Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sziasztok .
van egy samsung GT-S 5830 (galaxy ACE) telom, nem tudom fissiteni az oprendszeret, most android 2.2 van rajta, a KIES mindig kiirja, hogy van uj, de amikor elinditom, akkor mindig azt kapom hogy GT-S 5830.exe leallt.
nem sikerul frissiteni. mit tegyek?
kosz a segitseget.
A Kies eléggé érdekesen kezeli a szoftverfrissítést, van akinek sikerül, de nagyon sok embernek nem. Én nem is próbálkoztam vele. Töltöttem a samfirmware oldaláról romot, és odinnal telepítettem. Ez mondjuk kis utánaolvasást igényel, de még mindig gyorsabb, és biztosabb megoldás mint várni a Kiesre.
HTC Wildfire S szerintetek jó?😃
szerintem igen 😃
van egy samsung GT-S 5830 (galaxy ACE) telom, nem tudom fissiteni az oprendszeret, most android 2.2 van rajta, a KIES mindig kiirja, hogy van uj, de amikor elinditom, akkor mindig azt kapom hogy GT-S 5830.exe leallt.
nem sikerul frissiteni. mit tegyek?
kosz a segitseget.
es olvastam hogy 600 MHz-s a procija. es lehet hogy tuning manias vagyok, de lehet huzni?
kosz elore is!
Akk nem lesz sok wifizés😆
Kösz a segítséget!
Ötlet?😜
Az enyémen meg ha pöcögtetem hátulról a tetejét, akkor zörög az adatkábel aljzat elhúzható fedele! Ezért nem pöcögtetem hátulról a tetejét!😆
Amúgy a Galaxy S visszafelé Syxalag(szigszalag) 😆
De ha használsz egy HTC-t, aztán egy alsóbb kategóriás telefont akkor te is észre fogod venni miről van szó. Ezért tartom túlzónak a Mobilarénás kijelentést. Ettől függetlenül biztosan jó minőségű a ZTE is!
Hát én ezt a tesztet nem ajánlom nem valami nagy szakértő a csávó. Inkább a mobilarenas cikket olvassátok el ahol az adott tesztelő nem 2-3 hanem 50-100 teszten van túl. Ott azt mondta hogy ha HTC lenne ráírva azt is elhinné olyan jó a minősége! Na meg nagyon nem felkészült a csávó. A ZTE nem mobilgyártó hanem telekommunikációs cég! És a blade nem 2011 óta van Mo-n hanem 2010 októbere óta! 😊 Fail! Ha videós tesztet akartok akkor meg ott van pl a Hardveroc-s az is nagyon jó videóteszt!
Na azért valljuk be az is eléggé elfogult kijelentés, hogy HTC minőségű a cucc! Annyira azért nincs jó anyagokból összerakva! Máshol pl. pont az ellenkezőjét állították! Ezek mind szubjektív tesztek, nem igazán lehet ilyen téren rájuk támaszkodni. Arra jó, hogy lásd mégis mit tud a készülék, de saját magadnak kell kipróbálni, és eldönteni tetszik-e vagy sem!
omnia 2??? Az windows mobile os!
lehet rá telepíteni androidot 😉
Éppen lehet, de elég bugos, nem sok értelmét látom még ennek! Akkor már inkább egy frankó androidos telót vegyél!
Én nagyon nem értek hozzá hogy milyen anyag a jó de szerintem tényleg jó anyagból van nem recseg nem ropog és "selymes tapintású" 😆
Hát én ezt a tesztet nem ajánlom nem valami nagy szakértő a csávó. Inkább a mobilarenas cikket olvassátok el ahol az adott tesztelő nem 2-3 hanem 50-100 teszten van túl. Ott azt mondta hogy ha HTC lenne ráírva azt is elhinné olyan jó a minősége! Na meg nagyon nem felkészült a csávó. A ZTE nem mobilgyártó hanem telekommunikációs cég! És a blade nem 2011 óta van Mo-n hanem 2010 októbere óta! 😊 Fail! Ha videós tesztet akartok akkor meg ott van pl a Hardveroc-s az is nagyon jó videóteszt!
Na azért valljuk be az is eléggé elfogult kijelentés, hogy HTC minőségű a cucc! Annyira azért nincs jó anyagokból összerakva! Máshol pl. pont az ellenkezőjét állították! Ezek mind szubjektív tesztek, nem igazán lehet ilyen téren rájuk támaszkodni. Arra jó, hogy lásd mégis mit tud a készülék, de saját magadnak kell kipróbálni, és eldönteni tetszik-e vagy sem!
Éppen lehet, de elég bugos, nem sok értelmét látom még ennek! Akkor már inkább egy frankó androidos telót vegyél!
Szerintetek X10 Mini Pro? milyen?
Szerintem kicsi és az nőnek való... elég kicsi férfi kézbe 😂
[movie=youtube]E1hayrzEqGA&feature=feedu[/movie]
De a galaxy S is az a telefont amire egy csomó jó minőségű módosított megbízható rom készült
szerk:
Mindjárt felrakom a 3.0 át😆
szerk2: Felraktam hát elég érdekes ilyen kis kijelzőn néhány dolog rohadt kicsi kinézetre nagyon szép de még nagyon aplha verziós nem is tudtam usb re kötni már vissza is raktam a 2.3 mat
itt van pár kép
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
😲😲😲 Android egy iphone on sose hittem hogy megvalósítható
[LINK]
lol...ez beteg 😆
[LINK]
Szerintem pofás kis telefon! Egy belépő szintű Androidos cucc, kis felbontású, ámde kapacitív kijelzővel! A kamrája nem fog csodákat művelni, de viszonylag használható fotókat produkál! Hardveresen rendben van a készülék, ehhez a szinthez ez tökéletes! A gyárilag 2.2-es Android rendszer is sokat segít a használhatóságon! Szerintem az üzemideje sem lehet nagyon sovány, mivel a kis kijelzőhöz és alacsonyabb órajelhez 1200-as akksi párosul!
Ha tetszik a telefon, szerintem annyit megér amennyiért adják!