Milyen merevlemezt vegyek?
Hello merevlemez vásárlás előtt állok és az a kérdésem hogy kinéztem magamnak egy Western Digital 640GB 32mb Caviar Black et és szerintetek megérné azt a+6-7000 forintot egy Western Digital 1TB 32mb Caviar Black??
5 év garancia van rájuk szóval én az 1TB osban gondolkodom szerintetek?
5 év garancia van rájuk szóval én az 1TB osban gondolkodom szerintetek?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Azért, mert úgy vettem a sajátomat, hogy a régi gépem beadtam, és a vinyót hoztam cserébe. Nem volt nagy választék és ezt hoztam. De nem hiszem, hogy lecserélem, mert ez az 500-as is teljesen felesleges, vagyis bőven elég.😃
Ja értem, nekem is van még egy csomó hely az egik meghajtón a de többi már alig van és ezért akarom újra rendezni meg venni hozzá még egy kisebbet.😆
A WESTERN DIGITAL az egyik legjobb márka, hanem a legjobb, ha most vennék vinyót, akkor simán azt venném amit Kmisi99 belinkelt, annyiért simán megéri!😆
Akkor neked mértnem olyanod van?😆😆
A WESTERN DIGITAL az egyik legjobb márka, hanem a legjobb, ha most vennék vinyót, akkor simán azt venném amit Kmisi99 belinkelt, annyiért simán megéri!😆
Akkor neked mértnem olyanod van?😆😆
[LINK]
nem let tjó
mer nem ismeri fel a HDD-t moste
ott betűjelet kell adni a particiónak.
gondolom nem lesz meg: vezérlőpult-felügyeleti eszközök-számítógép kezelés-lemezkezelés
Ha innen nem találod meg.......
és nem akarja felismerni az E: HDD met
pls. help meeee
SSD-t meg azért nem veszek mert mondjuk egy 256Gb-os amivel már tudnék kezdeni valamit az ott van 270-300ezer forint.
[url]http://aruhaz.triak.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&pfi=5648&bt=pdlist&pi=_23759&ck=0[/url]
itt egy teszt a WD ról
[LINK]
Várom a mielőbbi válaszokat.
keresnék egy halk, 320 gigás vinyót
ha lehet privát üzit dobjatok😃D
köszi^^
mos vettem egy 20 megás hádédét és nem fér rá a vindóz? méj?
Há méj vagy paraszt eccsém ez nem a dumaláda. Kérjük a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek.
gyenesmartin a Samsung jó és hűvös hdd-ket gyárt szerintem jó lesz
[LINK]
Western Digital 1TB Sata2 32MB Green Power
sztem elég jó megéri az árát (20.990 Ft)
neketek esetleg vélemény, vagy tapasztalat? 😲