Menu
New World
New World
Megjelenés: 2021. augusztus 31. (PC)
Gépigény: Átlagos (41/77)
Népszerűség: ~540# ■
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, MMO
Fejlesztő: Amazon Games
Kiadó: Amazon Games
©© 2019, Amazon.com, Inc. or its affiliates. All rights reserved.
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Minimális gépigény:
Ajánlott gépigény:
CPU:
Intel® Core™ i5-2400 / AMD CPU with 4 physical cores @ 3Ghz
CPU:
Intel® Core™ i7-2600K / AMD Ryzen 5 1400
RAM:
8 GB RAM
RAM:
16 GB RAM
GPU:
NVIDIA® GeForce® GTX 670 2GB / AMD Radeon R9 280 or better
GPU:
NVIDIA® GeForce® GTX 970 / AMD Radeon R9 390X or better
DX:
Version 12
DX:
Version 12
OS:
Windows® 10 64-bit https://gepigeny.hu/
OS:
Windows® 10 64-bit
Tárhely:
35 GB available space
Tárhely:
35 GB available space
Hálózat:
Broadband Internet connection
Hálózat:
Broadband Internet connection
Megjegyzés: Internet connection required to play, offers in-game purchases
Összehasonlítás:
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 8
paparazziH avatar
3 hónapja | 2021. 01. 03. 01:18:47
#
A magyar community köreiben nem váltott ki túl nagy érdeklődést de azért leírok pár dolgot hátha valakinek hasznosak lesznek az infók.

Alapvetően a koncepció egy full loot pvp játék lett volna, azaz a Rust, Ark, Conan Exiles-hez hasonló survival, bázisépítős, havi wipeos szisztémára épült. Na, ezt sikerült ledegradálni egy közönséges MMO-ra ahol kb. csak akkor fog más játékos megölni ha te szándékosan olyan zónába mész ahol erre lehetőség van. A szabad bázisépítést is felváltotta egy egyszerű housing rendszer természetesen csak előre megadott, lemodelezett város előre megadott házában, amely természetesen instancolt, azaz lehet másik több száz játékosnak ugyanaz a háza, csak belépve a saját kialakításodat látod. Ennek ellenére konkrétan minden lootolható a pályán a fentebb említett játékokhoz hasonlóan, a legutolsó bokortól kezdve bármelyik fáig, ércig. Ezt csak azért nem értem mert ha már úgy döntöttek, hogy a loot pvp mechanikát kukázzák, akkor maga a lootolás mégis miért idézi ezt a műfajt? Látszik, hogy elkezdték azon a vonalon fejleszteni a játékot, de valahol X beleölt munkaóra után változtattak egy jóval "barátságosabb" játékmódra.

Fogalmam sincs milyen kritikák és kik által voltak megfogalmazva amiért erre a döntésre jutottak, de ez lehetett volna az a játék amely megtöri a Rust és az Ark évek óta tartó piaci monopóliumát és azoknak a játékoknak is a devjeit fejlődésre sarkalta volna, hogy a Rustban legyen már végre valami pve tartalom is meg a kínai hackerekkel kezdjenek valamit, illetve, hogy 6 év után az Ark ne úgy fusson egy 700 ezres konfigon mint valami unreal engine prealpha...

Ettőt függetlenűl az a harcrendszer élvezetes, a gyüjtögetés nagyon gördülékeny, egyértelmű. A PvE content teljesen megfelelő, van értelmes háttérsztori, hogy miért vagyunk ott ahol (khmmkhmm ark, conan, rust), a frakciók területi háborúja ötletes, ez a városi adórendszer szintén.. de

De nem értem, hogy mégis kiknek szól ez a játék. Mert az általuk módosított MMO-nak egyszerűen túl kevés, nincs 8 millió féle képesség, quest, world bossok stbstb.. a szokásos dolgok ami annak a műfajnak a velejárója, de ott a másik oldal, hogy full loot pvpnek meg egyszerűen alkalmatlan, mert nem kell félned attól, hogy ahogy lespawnoltál a tőled jóval fejletebb játékosok már muskétákkal várnak az arcodba vagy, hogy reggelre amikor visszacsatlakozol a szerverre a bázisod ajtaja berobbanatva és a ládáid kifosztva (de egyébként ettől szép ez a zsáner).. szerintem hatalmas zakó lesz a játék, a két műfaj külön-külön nagyon szórakoztató de igy egybevegyítve nem ad ki egy harmadikat csak egy nagy semmi értelmetlen és értelmezhetetlen katyvaszt, de persze ne így legyen. Egy olyan "MMO"-ról beszélünk ahol a felszedett kövekből és botokból kell hatchet-et craftolni, és egy olyan "Full Loot PvP"-ről ahol akkor ölnek meg amikor konkrétan te úgy óhajtod... értelmezhetetlen, ez a legjobb szó rá.
Warlordcommander avatar
3 hónapja | 2021. 01. 03. 04:23:54
#
@paparazziH: Szóval azt mondod hogy mechanikára hasonló mint az ark de nem ölnek meg a sokkal erősebb emberkék mert nem tudnak? :) Hmm, lehet teszek majd vele egy próbát mert így legalább van értelme gyűjtögetni.
paparazziH avatar
3 hónapja | 2021. 01. 03. 10:11:31
#
@Warlordcommander: Pont ellenkezőleg, hogy semmi értelme gyüjtögetni. Pve tartalom kevés mert alapvetően nem mmorpg-nek indult, pvp meg teljesen ki lett herélve. Azért meg felesleges körbelootolni a fél mapot, hogy az AI zombikat vagy csontvázakat vagy bánom is én miket tudjuk hatékonyabban ütögetni :? Ha Ark mechanikákat akarsz menj Arkozni, vannak PvE szerverek is, még officialba is, ott nem fog senki megölni max a dinók. Ők is azt hitték, hogy ez lesz a vonzó ereje, hogy megmarad a loot halál után meg nincs fenyegettetség az egész mapon 8-) Az egész onnan jött, hogy valami dev-et az első prealpha-ban mikor lespawnolt a kezdő területre valami fejletebb player iron armorba meg kétkezes baltával kigankelte és felidegesítette magát ezen. Magyarán úgy kezdtek el egy játékot fejleszteni, hogy nem ismerték a játék műfajának jellemzőit, biztató előjel a szakmai tudásukat illetően XD a kommunikációjuk az amúgy igencsak gyér communityjük felé is érdekes, a kb. 1 éves "comingout" videóban ahol elmagyarazzák az új pvp rendszert a like-dislike aránya 35-65% de ettől függetlenül ez senkit nem érdekelt a studióban. Aki a hivatalos fórumokon csak egy ártatlan kis kérdést is tesz fel azzal kapcsolatban, hogy miért nem állnak vissza az eredeti koncepcióhoz, vagy, hogy ha már ez így alakult lesz e legalább hardcore mode ahol az egész mapon aktív pvp van egyből kapja a tiltást. Én amondó vagyok nem érdemes támogatni a pénzünkel egy ilyen brigádot aki miután felhypeolt egy adott réteget utánna azokat ellöki mert valami másban több pénzt szagoltak ki a marketingeseik. Ez kb olyan mintha a Rockstar bejelentené, hogy a GTA VI amúgy egy open world lesz mint eddig, csak mostmár nem bankot kell rabolni hanem kombájnokkal learatni a termést és megetetni a jószágokat hogy legyen pénzed, hát krva jó, csak eddig nem így volt reklámozva.
Gyrger72 avatar
1 éve | 2019. 12. 15. 22:29:10
#
neuroflex avatar
2 éve | 2018. 10. 03. 19:06:29
#
Érdekes név
paparazziH avatar
2 éve | 2018. 10. 03. 20:35:59
#
@neuroflex: Miért?

Elvileg Amerikában fog játszódni, amelyet úgy becéztek anno, hogy az "új világ". :)
bukta2 avatar
2 éve | 2018. 10. 02. 02:10:58
#
Én is!
paparazziH avatar
2 éve | 2018. 10. 01. 20:13:00
#
Kíváncsian várom mi lesz ebből.


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb