Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintem nem a szavazás nem érdekli, hanem az FPS szám. Ezért szeretett volna egy ilyen opciót a szavazásba.
rob1990: tervben van a kivitelezése.
Matt99: Az ilyen jellegű írásoknak is helyet fogunk keríteni, egy blog-szerű formában.
chrono02: folyamatban van a fejlesztése.
csenke: ilyet azért nem tervezünk bevezetni, mert a gépek adatlapja szabadon változtatható, és úgymond szellemi teljesítményt nem igényeltek, így csak azt lehetne pontozni, hogy milyen erősek.
Vagy akár az adatbázisban lehessen szűkíteni a keresést évszámokra, ne csak Abc sorrendbe legyenek a címek.
Én minden adatot a lehető legpontosabban kiírok, de valakinek gőze sincs arról, mi van a gépében.
Szavazás szerintem ilyen rendszerességgel így oké, ugyanis aki ritkábban látogatja az oldalt, az is meg tudja osztani a saját véleményét.
Mi elött valaki megkérdezni hogy ez mire jó nekem pl arra hogy ha veszek egy adott harvert akkor körül tudok nézni hogy pl ki milyen procit párosít egy alaplaphoz stb.
Rendben, türelmesen várok.
Örülnék a bővítésnek. 😀
Aztán a Windows 10 hozzáadása (ha már DX12 választható már most is).
Egy kissé régen jártam errefelé, és észrevettem, hogy a webáruház részleg megszűnt, aminek gondolom megvan az oka. Kíváncsi lettem miért?
A válaszokat köszi 😀
winrar: Hát még nem tudom, elég kevesen használnak már dx10 alatti kártyákat, de egyszer lehet hogy bővítem.
TOM950606: Jól írtad, a videokártya nem ugyanaz mint a GPU! Az oldal üzemeltetői (én) is jól tudják ezt! 😀
A GPU menüpontban GPU-kat lehet összehasonlítani! A hozzászólásod alapján: azt hitted, hogy videokártyákat akartam oda. NEM, ott szándékosan csak GPU-k vannak, nem videokártyákat, abból kicsit több lenne. Ami zavaró lehet azok a képek. A képek is szándékosan a fejlesztői kiadású videokártyákról vannak, egy darab prociban nincs sok látnivaló, főleg ha mind hasonlít egymásra.
A kihajtja csak szleng, mindenki érti.
A gépigényeknél is gpu lett, mivel általában gpu-kat vagy szériákat szoktak megadni, nem konkrét videokártyákat.
Régen itt az oldalon is VGA-nak volt írva gépigényeknél, nem? Az találóbb elnevezés.
Szerk:
Most én is felnyálaztam a Wikit. A VGA kulcsszóra a Videókártyát dobta ki az is.
Most hogy felnyálaztad a Wiki-t az nem jelent semmit. 😀
Inkább csak annyit írj be a google képekbe, hogy GPU. 100-ból 80 képen CSAK egy grafikus processzort látsz. De a wiki is elmagyarázza neked hogy a GPU az csak egy grafikus processzor. Ha beírod hogy VGA ott videókártyákat látsz legálább. Ha a vga már nem is hivatalos elnevezés, de inkább VGA mint GPU. Nem hiszem hogy ez lett a neve. A GPU elnevezés akkor sem pontos ha a fejed tetejére is állsz. 😀
Ha itt tartunk az alaplapnak meg CPU a neve, nem? 😀
Go away... 😢
Nem egy pancsertől hallottam már azt, hogy jaj ő vesz egy új GPU-t a gépébe… GPU-t…
Most meg ezt itt is látom. Ennyire nincs lövése az oldal üzemeltetőinek a számítástechnikához?
Egy videókártya nem csak grafikus feldolgozó egységből áll…
Írják át VGA-ra vagy magyarosan videókártyára.
Vagy ha már csak GPU-król beszélünk csak GPU-kat hasonltísunk össze…
Mi jön majd még? 😀 A másik kedvenc kifejezésem? Az "ez a proci kihajtja ezt a kártyát?" Kihajtja………………
[LINK]