Milyen merevlemezt vegyek?
Hello merevlemez vásárlás előtt állok és az a kérdésem hogy kinéztem magamnak egy Western Digital 640GB 32mb Caviar Black et és szerintetek megérné azt a+6-7000 forintot egy Western Digital 1TB 32mb Caviar Black??
5 év garancia van rájuk szóval én az 1TB osban gondolkodom szerintetek?
5 év garancia van rájuk szóval én az 1TB osban gondolkodom szerintetek?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
van 3 500gb os satás vinyom 1 hónapotvoltak használva a biztonsági kamerákba tökéletesen müködnek 5000 ezer/db ha valakit érdekel írjon
Seagate Momentus 500GB 5400rpm, 5400.6, ST9500326AS
Gondoltam megosztom ezt a 2,5" vinyó teljesítményét.
Nagyon jó eredmény! Az enyém ilyesmire képes WD Caviar Black 32MB gyorsítótár 7200RPM 1TB
Megéri megvenni ezt a merevlemezt? [url]http://www.pc-planet.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=5143&pf=25&bt=pdlist&pi=_14108&ck=0[/url]
És ugye bele is menne az alaplapomba?😃 HDD-ben vagyok a leggyengébb..
Azt hiszem 2 db sata 2-es csati van azon a lapon, úgyhogy semmi akadája! Jó vinyó, de lehet kapni majdnem 2000 forinttal olcsóbban is!
És ugye bele is menne az alaplapomba?😃 HDD-ben vagyok a leggyengébb..
idézem: "legyen 1 tányéros és gyors mint a szélvész!😀 Mit is jelent ez? Azt jelenti, hogy nem mindegy milyen HDD-t vásárolunk ugyanannyi pénzért, mert sebességbeli különbségek vannak. Sőt, lassabb lehet ugyan az a WD AAKS merevlemez, mint egy másik ugyanolyan WD AAKS. Miért? Mert más a cikkszáma. Egyik 2 tányérból épül fel, emiatt lassabb, a másik pl. 1 db 500GB-os tányérból készül, így gyorsabb, szóval alaposan nézzünk körül, azonosítsuk be a HDD-t, kérdezzük meg a webshop-ot telefonon, email-en, ne vegyünk hasunkra ütve merevlemezt."
A cache mérete: nem kell 64MB cache-el választanunk HDD-t, ettől nem lesz érezhetően gyorsabb egy HDD, elég ha gyors, ajánlott HDD, megbízható és 1 tányéros."
[LINK]
Csekkold le ezt, elvileg hűtő, de annyira zárt, hogy tuti egy db hang sem jön ki belőle....
a legjobb lenne egy Caviar Black,ha olyat tudsz szerezni,akkor az a legjobb,am ez a Green se rossz,viszont a black jobban melegszik
A black hangos is
Cserébe jóval gyorsabb.......
Mondjuk kinek mi hangos😆 Én már megőrülök mert az a leghangosabb a gépben😆 De egyébként halkabb mint egy gyári intel proci hűtő. De majd valamit kitalálok halkításnak Talán egy rohadt nagy réztömbbe zárom aztán az hűtöm😆😆😆
a legjobb lenne egy Caviar Black,ha olyat tudsz szerezni,akkor az a legjobb,am ez a Green se rossz,viszont a black jobban melegszik
A black hangos is
Cserébe jóval gyorsabb.......
A black hangos is
SATA2 640GB 64MB WD GREEN
SATA2 500GB 16MB SAMSUNG 7200
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=26200[/url]
a Western Digital Caviar Black fajtájúja?