Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gibdj avatar
Bronson

Szerintem nem a szavazás nem érdekli, hanem az FPS szám. Ezért szeretett volna egy ilyen opciót a szavazásba.
0
0
0
0
Bronson avatar
Ha nem érdekel, akkor nem kell szavazni, ilyen egyszerű...
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Véleményem szerintem jó lenne egy olyan funkció, hogy a hozzászólásokban be tudjunk taggelni felhasználóneveket (pl @phoenixfire vagy #phoenixfire) mint egyes oldalakon, és ha valaki betaggelt valahova az jelenjen meg mint értesítés. És így egyszerűbb lenne látni, hogy ha valaki beszél rólad, vagy válaszolt valamelyik hozzászólásodra.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Mikorra várható a CPU adatbázis? 😊
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönöm a javaslatokat!

rob1990: tervben van a kivitelezése.

Matt99: Az ilyen jellegű írásoknak is helyet fogunk keríteni, egy blog-szerű formában.

chrono02: folyamatban van a fejlesztése.

csenke: ilyet azért nem tervezünk bevezetni, mert a gépek adatlapja szabadon változtatható, és úgymond szellemi teljesítményt nem igényeltek, így csak azt lehetne pontozni, hogy milyen erősek.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Szerintem lehetne egy olyan rész a felhasználók beküldött játéktesztjeinél ahol a feldolgozás alatt álló tesztek állapotát nézhetnék meg. Mondjuk Beküldve, Feldolgozás alatt, Elutasítva, Elfogadva. Így valamennyire nyomon lehetne követni az egyes tesztek állapotát, mert most ha mondjuk egy teszt nem kerül elfogadásra akkor arról az illető max akkor szerez tudomást ha még hetek múlva sincs kint a teszt. Így meg nyomon lehetne követni az állapotát.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Én szívesen írnék cikkeket az oldalra a játékvilágról, de nem játéktesztekre gondolok. Olyanokra hogy pl. Egy bizonyos játékműfaj története, Vagy legjobb sztorival rendelkező játékok, TOP 10 legjobb lopakodós játék meg ilyesmik, vagy akár elgondolkodtató cikket bizonyos játékok tartalmi mélységéről, vagy pl. a mai játékostársadalomról (Szóval minden ami játékokkal kapcsolatos, de nem tesztek). Szerintem nem lógna ki az oldalról az ilyen témájú cikkek.
0
0
0
0
Funes avatar
Lehetne a megjelenések opciónál egy olyan lehetőség, hogy visszamenőleg is meglehessen nézni évszámokra bontva, hogy milyen játékok jelentek meg az adott, vagy keresett évben !

Vagy akár az adatbázisban lehessen szűkíteni a keresést évszámokra, ne csak Abc sorrendbe legyenek a címek.
0
0
0
0
winrar avatar
Csak neked, nálam nincs semmilyen zene.
0
0
0
0
Bronson avatar
valami virust bekaptatok, vagy mi? nincs ilyen alapjáraton, az biztos...
0
0
0
0
winrar avatar
Nruhtas azt mondta, hogy még az idén lesz cpu adatbázis.
0
0
0
0
Titan Killer avatar
Nekem olyan ötletem lenne pontozás ahol egy másik felhasználó gépet lehetne pontozni.Vagyis úgy értem hogy mindenki mindenki gépet pontozhatná.
0
0
0
0
winrar avatar
Ahhoz előbb cpu adatbázis is kell.
0
0
0
0
danee23 avatar
Válaszolni akartam egy üzenetre, nem is néztem autómatikussan kit dob be címzettnek, és hát az előző beérkező lévél címzettje volt az. Gondolom akinek akartam írni már törölve lett, mivel nem birok ráklikkelni a nevére, a rendszer meg a legutolsó üzenetezésem idjét vette alapul vagy valami ilyesmi.
0
0
0
0
winrar avatar
Nekünk arra aztán nagyon nagy szükségünk van 😂
0
0
0
0
winrar avatar
Mi értelme van a saját kommentemet bejelenteni? 😆
0
0
0
0
winrar avatar
Pixx: Ez egy kifejezetten jó ötlet, nekem még eszembe se jutott 😃
Én minden adatot a lehető legpontosabban kiírok, de valakinek gőze sincs arról, mi van a gépében.
Szavazás szerintem ilyen rendszerességgel így oké, ugyanis aki ritkábban látogatja az oldalt, az is meg tudja osztani a saját véleményét.
0
0
0
0
Istvan1995 avatar
A Szavazás gyakrabban változhatna.
0
0
0
0
Pixx avatar
Hát akkor erre nem igen van esély 😃
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ezzel az a baj hogy azokat az ember nem kiválasztja a gépnél hanem ő írja be a nevét. Így lehet valaki csak annyit ír be pl hogy Intel i5 míg más kiírja hogy Intel i5 4460. Sőt az is lehet hogy csak annyit ír oda hogy Intel. Ez a rendszer akkor működne ha nem neked kéne beírnod a hardvert a gépednél hanem egy listából kellene kiválasztani.
0
0
0
0
Pixx avatar
Egy olyan dolgot nem lehetne a keresőbe belerakni hogy pl: rá keresek egy adott harverre és akkor megtalálja azokat a személyeket a kereső akiknek ez a hardver benne van a gépükben.
Mi elött valaki megkérdezni hogy ez mire jó nekem pl arra hogy ha veszek egy adott harvert akkor körül tudok nézni hogy pl ki milyen procit párosít egy alaplaphoz stb.
0
0
0
0
FLaci81 avatar
Az igaz, hogy harmadszorra kérdeztem meg, de az elsőt 2014.10.02-án tettem fel.
Rendben, türelmesen várok.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
FLaci81 páran írták már, és akkor lett is írva hogy folyamatos a bővítés, ahogy az admin(ok) tudják csinálni.
0
0
0
0
FLaci81 avatar
A GPU adatbázist még lehetne kicsit bővíteni a régebbi vga szériákkal, mind AMD (ati), mind NVIDIA oldalon.

Örülnék a bővítésnek. 😀
0
0
0
0
winrar avatar
A Mafia 3-nak lehetne létrehozni egy gépigény oldalt, ugyanis hamarosan hivatalosan is be fogják jelenteni: [LINK]
Aztán a Windows 10 hozzáadása (ha már DX12 választható már most is).
0
0
0
0
no avatar
Windows 10 +1, ez tényleg szükséges lesz 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Amikor regisztráltam, valóban a gépigények miatt regisztráltam, ugyanis a régi gépem nem volt valami erős, fontos volt megnézni, hogy egy adott játék elindul-e rajta. Aztán amikor meglett a mostani gép, inkább közösségi oldalnak használom, hogy a többi kockával beszélgessek. Mert ők sem hajlandók így nyáron kimenni a szabadba 😆.
0
0
0
0
winrar avatar
Volna egy kérdésem. Amikor régebbi topikot olvasgatok itt gépigényen, akkor gyakran látok olyat, hogy: válasz xy hozzászólására. Ezt a formát mióta nem használjuk? Mert amikor én regisztráltam lassan 2 éve, már akkor sem volt divat.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ez ugyan az mint a chat, és ami már párszor meg lett indokolva hogy miért nem lesz.
0
0
0
0
96HORVATH69 avatar
Egy közös chat szoba, aki mindenki beszél mindenkivel :3
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Ez meg mifféle kérdés? 😀 Ezt még később jobban kifejtem amit publikálni is fogok de ez a hely valami elképesztő. Ezen úton is köszönetet szeretnék mondani így dióhélyban mindenkinek aki eddig segített nekem jóformán számtalanszotr mind a tagoknak mind az adminisztrátornak Nruhtas és Viki személyében.
0
0
0
0
Bicike avatar
Szerintem jó lenne megint ez a kis Gépigény logó a nevünk mellé. Lehetne azt is, aki top 1., annak arany, a 2.-nak ezüst, a 3.-nak meg bronz. 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
max 3mb lehet a kép amit fel lehet tölteni, szerintem az a baj... konvertáld át kisebb méretre akkor nem kéne hogy hiba legyen...
0
0
0
0
GeorgieP avatar
Help nem enged feltolteni kepet a gepemrol 2.99MB os kep es egyszeruen mindig azt irja h hiba lepett fel valaki otlet?
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Hali!

Egy kissé régen jártam errefelé, és észrevettem, hogy a webáruház részleg megszűnt, aminek gondolom megvan az oka. Kíváncsi lettem miért?
A válaszokat köszi 😀
0
0
0
0
MoonW avatar
filmgru: Chat nem várható az oldalra, csak különleges alkalmakkor használjuk.

winrar: Hát még nem tudom, elég kevesen használnak már dx10 alatti kártyákat, de egyszer lehet hogy bővítem.

TOM950606: Jól írtad, a videokártya nem ugyanaz mint a GPU! Az oldal üzemeltetői (én) is jól tudják ezt! 😀
A GPU menüpontban GPU-kat lehet összehasonlítani! A hozzászólásod alapján: azt hitted, hogy videokártyákat akartam oda. NEM, ott szándékosan csak GPU-k vannak, nem videokártyákat, abból kicsit több lenne. Ami zavaró lehet azok a képek. A képek is szándékosan a fejlesztői kiadású videokártyákról vannak, egy darab prociban nincs sok látnivaló, főleg ha mind hasonlít egymásra.
A kihajtja csak szleng, mindenki érti.

A gépigényeknél is gpu lett, mivel általában gpu-kat vagy szériákat szoktak megadni, nem konkrét videokártyákat.
0
0
0
0
no avatar
Tehát a videókártyának nincs hivatalos angol rövidítése? 😃 Kicsit nehéz elhinni.
Régen itt az oldalon is VGA-nak volt írva gépigényeknél, nem? Az találóbb elnevezés.
Szerk:
Most én is felnyálaztam a Wikit. A VGA kulcsszóra a Videókártyát dobta ki az is.
0
0
0
0
winrar avatar
Maradjunk annyiban, hogy a videokártyát szokták csak röviden GPU-nak is hívni, hozzáteszem helytelenül. A CPU okés név, mert Central Processing Unit, vagyis központ feldolgozó egység.
0
0
0
0
no avatar
De a videókártya akkor sem csak egy GPU-ból áll.
Most hogy felnyálaztad a Wiki-t az nem jelent semmit. 😀
Inkább csak annyit írj be a google képekbe, hogy GPU. 100-ból 80 képen CSAK egy grafikus processzort látsz. De a wiki is elmagyarázza neked hogy a GPU az csak egy grafikus processzor. Ha beírod hogy VGA ott videókártyákat látsz legálább. Ha a vga már nem is hivatalos elnevezés, de inkább VGA mint GPU. Nem hiszem hogy ez lett a neve. A GPU elnevezés akkor sem pontos ha a fejed tetejére is állsz. 😀
Ha itt tartunk az alaplapnak meg CPU a neve, nem? 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
ami meg a 'kihajtást' illeti, az nyilván nem helyénvaló, de ez a legegyszerűbb és bevett módja megértetni laikusokkal is hogy miért fontos hogy a komponensek ne hátráltassák egymást, hanem elősegítsék a gördülékenyebb működést... ha tetszik ha nem, ezt már régóta így nevezik. az angolban is van egy hasonló szó, a 'bottleneck', ott is sokan lázadoznak hogy milyen hülyeség, de igy terjedt el és ennyi...
0
0
0
0
Kehbya avatar
VGA (Video Graphics Array) Az IBM PC és a vele kompatibilis számítógépek színes kijelzős rendszere. 640x480-as felbontás mellett maximálisan 256 színt tud megjeleníteni, később ez lett a PC-k minimálisan elfogadott szabványa.

Go away... 😢
0
0
0
0
no avatar
Még csak most fedeztem fel ezt a "gpu" össze hasonlítást részt, jónak jó és most ne menjünk bele az architekturákba, csak számok alapján döntsünk még ez oké. Más oldal csinált már ilyet. DE ez az elnevezés…
Nem egy pancsertől hallottam már azt, hogy jaj ő vesz egy új GPU-t a gépébe… GPU-t…
Most meg ezt itt is látom. Ennyire nincs lövése az oldal üzemeltetőinek a számítástechnikához?
Egy videókártya nem csak grafikus feldolgozó egységből áll…
Írják át VGA-ra vagy magyarosan videókártyára.
Vagy ha már csak GPU-król beszélünk csak GPU-kat hasonltísunk össze…
Mi jön majd még? 😀 A másik kedvenc kifejezésem? Az "ez a proci kihajtja ezt a kártyát?" Kihajtja………………
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mintha lekapcsolták volna a villanyt az oldalon.

[LINK]
0
0
0
0
winrar avatar
Örülnék, ha látnám a régi kártyámat, Ati Radeon 9200-at köztük 😃
0
0
0
0
winrar avatar
GPU adatbázisnál meddig fogtok visszamenni? Mármint milyen régi kártyákig?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
filmgru ez minden E3 után föl lett hozva de nem lesz chat szerintem érthető okok miatt.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
GPU adatbázist majd bővíteni kéne a Fury X-el.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció