Origin

Szerző: niteforce, 2012. February 15., téma
Fórum » Szoftver
Hozzászólások: 316
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
meyky avatar
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Van 2 db origin fiókom az egyiket játékkal együtt vettem szóval már meg volt, a másik a sajátom! Össze lehet valahogy a kettőt vonni a sajátomra hogy ne kelljen mindíg kijelentkezni? És a saját fiokomra rakni a két játékot? Moh+Bf4 Előre is köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
philips20 avatar
valaki nem tud esetleg valami programot a the simpsons tapped out hogy, amivel lehet fánkokat berakni a játékba ?

mert fizetni nem akarok érte, inább valami hack kéne.

előre is kösz.
0
0
0
0
gabi86 avatar
Ja de van olyan androidos játék telóra PL a simpsons tapped out amihez sok barát kell erre azokat is az origin kezeli 😞 Most meg mikor keresnék új embereket nem tudok mert ez a szar betelt ! Faxa
0
0
0
0
Ajax avatar
Nem, de így, hogy sok ismerősöm van, bármikor tudok valakivel egy jót játszani, legyen szór bármilyen játékról (hozzáteszem nem Originen, mert 100 ismerős édes-kevés ehhez). Steamen, ahol több 100 játékom van, azért kell több 100 ismerős is, hogy minden játékhoz partnert találjak... és nem feltétlenül 1 társ kell, hanem akár 10, és nyilván az a 10 sincs mindig fent egyszerre, így legalább 100 ismerős kell 1 (!!!) játékhoz, hogy mindig tudjak valakikkel egy jót játszani.
0
0
0
0
Ajax avatar
Igen, pontosan 100 barátod lehet, ami elég nagy köcsögség. Nem tudom mi a francnak ilyen limit, főleg ilyen alacsonyan...
0
0
0
0
gabi86 avatar
Itt van barát limit ennél a programnál ?? Mármint megvan szabva ,hogy pl 100 barátod lehet és nem több ?
0
0
0
0
reflmix avatar
Segítség kellene https://kepfeltoltes.hu/131103/73100474K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ezzel mit lehetne kezdeni hogy ha már elfelejtettem ! Vagy 50 fórumot végigolvastam de sehol nem találtam használható információt ! ha valaki tud valami hasznosat írja mielőbb! Köszi !
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
És tényleg, csak nem emlékszem a biztonsági kérdés válaszára már😞
Létezik más megoldás?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Originen belül meg tudod. Megnyitod origint, és a Fiók és biztonság. Itt az alapadatoknál lehet ha jól tudom.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Üdv,

Volna egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudom megváltoztatni az originen megjelenő nevemet, mert ez az acc már több mint 10 éves, és most elővettem, de szeretném lecserélni a megjelenő nevemet. Egy oldalt mondtak nekem eddig, de az konkrétan semmit sem csinált.
Ha valaki tud rá megoldást, és elmondja annak megköszönném.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok
Feltelepítettem eredeti DVD-ről a Need For Speed Shift 2 játékot, de az a legrégebbi verzió, nincs benne még elég sok dolog. Letöltöttem hozzá az EA download managert, de rögtön megnyitás után letöltette az origint, és onnantól kezdve csak azt lehet használni. Így nem tudom frissíteni, mivel a játék nem az originben van. Elég idegesítő dolog ez, hogy olyan dolgokra is ráerőltetik az origint amikre nem is alkalmas, de ez van. Lehet valahogy frissíteni?
0
0
0
0
Fisher avatar
telac4: Meglehet, hogy mégsem pontosan írtad le. Kérj egy jelszó emlékeztetőt, az a biztos.

gigazte: Nekem is többször volt már ilyen gondom, elég idegesítő, mert miatta nem tudtunk FIFA 14-ezni a haverommal. Ő közbe amúgy látta minden ismerősét... A franc se tudja mi lehet a gond, de jó lenne ha ilyeneket kijavítanák.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok az lenne a problémám, hogy 2 hónapja nem használtam az originem és ma amikor beakartam lépni nem fogadta az e-mail-t és a jelszót pedig pontosan felírtam magamnak.
0
0
0
0
gigazte avatar
Olyan problémám van tegnap óta, hogy nem mindig tölti be az Origin a barátlistámat, ez az esetek kb. 9/10-ben jelentkezik. Szerintetek mi lehet a gond?
0
0
0
0
PoPet avatar
Akinek megvan a Battlefield 3, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Crysis 2, Dead Space. Dead Space 3, Medal of Honor, Mirror's Edge, SimCity vagy Sims 3, és szeretne multizni az vegyen fel.
Név: pozsgaipeter
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Hello!
Ahogy néztem a kérdésem viszonylag ide illik a legjobban. Tehát:
1. Megvettem a Batllefield 2 Complete Collection-t (boltban, dobozosan) és amiokr felraktam az alapjátékot és a kiegészítőket akkor nem ment az armored fury és a euro force, mert azt írta a pályáira, hogy aktiválni kell őket. A kódok meg is vannak, aktiválnám és elvisz az originre ahol meg nincs semmilyen aktiválás.
2. Amikor multizok a statjaim nem jelennek meg csak amikor játszok és ha kilépek akk resetelődik és kezdhetem elölről.l
0
0
0
0
Demoz avatar
Üdv!
A következő probléma jelentkezett nálam már egy ideje, és azóta sem jobb a helyzet:
https://kepfeltoltes.hu/130901/ADASD_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem tudok bejelentkezni. Az origin oldaláról pedig nem tudom letölteni, vagyis nem indul el a letöltés, akármilyen böngészővel is próbáltam...
Ha máshonnan szedem le, akkor meg ezt az ablakot dobja ki, itt meg nem tudok bejelentkezni.
Lehet, hogy a tört origin lesz a hibás (SimCity kapcsán raktam fel)? Bár azt már rég letöröltem, szóval nem is értem.

Szerk.: Valahonnan leszedtem egy korábbi verziót, annál pedig azt írja, hogy "az első bejelentkezés alkalmával rendelkezni kell internet kapcsolattal", pedig az van.
0
0
0
0
AnonimMC avatar
rafferd : Mi van ha kevesebb mint 24 óra alatt kiviszem a game et ? ugyan úgy vissza kapom a money-t ? 😆
boxxerhun: nincs
0
0
0
0
boxxerhun avatar
Hali ! Nem tud valaki arra módot hogyan helyezhetem át egyik profilról át a másikra a játékot ?
0
0
0
0
PoPet avatar
Én mindet Originen aktiváltam, nekem valahogy még a desing is jobban bejön mint a "konkurens" cégé. 😃
0
0
0
0
rafferd avatar
Az Origin nemrég jelentette be az "Origin Great Game Guarantee" projectjét, ami arról szól, hogy ha veszel egy EA játékot Originen keresztül, de tegyük fel hogy az nem hozza a hozzá fűzött reményeket akkor a. lehetőséged van a játék első elindításától számított 24 óráig visszaváltani azt, vagy b. a játék megvásárlásától számított hét nap múlva. Ez a változás azonnal életbe lépett az Originen.
“If something doesn’t work out—you aren’t riveted by the storyline, or sucked in by the action, or even just if the game doesn’t play well with your video card—we’ve got your back.”
"Ha valami nem úgy működik, ahogy Te gondoltad - nem nyűgöz le annyira a történet, nem úgy működik az akció része ahogy gondolod, vagy csak szimplán nem úgy fut a videó kártyád alatt, ahogy szeretnéd - akkor sincs semmi gond."
Az "OGGG" ugyan nem vonatkozik minden játékra az Originen, csak a teljes játékokra érvényes (tehát kiesnek a DLC-k, a letölthető tartalmak, time cardok, virtuális pénz és az add-onok). Továbbá (ami sok embernek kellemetlen lehet), nem vonatkozik olyan EA játékra, amit harmadik féltől vásároltunk meg (Greenmangaming és társai?). Természetesen olyan esetekben nem kapja vissza a pénzét a vásárló, amikor az EA csalást vesz észre vagy visszaélést a visszatérítéssel kapcsolatban.
Ebből a kezdeményezésből és a Humble Bundle akcióból is látszik, hogy az Origin az utóbbi időben egyre inkább arra hajt, hogy pozitívabb képet alakítson ki magáról a játékosok és a vásárlók szemében. Egyáltalán nem haladnak rossz irányba, habár még van hova fejlődniük.

Forrás: battlefield.hu
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ez a 3x rakhatsz fel dolgot nagyon keveritek. Még az origin létezése előtt volt az, hogy dvd ről azt hiszem valami 5-10x aktiválhattad be a játékot mert ugye origin létezése előtt telepítéskor kellett a kódot beírni ezzel gátolva azt, hogy minden haverodnak oda add. De ha szabályosan uninstalláltad a játékot akkor visszakaptad azt az egy lehetőséget. Most 1 kódot 1x lehet beaktiválni 1 fiókba utána meg akár 10000x fel lehet rakni és letörölni.
0
0
0
0
Fisher avatar
SwitcX: Azok is megkapják, akik most, vagy holnap, vagy később veszik meg. De egyébként le is írtam az első mondatba. 😀 "...akik a - majdnem - 5 dolláros packot vették/veszik meg."
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Popolous egy Dos-Boxos szar. 😃 Ne tegyétek fel. 😆
0
0
0
0
Fisher avatar
Azt azért tegyük hozzá, hogy csak azok kapják meg ezt a két játékot, akik a - majdnem - 5 dolláros packot vették/veszik meg. Amúgy tök vicces, hogy én pont fordítva csináltam volna. Ami az olcsóbb kategóriába tartozik, az mind tetszik, ami a drágábba, ott megy egy sem. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Mondjuk most már nekem is rémlik valami ilyen marhaság, még az Origin indulásakor, de már biztos nem így van.
0
0
0
0
Fisher avatar
MBenjo: ez hülyeség, egyszer kell beírni a kódot originbe, utána az aktiválva lesz a profilidon és bármikor feltelepítheted DVD-ről, ha van, ha meg nincs, akkor bármikor letöltheted. sose volt olyan hogy 3x rakhatsz fel egy játékot.
0
0
0
0
susguy avatar
Nem inkább az a szabály, hogy csak három felhasználón regisztrálhatod a kódot? Mivel ha már aktiváltad a játékot Originen, többször nem kéne hogy elkérje a kulcsot. Ez a lényege az egész aktiválós rendszernek, egyszer aktiválod azt kész.
0
0
0
0
MBenjo avatar
Igen, kb. két éve arról volt híres az Origin, hogy egy megvásárolt kulcshoz alapból csak 3 telepítést engedélyezett, ha pedig több telepítésre lett volna szükség (pl. első telepítés, gép újratelepítése, erősebb gép vétele), akkor kapcsolatba kellett lépni a vevőszolgálattal, akik jobb esetben tudtak biztosítani még telepítést...
0
0
0
0
MBenjo avatar
Sziasztok! Origin-en még mindig életben van az "egy kulcsot csak három telepítéshez használhatsz fel" szabály? Vennék egy-két EA-s játékot, és érdekelne, hogy még mindig a "megveszed a játékot tízezrekért, de csak háromszor telepítheted fel, utána meg kínlódhatsz heteket a customer supporttal" elv szerint működik az Origin... 😆
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Spartan117 írta:
niteforce írta:
Minden az origin szoftveráruházról.
Aki nem tudná mi az: Az EA saját szoftveráruháza. Olyan mint steam.

Lenne egy kérdésem:
Le szeretném tölteni a Mass Effect 3 Demót, de nem engedi, kiírja, hogy "We're sorry, but you do not meet the requirements to download this game"

Mi lehet a baj?
pedig ezt jelenti az angol szöveg nem felel meg a gépednek😞 sory


itt a "requirements" konkrétan nem a számítógépre gondolt. (Mert azért nem hisze, hogy azért ne engedné letölteni a programot (játékot) mert mondjuk nincs meg a gép. ) (Most nem niteforce esetére gondoltam, mert neki bőven meg van a gépe.) A játékot magát mindenhol engedi letölteni, az más kérdés hogy telepítés után megy e a játék. (Ez minden játékra igaz, amit torrentről vagy bárhonnan szedsz le. )

Itt konkrétan a "requirements" az életkorra utalt, ami be is jött ahogy írtam már az elején. (Az angol szónak több jelentése is van, így kicsit félreérthető)


De az a lényeg hogy jó 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Spartan117 írta:
niteforce írta:
Minden az origin szoftveráruházról.
Aki nem tudná mi az: Az EA saját szoftveráruháza. Olyan mint steam.

Lenne egy kérdésem:
Le szeretném tölteni a Mass Effect 3 Demót, de nem engedi, kiírja, hogy "We're sorry, but you do not meet the requirements to download this game"

Mi lehet a baj?
pedig ezt jelenti az angol szöveg nem felel meg a gépednek😞 sory

pedig igen, Athlon II X4 meg HD6870 nem hiszem hogy kevés 😀
másik accounton kipróbáltam és megy 😀 az életkor volt a problem.
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Minden az origin szoftveráruházról.
Aki nem tudná mi az: Az EA saját szoftveráruháza. Olyan mint steam.

Lenne egy kérdésem:
Le szeretném tölteni a Mass Effect 3 Demót, de nem engedi, kiírja, hogy "We're sorry, but you do not meet the requirements to download this game"

Mi lehet a baj?
pedig ezt jelenti az angol szöveg nem felel meg a gépednek😞 sory
0
0
0
0
no avatar
Felvehet aki akar:adam990304
0
0
0
0
niteforce avatar
Thomech írta:
robiiikaa írta:
Talán az,hogy nem felel meg a géped a követelményeknek. Nézz utána,google a barátod. 😃

😆 jó vicc olyan jól van optimalizálva a játék, hogy ez esélytelen! 😆
amit kalashnikoff írt szerintem is az itt a probléma!

jaja az volt 😀
csináltam egy másikat azon megy 😃
0
0
0
0
Thomech avatar
robiiikaa írta:
Talán az,hogy nem felel meg a géped a követelményeknek. Nézz utána,google a barátod. 😃

😆 jó vicc olyan jól van optimalizálva a játék, hogy ez esélytelen! 😆
amit kalashnikoff írt szerintem is az itt a probléma!
0
0
0
0
no avatar
Én is csináltam már ilyen témát:Mindent az Originről
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
robiiikaa írta:
Talán az,hogy nem felel meg a géped a követelményeknek. Nézz utána,google a barátod. 😃

Google a barátod, Wikipedia a bartánőd 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
lehet 😞
nem tudom.
amúgy a már letöltött játékokat hogy lehet letörölni?
pl az 5 speedhunters pack verzió közül nem tudtam melyiket kell, és ez a hülye progi a the run mappájába mentette őket...
és m
ottmaradt a listába, a shift 2 mappájába már nem tudom leszedni.
mit csináljak?
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
az lehet a baj, hogy nem töltötted be a 18-at (regisztrációnál gondolom.) sok játéknál ugyan ilyen gonddal nem engedi letölteni a játékokat.
0
0
0
0
niteforce avatar
nem hiszem hogy az a baj, de ok, utánanézek 😀
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Talán az,hogy nem felel meg a géped a követelményeknek. Nézz utána,google a barátod. 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Minden az origin szoftveráruházról.
Aki nem tudná mi az: Az EA saját szoftveráruháza. Olyan mint steam.

Lenne egy kérdésem:
Le szeretném tölteni a Mass Effect 3 Demót, de nem engedi, kiírja, hogy "We're sorry, but you do not meet the requirements to download this game"

Mi lehet a baj?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció