Úgy egy más fél honapja, itt beszélgetek egypáran egy olyan oldalról amin steames játékok vannak felajánlva, vagy valami hasonló. ( steamgifts )
Így hát gondoltam meg próbálkozok vele, de nem sikerült mert megvan a minimum aminek meg kell leni-e az accund értékének ( 100 $ ) és azt írta hogy az ennyimé csak 69,98$, így hát hagytam is.
Na de aztán tegnap, ugye volt ez a link itt a fórumon egy steames játékról, amit le is szedtem hogy ezzel is legalább növelem az értékét, ma meg még egyszer megpróbáltam reggelni, és még mindig annyi az értéke amennyi volt régen.
Gondoltam jól van lehet hogy idő kell amíg frissit, hiszen csak tegnap szedtem le, de azért felmentem egy oldalra ahol megnéztem hogy most pontosan menyit is ér az accum.
És aszerint ezzel a játékkal egyűt ér 69,98$ az accum.
Most akkor ez hogy van, akkor régebben hogy írhatót annyit mind most?😲
Cserélek Alan Wake accot!!
Bármit meghallgatok!!
5 perc játékidő van rajt...Nekem akad a játék és ezért nem kell.
Steam-em: brummycss(nem ezen van az Alan Wake,de itt tudtok elérni)
chrono02: Aki szereti a stílust, annak biztos jó, de én gyűlölöm a stratégiai játékokat 😃 Kivéve a Rise of Nations-t, azzal több száz órát játszottam. 😀 Meg mondjuk a böngészős Anno Online sem rossz, de azt pár hét után (persze nem minden nap játszottam vele) meguntam.
Na most lett elegem, egész idáig a Facabook-al szórakoztam, és nem sikerült sehogy se reggelnem.
Állandóan valami olyasmit ír ki, hogy nem vagyok valós személy… vagy mi a francot.
Úgy hogy elmehetnek a francba. 😠😠😠
Sziasztok! A neten találtam egy steam kódot amivel megkaphatjátok az Anomaly Warzone játékot teljesen ingyen(nekem működik) az áruházban 10 euróba kerül. http: //woobox.com/ vsxpyw
Mindent lehet jelenteni a rendőrségnek, azt is, hogy meggyilkoltak egy... legyet. De foglalkozni nem fognak se a léggyel, se a steam accoddal. De amúgy az emailjét is feltörték, vagy mi?
Hát igen ellopták, mert egyik este még fent volt, másnap reggel meg nem tudott már belépni, és ha most rákeresek az eredeti nevére akkor ott van, szóval valaki használja és megváltoztatta a nevét is, de nem tudunk belépni az acc.-ba, de már jelentettük a Steam-nek.
Sziasztok!
Haveromnak elveszett a steam acc.-ja mit lehet ilyenkor tenni? Elég spk játék volt rajta szóval fontos lenne.
A válaszokat előre is köszönöm!
Én eddig ezeket vettem meg
portal 2 az összes supreme commander, killing floor, just cause 2 ezek összesen kb 5000ft ba kerültek és számomra mind nagyon jó játék. Ennyit nagyon megért.
Hát ez attól függ mennyire árazzák le. Ha 50%-os akció lesz, akkor 4500ft körül lesz, ha meg 75%-os akkor meg 2000ft felett valamennyivel. De még ez is sok, mert 1500ft-ért meg tudnám venni. 75%-os akció meg biztos nem lesz ehhez a játékhoz még.
Még 3-at? 1 hétig még tart a leárazás, addig jó sok számodra kedvező akció lehet 😀 Igazság szerint számomra szinte semmi érdemleges nincs itt a leárazáson. Már régen megtudom venni olcsóbban a játékokat egy másik oldalon... A Darksiders 2 80%-os akcióval volt kapható, de még mindig drágább volt, mint amennyiért én vettem 2 hónapja. Szóval ennyit a nagy leárazásról, és ez egyébként a legtöbb játékra igaz.
Meg most ott a Max Payne 3, 75%-os akció, a hozzá járó Rockstar Pass-re (összes DLC) is 75%-os akció van, ami jó, meg minden, mert 4000-4500ft-ért nem sok, de ezt is kb. 1 hónapja vettem meg úgy, hogy még mellé járt az első kettő rész is, és 3500ft volt. Tehát az alap steames árhoz képest és a bolti árakhoz képest megéri, de ha szétnéz az ember, akkor még ennél olcsóbban is megtudná venni.
Csinálni nem kell, az már egy kész program. A szó amit keresel a telepítés, ahhoz az Installer-t pedig innen tudod leszedni:
[LINK] Itt az első találat, és hatalmas Install Steam Now gombra kattints rá.
daraox írta:
azt hogy lehet megcsinálni hogy nem steamen vett játékot hanem letöltöttet felismertetni?
Pl dead space 3 co-op kéne de nem akarom megvenni. Kevés a money 😆
Hozzá lehet adni külső játékot, de semmi olyan pluszt nem kapsz ami steamel jár. Tehát multi, achievementek, co-op meg hasonlók.
Az megvolt hozzá adtam de nem engedi a co-op ot azt írja hogy ea nem bír kapcsolódni! Ezt kéne valahogy kiküszöbölni!
daraox írta:
azt hogy lehet megcsinálni hogy nem steamen vett játékot hanem letöltöttet felismertetni?
Hozzá lehet adni külső játékot, de semmi olyan pluszt nem kapsz ami steamel jár. Tehát multi, achievementek, co-op meg hasonlók.
Az internet eldugott zugaiban kerestem steam kulcsokat, zs kategóriás játékokhoz, igy lett meg a 127dollár érték. Teljesen random oldalakról nyaltam össze őket.
Haraposs írta:
na megoldottam már 127 dollár értékü az accom, így már engedett regisztrálni, remélem nyerek valamit énis 😃D
Hogy csináltad meg? Nekem is van egy másik accom ami 20 dollár értékű és szívesen regiznék ezzel is, legalább dupla esély 😀 Amúgy az a 20 dollár se tudom, hogy gyűlt össze, mert nincs rajta semmi játék.
Azt hiszem az ingyenes hétvégés játékokat is bele számolja, és a Dota 2-t is 20-25 eurónak számítja😀
AnonimMC írta:
Hehe amikor multkor próbátam nem jött össze a regiszter de most igen 😆
104 dolcsi van rajta 😜
Már voltam hasonló odalon de ott a 400-500 giveaway ből nem nyertem semmit 😆
Itt is könnyedén megeshet ez a helyzet, de ne add fel, egyszer biztos nyersz 😀
Igazából mostmár annyira nem izgat mint régen . Amit meg akartam volna szerezni régen azt már megvettem 😃
Új játékok már nem is kellenek? 😃 Sok olyan játék is van ami még meg sem jelent, de már valaki ki rakja és meg lehet nyerni (Metro: Last Light, Dead Island Riptide és még sok más).
Hát de jók lennének csak nem annyira érdekel az oldal ,hogy mindig nézzem az oldalt ,hogy mire tudom elosztani a pontjaimat 😜
AnonimMC írta:
104 dolcsi van rajta 😜
Igazából mostmár annyira nem izgat mint régen . Amit meg akartam volna szerezni régen azt már megvettem 😃
104 dolcsi van rajta 😜
"...Every time anyone submits a game, every member of the site, excluding the giveaway creator, receives 5 percent of that gifts value (in USD) in points. For example, if a $50 gift is created, every user on the site receives 2.5 points. And, if a $20 gift is created, everyone would receive 1 point..."
[LINK]
Ja megvan, regisztráltam is. Ilyen pontokat hogyan kapok amúgy? Fel kell menni közbe, vagy mondjuk ha felmegyek 1 hét múlva akkor is lesz egy csomó vagy mi?
Úgy egy más fél honapja, itt beszélgetek egypáran egy olyan oldalról amin steames játékok vannak felajánlva, vagy valami hasonló. ( steamgifts )
Így hát gondoltam meg próbálkozok vele, de nem sikerült mert megvan a minimum aminek meg kell leni-e az accund értékének ( 100 $ ) és azt írta hogy az ennyimé csak 69,98$, így hát hagytam is.
Na de aztán tegnap, ugye volt ez a link itt a fórumon egy steames játékról, amit le is szedtem hogy ezzel is legalább növelem az értékét, ma meg még egyszer megpróbáltam reggelni, és még mindig annyi az értéke amennyi volt régen.
Gondoltam jól van lehet hogy idő kell amíg frissit, hiszen csak tegnap szedtem le, de azért felmentem egy oldalra ahol megnéztem hogy most pontosan menyit is ér az accum.
És aszerint ezzel a játékkal egyűt ér 69,98$ az accum.
Most akkor ez hogy van, akkor régebben hogy írhatót annyit mind most?😲
Bármit meghallgatok!!
5 perc játékidő van rajt...Nekem akad a játék és ezért nem kell.
Steam-em: brummycss(nem ezen van az Alan Wake,de itt tudtok elérni)
Állandóan valami olyasmit ír ki, hogy nem vagyok valós személy… vagy mi a francot.
Úgy hogy elmehetnek a francba. 😠😠😠
Legalább bővül a fiókod 😀
Haveromnak elveszett a steam acc.-ja mit lehet ilyenkor tenni? Elég spk játék volt rajta szóval fontos lenne.
A válaszokat előre is köszönöm!
STREAM
hanem
STEAM
Itt a Steam nevű programról kell beszélni, aminek köze nincs a a Stream-hez 😃
portal 2 az összes supreme commander, killing floor, just cause 2 ezek összesen kb 5000ft ba kerültek és számomra mind nagyon jó játék. Ennyit nagyon megért.
Én egyedül csak a hátterekre mentem 😜
Meg most ott a Max Payne 3, 75%-os akció, a hozzá járó Rockstar Pass-re (összes DLC) is 75%-os akció van, ami jó, meg minden, mert 4000-4500ft-ért nem sok, de ezt is kb. 1 hónapja vettem meg úgy, hogy még mellé járt az első kettő rész is, és 3500ft volt. Tehát az alap steames árhoz képest és a bolti árakhoz képest megéri, de ha szétnéz az ember, akkor még ennél olcsóbban is megtudná venni.
[LINK]
[LINK] Itt az első találat, és hatalmas Install Steam Now gombra kattints rá.
Srácok miért nem lehet mikrofonon beszélni a másikkal régebben gond nélkül tudtam vagy csak nálam van a gond másoknál jó ?
Kattints rá az öklömnyi méretű nyílra jobb fent, és Start voice chat
Az megvolt hozzá adtam de nem engedi a co-op ot azt írja hogy ea nem bír kapcsolódni! Ezt kéne valahogy kiküszöbölni!
na megoldottam már 127 dollár értékü az accom, így már engedett regisztrálni, remélem nyerek valamit énis 😃D
Hogy csináltad meg? Nekem is van egy másik accom ami 20 dollár értékű és szívesen regiznék ezzel is, legalább dupla esély 😀 Amúgy az a 20 dollár se tudom, hogy gyűlt össze, mert nincs rajta semmi játék.
Azt hiszem az ingyenes hétvégés játékokat is bele számolja, és a Dota 2-t is 20-25 eurónak számítja😀
104 dolcsi van rajta 😜
Új játékok már nem is kellenek? 😃 Sok olyan játék is van ami még meg sem jelent, de már valaki ki rakja és meg lehet nyerni (Metro: Last Light, Dead Island Riptide és még sok más).
Hát de jók lennének csak nem annyira érdekel az oldal ,hogy mindig nézzem az oldalt ,hogy mire tudom elosztani a pontjaimat 😜
104 dolcsi van rajta 😜
104 dolcsi van rajta 😜
[LINK]