Saját Videóid Publikálása

Szerző: peter555, 2010. November 05., téma
Fórum » Film, sorozat
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólások: 3 556
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
c0m1n65un avatar
Folytatom az utazásomat az animációzás tengerén és elkészült az újabb agymenésem! Ha tetszik, akkor kérlek iratkozz fel!
0
0
0
0
c0m1n65un avatar
Sziasztok!
Most a megszokottól eltérően egy sebtében összerakott Beatkészítős videót hoztam nektek!

0
0
0
0
RatedGEnigma avatar


Üdv Kint van az új videóm, ha érdekel lesd meg. Ha tetszik iratkozz fel. Bármilyen építő jelegű kritikát elfogadok
0
0
0
0
bukta2 avatar
Sziasztok! tudtok nekem ajánlani egy jó kis videó vágó/szerkesztő programot? van egy go pro-m és motorozok, igazából nem youtubera kellenének a videók csak kisebb videók gyártására (saját részre) kellene valami jó kis program, ne legyen nagyon bonyolult, igazából a Videolap nevű programot imádom az iPad emen de valamiért nem tudom átvinni úgy a videókat ipad re hogy felismerje őket... így marad a PC, az sem baj ha fizetős a progi de csak a steam jöhet szóba... a többi launchert utálom...van sok program pont ezért nincs kedvem keresgélni... mert aki jártas ebben az könnyebben megmondja mi is lenne a nekem való. bocs ha nem ide való a kérdés, csak gondoltam aki csinál videókat az tudja mi lehet a legjobb! 😉
0
0
0
0
💬 3
Kelori avatar
@bukta2: Hát figyelj, az teljesen egyéni hogy kinek melyik program jön be. Én a sony vegas kezelőfelületét szeretem a legjobban, de legtöbben talán az adobe premiere pro-t kedvelik. Bár ezek fizetősek, szóval lehet első körben jobban járnál azzal ha kipróbálnál néhány ingyenes progit is. Én vegas előtt a davinci resolve-ot használtam, nekem egészen bejött, csak később váltottam vegas-ra. Az ingyenesek közül még a VSDC-t szokták sokan ajánlani, bár azt én még nem próbáltam szóval nem tudok véleményt mondani róla.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: iMovie-t nem próbáltad még iPad-en? Én azzal szerkesztettem anno pár vidit suliban. Gépen kinek mi, Sony Vegas elterjedtebb átlag (de hozzá konyító) user-ek körében, Premiere Pro is könnyen tanulható igazából. iPad-en még megpróbálhatnád Adobe Premiere Clip-et vagy Splice-t. Gépre pedig a Quik Desktop-ot.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@LordSzalko: Kösz mindenkinek!
0
0
0
0
c0m1n65un avatar
Új videómmal már a nyárra készülök, és az ősellenségeimre!
[LINK]
0
0
0
0
c0m1n65un avatar
Egy kis kényszerpihenő után újra aktív vagyok, és persze nem kicsit "pihent" is! Ha tetszik, akkor kérlek iratkozz fel, és oszd meg az őszinte véleményedet!
0
0
0
0
xCube avatar
@RatedGEnigma: Gratula, ez megint nem sikerült rosszul. Kedvelelm a sorozatot, így külön örültem neki.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Első youtube videóm. Egy külföldi profi csapatba kerültem velük gyakorlunk a következő versenyre privát meccseken, ahol ha továbbjutunk le is szerződnek és mikor időnk engedi rankedezünk is, a videóban az utóbbi látható.

0
0
0
0
c0m1n65un avatar
Sziasztok! Ezúttal egy rövidke animációs vlogot csináltam. Még tavaly vettem a fejembe, hogy megtanulok animálni! Lassan, de haladok!

0
0
0
0
c0m1n65un avatar
Ezt nem tudtam kihagyni! Muszáj volt megcsinálnom ezt a videót, mert a készítőknek is „muszáj” volt ezt a „játékot” kiadni! Ők se vették komolyan, hát akkor nekem miért is kéne!
0
0
0
0
c0m1n65un avatar
Végül elkészült Dzsekit Chen, a jószívű tolvaj történetének befejezése. Van itt minden: mágia, pörgő rúgás, sőt láncfűrész is, na meg persze pálcikaember testrészek mindenfelé. Nektek, hogy tetszett?
0
0
0
0
xCube avatar
@RatedGEnigma: Egészen korrekt és összeszedett videókat csinálsz. A szövegek néha kicsit papír ízűek, de ez idővel még javulni fog ha foglalkozol a témával. Ha viszont tényleg komolyabban szeretnél videózni, akkor elkerülhetetlen lesz beszerezned egy hangkártyát és egy zajszűrős mikrofont, mert a hangerő és a statikus zaj a legtöbb embert elrettenti majd. Nem kell feltétlenül drága és vadiúj cuccokat venni, egy használt hangkari, egy alsó középkategóriás állványos mikrofon, ha nincs hozzá zajszűrő akár drótból és harisnyából is csinálhatsz egyet, kezdetnek megteszi.
0
0
0
0
RatedGEnigma avatar
@xCube: Általában felolvasom ezeket és azért ilyenek, köszi a tanácsot megfogadom 😃
0
0
0
0
RatedGEnigma avatar
@xCube:
Itt az új videóm, mond el a véleményed róla 😀
0
0
0
0
c0m1n65un avatar
Sziasztok!
Amíg a csatornám animációs részének felturbózásán dolgozom, addig bele kezdtem egy új agymenésbe. Gameplayekhez írok abszurd történeteket! Lessétek meg, és ha úgy tetszik, akkor értékeljétek is!

0
0
0
0
CuRi avatar
Tudok azért fenevad lenni, na 😃

0
0
0
0
xCube avatar
@1LLUS1V3M4N: Élvezhetetlen, faltól falig... .

Nem értem miért kellett törölni az előző postot ugyanerről a videóról és újra beposztolni.
0
0
0
0
1LLUS1V3M4N avatar
@xCube: Előző poszt? Szerintem te kevered azzal a poszttal, amit a játék gépigénye alatt osztottam meg. Ide először posztoltam ki.

Szerk.: Utólag megnéztem, és csak a játék gépigénye alatt volt posztolva korábban, márciusban. Nem lett törölve semmi.
0
0
0
0
xCube avatar
@1LLUS1V3M4N: Mea culpa, elénzést. 😞
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció