Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mi lehet a hiba?
Néha kikapcsol magától és újraindul,nem tudom miért,azt mondták sim kártya miatt...
Volt diagnosztikán,volt benchmark teszten,volt hevitve + hard reset is volt,semmi baja a telefonnak
azt mondták,de mégis restartol itt-ott,mitől lehet nem tudja valaki?
Azért köszi hogy szóltál 😀
Elég érdekesen fogalmaztál de értem azért 😃 csak jót nevettem 😃
Amúgy meg nemcsak az Androidok ilyenek. Szinte az összes piacon lévő mobileszköznek alulméretezett az akkumulátora. Az a gond, hogy még csak mostanában kezdenek belendülni ilyen téren (is) a fejlesztésbe. Elfog tartani még egy pár évig, mire nagyobbak lesznek és elterjednek a telefonokban is. Bár mostanában egyre inkább érdek az akksik fejlődése (elektromos autók, minden hordozható kütyü: telefon, táblagép, laptop, okosóra, stb.). Az iPhone-nal sem jobb a helyzet, sőt...
Próbálta már valaki S2-n a Lollipop CM12-t? Gondolkodtam, hogy felrakom, kíváncsi lennék miben jobb mint a mostani Kit-Kat, ha valakinek van tapasztalata, ossza meg velem, köszi!😀
Hivatalos (official) CM? Mert abból ha jól tudom S2-re csak Nightly kiadás van, abban meg azért még lehetnek hibák.
Samsung Galaxy S2-n 4.4.4-es CM van fent, és egyszer átállítottam az időzónát, és azóta nem működik a GooglePlay. Azt írja nincs kapcsolat. Csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, most pedig azt írja, nincs megbízható kapcsolat, hogy csatlakozzon a fiókomhoz.
Gyorsítótár, adatok hasonlók törölve lettek.
Valakinek valami ötlete?
Kvindor -Veletlenul nincs a gombbal baj? Nekem is az volt, es azt hittem rendszer hiba, de nem.
Ha valaki tud valami megoldást /tanácsot, küldön egy PÜ-t. Köszi 😀
És addig eljutottam (egy tagnak hála) hogy odinnal újrarakom a rendszerét
Na szóval az a baj, hogy (lehet) hibás telepítőt kaptam és a fat.bin után nem megy tovább ki írja, hogy FAIL. van más mód a telefonom megmentésére?
De szerinted elég stabil lenne mondjuk két évig? Nem fogják megakasztani az egyre nagyobb rendszerigényű dolgok például nagy igényű játékok? Vagy inkább inkább valami ennél komolyabbat kéne? Azért néztem ezt, mert erre nem kéne ráfizetnem.
Az 5.0 jobb lesz, ha végre megszabadul a nagyobb hibáitól, mert sajnos még van benne elég sok. Közben már az 5.1-en is dolgozgatnak, az javítja ezeket. Lehet, hogy a HTC is csak ezt (mármint az 5.1-et) fogja kiadni.
Android 4.4.2 -vel vagy 5.0-val lesz jobb? (persze ha végre jön az 5 HTC-re)
Addig is nézelődtem, mivel előfizetésben két hónap múlva cserélhetem. Hogyan vélekedtek a HTC Desire 610 NFC -ről?
Letöltöttem egy programot rányomtam majd kikapcsolt a telefonom.
Azóta a Samsung feliratig megy el 4 zümmögés után újraindul...Kipróbáltam aksi nélkül töltőre csatlakoztatva úgy is ez a hiba, mit tehetek ilyen esetben?
Vodafone Smart III / alcatel 975N
bukta2: már kint van az Android 5.0, néhány készülékre már el is érhető a frissítés. Sőt, azóta már jöttek rá frissítések is. Hivatalosan sok, vagyis inkább a legtöbb készülék azonban nem kapja meg a gyártótól. Az meg, hogy mikor jönnek használható telefonok vele az megint egy jó kérdés...
És tud vki valamit az android 5.0-ról? mikor lesz kint?
ma reggel a telefonomon még zenét hallgattam, egyszer kikapcsolt, és azóta ha bekapcsolom, az android system recoveri-t hozza be egy piros felkiáltójeles android figurával.
mi lehet a probléma? valaki tud valamit az efféle meghibásodásról?
Van egy Galaxy S3-asom, de mikor vettem a csavonak ment a SIM-kartyaja, csinaltunk egy Gyari beallitast es most egy kartyat sem fogad el :/ de van jelem 😀😉
valaki tud megoldast? jah es vagy IMEI szamom.
2. Rakj fel egy kameraalkalamzást (pl.: Camera Zoom FX), ha azzal jó, akkor a beépített appal nem jó valami.
3. Nézd meg, hogy van-e frissítés a ROM-hoz, ha nincs:
4. Keress másik ROM-ot.
http://prohardver.hu/tema/re_lg_g2_tapogatnivalo_hatso/hsz_1-50.html