30668 ) a géphez milyen monitort tudnátok ajánlani? Persze olyan kell ami nem túl nagy árban és tökéletesen ki tudja a gépem használni.
[LINK]
Nekem ilyenem van, annyi pénzért nem igen kapsz jobb monitort!
Nagyon szép képe van!
Nekem is ilyenem van s bizony ennyi pénzért tényleg nem kapsz jobbat! Nagyon megvagyok vele elégedve.
SwitcX írta:
Lassan kicserélek a gépemben jópár alkatrészt és ehhez keresek új monitort. Ehhez ( https://gepigeny.hu/usercomp.php?comp=30668 ) a géphez milyen monitort tudnátok ajánlani? Persze olyan kell ami nem túl nagy árban és tökéletesen ki tudja a gépem használni.
[LINK]
Nagyon szép képe van!
dajoker írta:
sziasztok tudtok mondani egy olyan monitort ami hdmi-s? 40-50 kozott? edigitaltol vagy ipon..elore is kosz
Üdv!
Ha mondjuk egy pár ezressel többet szánnál rá akkor én egy LG W2363V-WF-et rendelnék és a www.monitorguru.hu weboldalról, minden kérdésedre kézségesen válaszolnak,és nagyon megbízhatóak. Ezt garantálhatom neked. Egyszer próbáltam ki a monitort és rögtön beleszerettem.😎
Én ilyet vettem nemrég: http://www.edigital.hu/Monitor/AOC_2236Vwa_215_LCD_monitor-p54983.html Nem elhanyagolható, hogy van rá 3Év gar és 3nap pixelhiba gari is. Tökéletesen hozza azt, amit ennyi pénzért elvárhat az ember...
Mekkora képátmérőjű monitort éri meg venni? Mekkora az amit még kényelmesen lehet látni 40- 60 cm ről, ill. "gépelés" távolságból?
eladnám a hannsG márkájú monitoromat [LINK]
itt vannak az adatok tökéletesen müködik csak azért adom el mert vettem egy nagyobbat
amúgy 3év garancia van rá 2010 be vettem
20 ezer környékére gondoltam de megegyezhetünk
eladva
Sziasztok!
Egy monitor általában az legszebb képét az maximális felbontásán adja én úgy tudom!
a laptopos kérdésre nme tudok teljesen korrekt választ adni😀, majd valaki aki ért hozzá, de szerintem amúgy működne!
és a Full HD = 1920*1080
SAMSUNG
PHILIPS
ASUS
Az Asus is jó monitor márka, én végülis meg vagyok elégedve az enyémmel!
http://www.kirakat.hu/monitor/asus_vw193db/
Asus VW 193D-B
http://www.kirakat.hu/monitor/asus_vw193db/
Asus VW 193D-B
itt vannak az adatok tökéletesen müködik csak azért adom el mert vettem egy nagyobbat
amúgy 3év garancia van rá 2010 be vettem
20 ezer környékére gondoltam de megegyezhetünk
Monitort vennék, most egy kjatódsugárcsöveem van😂, és nem tudom hogy led, vagy lcd legyen. Mi akülönbség?😃
40.000HUF nagyon jó most kaptam karácsonyra 😃
kössz !😃
BenQ G2222HDL
vagy
Asus VH222D
esetleg ez
LG W2243S-PF 21.5" Wide LCD.
választ előre is köszönöm !!!
Monitort szeretnék cserélni, 22-24"-osra gondoltam, filmnézésre játékra lenne használva, eddig nagyon idegenkedtem a BenkQ- tól, de most ezt találtam, véleményetek....?
esetleg alternatíva ugyan ilyen árban? (22"-os is lehet)
BenQ G2412HD 23,6" 1920x1080 2ms
Holnap csinálok egy monitor Listát nektek!😀
na persze anyáékat is 😃
Köszönöm istennek hogy világrahozott téged és a gépigényt 😆
[LINK] 36.000ft
[url]http://www.edigital.hu/Monitor/LG_E2240S-PN_216_LED_monitor-p54501.html?bid=&partner=10007[/url] 40.000ft
szerintem ezek nagyon jók 😀
Ha szeretnéd akkor nézek neked egy jó moncsit ilyen árban!😀
szerintetek ez 1 jó vétel?
Samsung SyncMaster B2230N
[LINK]
az 5 ms válaszidő zavaró lehet játékoknál, bár ezt a szakik mondják, nekem még nem tűnt fel 😀 talán mert még nem volt 2 ms-es monitorom, amúgy cuki 😀
Samsung SyncMaster B2230N
[LINK]
sziasztok
köszi a válaszokat
Ajánlom szíves figyelmedbe ezt a nagyszerű árbecslő oldalt (ezek webes árak tehát itt még játszik pár ezer Ft pluszba ... )
[LINK]
köszi a válaszokat
vagy vegyél LCD LED monitort 😉
A led monitor alapból LCD csak a megvilágítás más meg még valami de olyan hogy LCD LED nem létezik!
Így igaz a folyadékkristályos kijelző marad minkét esetben , csak a megvilágítás változik : LED vagy CCFL 😎
Mindkettőnek van előnye és hátránya 😠
vagy vegyél LCD LED monitort 😉
A led monitor alapból LCD csak a megvilágítás más meg még valami de olyan hogy LCD LED nem létezik!
ehez mit szóltok?
LG E2340S-PN
[LINK]
Nagyon szép képe van!
Nekem is ilyenem van s bizony ennyi pénzért tényleg nem kapsz jobbat! Nagyon megvagyok vele elégedve.
[LINK]
[LINK]
Nagyon szép képe van!
sziasztok tudtok mondani egy olyan monitort ami hdmi-s? 40-50 kozott? edigitaltol vagy ipon..elore is kosz
Üdv!
Ha mondjuk egy pár ezressel többet szánnál rá akkor én egy LG W2363V-WF-et rendelnék és a www.monitorguru.hu weboldalról, minden kérdésedre kézségesen válaszolnak,és nagyon megbízhatóak. Ezt garantálhatom neked. Egyszer próbáltam ki a monitort és rögtön beleszerettem.😎
HD-s monitort ?😕
[LINK]
Ezt néztem ki megéri?😀
Ezt néztem ki megéri?😀