no header
Call of Duty: Warzone 2
no cover
Megjelenés: 2022.
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Infinity Ward
Kiadó: Activision

Call of Duty: Warzone 2 gépigény

Még nem ismert a játék hivatalos gépigénye.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hasonló játékok:
Hyper ScapeTotally Accurate BattlegroundsApex LegendsPlanetSide ArenaCall of Duty: WarzoneTom Clancy's Ghost Recon Frontline
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Csak újgenes konzolokra jön. Gépigénye akkor jól megnől.
0
0
0
0
💬 4
MrPAYER avatar
@Kings Bounty fan: Nem feltétlen nő meg sokkal a gépigény csak mert nem jön a régi konzolokra. Itt inkább arról van szó, hogy ezzel elkerülnek olyan limitációkat amelyek az engine-t hátráltatnák, gondolok itt az egyidejűleg sok játékost kezelni egy térképen, ez például pont egy nagyon RAM igényes folyamat, te magad is tapasztalhatod, hogy a mostani Warzone, illetve bármilyen olyan játék ami egyszerre sok játékost kezel bőven túllépi a 8 GB memória kihasználtságot és ha minden igaz az eddigi 150 ember helyett itt már 200-al fog elindulni egy meccs. Ezt csak azért mondom mert az előző konzolok 8 GB RAM-al vannak szerelve. Ezen felül biztosan nő az igénye grafikai oldalról is egy keveset de ez nem lesz annyira számottevő szerintem, nem sok olyan játék van még ma sem amit a 6 éves GTX 10xx széria felsőbb darabjai ne tudnának vígan hozni magas beállítások mellett 1080p-ben.
0
0
0
0
no avatar
@MrPAYER: Igen nagyon sok játék bőven 10 giga felett zabál. Néhánynak meg már kevés is mert látni ahogy szenved a 16 giga ramnál is.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@Kings Bounty fan: Pontosan, én is nyáron fogom cserélni a jelenlegi 2x8 GB 2400MHz modulokat 2x16 GB 3000 MHz-esekre. Főleg a Stalker 2 miatt, de egyébként is lassan elkezdenek szállingózni az első Unreal 5 játékok ott pedig feltehetően kelleni fog a többlet memória.
0
0
0
0
no avatar
@MrPAYER: Igen mi is majd 32 re hajazunk, de még várunk vele, hátha lemegy az ára.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@Liptik: Le van írva nem egy cikkben.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció