Így van, úgy lenne az izgalmas ha mindenki ugyanazzal az eséllyel indul el megnyerni a VB-címet. De így, hogy mindig Vettel nyer és egyszer-kétszer második így szerintem dög unalmas.
bfrenk írta:
Ebben is igazad van teljes mértékben, én sem szeretem ezt az új rendszert. Szinte már gépies lesz az egész Forma-1 és az nagyon rossz lenne. Meg azt sem értem, hogy lett ilyen jó a Red Bull, a Ferrariknak meg a McLareneknek kéne a dobogós helyekért versenyezni, erre tessék. 😶
van 2 HRT, van 2 vagy 3 ferrari, van 5 mercédesz 😆
szép csapatok vannak mostmár....
amúgy az F1-nek kb annyi a lényege minthogy mindenki kap egy AK47-et és ki tudja hamarabb eltalálni azt amit kell... van aki sosem találja el az az első 6 pedig felváltva
Ebben is igazad van teljes mértékben, én sem szeretem ezt az új rendszert. Szinte már gépies lesz az egész Forma-1 és az nagyon rossz lenne. Meg azt sem értem, hogy lett ilyen jó a Red Bull, a Ferrariknak meg a McLareneknek kéne a dobogós helyekért versenyezni, erre tessék. 😶
bfrenk írta:
Hát meg azért az sem mindegy, hogy ki alatt milyen autó van... 😀
sumi akkor szerezte amikor a DRS, a kers meg a teli tankal való indulás fasorba sem volt.... akkoriban egyik pályán 10 másodpercel gyorsabb volt olyan autóval mint most ilyennel.... na azért az már nagy különbség
villamdavid írta:
Idézem, egy másik oldalon leírt kommentemet:
Olvasgatva fórumokat, azt kell,hogy mondjam, hogy megálltam kb. fél percig gondolkodni azon,hogy Fernando Alonso pl.: 2X VB győztes, és ez a S. Vettel is 2X VB lesz? Emberek, osztálykülönbség van a 2 versenyző között, több lépcsőnyi! (Mindenki tudja ki javára azt hiszem! 😉 )
Az összes szőr felállt a hátamon, és az ideg is mardos.... Ez a vicc a köbön kategória.
ez olyan hogy SumI is 7 szeres VB de közelébe sincs egy 2 szeresnek.... nem mind1 hogy mikor ki szerezte
Idén minden Sebastian kezére játszik, neki van a leggyorsabb autója is (magasan) és nem is vitatom, nagyon tehetséges és iszonyatosan jó pilóta, de én azt mondom, hogy a tavalyi VB címére még nem volt érett!
Idén össze-vissza alázza a mezőnyt a piszokjó autójával!
Egy olyan F1-re lennék én kíváncsi, amikor mindenki egyforma autóval indul!
Nah, akkor megnézném, hogy ki a legjobb!
Am. nem tudjátok, Vettel miért nézett a McLaren-be és a Ferrari-ba az időmérő edzés után?
Olvasgatva fórumokat, azt kell,hogy mondjam, hogy megálltam kb. fél percig gondolkodni azon,hogy Fernando Alonso pl.: 2X VB győztes, és ez a S. Vettel is 2X VB lesz? Emberek, osztálykülönbség van a 2 versenyző között, több lépcsőnyi! (Mindenki tudja ki javára azt hiszem! 😉 )
Az összes szőr felállt a hátamon, és az ideg is mardos.... Ez a vicc a köbön kategória.
Hát nekik sikerült legjobban ez a rendszer, szerintem azért mostmár nem lesz akkora különbség a Red Bull és a többiek között. De ez csak a jobbik eset...
majd kiderül, eltörörölnek megint Silvernsotnban vmilyen diffúzor szabályt, forró levegú áramlást, ha avval sem lesz lassabb Vettel akkor semmivel, szal még lehet bizakodni!
Ez tényleg egy unalmas papírforma volt. De hát Vettel legyőzhetetlen és csak a második helyért történnek a harcok így, az első hely így elérhetetlen lesz mindenki számára.
Én mindig is Ferrari fan voltam, de a versenyzőknek csapattól függetlenül szoktam drukkolni. Mindenkit a vezetési stílusa, és a hozzáállása alapján ítélek meg.
Én bírom Buttont, mert úgy képes jó eredményeket elérni, hogy nem gyilkolja halálra az autóját, és nem viselkedik agresszívan. Mondjuk tegnap nem ez volt nála jellemző. Hamiltonnal az a gond, hogy borzasztóan frusztrálja Vettel szárnyalása, és görcsösen erőlködik a jó eredmények eléréséért. Ebből kifolyólag rengeteget hibázik. Bár számomra nem szimpatikus, de jó pilótának tartom őt is.
Button jó pilóta, de hogy tegnap elfelejtette a fairplay fogalmát az biztos. Engem bosszantana, ha így tudnék első helyhez jutni, de lehet, hogy őt nem nagyon izgatja.
niteforce írta:
Buttont nem fogjak megbuntetni, mert kb. a palya korulmenyek miatt voltak neki az ugyei. amikor kilokte alonsot, akkor is a csuszos uton nem tudott ugy fekezni. amugy bravuros amit csinalt,utolso kor az nagyon jo volt. az durva volt ahogy heifeld kiesett 😀
Szerintem annyira nem volt jó Button. Az ölébe pottyant az első hely. Szerintem gusztustalan volt Hamiltonnal szemben. Az Alonso-féle esetet csak.csak eltusolják. Bár szerintem ott is nagyképűsködött Button.
Buttont nem fogjak megbuntetni, mert kb. a palya korulmenyek miatt voltak neki az ugyei. amikor kilokte alonsot, akkor is a csuszos uton nem tudott ugy fekezni. amugy bravuros amit csinalt,utolso kor az nagyon jo volt. az durva volt ahogy heifeld kiesett 😀
A Mercedes gyenge autó radásul KERS-szel jött utána Webber és Button. Azért a Red Bull és a McLaren jóval erősebb kocsi. Esélye sem volt, hogy kivédje. De azért szép volt a 2-ős előzés. 😃
van 2 HRT, van 2 vagy 3 ferrari, van 5 mercédesz 😆
szép csapatok vannak mostmár....
amúgy az F1-nek kb annyi a lényege minthogy mindenki kap egy AK47-et és ki tudja hamarabb eltalálni azt amit kell... van aki sosem találja el az az első 6 pedig felváltva
Hát meg azért az sem mindegy, hogy ki alatt milyen autó van... 😀
sumi akkor szerezte amikor a DRS, a kers meg a teli tankal való indulás fasorba sem volt.... akkoriban egyik pályán 10 másodpercel gyorsabb volt olyan autóval mint most ilyennel.... na azért az már nagy különbség
Idézem, egy másik oldalon leírt kommentemet:
ez olyan hogy SumI is 7 szeres VB de közelébe sincs egy 2 szeresnek.... nem mind1 hogy mikor ki szerezte
Idén össze-vissza alázza a mezőnyt a piszokjó autójával!
Egy olyan F1-re lennék én kíváncsi, amikor mindenki egyforma autóval indul!
Nah, akkor megnézném, hogy ki a legjobb!
Am. nem tudjátok, Vettel miért nézett a McLaren-be és a Ferrari-ba az időmérő edzés után?
Hát én egészen máshova gondoltam. 😃 Ha rajtam múlna én csak dodzsemet (de lehet azt sem) engedném vezetni. 😃
Igaz is,gondolni kell a többiek épségére 😂
Hamilton nem a Forma-1-be kéne, hanem egészen máshova. 😃
😆 wtcc-be mint norbika 😆
Alonso
Webber
Hamilton
Massa
Nem volt valami izgalmas futam!
Schumi sisakján Monster😲
Ezért beszélgetett vele Ken Block 😃
Én bírom Buttont, mert úgy képes jó eredményeket elérni, hogy nem gyilkolja halálra az autóját, és nem viselkedik agresszívan. Mondjuk tegnap nem ez volt nála jellemző. Hamiltonnal az a gond, hogy borzasztóan frusztrálja Vettel szárnyalása, és görcsösen erőlködik a jó eredmények eléréséért. Ebből kifolyólag rengeteget hibázik. Bár számomra nem szimpatikus, de jó pilótának tartom őt is.
Button speciel nem érdemelte meg ezt a győzelmet, elég durván versenyzett egész végig. Ez nem rá jellemző.
Jó verseny volt Button kapont büntetést remélem kap idő büntetést és Schumacher (rem jól irom ) végre dobogos lesz
Button nem kap büntetést, hivatalos!
az kituno 😃
Jó verseny volt Button kapont büntetést remélem kap idő büntetést és Schumacher (rem jól irom ) végre dobogos lesz
Button nem kap büntetést, hivatalos!
Szerintem annyira nem volt jó Button. Az ölébe pottyant az első hely. Szerintem gusztustalan volt Hamiltonnal szemben. Az Alonso-féle esetet csak.csak eltusolják. Bár szerintem ott is nagyképűsködött Button.
sumi oda tette ma! az a retek DRS egy szégyen műelőzés...
Azazz, én is Schuminak szurkolok, sajna lecsúszott 4.re de az a DRS, mekkora köcsögség...Remélem jövőre kiveszik....
Massa a végén nagyon okos volt,és ravasz is egyben! 😀 Sajnálom Alonso-t, Button.... 😞
Az nem sokon múlott 😃 Kicentizte rendesen 😃