Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tothricsi95 avatar
thug85 írta:
tothricsi95 írta:
Nem tudtok valami jó billentyűzetet?😀 Ami jól kezeli a magyar nyelvet, és jó is...😉?

Én a SlideIT-t használaom. Nagyon jó, csak meg kell szokni. Kell hozzá magyar nyelvi pakkot tölteni, marketen az is van.

Nah, ez tetszik, köszi!😃
0
0
0
0
thug85 avatar
tothricsi95 írta:
Nem tudtok valami jó billentyűzetet?😀 Ami jól kezeli a magyar nyelvet, és jó is...😉?

Én a SlideIT-t használaom. Nagyon jó, csak meg kell szokni. Kell hozzá magyar nyelvi pakkot tölteni, marketen az is van.
0
0
0
0
0423mark avatar
Na szóva nekem egy Sony Ericsson Xperia X8-am van 2.1-es androidal 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
tothricsi95 írta:

Smart keyboard az egyik legjobb
0
0
0
0
VooDoo avatar
na igen most már tudok letölteni innen gépről is android market ről de mikor rámegyek 1 játék ra kiírja h install rákattintok elekzdi tölteni és azt utánna hova telepíti vagy tölti le emrt a telómon nincs rajta😞
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
greenmelon írta:
tothricsi95 írta:

Konkrétan mire gondolsz? 😃
Az alap bill is tartalmaz minden magyar ékezetet.

Tudom...😃 Csak kipróbálnék vmi mást is, ha tud valaki valami jót, ami bejött neki.😉😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
tothricsi95 írta:

Konkrétan mire gondolsz? 😃
Az alap bill is tartalmaz minden magyar ékezetet.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
Először is írd le a telefonod típusát, sokat számít abban, hogy melyik játék fut el rajta. 😀
0
0
0
0
0423mark avatar
A leszedtem androidra a roll the joint nevű alkalmazást annyi az egész hogy kell tekerni egy jointot és lehet szívni szerintem vicces és jopofa 😃 Tudnátok nekem ajánlani jó játékokat androidra linkel együtt még jobb lenne de ha csak a nevet irjátok az is jó. Amik már megvannak: Angry Birds, Nfs Shift.Speedx 3D,Doodle Jump, X Construct, aTilt 3D labyrint.
0
0
0
0
greenmelon avatar
A jó vastag fólia alá még buborék se tud jutni.
0
0
0
0
thug85 avatar
bartadavid94 írta:
thug85 írta:
Kmisi99 írta:
hogy ne offoljam szét a topicot

Hát ez azért nem mindegyiknél van így. Oda kell figyelni a ragasztásnál, mert a közepéből nem nyomkodod ki a buborékot, és nem is fog az onnan kipárologni sem!😀

És akkor erre van valami módszer? mármint a felhelyezésre.

Nyitottam egy témát ezek kibeszélésére, hogy ne az Androidos topikot offoljuk!
Térjünk át ezzel oda: [url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=1214&pid=269682#post_269682[/url]

Nemnagyon van. Épp ezért először a legolcsóbbal próbáld könnyű elrontani jó ha van segítség. Nagyon óvatosan húzd le a fóliát arról amin van mert különben a fólia ragasztója hol lejön hol fenn marad így csíkos lesz bár ez nem feltűnő szóval nem gond. Aztán felügyeskeded. Ha rosszul megy fel szedd le nem lesz gond. Ja és a teló képernyőt száraz zsepivel töröld át mielőtt felrakod.

Értelmesebb fóliákat egyszerű felrakni. Nekem semmi gondom nem volt vele. Elsőre felment, buborék sem maradt utána. Ezért jobb a vastagabb fajta, mert ellenállóbb, és könnyebb is felhelyezni!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
thug85 nekem kijött. Mindenhol tele volt bubival a fólia fel is szakdat a kinyomkodással hagytam a fenébe másnapra csökkent a számuk. Haverom alaból hagyta és neki is mind kipárolgott persze a nagyokat ki kell nyomni ha lehet.

bartadavid94
Nemnagyon van. Épp ezért először a legolcsóbbal próbáld könnyű elrontani jó ha van segítség. Nagyon óvatosan húzd le a fóliát arról amin van mert különben a fólia ragasztója hol lejön hol fenn marad így csíkos lesz bár ez nem feltűnő szóval nem gond. Aztán felügyeskeded. Ha rosszul megy fel szedd le nem lesz gond. Ja és a teló képernyőt száraz zsepivel töröld át mielőtt felrakod.
0
0
0
0
no avatar
thug85 írta:
Kmisi99 írta:

Hát ez azért nem mindegyiknél van így. Oda kell figyelni a ragasztásnál, mert a közepéből nem nyomkodod ki a buborékot, és nem is fog az onnan kipárologni sem!😀

És akkor erre van valami módszer? mármint a felhelyezésre.
0
0
0
0
thug85 avatar
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Spoiler!
nem számít a vastagság. Nekem a legolcsóbb szar van a buborékok kis nyomkodással kimennek illetve azt se kell mert 2-3 nap után minden kiszáll belőle
0
0
0
0
no avatar
thug85 írta:
Egy kissé már eltértünk a témától!
Talán nyitni kellene egy topikot mobil kiegészítők címmel.

én nem szeretnék, de te nyugodtan nyithatsz, csak szólj ha megvan, és akkor majd oda írok.

Webshopon keresztül honnan tudjam, hogy milyen vastag. Árgépen nézem, és nem írják egyik üzletben sem a vastagságát. esetleg valami módszer vagy valami?
0
0
0
0
thug85 avatar
Egy kissé már eltértünk a témától!
Talán nyitni kellene egy topikot mobil kiegészítők címmel.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A drágábbak amolyan por meg zsírtaszítók vagy ilyesmi. Nekem egy sima pár ft os fólia van fél évet lazán kibír.
0
0
0
0
thug85 avatar
Más:
picit off, de ez van: kijelzővédő fóliákból van 500-as, meg 3500as is. Van valami különbség köztük? pl.: nehezebben érzékeli az érintést, csúnyáb színek, nagyon becsillog... ilyesmi

Az ár attól is függ, hogy ki mennyiért tudja beszerezni, és mennyit akar rajta keresni.
Én 490 ft.-ért vettem fóliát a telefonomra. Már fél éve rajta van, és szerintem ennyit még simán kihúz. Kopás már látszik rajta, de ez ennyi idő elteltével természetes. Vastag fajta, semmiben nem gátolja a használatot, és nem rontja az élvezeti értéket. A feleségemnek szintén ugyan ilyen fajta fóliát raktam a Wave 2-re, és szintén kifogástalan. Nem is látszik, hogy rajta van.
0
0
0
0
greenmelon avatar
A lényeg, hogy minél vastagabb meg merevebb legyen, vékony fóliát szinte lehetetlen buborékmentesen felrakni...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem a nexus s re fog elsőnek jönni hanem a nexus prime ra
0
0
0
0
no avatar
thug85 írta:
hector maio írta:
Hali az lenne a kérdésem hogy rendeltem vodafone-tól olyat hogy hobbi internet 1000ft-be került le is vonták a pénzt de nem tudom internetezni nem tölt be semmit valamit be kéne állítani?

Próbálj meg a mobilhálózatokban egy Vodafone-os hozzáférési pontot beállítani.

Ezeket vágom, de vajon meddig fognak rá ilyen hamar a frissítések?
Még évekig?

Addig fog jönni, amíg meg nem próbálnak valami mást ráerőszakolni a népre.

Vagyis a nexus prime jöttéig, ami év elején lesz? az nem túl kecsgtető.😀
De most már tudom, hogy 4.0 még biztosan lesz rá.😀

Más:
picit off, de ez van: kijelzővédő fóliákból van 500-as, meg 3500as is. Van valami különbség köztük? pl.: nehezebben érzékeli az érintést, csúnyáb színek, nagyon becsillog... ilyesmi
0
0
0
0
thug85 avatar
hector maio írta:
Hali az lenne a kérdésem hogy rendeltem vodafone-tól olyat hogy hobbi internet 1000ft-be került le is vonták a pénzt de nem tudom internetezni nem tölt be semmit valamit be kéne állítani?

Próbálj meg a mobilhálózatokban egy Vodafone-os hozzáférési pontot beállítani.

Még évekig?

Addig fog jönni, amíg meg nem próbálnak valami mást ráerőszakolni a népre.
0
0
0
0
Devis avatar
hamarosan jön a nexus leváltója 😀
0
0
0
0
no avatar
greenmelon írta:
Szerintem addig, míg a Nexus hardvere megfelelő hozzá és/vagy ki nem adnak egy korszerűbb Google mobilt.

Lehet...mondjuk a nexus one se egy régi darab, és mégis egy évre rá jött ez.. Nemtom.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Szerintem addig, míg a Nexus hardvere megfelelő hozzá és/vagy ki nem adnak egy korszerűbb Google mobilt.
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Nexus S-re fog minden először megjelenni mert az az OS közvetlenül a Google-től jön, nem módosítják laggoltatókkal.

Még évekig?
0
0
0
0
niteforce avatar
Nexus S-re fog minden először megjelenni mert az az OS közvetlenül a Google-től jön, nem módosítják laggoltatókkal.
0
0
0
0
no avatar
Mondjátok már meg nekem, hogy Nexus S re fog először megérkezni a jégkrémtorta is? Mert apám nem hiszi el, azt hiszi, hogy csak 2.3-man belül jönnek rá a frissítések, utána meg rátosztam.😀
0
0
0
0
no avatar
VooDoo írta:
ma kaptam 1 LG androidos telót és van az az android market (gépen) és nemtudok letölteni semmit mert ezt írja :

There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.

valaki tudna segíteni?😕

Talán.😀
Azt kell tenned, hogy mobilnetről vagy wifiről telefonnal fölmész marketre, és belépsz a market felhasználódba, akkor elvileg egyből társítja a telefont a felhasználódhoz, ezentúl tudsz letölteni.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Ugyanazzal a Google accounttal jelentkeztél be a gépen mint a telefonon?
0
0
0
0
VooDoo avatar
ma kaptam 1 LG androidos telót és van az az android market (gépen) és nemtudok letölteni semmit mert ezt írja :

There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.

valaki tudna segíteni?😕
0
0
0
0
niteforce avatar
az ilyenek ilyenek 😃😃😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
0
0
0
0
no avatar
greenmelon írta:
thug85 írta:
bartadavid94 írta:
foxbet írta:
Ha annyira routeres akar lenni akkor vesz egy több portal rendelkező routert vagy csinál az egyik gépből szervert és az osztja az IP-t vagy a szerver 2 routernek oszt Ip-t azok meg tovább és kész. De én is a wifit-t támogatom beiktat egy MAC-cím szűrést és akkor csak a megadott MAC-számú eszközök csatlakozhatnak azt csak úgy lehet átverni ha az egyik eszköznek lekérik a MAC-címét szóval csak ezt kell neki megakadályozni és akkor már feltörhetetlen ja és +WPA2 titkosítás hogy tuti biztosra menjünk.
egy router MAX 250-gépet kezel ez a max határ

Én ezt nem értem😞de nem isbaj. Könyörgöm, hogy a kérdésemre válaszoljatok, ne más alternatívákat mondjatok!Légyszives.😢
Aműgy nem modem, hanem szépen megy a földben a vezeték, és megy tovább, míg csak elér a mostani routerrhez, onnan három géphez oszlik(egyik az enyém), és úgy akarom megoldani, hogy a gépemen továbbra is a vezetékes net működjön, de a wifi router útközben(a mostani router és a gépem között) rá legyen kötve. Ha az ábrából esetleg valakinek nem lett volna egyértelmű.

Nem olyan bonyolult ez.
Menjen keresztül rajta a net, és kész. Hogy azt most melyik gép elé kötöd ugyan mindegy.

Így igaz, teljesen mindegy hova kötöd be, mivel a routernek van 4 LAN portja is, oda meg azt dugsz be amit akarsz.

OK, köszi. Na végül csak sikerült. Akkor ez már tiszta.😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
thug85 írta:
bartadavid94 írta:
foxbet írta:
Ha annyira routeres akar lenni akkor vesz egy több portal rendelkező routert vagy csinál az egyik gépből szervert és az osztja az IP-t vagy a szerver 2 routernek oszt Ip-t azok meg tovább és kész. De én is a wifit-t támogatom beiktat egy MAC-cím szűrést és akkor csak a megadott MAC-számú eszközök csatlakozhatnak azt csak úgy lehet átverni ha az egyik eszköznek lekérik a MAC-címét szóval csak ezt kell neki megakadályozni és akkor már feltörhetetlen ja és +WPA2 titkosítás hogy tuti biztosra menjünk.

Én ezt nem értem😞de nem isbaj. Könyörgöm, hogy a kérdésemre válaszoljatok, ne más alternatívákat mondjatok!Légyszives.😢
Aműgy nem modem, hanem szépen megy a földben a vezeték, és megy tovább, míg csak elér a mostani routerrhez, onnan három géphez oszlik(egyik az enyém), és úgy akarom megoldani, hogy a gépemen továbbra is a vezetékes net működjön, de a wifi router útközben(a mostani router és a gépem között) rá legyen kötve. Ha az ábrából esetleg valakinek nem lett volna egyértelmű.

Nem olyan bonyolult ez.
Menjen keresztül rajta a net, és kész. Hogy azt most melyik gép elé kötöd ugyan mindegy.

Így igaz, teljesen mindegy hova kötöd be, mivel a routernek van 4 LAN portja is, oda meg azt dugsz be amit akarsz.
0
0
0
0
no avatar
thug85 írta:
bartadavid94 írta:
foxbet írta:

Nem olyan bonyolult ez.

Köszönöm az értelmes, érthető, és egyszerű választ.😉
0
0
0
0
thug85 avatar
bartadavid94 írta:
foxbet írta:

Nem olyan bonyolult ez.
0
0
0
0
no avatar
foxbet írta:

0
0
0
0
foxbet avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát mondom hogy a wifis routerre is ugyan úgy lehet 4 gépet kötni kábelen kereszteül
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
bartadavid94 írta:
Kmisi99 írta:
Routerbe router? Annak mi értelme? Lökd ki a régi routert és azt iktasd be a wifis routert is rá lehet vagy 4 gépre kötni

Csak az a gond, hogy apám kezeli itt a dolgokat, és nem szeretné lecerélni vifire az egész mindenséget.
SZÓVAL AKKOR ÚGY IS MEGOLDHATÓ, AHOGY A RAJZON VAN???(A PC3-HOZ TOVÁBBRA IS VEZETÉKES NET CSATLAKOZIK)

Bocs, hogy beleszólok, de szerintem ez így nem lesz megoldható...mivel a modem-be csak egy routert tudsz dugni...😃
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
Routerbe router? Annak mi értelme? Lökd ki a régi routert és azt iktasd be a wifis routert is rá lehet vagy 4 gépre kötni

Csak az a gond, hogy apám kezeli itt a dolgokat, és nem szeretné lecerélni vifire az egész mindenséget.
SZÓVAL AKKOR ÚGY IS MEGOLDHATÓ, AHOGY A RAJZON VAN???(A PC3-HOZ TOVÁBBRA IS VEZETÉKES NET CSATLAKOZIK)
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
no avatar
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Bemész teszkóba, elmész a számítástechnikai részéhez, körülnézel, fogsz látni egy csomó olyan dobozt amin a lenti kép van, meg veszed amelyik a legolcsóbb (4500-5000) forint, és kész.
https://netrino.hu/img/725_TP-Link_TL-WR741ND_150Mbps_WiFi_router.jpg

Teszkó?😂
Ez a router nekem is ilyen van tényleg 4500-5000 ft. Kb 1 hónapja láttam a teszkóban akciósan 9000ft ért

Jó akkor Auchan... ott vettem az enyémet 2 hete 4500-ért ugyanilyet.

És úgy is működik?hogy... inkább rajzolok másikat. Lerajzolom a hálozatunkat.😃
https://www.kephost.com/images4/2011/9/12/oejh6txlitp7b26arxp6.png
0
0
0
0
greenmelon avatar
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Bemész teszkóba, elmész a számítástechnikai részéhez, körülnézel, fogsz látni egy csomó olyan dobozt amin a lenti kép van, meg veszed amelyik a legolcsóbb (4500-5000) forint, és kész.

Teszkó?😂
Ez a router nekem is ilyen van tényleg 4500-5000 ft. Kb 1 hónapja láttam a teszkóban akciósan 9000ft ért

Jó akkor Auchan... ott vettem az enyémet 2 hete 4500-ért ugyanilyet.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
greenmelon írta:

Teszkó?😂
0
0
0
0
thug85 avatar
bartadavid94 írta:
greenmelon írta:

Pl.: ez is jó?
http://www.***/Router/TP-LINK_WR-340GD_54Mbps_WLAN_router-p35489.html. najó linket valahogy nem szeretné, szóval ***, legolcsóbb. 4700pénz.
miaszarez, hogy kicsillagozza más honlapcímet? hát ez nevetséges!
szóvalakkor mégegyszer: ExtrémDig*tal-on a legolcsóbbat nézd meg légysszives, hogy az jó e
És 150Mbps et vennél, vagy telefonra bőven elég az 54Mbps? csak mert kb ugyanannyi a kettő legolcsóbb mindkettőből.
Ezek a szabványok, hogy valami/b/g/n/u ezek mik?

Ez amit kinéztél tökéletes a célra!
Egyébként nekem olyan van amit greenmelon is belinkelt, csak már az újabb dizájnnal! (nem ilyen tégla formája van) Az is ilyen árban mozog.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció