nekem még fingom sincs h tanuljak-e tovább, ECDL angol meg németnyelv vizsga hótziher hogy lesz, angolból közép németböl pedig alap. kémia érdekel ezért is mennék vegészmérnöknek de nemhiszem h meglenne a 360 pontom, a mostani tudásommal csak 300 van
DarthRoni írta:
én CNC-forgácsolónak tanulok, végzős vagyok, és ha az Isten is úgy akarja, suli után lehet hogy elbírok helyezkedni egy elég rangos Szerszámgyár kft-nél 😀
Szal reménykedem és tanulok ezerrel, hogy semmi kifogásuk ne lehessen 😀
Én "ha isten is úgy akarja" akkor jövőre kezdem el tanulni a CNC szakmát. Most lesz majd az érettségim programozásból, és ezután lesz a szakmatanulás. Remélem olyan suliba be tudok majd kerülni ahonnan a szakma kitanulása után el tudok majd helyezkedni egy cégnél.
én CNC-forgácsolónak tanulok, végzős vagyok, és ha az Isten is úgy akarja, suli után lehet hogy elbírok helyezkedni egy elég rangos Szerszámgyár kft-nél 😀
Én a RockStar Games csapatánál dolgozom, modellezőként, és tesztelőként. Mivel szét válltak a Team Bondi csapatától, ezért kellett nekik egy profi. Most éppen a Gta5-ön dolgozunk! 😀 Erről ne kérdezzetek, mert nem árulhatok el többet, azzal az állásomat kockáztatnám...
Egyébként van egy mélytengeri hegesztő diplomám is, de már nem dolgozom a szakmában!
jaje112 írta:
Kecskeméti Műszaki Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium
Kandó Kálmán Szakközépiskola és Szakiskolája
Ez a neve 10/4 szakmunkásba
DarthRoni is oda jár 😃
Én az ATIKÖVIZIG-nél dolgozom mint gépész 😃 Vízügy 😃 úgy egyszerübb
Motorszerelő vagyok a Honda hungary kft nél 😀
Akit érdekel a motor szerelés annak ajánlom jól kersek akinek nem a mindene a motor ne is próbálkozón vele 😀
Legroszabb munkák közé 😃 a Csokinagykerben csokit csomagolni egyesével 😃 hááát bazzzeg az nem semmi....4 nap után már okádtam a kávés csoki szagától! 😃
Rolando: csak el kell hitetni pár mondatban az emberekkel h ez kell nekik 😀 idővel úgy is belejössz szerintem 😀 ez a legtöbb munkánál így van... kivéve a gyümölcsszedést... fujjj 😆
Sziasztok holnap megyek újságot árulni a városba nyári munka (minden eladott újság után ami 126 ft után kapok 31ft-ot ) úgyhogy valaki tudna ajánlani tippeket hogy hogyan lehetne könnyebben,gyorsabban eladni egy újságot?Ne mondjátok azt hogy annyiért nem éri meg mert még személyazonosságim sincs 😀
LobiDrg írta:
Hát szerintem elég nehéz.Nekem legalább is az volt de egy idő után bele lehet jönni.Attól függ hogy mennyire tanulod ki a szakmát mert nekem csak ilyen alapfokú CNC-s végzettségem van 😀 És jól lehet vele keresni.Csak nem az alföldön -_-.Ezért költözök majd dunántúlra mert ott nagyon jól megfizetik 😀
Köszönöm.Hátha keresett szakma lesz még 5 év múlva is.
Biztosan az lesz 😀 10 évvel ezelőtt is az volt és még most is az 😀
LobiDrg írta:
Hát szerintem elég nehéz.Nekem legalább is az volt de egy idő után bele lehet jönni.Attól függ hogy mennyire tanulod ki a szakmát mert nekem csak ilyen alapfokú CNC-s végzettségem van 😀 És jól lehet vele keresni.Csak nem az alföldön -_-.Ezért költözök majd dunántúlra mert ott nagyon jól megfizetik 😀
Köszönöm.Hátha keresett szakma lesz még 5 év múlva is.
Faterom esztergályos akinek kell a pénz az menjen tanuljon CNC szakmát mert megéri. Dunántúlon nagyon keresett szakma és sok pénzt lehet vele keresni. Igaz ami igaz hogy nehéz meló de melyik munka nem az ahol 8 vagy 10-12 órát gürizel ? :S 😞
Még suliba járok. Most leszek 12.-es és utána továbbtanulás mert hát magával az érettségivel nem érek el sokat. És esztergályos szeretnék lenni. De így nyáron szoktam melózni. Tegnap előtt és tegnap egész nap fahasogatást csináltam.
Én "ha isten is úgy akarja" akkor jövőre kezdem el tanulni a CNC szakmát. Most lesz majd az érettségim programozásból, és ezután lesz a szakmatanulás. Remélem olyan suliba be tudok majd kerülni ahonnan a szakma kitanulása után el tudok majd helyezkedni egy cégnél.
Neked meg sok sikert hogy elérd a célod 😎
Egyébként van egy mélytengeri hegesztő diplomám is, de már nem dolgozom a szakmában!
Valószínűleg utcaseprő leszek, hiszen jól keresnek. 😜 (Mihez képest persze. Állítólag többet keresnek, mint az orvos rezidensek)
Én majd erdész leszek! 7 év múlva! 😆
A 9 alap vágásforma motorfűrésszel?? Erdész úr 😜 😃 Én tudom csak azért kérdezem 😆
Kecskeméti Műszaki Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium
DarthRoni is oda jár 😃
Én az ATIKÖVIZIG-nél dolgozom mint gépész 😃 Vízügy 😃 úgy egyszerübb
Sziasztok én meg szakács vagyok!
Mert főzni jó!😆
Az lehet,de én inkább az evést választanám.😆
Mert főzni jó!😆
Én meg bútorkészítéssel keresem a betevőt,pedig elektroműszerésznek tanultam.😆
hát lol durva lenen ha értene😂
Még nem próbáltam,de ezen a téren számomra nincs lehetetlen 😂
Legfeljebb egy kicsit tovább tart,mire átszenderül a túlvilágra 😆
hát lol durva lenen ha értene😂
Akit érdekel a motor szerelés annak ajánlom jól kersek akinek nem a mindene a motor ne is próbálkozón vele 😀
(Ott vagyok raktáros) 😃
Biztosan az lesz 😀 10 évvel ezelőtt is az volt és még most is az 😀
CNC esztergályos-marós vagyok 😉
varom mar, hogy 16 legyek, hogy tudjak nyaron dolgozni (normalisat, munkaltatonal) hogy legyen penzem a gepre 😃