Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ezeket néztem,s véleményt szeretnék kérni,hogy melyik éri meg jobban 😀 esetleg ebben az árkategóriában van-e jobb.(tudtommal nem nagyon,vagy nem sok,mert a Xiaomi dömpingáron adja a telefonokat kb. )
[LINK]
vagy
[LINK]
Miután nézegettem a rengeteg videót, képet, tesztet róla arra esett a választásom. 😀
3 év után elterveztem, hogy veszek egy új telefont. Régebben Sony Xperia SP-m volt, de 1 hónapja kiesett a kezemből, és tönkrement a belső képernyő, melyen a pixelek találhatóak.
Lehetőségeim és elvárásaim a telefonhoz, telefon iránt:
- legalább 32 GB-nyi tárhely
- minél jobb minőségű elő- és hátlapi kamera
- legalább 4,5" képernyő
- legalább napi 12 órányi akku idő (ebből kb. 80% mobilnetes lenne)
- erős, gyors belső, utólagos app indításoknál ne kelljen várakozni a betöltésre
- előreláthatólag bírjon ki egy jó 2-3 évet, szóval mind minőségileg, szervíz-ügyileg és szoftverügyileg stabil legyen (ne úgy, mint az SP-nél, hogy 4.3-nál nem kapott official Androidot), időtálló rendszerrel.
- maximum 170k.
Galaxy S7 edget, vagy iPhone 6s 32 GB-t néztem. Bár nézegettem a P9-t is, mégis jobban tetszik annál ez a kettő telefon.
Előre is köszönöm a segítségeteket 😀
Szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni, előfizetéssel?? Iphone 6s vagy Iphone 7 ??
Szerintetek E kettö ( https://www.youtube.com/watch?v=awPTzr8F4aA ) telefon közül melyik a jobb ?? (És a Screen Display Brightness-nek mi az értelme vagy mit jelent ez minél nagyob annál jobb arra vagyok kíváncsi a videóvan az LGG5-nek (140) a Samsungnak (504) ??
Köszi 😀
Új telefont viszont nem vagyok benne biztos hogy jó választás lenne.
Egy LG Nexus 5X H791 néztem ki jó lenne ha tudnátok róla vélemyént mondani vagy ha ebben az árkategóriába van jobb vétel azt is szivesen az is jó lenne.
Előre is köszi a segítséget!
Szeretnék venni egy új telefont,mert 3 év után a HTC One mini-m kiégett a töltő részénél töltés közben,így már nem tudom tölteni a telefont sehogy se.(amúgy is az akumlátora nagyon nem bírta már pár óránál többet).
Szóval erről az oldalról szeretnék rendelni egy újat,pontosabban HTC One M8S-t.
[url]http://www.emag.ro/telefoane-mobile/stoc/filter/tip-telefon-f4949,smartphone-v19400/pret,intre-1000-si-1500/sort-priceasc/p2/c[/url]
Szeretném kikérni a véleményeteket,hogy megéri-e azt a telefont megvenni 1200 lejért(82 ezer forint)
vagy ebben az árban vannak az oldalon jobbak is? (pontosan az oldalt linkeltem,azok között van ez a telefon is)
Azóta megvan már a teló, csütörtök óta, legegyszerűbb módját választottuk a vásárlásnak, bementünk személyesen egy Telenor üzletbe (szerencsére volt raktáron) és legnagyobb meglepetés, volt hozzá igyis ajándék hátlap 😃
Vagy vegyek LG G4 et?
*:Ez csak az én véleményem, nem kötelező rám hallgatni 😆
Szerintetek megéri az árát ? vagy valami vélemény??
utána néztem én is a mondandódnak tényleg retek szarul van megcsinálva a telenor oldala... nem nagyon lehet ki igazodni rajta...
de ha jól vettem ki a dolgokat akkor a készülék ára Üzletben 34.999ft futamidő nél a leghosszabb az 11 hónap, ez alatt havi olyan 3000 forint körüli összeget kell érte fizetni. de inkább menj be és ott elmondanak mindent az a biztos.. mert lehet néha úgy járni hogy kinéz az ember vmit a neten és bemegy és teljesen máshogy mondják a dolgokat... tehát én azt ajánlom menj be és kérdezd meg mi merre hány méter
LG K8 4G ről lenne szó, és igazából SIM kártya nélkül szeretném, mert az nekem van 😀
Köszii (FONTOS lenne)
szinte mindent fikáznak
Krissz: Szerintem manapság tök felesleges a fólia. Nekem már vagy 3 éve nincs fóliám és az égvilágon semmi karc nincs a képernyőn. Aki ezeket a kijelzőket meg tudja karcolni az nagyon akarta! 😎
Csak kérdezni szeretném tőletek, hogy LG K8 (4G) hez elég-e a sima 1.000 - 2000 Ft-os kijelzővédő fólia, vagy azért érdemes költeni egy üveg fóliára? (pl: [LINK])
Köszi! 😀
a one plus3 marha jó telefon én mindenkinek azt ajánlom! 😆
Huawei, LG, vagy Samsung.
-Samsung Galaxy J5 (a sima nem a 16-os) 13 MP, f/1.9, 28mm LED // 5 MP, f/2.2, 23mm, LED
-Huawei P8 Lite 13 MP, f/2.0, 27mm, autofocus,BSI dual-LED//5 MP, 720p
-Huawei Honor 4X 13 MP, f/2.0, autofocus, LED //5 MP, 720p
-HTC Desire 626G 13 MP, f/2.2, 28mm, autofocus, LED //5 MP, f/2.8, 34mm, 1080p
-LG K10 13 MP, f/2.2, autofocus, LED //5 MP (f/2.4)
-LG Zero 13 MP, autofocus, LED //8 MP, 1080p@30fps
-LG X screen 13 MP, f/2.2, autofocus, LED //8 MP
-Motorola Moto G (3rd gen) 13 MP, f/2.0, autofocus, dual-LED //5 MP, f/2.2 auto-HDR
-Motorola Moto X (2nd Gen) 13 MP, f/2.2, 29mm, autofocus, dual-LED //2 MP, f/2.2, 1080p
-Xiaomi Redmi 3 Pro 13 MP, f/2.0,phase detection autofocus,LED//5 MP, f/2.2, 1080p@30fps
-Sony Xperia M4 Aqua 13 MP, f/2.0, autofocus, LED // 5Mp,720p
-Huawei G Play Mini 13 MP, f/2.0, autofocus, LED // 5 MP, 720p
vagy esetleg szerezzek egy ütött kopott:
-Iphone 5S 8 MP, f/2.2, 29mm, autofocus, dual-LED //1.2 MP,f/2.4,31mm,720p
melyik itt a legjobb fotós? előre köszi😀
Legfontosabb, h strapa bíró legyen, amely gyors és megbizható.
Sony Xperia z3-at nézegettem idáig, LG G2 se rossz. Vagy esetleg tudtok még telókat ajánlani. 100-120k ft. a max amit rászánnék.