Magadról
Akik beszeretnének mutatkozni, vagy már bemutatkoztak azok itt írhatnak magukról, akár képet is rakhatnak be magukról, kezdem!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Core2:
Kérdés : Mennyi volt a kocsi ?
3500 euró...
röviden ennyi, szerintem elég is 😃
Ennyit rólam.
Nemfogok önéletrajzot írni.
181 centi és 61 kiló vagyok, szeretek mozogni és imádom a sportot. Most jelenleg amerikai focizom és nagyon szeretem! Kockulást se vetem meg, ha van időm mindig játszogatok és a kockulós bulikban is benne vagyok. 😃
Van egy barátnőm, hat hónapja vagyunk együtt (lassan hét) és nagyon szeretjük egymást. Szeretek mindenféle zenét, de legfőképpen a Green Day, a Rise Against és a Road zenéje tetszik. Imádom a csokit, bármennyit tudok enni, bármilyen mennyiségben. Gitározok is lassan egy fél éve, de csak hobbi szinten, magamban tanulgatok netről. Röviden ennyi. 😃
Jó arc lehetsz 😀
Amerikai foci, zenék...
Van egy barátnőm, hat hónapja vagyunk együtt (lassan hét) és nagyon szeretjük egymást. Szeretek mindenféle zenét, de legfőképpen a Green Day, a Rise Against és a Road zenéje tetszik. Imádom a csokit, bármennyit tudok enni, bármilyen mennyiségben. Gitározok is lassan egy fél éve, de csak hobbi szinten, magamban tanulgatok netről. Röviden ennyi. 😃
Meg ilyen kicsi ként olyan világbajnok futó vagyok....
Meg suliban is felesleges futni, mikor rá érek sétálni is bőven...
Amúgy ja, amennyit én sétálok 😆D
Napi 6-7 km
Amúgy amerikai foci, meg gyúrás tervek között szerepel, csak hát az iskola a szomszéd telken van, aztán annyi az időm, mondom inkább nem fogok bele, nagyon túlzás lenne...
Hohóóó, most látom ilyen is van.
Mi szépet írjak?
Becsületes nevem Zsolt(vezetéknevem az 7 pecsétes titok 😆😉,18 éves vagyok, bár ez mind eddig köztudott.
Napi rendszerességgel sportolok(sétálok).
~200cm vagyok meg 125kg sacperköbö.
Űber brutál mód kocka vagyok, utoljára 4 éve játszottam gépen normális játékkal, xboxon minden pillanatban.....hétvégén mikor időm van.
Te egy 2ajtós szekrény lehetsz. A séta a sport?
Mi szépet írjak?
Becsületes nevem Zsolt(vezetéknevem az 7 pecsétes titok 😆😉,18 éves vagyok, bár ez mind eddig köztudott.
Napi rendszerességgel sportolok(sétálok).
~200cm vagyok meg 125kg sacperköbö.
Űber brutál mód kocka vagyok, utoljára 4 éve játszottam gépen normális játékkal, xboxon minden pillanatban.....hétvégén mikor időm van.
47 és fél kg ,160 centi magas(kb)
Szeretek motorozni
Kedvenc zene:Kárpátia,Ismerős Arcok és pár külföldi...
Sport:Kondizok egy ideje
Ennyi elég?
Lázár Endre a normális nevem. 14 éves vagyok pesten lakom.
imádom a BMW-ket . szeretek gépezni 😜😜
kedvenc zenészeim a niteforce csapat DJ-i legjobban Davis és Nikola 😀
kb ennyi 😃
Tomi vagyok
13 éves! sztem ennyi elég😆
Bőven kifejtetted ! 😆
Mer irjak még valamit? 😀
13 éves! sztem ennyi elég😆
Nem! Csak hasonít a volt szomszéd gyerekre! 😆 Mikor még a 16. kerületben laktam. 😆
Az vicces 😆 Pedig nem ott lakik 😃 bezzeg én nem hasonlítok senkire 😆
Látom már postoltál videókat amibe benne van a csavó 😃
Adatok:
Név: Jani , lompi, lompi oppa, lompos stb.
Kor: 20
Tevékenységek: kockulás, ?
Nem: Fiú (nem jött volna rá senki) 😆
Becenevem : Maxi , Odi , Ogre 😃
Kor: 22
Magasság : 198 cm
Haj szin : Sötét Barna
Szem szin : Kékes Zöld + Sárga
Bőr szin : Fehér
Súly: 110 kg
Sport : Konditerem 😃 Régen : Sáska kungfu ,Cselgáncs ,és aikidó 😀
Amúgy meg nem 😃 Miért lenne az?