@19ati93: Kár, hogy bevezették az ellenállás merőt, így vannak küldetések amik kimaradnak... De egyébként 3. 4. rész tényleg jó voltya primal nem jött be ez a mostani meg, elmegy.
Metrot kikellene pörgetnem :/ kb a feléig juthattam amikor is abba maradt pedig jó kis játék,majd talán most hétvégén rászánom magam, amúgy Ring of Elysium PC-n, meg Mobile PUBG ipad en.
Holnaptól nem játszom nagyon, csak a filmezésnek szentelem a PC-m na meg a tőzsdének.Qrvára unok mostanság minden játékot.Na nem mintha olyan jó filmek lennének, azokban is csak a látvány ami a minőség irányába ment, a többi tényező kuka.
Kipróbáltam tegnap haverokkal ezt az új BR-t Apex-et... a pálya,környezet,grafika nekem nagyon bejön de ugyan az mint a black ops 4... vagy 6 tárat bele kell engedni az enemy be hogy megdögöljön... pl ha teegyes cuccokba vagy az enemy meg arany páncélba akkor meg annyi az esélyed mint kiskacsának a roti ellen... 3 meccset mentem egyenlőre elég is volt abból a második meccsen úgy haltam hogy az embert házon kívül volt én meg bent, rommá lőttem... benyit az ajtón,megint rommá löttem,az pedig megnyomta a lövés gombot és annyi voltam... igen.... 1 golyó... valami kutyafos shotgunnnal... hát kösz ebből nem kérek...lehet itt figurázni hogy fullos volt én meg lvl 1 es.. de akkor kérdem én... hol az egyenlőség/balance?!
@Palanova: Uhh mennyit nyomtam az Imperium Galactica 2-el anno... ahh a legjobb strategia a mai napig szerintem az meg, hogy magyar fejlesztes csak hab a tortan! A red alertet is rengeteget nyomtam azt is imadtam... 😀😎
Mass Effect 2 PC. Nagyon jó ez a 2. rész. Sok mindenben fejlődött az első részéhez képest, pedig az első rész is nagyon tetszett. Ha befejezem ezt, akkor elkezdem a 3. részt is. 😀
@NTSC Jani: Igen, remek sztori, kiváló társak, ütős párbeszédek és élcelődések a csapaton belül, epik átvezetők ahogy az 1-ben is, bár a harcrendszer nekem nem igazán tetszett, hogy az addig lőszer nélküli világ kicserélődött egy kifordított lőszeres világra.
@Palanova: Igazából így valamennyivel realisztikusabb lett a dolog. Úgy elég könnyű volt, mert akkor mindig a legjobb fegyvert használtad fosásig, mert nem fogyott ki soha. 😆
@NTSC Jani: Azért előtte azt is jól össze kellett rakni, mert bár lehet hogy nagyot üt a sniper+kalibernövelő+robbanó lőszer, lehet oneshotolt bármit, de lövésenként túlmelegedett.
Így érdemesebb volt a neked testhez álló fegyvert úgy összeállítani, hogy legyen sebzése, de ne melegedjen túl mielőtt az ellent leteríted.
De persze össze lehetett rakni egy meggymagozót is, ami soha nem melegedett túl, cserébe alig sebzett. Kinek mi tetszett.
@Palanova: Igen, ezért is tetszik jobban a 2. rész ilyen szempontból, mert nem szabad ész nélkül lőni. Először furcsa is volt az első részben, hogy hol az ammo? De nyilván hamar rájött az ember, hogy végtelen van. Lassan a 2. rész végéhez közeledek már, elég szép tartalmas játék. Remélem a 3. rész is jó lesz. Arról azért hallottam apróbb botránt, főleg a vége miatt, ha jól rémlik. De majd meglátom. 😀
@NTSC Jani: Mind két részben lehet ész nélkül lőni, csak az egyikben a lőszered fogy el, a másikban pedig a fegyvered melegedik túl. Így is úgy is van következménye. Nekem speciel nagyobb móka volt egy magam összerakta fegyvernél figyelni a túlmelegedésre, a második részben sose volt igazán gondom lőszer hiánnyal, kisebb kihívás volt.
Viszont az egy hatalmas előrelépés a második részben hogy minden fegyver saját személyiséget kapott; egyedi kinézet, név, leírás, működés, hang. Végre nem csak ugyanaz az öt műanyag fegyver makett van szegény Shepardre ragasztva. Mai napig a M-98 Widow sniper rifle a kedvencem az egész szériából emiatt, kár hogy sokáig nem kerül a játékos kezébe. Bár az első rész robbanó lőszeres sniperje is mókás tudott lenni, mikor két hegyet is átrepültek egy lövéstől, és még volt képük azután is fölkelni.
Harmadik rész talán a legjobb ezen a részlegen, az egyedi fegyverek mellé a rájuk szerelhető tartozékok is visszakerültek, bár nekem a fegyverek önmagukban vesztettek egy kicsit a varázsukból a második rész után, de az első résznél még mindig jobb.
@susguy: Második részben azért néha rákényszerültem hogy olyan fegyverrel menjek ami nem éppen a kedvencem, de cserébe azzal lőszer takarékosabban lehetett irtani az ellent.
Voltak jó fegyverek a 2-ben, nekem személy szerint a 3as sorozatra fixen beállított rifle volt a kedvenc. ME:Andromédában néztem is hogy hurrá, abba is bekerült, majd szomorúan konstatáltam hogy totál elcseszve...
@Palanova: Igaz, váltogatni én is váltogattam csata közben, de előbb utóbb egy helyzet úgy is megkívánta, és a választék elég jó volt számomra hogy mindegyik slotba egy nekem tetsző fegyvert tegyek, úgy hogy nekem csak természetes része lett a játéknak. Mondjuk ez lehet class függő is, Infiltratornél nekem tökéletes volt a sniper+smg+heavy pistol "kombó", de amúgy is egy olyan class ami félig soldier, jár neki a jobb fegyver és a hozzá tartozó bónusz. Viszont a nehéz fegyverek (követő rakéta stb.) valahogy minden végigjátszásnál kiesnek a fejemből, szerintem a bő tíz végigjátszásom alatt a tutorialon kívül sosem lőttem velük, legjobb esetben is csak megzavartak csata közben mikor véletlenül arra váltottam.
Sajnos a harmadik részben szerintem kicsit túl erősek lettek a képességek a fegyverekhez képest, ami bár annyiban jó volt hogy érdekes mechanikákat kaptak és visszanyerték a fontosabb szerepüket amit a második részben kicsit elvesztettek, egyszerűen nem tudom úgy élvezni az Infiltratort mint az első két részben, amikben viszont csak azzal vagyok hajlandó menni. Kicsit zavaró mikor a karakteredből, aki két részen keresztül egy profi mesterlövész/beszivárgó volt, hirtelen űrmágus lesz aki kék fingokat dobál a kezéből az ellenfelek arcába miközben össze-vissza rohangál közöttük.
@susguy: Én teljesen Soldier módban mentem mindegyik végigjátszásra mindegyik ME-ben. Egy-egy másik kasztot is kipróbáltam, de a ME 1 alatt abbahagytam mindegyiket, nem tetszett, hogy fegyverre voltak kényszerítve az elején, de azokkal meg gyenge volt, legalábbis amíg játszottam velük. Soldier meg szintén fegyverre volt kényszerítve, de legalább helyt tudott állni vele már az elejétől fogva. Plusz a ME1 én szerintem erősen utalt arra hogy mindenből vigyél magaddal egy társat, így kialakult a soldier/engi/psy - Shepard/Tali/Liara trió. Persze a Soldier elhanyagolható lenne ha nem lett volna olyan ellenfél már az elején (Liara megmentése küldi bazi nagy gethek és krogan miniboss) amit máshogy nem tudtam lenyomni, csak Soldier Assaulét rifle full auto...persze lehet én vagyok a béna. Innentől viszont a Soldier állandó tag maradt, és nem egyszer kellett ekkora tűzerő nekem a későbbiekben is.
@NTSC Jani: A harmadik rész utolsó 30 percével nem ért egyet nem kevés játékos, és később a Bioware is rájött hogy elcseszte, patchben próbálta javítani, de a kár megtörtént már.
Ha esetleg még van kedved, az Andromedat is érdemes megnézni, egyszeri végigjátszásra jó, helyenként tényleg van ME hangulata, de közel sem olyan sztori van alatta mint a ME2-é és a társak sem éppen akkora arcok.
@NTSC Jani: Az az érdekes benne, hogy nem kell hozzá végignyomni a ME3-at hanem kb mintha a ME2 körül/után, de ME3 előtt veszi kezdetét. Sajnos az eredeti ME hangulatot csak helyenként lehet felfedezni benne, de attól még egy végigjátszásra bőven elég. Csak ne várj el túl sokat tőle. Trilógiának indult és csak egy rész lett belőle, eddig.
Közel sem akkora a története, mint a ME2-nek. Pedig lehetett volna akkora...
@NTSC Jani: Értékelések több helyen sántítanak. A ME:A esetében az animációkat nagyon lehúzták, igaz nem lettek a legjobbak, de elmentek. A YT videókban felnagyított problémákba talán ha egyszer futottam bele, de közel sem volt akkora katasztrófa. Érdekes módon másik hasonló kaliberű játékban viccesnek vették ezeket az animációs és viselkedési problémákat, nem ekkora hibáknak.
Ami inkább gond, hogy trilógiának ígérték és az első rész után abbahagyták. Pedig a sztori alig kezdődött el. Plusz a belengetett DLC-k sem készültek el. Személy szerint amúgy sem vettem volna meg őket, mert nem vagyok DLC párti, de a sztori abbahagyása nagyobb probléma az én szememben. Pláne amilyen magyarázkodásokat nyomtak utána...
@Palanova: Na igen, ez a baj mostanság, hogy az alapjátékok már nem olyanok mint régebben. Sok dlc meg minden. Mondjuk önmagában nem lenne baj a dlc-kkel, ha az alapjáték önmagában is megállná a helyét. Ezért se rendelek elő semmit, mert pár hónap múlva kiadják az egészet dlc-kkel nyomott áron.
@NTSC Jani: Ez különösen igaz volt a ME:A-ra is ami 6 hónappal megjelenése után Origin Accessbe került be...
Az a pár hónap, normális játék esetében jó másfél év. Pl Civilization 5 kb másfél évvel a megjelenése után került minden dlc és kiegészítővel együtt 30€-ba.
@Palanova: Na elkezdtem a Mass Effect 3-at is néhány napja. Jó játék ez is, viszont az nem tetszik, hogy a HUD olyan kicsi nagy felbontáson, na meg a feliratok. Mintha 8-as betűméret lenne. Láttam van hozzá mod, de azért szomorú, hogy a játékosnak kell feljavítania a játékot ilyen téren. Nem értem miért nincs felirat növelő opció alapból. Nem hinném, hogy emiatt több helyet foglalt volna a játék.
@NTSC Jani: Nekem az tetszik benne hogy belehet importálni mentéseket az elsö rész karidat a másodikba ésigytováb lehet most majd énis neki álok joban leköt ez a mass effect is mint az új játékoknak a fele pedig azok is simán mennének már nekem az új kártyának köszönhetöen de egyszerüen szivesebben viszem ki a mass effectet 4-szer mint az ac odyssejt vinném ki elöször 😃
Stalker: Shadow of Chernobyl
Flat Out
S.T.A.L.K.E.R. SoC - Nehéz eset, nem lehet csak úgy egy fél órára - órára leülni elé, be kell hogy szippantson.
Watch Dogs
Metro 2033
SteamWorld Dig
Remothered: Tormented Fathers
Railway Empire
Bombshell
Így érdemesebb volt a neked testhez álló fegyvert úgy összeállítani, hogy legyen sebzése, de ne melegedjen túl mielőtt az ellent leteríted.
De persze össze lehetett rakni egy meggymagozót is, ami soha nem melegedett túl, cserébe alig sebzett. Kinek mi tetszett.
Viszont az egy hatalmas előrelépés a második részben hogy minden fegyver saját személyiséget kapott; egyedi kinézet, név, leírás, működés, hang. Végre nem csak ugyanaz az öt műanyag fegyver makett van szegény Shepardre ragasztva. Mai napig a M-98 Widow sniper rifle a kedvencem az egész szériából emiatt, kár hogy sokáig nem kerül a játékos kezébe. Bár az első rész robbanó lőszeres sniperje is mókás tudott lenni, mikor két hegyet is átrepültek egy lövéstől, és még volt képük azután is fölkelni.
Harmadik rész talán a legjobb ezen a részlegen, az egyedi fegyverek mellé a rájuk szerelhető tartozékok is visszakerültek, bár nekem a fegyverek önmagukban vesztettek egy kicsit a varázsukból a második rész után, de az első résznél még mindig jobb.
Voltak jó fegyverek a 2-ben, nekem személy szerint a 3as sorozatra fixen beállított rifle volt a kedvenc. ME:Andromédában néztem is hogy hurrá, abba is bekerült, majd szomorúan konstatáltam hogy totál elcseszve...
Sajnos a harmadik részben szerintem kicsit túl erősek lettek a képességek a fegyverekhez képest, ami bár annyiban jó volt hogy érdekes mechanikákat kaptak és visszanyerték a fontosabb szerepüket amit a második részben kicsit elvesztettek, egyszerűen nem tudom úgy élvezni az Infiltratort mint az első két részben, amikben viszont csak azzal vagyok hajlandó menni. Kicsit zavaró mikor a karakteredből, aki két részen keresztül egy profi mesterlövész/beszivárgó volt, hirtelen űrmágus lesz aki kék fingokat dobál a kezéből az ellenfelek arcába miközben össze-vissza rohangál közöttük.
Ha esetleg még van kedved, az Andromedat is érdemes megnézni, egyszeri végigjátszásra jó, helyenként tényleg van ME hangulata, de közel sem olyan sztori van alatta mint a ME2-é és a társak sem éppen akkora arcok.
Közel sem akkora a története, mint a ME2-nek. Pedig lehetett volna akkora...
Ami inkább gond, hogy trilógiának ígérték és az első rész után abbahagyták. Pedig a sztori alig kezdődött el. Plusz a belengetett DLC-k sem készültek el. Személy szerint amúgy sem vettem volna meg őket, mert nem vagyok DLC párti, de a sztori abbahagyása nagyobb probléma az én szememben. Pláne amilyen magyarázkodásokat nyomtak utána...
Az a pár hónap, normális játék esetében jó másfél év. Pl Civilization 5 kb másfél évvel a megjelenése után került minden dlc és kiegészítővel együtt 30€-ba.
~ Darksiders III
Hoi4
New Z(open és br)
Oblivion
CS:GO(#ingyeneslett)