Testépítés, bodybuilding, gyúrás

Szerző: patrikk911, 2012. June 11., téma
Fórum » Sport
Hozzászólások: 1 018
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DarthRoni avatar
Én tavaly szeptemberben kezdtem, sajnos decemberben anyagi problémák miatt abba kellett hagyni, most úgy néz ki lesz munkám így újrakezdem.
Heti 3x jártam:
Hétfő mell, bicepsz, tricepsz, alkar-has
Szerda hát, váll, csuklya, has
Péntek Láb, bicepsz, tricepsz, alkar, has

Én nagy hülyeségnek tartom a heti 5 edzést, nincs ideje regenerálódni az izomzatnak, több kárt okoz mint hasznot, fehérje meg izom regenerálást segítő táp kieg-ek nélkül meg egyenesen őrültség.

Többet ér heti 3 edzést, de azt nagyon komolyan mindent beleadva ami belefér. 😀

Valaki nem jár kecskeméten edzeni? 😀 egyedül nem olyan jó 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Én január óta járok folyamatosan heti öt nap hétfő kedd csüt pént szomb. Hamarosan veszek fehérje port mert az is nagyon fontos hogy megfelelő fehérjét vigyünk be anélkül szart nem ér az egész. Az étrendem is teljesen átírtam semmi szemetet nem eszek.
Itt az edzés tervem
váll láb
mell bicepsz
hát tricepsz
0
0
0
0
Demoz avatar
Egy időben haverhoz jártam, mert vettek kondigépet, de valahogy nem volt kitartásom. De most a nyár kezdetével újra belelendülök. 😜
0
0
0
0
lumosnina avatar
A gyúrásnak sok olyan tényezője van, ami sikeressé vagy épp sikertelenné teheti a fejlődést.

Étkezés: mikor, mit mennyit???
Edzés: túl sokat edzeni nem jó. Az izmok nem tudnak regenerálódni és több kárt csinálsz, mint hasznot.
Minőségi tápanyag: el kell felejteni a gyorskajákat, az agyon tartósítózott ételeket, fehér kenyér, liszt, cukor...ez a gyúrók ellensége.
Kiegészítők: edzés után nem árt egy 100%-os tejsavó fehérjét inni, hogy szépen tudjon regenerálódni az izom. Napközben is lehet inni, ha az étrended nem tartalmaz elég fehérjét. Ez lehet pl: állati és növényi fehérje is. Aminosavak sem ártanak. Ez megakadályozza a katabolizmust...
Edzésterv: fontos a jól átgondolt fokozatosan nehezedő edzésterv. Később írok párat.😆
0
0
0
0
Toma97 avatar
Húzódzkodás,Lábemelés,Fekvőtámasz,Vádli.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Nincs benne semmi rossz sztem, haver apja rakodó munkás nem jár kondiba, se edzi magát mégis nagy karja van,formás,szálkás ugyhogy csináld nem lesz tölle semmi csak tovább tart míg megizmosodol😀
0
0
0
0
Bukta avatar
én általában úgy szoktam hogy pár felülés aztán 8kg mal nyomom 10-15 percig mindezt kb 1 hétig aztán meg következő héten meg már cseszek mindenre aztán ledöglög aludni aztán gondolok 1et és megint neki állok de asszem ez azért nem túl jó dolog 😞
0
0
0
0
R U S S I A avatar
Akinek az a gondolkodása hogy szereket szed, szedjen. Az ő élete, az ő teste. Én ugyan úgy élem az életem akkor is ha szétgyúrt embereket látok. De ha azt nézzük, sokan ebből élnek meg.
Én lassan 1,5 éve kondizok barátnőm apjánál. Ő lassan már 6 éve. Nem szedek semmit, és az edzéstervet is ő által követem.
0
0
0
0
19ati93 avatar
tudom szerintem ő is de hát had csinálja ha akarja! mindenki mondta hogy hülyeség de ő hajthatatlan 😆 am közben rendesen is gyúr edzés terv szerint de azért reggel délbe este kox-ozik rendesen 😆
0
0
0
0
AlwinHD avatar
19ati93 De az esze elég kicsit akkor 😃 hülyeség a kox..
0
0
0
0
patrikk911 avatar
19ati93: hova valósi vagy?
0
0
0
0
19ati93 avatar
én nem igazán gyurmázok max tesi órán meg otthon néha letolok kb minden nap 50 fekvőt meg vagy 10 huzockodást 😆
egyik haverom meg mint az állat koxozik 😆 és akkora karja van...😆
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Március óta gyúrok újra (tavaly szeptemberben abba hagytam) 5 napot járok 1 héten.
Hétfő: Mell bicepsz
Kedd: Kardió, has
Szerda: Hát, tricepsz
Csütörtök: Váll, csukja
Péntek: Láb
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
patrikk911 írta:
Régen énis súlyzóval nyomtan de ink át tértem a húzodzkodásra sokkal jobban edzi a bicepsztet (is) de aki otthon edzi magát annak ajánlom a fegyencedzést kurrva jó!! (Am olyan 1 éve gyúrok)

Én is most fegyencedzést csinálom, nem néz ki rosszul:D Nyár végére meglátjuk:D
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Régen énis súlyzóval nyomtan de ink át tértem a húzodzkodásra sokkal jobban edzi a bicepsztet (is) de aki otthon edzi magát annak ajánlom a fegyencedzést kurrva jó!! (Am olyan 1 éve gyúrok)
0
0
0
0
superkiller avatar
fekve 90kg, tricepsz 20kg, bicepsz állva 40kg(scotch padon 30kg), delta 40kg. 8x8 kör, 2 nap gyúrás, 1 nap pihenő, naponta 1 edzés, ami 2 óra időtartamú
0
0
0
0
FreddyD avatar
Helló
Én Itthon szoktam 4 kg-os súlyzóval egyik kéz 8 aztán csere másik is 8 kb 20-25 percig. Pihenek egy kicsit BF 2-n lenyomok egy menetet és aztán elölről kezdem az egészet. Nem szedek semmit csak kolbász és abáltszalonnát.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Sok helyen olvastam már h ki hogyan erősít.Ide leírhatjátok hogy ki hogyan erősít pl: naponta hányszor,az edzéstervet, szedsz-e valamit,otthon vagy kondi stb.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció