Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Valami más, érdemleges ötlet?
Már jó ideje az MSI Afterburner + Rivia Tuner kombót használtam gameplay felvételre, de 4.1.1-es Afterburnerrel és 6.3-as Rivia Tunerrel elindítom a felvételt, és a játék kifagy.
Játéktól valamint felvételi és minőségi beállításoktól függetlenül, megnyomom a hetkey-t amire a felvétel van állítva és azonnal megáll a cucc.
A Screenshot-os része viszont működik...
Bármi ötlet?
probléma: Wifiről nem engedi a Tunnglét használni. azt írja hogy a "Hálozati kábel nincs bedugva" és akkor kidobja hogy "válaszam ki az adapter" és utána kattoljak a folytatásra de amikor rá kattintok megint feldobja hogy válaszak adaptert. a segítséget előre is köszi 😀😀
Dono: Mert gondoltam Windwos 7-en jobban fog menni a Bf4 (jelenleg van hogy Low-on is 25FPS-em van.. )
De már mindegy, visszament a Win 10. De őszintén... Win 7-en nem jó a Hálókártya, de működtek a hátsó jack dugók.. Win 10-nél okés a net, viszont a hátlapi cuccok nem mennek :"D
Ha újraindítom a gépet akkor valamilyen módon a gépem elfelejti a Háló kártyámat... nem látni sehol, még az Eszközkezelőben sem! Le kell állítanom, majd elindítanom a masinát és akkor működik. Furcsa módon Windows 10-nél nem volt ilyen problémám. Most Windows 7 van fent. Eléggé idegesítő kis hiba.. és sehol nem találtam konkrét megoldást. Szóóval.. valaki valami ötlet?
Már egy ideje feltűnt hogy lett egy mappám amiről fogalmam sincs hogy mi az... Törölni, megnyitni, módosítani nem tudom... Csak a SYSTEM-nek enged módosítást vagy bármit... Mit tudok vele kezdeni?
Kép :
http://kepfeltoltes.hu/150916/N_vtelen2_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ez DirectX hiba.
Először is a Startmenü keresőbe írd be: d😆iag. klikkelj rá és futtass egy tesztet. kiírja ha hiányzik valami a DirectX fájlok közül.
Valószínű hogy kéne egy régebbi DirectX verzió, abból az időből, amikor kiadták a játékot.
LockRect failed: D3DERR_DEVICELOST
History: UD3DRenderDevice::ReadPixels <- UD3DRenderDevice:😜resent <- UGameEngine:😃raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- Level Untitled <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
Most próbáltam ki a régi Spider man2-őt és ezt írja indulás utan
Nálam régen a Nod32 játszotta ezt el.
Az istennek nem tudtam levakarni a gépről. 😀
Ráadásul le is lassította a gépemet, galibákat okozott. Amellett beszereztem néhány vírust és kémprogramot is.
Elegem lett belőle, így szűz Win telepítés lett a vége és felraktam az Avast-ot.
Mind 2 gépen az van, végzi a dolgát gond nélkül. 😃
Én most épp törölgetem és uninstallálom azokat a dolgokat, amikre már nincs szükségem.
Erre a szájbab@szott MesterMC-re meg végképp nem volt szükségem. 😂
Köszi! Sikerült. 😀
Végre ettől a szartól megszabadultam. 😃
[LINK]
Segítségre lenne szükségem. Még tavaly az egyik ismerősöm unokája nálam volt, és letöltötte a MesterMC-t.
Hogy a vérbe kell ezt kitörölni vagy uninstallálni?
Uninstall setup nincs benne, sehogy se bírom levakarni a gépről.
Előre is köszönöm!
Lehet nem jó topicban járok, de nem találtam ennek a témában megfelelőt. Szóval hogyha vennék a gépembe egy jobb videókártyát (pl.: HD5670) akkor a Chrome-ban menne a 720p60fps? Mert az eggyel előző Chrome verzióban ment tökéletesen (0 Dropped Frames-el), csak aztán jött egy frissítés... 😊
Az igaz, hogy abban az időben új vga driver is jött ki, de visszaváltottam direkt és semmivel sem lett jobb.
Előre is kösz!
Köszi a segítséget!😀
Win7 Homre Premium-on tökéletesen ment,ugyanazt a telepítőt használtam mint itt.
Windows 8.1 Enterprise-om van.Ráraktam az Emprie Earth(1. rész)és szaggat,
20-25fps-el megy.Bárhogyan állítok a kompatibilitáson,nem megy.A játékban is próbáltam,ott se semmi eredmény.
Valakinek vam ötlete?
Szerintem erre gondoltál: [LINK]
Bár én személyesen nem próbáltam ki, de biztos működik.
Van 2 laptop nalam es azt szeretnem megoldani ,hogy a 2 laposbol csinaljak egy dual displayt.
Ket kepernyo ugyanazona rendszeren legyen es tudjak pl interakcionalni ugyanazzal az egerrel mind a 2 kepernyon.
Lehetseges ez valahogy?
Valaszokat elore is koszonom 😀
Amúgy ha csak programokat akarsz futtatni ott a Bluestacks ([LINK]), vagy a Chrome böngészőben használható bővítmény: [LINK]
De egyébként nem túl kényelmes, főleg azért mert kis érintőkijelzőkre és érintés alapú navigációra van kihegyezve a felülete és ez a legtöbb launcherre is igaz, ami elérhető Androidra. Akkor inkább már próbálj ki egy Linuxot (Linux Mint, Ubuntu vagy valami más), az is érdekes lehet, ha ilyen kíváncsi természetű vagy 😃
Köszi a válaszokat! 😀
Amúgy meg nem akarom rárakni, csak pendrive-ról szeretném megnézni, hogy gépen milyen.
Hogy csináltad a bootolható pendrive-ot?
Azt hogy lehet beállítani, hogy ne a hard disk-ről induljon a gép, hanem pendrive-ról?
Mert kerestem a biosban, de nem találtam ilyen beállítást.
Milyen programmal lehet
Spoiler!
igazából evvel a gonddal nm tudtam hova írjak :S
de a Just Cause 2 tökéletesen megy csak játék közben a célt meg a minimapot nm látom :S
valami ötlet ? megoldás ?