Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pl karácsony,újév,húsvét stb?
Találkozunk pár hónap múlva.Addig gyűjtök és tervezek.Jó estét.
"HKC USP-5550 a kerülendő veszélyes hulladék"
Ezt egy tesztből idéztem 😜
A régi hardverekkel tudok valamit kezdeni pl eladni,vagy csináljak belőlük még egy gépet egy új gépházba(régi gépház)
Jól gondolod ennyi pénzért nem szeretném tönkre vágni
basszus mikor láttam h kérdezik a márkát írni is akartam h ha HKC akkor dobd ki az ablakon 😃 vegyél egy 450es vagy 500as chieftecet az tuti h jó lesz 😀
Annyira szar?
És egyébként a régi cuccokkal mit tudok csinálni?
Dobd ki az ablakon az nem táp.
Gyártósori hulladék jelző jobban illik rá 😂
ertas házban lakom.
Nem esne nagyot.Inkább a kalapács😆
De miért nem szeretitek?
És akkor ez az új garnitúra hány évig lesz üzemképes?
A mostani négy volt.
Azért mert még a legnagyobb ellenségemnek se kívánnám, hogy hkc táp legyen a gépében! 😆
basszus mikor láttam h kérdezik a márkát írni is akartam h ha HKC akkor dobd ki az ablakon 😃 vegyél egy 450es vagy 500as chieftecet az tuti h jó lesz 😀
Annyira szar?
Dobd ki az ablakon az nem táp.
Gyártósori hulladék jelző jobban illik rá 😂
ertas házban lakom.
Nem esne nagyot.Inkább a kalapács😆
De miért nem szeretitek?
És akkor ez az új garnitúra hány évig lesz üzemképes?
A mostani négy volt.
Annyira szar?
remekül lehet szórakozni a szétverésével! 😃
Hát akkor 40e videó kártya
15e memória
50e egyéb költségek
Nincs a telómban memória kártya hehe😆
elírás...
Vga:Asus EAH6850DIRECTCU/2DIS/1GD///41k
Ram:4 GB DDR3 1600 MHz HyperX Kingston///7k
Alaplap:Asus M5A97 (AM3+)///25k
Proci:AMD Phenom II X4 955 Socket AM3///27k
Táp:Chieftec CTG-450-80P///11k
Össz: 111k
Azt utólag ide írom azért,hogy a táp is eléggé új.Egy éves kb.
Egér,billentyűzet 1 hetes😆
Akkor össze írom pontosan,hogy mire mennyit lehetne költeni és még majd jelentkezem.
Milyen táp ha szabad kérdeznem,márka?
Könnyebet kérdezni nem tudsz?😕
Mindjárt megnézem
HKC USP 5550
15e memória
50e egyéb költségek
elírás...
Akkor össze írom pontosan,hogy mire mennyit lehetne költeni és még majd jelentkezem.
Milyen táp ha szabad kérdeznem,márka?
Könnyebet kérdezni nem tudsz?😕
Mindjárt megnézem
HKC USP 5550
15e memória
50e egyéb költségek
elírás...
Közép,alsó kategóriás kártya.
Én inkább HD6790 ,ha lehet HD6850, vagy ha nVidiás vagy akkor GTX460,GTX560 vennék. Ezekkel már játszhatsz FullHD-ban is.
6850 helyett megérné inkább a 6870, nem sokkal drágább de viszont jobb 😀
Milyen gyártót ajánlotok?? Gigabyte, Asus.... ?
Itt a Sapphire a legolcsóbb 😉 az is elég jó márka
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=406
új alaplapok, szoftveres javítások a bullhoz, ami miatt elől hogy érdemes e venni, új VGA-k, új ramok....
szóval nagyon sok változhat.
És még ugye a forint is kérdéses...
15e memória
50e egyéb költségek
összesen 105e
elírás...
Mennyi pénzed lenne összesen többi cuccra? Házon meg vinyókon kívül?
Nos.Hát a CD-DVD olvasókkal sincsen gond.
Igazándiból úgy terveztem,hogy karácsonyra egy vidi kártya,névnapomra egy memória kártya ás a többit fizetném akkor én.Az kb 50e
Csak írjátok le,hogy mikre gondoltatok.
A többit az megoldom
Mennyid van gépre?
mert akkor annyiért állítunk össze egyet.
Új gép kéne neked. Az a proci édeskevés lenne 8GB RAM-hoz meg HD6870-hez.
Valamit tudsz ajánlani?
Egyébként a gép cserével az a legnagyobb gond,hogy most lett véve egy új gépház,és még nincs egy éves se.
Van benne 2 500 gb-os winchester is.
És milyen a procid, RAM-od stb...?
Memóriát is szeretnék venni egy kb 8 gigát.Most 1 gigás van benne.
proci:
Mag 2
Végrehajtási szálak 2
Név AMD Athlon 64 X2 4800+
Kódnév Brisbane
Csomag Socket AM2 (940)
Technológia 65nm
Specifikáció AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+
Termékcsalád F
Kiterjesztett család F
Modell B
Kiterjesztett modell 6B
Lépés 2
Változat BH-G2
Utasítások MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, AMD 64
Virtualizáció Támogatott, Letiltva
Hypertrading Not supported
Ventilátor sebesség 2960 RPM
Busz-sebesség 200.0 MHz
Előírt Busz-sebesség 1000.0 MHz
Mag frekvencia 2500 MHz
Busz frekvencia 200 MHz
Átlagos hőmérséklet 45 °C
Gyorsítótárak
L1 adat-gyorstár méret 2 x 64 KB
L1 utasítás-gyorsítótár méret 2 x 64 KB
L2 egyesített gyorstár méret 2 x 512 KB
0 mag
1 mag
alaplap:
Gyártó MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD
Modell MS-7253
Verzió 1.0
Lapkakészlet gyártó VIA
Lapkakészlet modell K8M890CE
Lapkakészlet változat 00
Déli-híd gyártója VIA
Déli-híd modell VT8237A
Déli-híd változat 00
System Temperature 45 °C
BIOS
Márka Phoenix Technologies, LTD
Verzió V1.6
Dátum 08/16/2007
Voltage
CPU CORE 1.304 V
VIN0 1.808 V
AVCC 3.312 V
+3.3V 3.296 V
MEMORY CONTROLLER 1.920 V
VIN2 1.928 V
VIN3 1.928 V
VIN4 1.584 V
PCI adat
1. PCI Elérhető
2. PCI Elérhető
3. PCI Elérhető
hát akkor még ne is kérdezgess addig hatalmasat fognak változni az árak és akkorra már lehet az ati 7000 res szériája fog megjelenni.
Pontosabban egy elég nagy teljesítményű játékhoz akarom igazítani a gépet...
Csak tudod,5 perc alatt egy új tagnak elég nehéz megfogalmaznia a gondolatait.
Egyébként,a fél év múlva jelenik meg a Mass Effect 3.Szeretném ha az fullon elfutna rajta,plusz még egy pár évig jó is lenne(a mostani 4 éves)
De rájöttem,hogy a gépigénye nem fél év múlva jelenik meg,hanem pár hónap múlva kb.
Csak tudod,egy gyerek nehezen tud várni😀
25-35 ből nem kapsz 2GB-set. Csak nagyon gagyit. 1GB is bőven elég.
Synda: Gianni bazárjában 59-be fáj a ASUS Radeon HD6950 DirectCUII 2GB
Jó akkor azt a 2gb-ot vegyük le egy 1gb-ra😀
A 25000-35000-es kategóriánál tök felesleges a 2gb vram. Valszeg jövő tavasszal is ez lesz a helyzet. 😀
Nos milyet szeretnék:
25000-35000 forint között
lehetőleg:
2gb memória vagy jobb*
256bit sávszélesség vagy jobb*
DDR5 típusú.
Mondom.A vásárlásig kb fél év.Úgyhogy ráérek/ráérünk.
Csak az a lényeg,hogy üzemképes legyen egy darabig.
**a vagy jobb az már valószínűleg nem fér be az árkeretbe
Akkor ez nem bírná a bf3-at full hd ba maxon?
http://www.argep.hu/product_1645359.html
Mert szerintem elég durva kártya
Menne rajta persze maxon Full HD-ban 😃! De inkább egy ASUS Radeon HD6950 DirectCUII 2GB!
[urlhttp://***/apro/gianni_bazarja_2/hsz_1-50.html][/url]
Akkor ez nem bírná a bf3-at full hd ba maxon?
vévévé.Dzsátubé.kom, keresőbe: BF3 (Béta) on GéTéiksz 560 FullHáDé. Ha azon megy nagyvalószínűséggel fog menni a rnedesen is. De mivel nem vagyunk sem időutazók sem látnokok nem tudjuk.
mindegyik jó szinte.
VTX3D, powercolor, XFX, ezek olcsóbbak de jó minőségűek.
a VTX3d a powercolor leányválalata e olcsóbb az anyaválalatnál. XFX az is olcsó de nem is mondom azt hogy bir egy durva OC-t
VTX3D, powercolor, XFX, ezek olcsóbbak de jó minőségűek.
Én inkább HD6790 ,ha lehet HD6850, vagy ha nVidiás vagy akkor GTX460,GTX560 vennék. Ezekkel már játszhatsz FullHD-ban is.
Milyen gyártót ajánlotok?? Gigabyte, Asus.... ?
a gtx 560 már lassan 60k lesz milyet éri megvenni 50k körül geforcebol amin megy full hd be a bf3 maxon?Mert sztem az 560nal menne de az nagyon drága
Ilyen kártya valószínűleg nincs, full-on nem fog menni.
Sziasztok!
GTX470-ekről mi a vélemény? Eddig HD6950-et akartam venni de azok most nagyon drágák, 70e-től kezdődik a 2GB-s verzió, de most nézem h a PNY GTX470-es kari nagyon jó áron van kb. 50e ft és az lenne a kérdésem h megéri-e és jó kártya-e?
A GTX470 a maga árkategóriájában "szerintem" a legjobb. Megérni megéri megvenni, viszont énszerintem gyűjtsél egy kis pénzt és akkor inkább vegyél egy HD6950 2gb vagy 6970 2Gb.
A pénz igazából megvan a HD6950-re is csak annyit nem adnék ki rá, ezért gondoltam a GTX470-re mint alternatíva, de akk szted érdemesebb várni, míg jobb ára lesz a 6950-nek?
Hát szerintem még várj egy kis időt, és ha nem változik az ár akkor vedd meg a GTX470-et! Szerintem a 6950 a GTX470-nél csak méretileg jobb. Mondjuk én nem értek annyira a VGA-k hoz, ha rosszul mondanám akkor elnézést!
Sziasztok!
GTX470-ekről mi a vélemény? Eddig HD6950-et akartam venni de azok most nagyon drágák, 70e-től kezdődik a 2GB-s verzió, de most nézem h a PNY GTX470-es kari nagyon jó áron van kb. 50e ft és az lenne a kérdésem h megéri-e és jó kártya-e?
A GTX470 a maga árkategóriájában "szerintem" a legjobb. Megérni megéri megvenni, viszont énszerintem gyűjtsél egy kis pénzt és akkor inkább vegyél egy HD6950 2gb vagy 6970 2Gb.
A pénz igazából megvan a HD6950-re is csak annyit nem adnék ki rá, ezért gondoltam a GTX470-re mint alternatíva, de akk szted érdemesebb várni, míg jobb ára lesz a 6950-nek?
Sziasztok!
A gtx 460 1gb-osok közül az SE egy butított változat , vagy mennyivel gyengébb mint a sima?
igen. kevesebb shader van benne. csak 288 azt hiszem.
FullHD filmnézésre milyen VGA-t ajánlanátok, amin van HDMI csatlakozó, és nem akadozik a film? 😀
Sziasztok!
2 napja elszállt a videókártyám (9800GTX), most 1 GeForce GT 520-om van 64 bit 1024 mb ddr3 - sz*rt se ér😀
A közeljövőben akarok venni egy jobb kártyát: Gigabyte GF GTX550 Ti OC 1GB 192bit DDR5 PCI-E
[LINK]
Szerintetek ez jó lenne? érveket és persze ellenérveket várok vagy esetleg, hogy milyen kártyát vegyek
Köszi 😀
2 napja elszállt a videókártyám (9800GTX), most 1 GeForce GT 520-om van 64 bit 1024 mb ddr3 - sz*rt se ér😀
A közeljövőben akarok venni egy jobb kártyát: Gigabyte GF GTX550 Ti OC 1GB 192bit DDR5 PCI-E
[LINK]
Szerintetek ez jó lenne? érveket és persze ellenérveket várok vagy esetleg, hogy milyen kártyát vegyek
Köszi 😀
Szerintetek mennyi az esélye hogy a gtx 560-nak az ára lemegy 40k ra mert most 47k és a 460 37k és nekem 560 kéne. Mikorra várható hogy lemegy? Mert akkor inkább később veszem meg
Szerintem egy darabig maradnak az árak amúgy is most emelték meg az árait.Én is pont kifogtam az emelést,de már mindegy mert nem tudtam volna várni,hogy ne legyen a gépembe egy 6870es.😀
Szerintetek mennyi az esélye hogy a gtx 560-nak az ára lemegy 40k ra mert most 47k és a 460 37k és nekem 560 kéne. Mikorra várható hogy lemegy? Mert akkor inkább később veszem meg
Nem fog lemenni, hiszen akkor minden alatta lévő kártyának lejebb kellene mennie, ez pedig eléggé valószínűtlen. Még egy lehet, ami ennél is valószínűtlenebb, hogy rendeződik a forint, de már is megbántam, hogy leírtam.