SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Assassin's Creed Mirage
Assassin's Creed Mirage cover
Megjelenés: 2023. October 12.
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Kiadó: Ubisoft

Assassin's Creed Mirage gépigény

Még nem ismert a játék hivatalos gépigénye.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hasonló játékok:
Life is Strange: Before the Storm RemasteredICARUS.1Kick Ass CommandosAry and the Secret of SeasonsKing LucasEnderal: Forgotten Stories
Hozzászólások: 87
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
@csamangokristof02: Október 12 én jön, addig van időd gépet is venni alá.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: ok de valaki tudja a gépigényét ? vagy még nem jöttek rá hogy milyen gép kell hozzá?
0
0
0
0
no avatar
@csamangokristof02: Idei címeket elnézve elég bika lesz ez is.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: látam a trailer-t nem vagyok benne biztos de szerintem a rpg-stilusu játék nézetet kiveték vagy nem tudom mert amikor meg láttam egyből a unity-ra gondoltam
0
0
0
0
no avatar
@csamangokristof02: Unity? Bárcsak hajazna rá😂😂😂😂 ez egy szutyok origins copy paste, becsodolhetne már ez a rozzant cég komolyan mondom végre..
0
0
0
1
no avatar
@csamangokristof02: Nem tudom bár az előző régi konzolokra is kijön, meg jóval kisebb területtel van mint az eddigiek, lehet kevesebb is, de egy 3060 kelleni fog ha normálisan akarjuk tolni. vagy beszerezni a most megjelent 7600-at. Bár ezekből megvárnám a 16 giga változatait.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: ha gondolom akkor a 1660 super nem lesz elég hozzá
0
0
0
0
no avatar
@csamangokristof02: Már nem éri meg nagyon túl van árazva.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: oh

de akkor melyik kártya a legideálisabb?
0
0
0
0
no avatar
@csamangokristof02: Pont rá ne hallgass.
0
0
0
0
no avatar
@laylo: Jah ki az a hülye szerinted aki egy ilyenre kiad 157 ezret az egyik verziója ennyi, de a többi is 100 felett van ember.
Ennyiért pont egy 6650 et osztogatnak. 🤣🤣🤣🤣
0
0
0
0
no avatar
@csamangokristof02: Ezen semmi meglepő mivel kifutott széria lett a gtx sorozat. Újonnan már csak ezt a túlárazott vackot lehet kapni.

Ha jó áron akarsz kártyát, akkor megvárnám a 4060ti-nek vagy a 7600-nak a 16 gigás változatát.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: okés köszi
0
0
0
0
no avatar
@csamangokristof02: Nyáron jönnek ki a 16 osok.
0
0
0
0
Pokman avatar
@csamangokristof02: A legnagyobb kérdés ilyenkor mindig az: mekkora a kereted? Úgy könnyebben tudnánk segíteni is neked.
0
0
0
0
Pokman avatar
@Kings Bounty fan: 7600-at ?!?!? Ember, az a kártya sehol nem éri meg ennyi pénzért, 6700 XT-t veszel azért az árért ami 10-15%-al jobb és több VRAM-ja van.
0
0
0
0
no avatar
@Pokman: Igen ez a 8 gigása mind a 4060ti nek is kevés, de a 16 gigás változata lehet jobb lesz, ha az se akkor majd a 7700 lehet.
0
0
0
0
Pokman avatar
@Kings Bounty fan: A 6800 XT mindenben veri a 4060ti 16GB-os változatát is és ugyan annyiba kerül, szóval az sem éri meg egy cseppet sem. Meglátjuk 7700 és 7800 hogy muzsikál de egyenlőre semmi hír azokról, szóval eltarthat egy darabig mire megjelennek
0
0
0
0
no avatar
@Pokman: Igen max ősszel jöhetnek ki.
0
0
0
0
Pokman avatar
@Kings Bounty fan: A helyzet az hogy az idei játék és videokártyák is elég ramatyul szerepelnek eddig. Egyedül RE4 Remake, Dead Island 2 és a 4070ti volt jó. Összes többi játék eddig szarul indított, remélem AC Mirage jobban fog indítani, bár jó lenne előtte a Valhallát befejezzem 😂. Kártyák közül viszont sem a 7600 sem a 4060 sem a 4060ti (8 és 16 GB verzió sem) és sem a 4070 nem éri meg.

Ezért és építettem ezt a gépet idén, ami előző generációs, mert újból semmi sem volt lenyűgöző.
0
0
0
0
no avatar
@Pokman: 4070 is jó lenne de nem 300 meg 250 ezerért. 2060 is kitart sokáig akkor jó lesz.
Most már majd csak jönnek a jó címek is.
Ac be nem kellett csalódni.
0
0
0
0
Pokman avatar
@Kings Bounty fan: Igen, arra értettem hogy ár szempontjából, mert teljesítményben nem rossz egyik sem, nem az a baj, hanem az árazásuk. 2060 nem hiszem hogy még az idént túléli, de legfeljebb egy évet adnék neki így is úgy is. Én most megvagyok a 6800 XT-vel, majd 2-3 év múlva lecserélem egy 7900 XTX-re.
0
0
0
0
no avatar
@Pokman: Már kezd nagyon kevés lenni, de procit kéne cserélni rendes táppal 32 giga ddr5 el akkor pár fps t még ki lehet szuszakolni.
0
0
0
0
Pokman avatar
@Kings Bounty fan: Hát ha már úgy is csinálod akkor vedd bele a videókarit is és ha ray tracing nem szükséges (bár in ray tracingnek 4070ti alatt semmi értelmét nem látom a nagy FPS csökkenés miatt) akkor AMD jobb ár/érték-ben van, 6700 XT pl. és Ryzen proceszorral SAM adna egy kis ingyen extra teljesítményt is. 3060 is elég jó árban van most, de ha 4060ti 16GB-ra vársz akkor már most jobb azt elfelejteni és egy 6800XT-re beruházni.
0
0
0
0
no avatar
@Pokman: Az már nem fér bele, így is 340 lenne kb.
0
0
0
0
Pokman avatar
@Kings Bounty fan: Igen, tudom hogy az árak nagyon el vannak szállva, azért vártam kovid végéig új géppel mert azt hittem hogy valami változik de minimálisat mentek le az árak és félek ennél lennebb már sose fognak.
0
0
0
0
no avatar
@Pokman: Kínába újrakezdte a tombolását 😆😆😆
0
0
0
0
Liptik avatar
@csamangokristof02: Én is.
0
0
0
0
Liptik avatar
Azt mondják késni fog ez is.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Az egyetlen AAA játék idénről ami érdekel is annyira, hogy pénzt adjak érte ne csak gameplay-t nézzek. Nyolc évvel ezelőtt jelent meg az utolsó action-adventure AC, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tudtak alkotni egy ilyen feszesebb tempójú, filmesebb jellegű műfajban ennyi idő után.

Én azt várom tőle, hogyha már a setting vállalás egy város "csak", akkor legalább a 2018-as Red Dead Redemption II szintjét érjék el az animációk, környezeti hatások, magának az interakciónak bármilyen formája. Gondolok itt arra, hogyha már nem kell millió dollárokat elkölteni egy, az isten se tudja hány km2-es térkép lemoddelezésére akkor legyenek kidolgozva a technikai részletek betyárosan. Sárban, homokban látszódjon a lábnyom, a szálló falevelek ne essenek át a falon hanem fogja meg stb... Az előző 3 epizód grafikailag ott volt a szeren, de a kis apró, immerziót segítő részletek hiányoztak belőle, ami persze érhető, egy RPG játékban lehetetlen lenne ezeket megcsinálni top kategóriásra, vagy ha meg is lehetne nem lenne olyan számitógép amin élvezhető sebességgel futna.

A harcrendszertől és az animációktól várok a legtöbbet, igazán itt az ideje, hogy a Ubisoft végre tartson egy demonstrációt, hogy még mindig AAA kiadónak nevezhetőek. Sztori úgyis olyan lesz amilyen, valszeg egy erős középszer mint mindig annyira nem is izgat, rossz biztos nem lesz, na de újra akarom élni azt a perverz eufóriát amikor először játszottam az ACIII-al és elsőként tapasztaltam meg azokat a gyönyörűen megkoreografált kivégzéseket, amikor nem csak csapkodjuk egymást mint a Minecraftban és akinek hamarabb elfogyott a HP-ja az vesztett, hanem amikor ha beleállítasz valakibe egy kardot akkor annak kampec, nincs életereje az ellenfeleknek.
0
1
1
0
💬 1
no avatar
@MrPAYER: Animációk... az ac unity óta kb. nevetséges az összes ac részben az animáció minden téren.
0
0
0
1
RampageKing avatar
Ha már sivatagos lesz ez is. Csináltam pár amolyan Perzsiai Assassin Concept-eket. Nem az én érdemem, mert egy mesterséges intelligencia alkotta. De az én elképzelésem szerint.
https://i.imgur.com/s0iVTif.pnghttps://i.imgur.com/GwxeEQd.pnghttps://i.imgur.com/IbLbyxV.pnghttps://i.imgur.com/GmnbqLZ.pnghttps://i.imgur.com/tnYgl4e.pnghttps://i.imgur.com/zwEiCA1.pnghttps://i.imgur.com/0fG9Wli.pnghttps://i.imgur.com/2gbYbpe.pnghttps://i.imgur.com/864Qt4b.pnghttps://i.imgur.com/ExkKKuu.pnghttps://i.imgur.com/K4mpLAB.pnghttps://i.imgur.com/xmTL5xc.pnghttps://i.imgur.com/q9wGRzl.pnghttps://i.imgur.com/BM2Jpq6.png
0
0
0
0
💬 28
kismadar avatar
@RampageKing: Pont a GameStar csoportban láttam kirakva. Nem rossz. 😁
0
0
0
0
RampageKing avatar
@kismadar: Köszi. :) Még van mit rajta csiszolni, de nem részletes leírásból is kiad egy ehhez hasonlót.
Lehet neki írni egy regényt is, azt megalkotja. Viszont nekem ami nagyon tetszik az a logó. :)
0
0
0
0
kismadar avatar
@RampageKing: Az a logó tényleg nagyon passzol a játékhoz, én is el tudnék képzelni hasonlót az eredeti koncepcióban.
0
0
0
0
RampageKing avatar
@kismadar: Én amit nagyon élnék az pedig egy Japán, vagy Mongol AC. Tele felmászható helyekkel. Meg mondjuk a tornyos dolgok végre elengedhetnék. Néha a sokadik AC után, meg a sokadik óra után, nem kicsit unalmas. :D
0
0
0
0
kismadar avatar
@RampageKing: Az a baj, hogy a Ubisoft az ilyen játékelemeket nem tudja elengedni. Bízzunk benne, hogy valamelyik bejelentett kódnév alatt egy jó kis Japán AC lapul majd. Én már a görög rész előtt is azt vártam, lassan már csak beadják a derekukat. 😅
0
0
0
0
RampageKing avatar
@kismadar: Nekem a 2 meg az AC Origins a kedvencem, meg a Revelations.
Viszont kicsit sokallom azt, hogy világ méretű a térkép és nincs benne semmi.
Bár a hajós Black Flag egy hatalmas nagy plusz pont a Ubisoftnak.
Esetleg még azt is lehetne, hogy egy jövőben játszódó AC. Mit tudom ilyen cyberpunk féle. Esetleg steampunk stílus.
0
0
0
0
kismadar avatar
@RampageKing: Nekem a 3. rész a kedvencem a helyszín miatt, és a korszak miatt. Mindig is szerettem az Amerikai történelmet. A második kedvencem meg az Odyssey, ugyancsak a helyszín és korszak miatt, és után jönnek az Ezios részek. Én különben még egy világháborús részt néznék meg szívesen, de egy cyberpunk beütésű is jöhetne, csak ne legyen olyan unalmas, mint a jelenben, és közeljövőben játszódó jelenetek.
0
0
0
0
RampageKing avatar
@kismadar: Na az pont jó. 3 is tetszik. Csak a karakter ami na. Viszont a DLC-k nekem mai napig kimaradtak. Lehet majd elkezdem kijátszani az alapot, aztán meg a DLC-t.
0
0
0
0
kismadar avatar
@RampageKing: Ezzel nem vagy egyedül, nekem se annyira szimpi Connor. Szerencsére a korszak elfeledteti velem. 😄 A dlc-ket én se vittem végig, mondjuk akkoriban a sima alap változatot vásároltam meg, gyorsan akkor ki is játszottam. Azóta megvan a Remastered az Odysseynek köszönhetően, de még nem játszottam vele, az asszem tartalmazza a dlc-ket is. Egyszer ha elfogynak a játékok, akkor mindenképpen újra végigjátszom.
0
0
0
0
RampageKing avatar
@kismadar: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kismadar avatar
@RampageKing: Jól néz ki. Manapság amúgy az AI-k által milyen könnyű dolga van a fejlesztőknek concept art-ot csinálni. Azért hihetetlen, hogy milyen messze eljutottunk. 😀
0
0
0
0
RampageKing avatar
@kismadar: Könnyű, de még mindig ott van, hogy jobb, ha te rajzolod meg. Bár sokat segít, mert rengeteg félét meg tudsz vele csinálni, ha részletesen le írod. Mint ahogy én is a képeknél. Ezt simán bele raknám egy jövő féle játékba, mint karakter. Japánban mondjuk, meg stb. Meg, ha azt nézzük, megcsinálod a concept artokat és lemodellezed ahogy tudod.
Azért sokat segít ilyen szempontból, mert mondjuk mobokat is tudsz legyártani.
0
0
0
0
vyne avatar
@RampageKing: Ha az imgur-ra toltod fel ezeket a kepeket akkor ott utana mindegyik keprol ki tudsz masolni egy forumos linket, amit ha ide belinkelsz egybol itt jelenik meg a kep. 😋
0
0
0
0
RampageKing avatar
@vyne: Na ezt jó tudni. Sima oldalra töltöttem fel, de majd akkor észben tartom. Köszi a tippet. 😋 😂🎮
UI: Próba cseresznye. (Előző hsz-em töröltem)
https://i.imgur.com/kl31NIg.pnghttps://i.imgur.com/5a3i8WV.pnghttps://i.imgur.com/r2ht34c.pnghttps://i.imgur.com/bs6cUIe.pnghttps://i.imgur.com/qcW2y3b.png
0
0
0
0
vyne avatar
@RampageKing: Much better! 😁
0
0
0
0
RampageKing avatar
@vyne: Örülök neki. Kicsit akartam egy japán+cyberpunk+vámpít féle assassin-t. Amolyan keveréket. :)
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@kismadar: Codename Red, confirmed, hogy feudális japán. Nézz utána.
0
0
0
0
RampageKing avatar
@MrPAYER: Szerintem utána nézett. Csak mi a fenti képekről beszéltünk, meg a lenti képekről amit készítettem az MI-vel.
0
0
1
0
no avatar
@RampageKing: Melyik mi-t használtad? Kipróbálnám.. 😁 köszi!
0
0
0
0
Liptik avatar
@RampageKing: Ezek a játékból vannak?
0
4
0
0
RampageKing avatar
@Liptik: Dehogy is. Midjourny alkotta képek a saját elképzelésem szerint. :D
De ezt le is írom. Igazából van egy mesterséges intelligencia, akinek, ha leírsz egy bőségesen informált scriptet, akkor megpróbálja megalkotni. Lehet pár szavas mondat is, de lehet egy részletes leírás is, amivel ilyenek lesznek. :)
Viszont ahhoz, hogy ezeket megcsinálja te kellesz, meg az angol tudásod.
Bár amit kérdeztél simán lehetne a játékban is, de mégse. :)
Szimpla olyan dolgot akartam ahol egy Perzsiai Assassin van. A logó is saját érdem, de MI alkotta.
Konyha nyelven bocsi, nem tudom le írni, hogy értsed.
Ha lejjebb tekersz, a fenti képek alatt is vannak képek amiket alkotgattam.
Pl a fekete+piros az meg, egy jövőbeli AC elképzelés, kicsit vámpír és cyberpunk stílusban.
UI: Meg, ha átmész az "Aranylemezre került a Dead Island 2"-es cikkhez akkor ott lejjebb tekerve látsz megint csak képeket tőlem. Csak keresd a nevem. :)
0
0
0
0
Liptik avatar
@RampageKing: Ja értem már.
0
1
0
0
kismadar avatar
@Liptik: Érted a francokat. 😂
0
0
0
0
RampageKing avatar
@Liptik: Kíváncsi vagyok, hogy a leírtakból mit fogtál fel, mint szakmai dolog.
Pluszban még az, hogy tudnál-e ilyeneket csinálni.
0
0
0
0
kismadar avatar
@RampageKing: Amilyen két bites, csak az első két mondatig jutott. 😁
0
0
0
0
RampageKing avatar
@kismadar: Az már sajna nem az én bajom. Konyhanyelven, vagy másképp nem tudom leírni.
0
0
0
0
no avatar
@RampageKing: Elég egyszeru vele jo kepeket krealni amúgy, még kisebb angol tudással is akár.

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=228tibbro_Assassin_from_t.png

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=344tibbro_assassin_from_t.png
0
0
0
0
RampageKing avatar
@laylo: Jók lettek. :) Bár jobban ajánlom én is az imgur-t. Nekem is bevált.
1
0
0
0
no avatar
Vajon nem lesz túl kicsi a map? Mert hogy bagdad a helyszín, ami egy város.
Eddig egyiptom volt és egész görögország.
0
1
0
0
💬 9
no avatar
@Tibi_777: Eddig mennyi részt játszottál? Itt mindig hatalmas területek vannak.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Az egyiptomit és a görögöt, többször is mindkettőt.
Ezt is meg fogom venni, már csak a helyszín miatt is.
0
4
0
0
BellaCiao avatar
@Tibi_777: most már az assassins creedet is kezdet keverni?!
úgy ahogy a GTA-t 😂
0
0
0
0
no avatar
@BellaCiao: Mégis miért?
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@Tibi_777: mert már most kezded 🤣🤣🤣
0
0
0
0
no avatar
@BellaCiao: Nem kezdek semmit. Nem értem, mi rosszat kérdeztem, vagy hogy mi benne a vicces. Egyébként a gamestar féle videóban mondják is, hogy nem lesz akkora a térkép, mint az előző részekben. Sajnos.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
@Tibi_777: Mindenki kedvében nem tudnak járni. Sokan meg túl nagynak tartották az előző részek játszható területeit. Nekem mondjuk nem volt bajom vele.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Tibi_777: Most komolyan csak az Origins-sel meg az Odyssey-vel játszottál? Akkor nem ismered az igazi AC játékmenetet.
0
0
0
0
BellaCiao avatar
@Liptik:
Akkor nem ismered az igazi AC játékmenetet.

ez a gyerek semmit se ismer maradjunk annyiba
0
0
0
0
Ayistion avatar
Kíváncsi leszek mit mutatnak meg belőle 10.-én. Remélem marad az rpg vonal.
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@Ayistion: Visszahozzák a klaszikus részek játékmenetét.
0
0
0
0
kismadar avatar
Jajj de izgalmas, hogy ezt a hülye sivatagi város környezetet nem tudják már végre elengedni...
0
0
1
0
💬 11
Liptik avatar
@kismadar: Szerintem meg k* jó lesz.
0
0
0
0
kismadar avatar
@Liptik: Te mindenre ezt írod. 😆
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@kismadar: Szerintem az Origins a széria legszebb darabja. Most nem tudom, hogy ennek az oka az, hogy stílusában jobban bejön a sivatagos, kicsit keleties világ mint az ókori görög vagy kora középkori szász, vagy csak szimplán az AC-k alatt használt engine-n szebben mutat a homok és a pálmafa a fenyőkkel, szürke sziklákkal szemben.

Én kíváncsian várom, főleg ha akció-kalandjáték lesz újra nem pedig hack'n'slash rpg.
2
0
0
0
kismadar avatar
@MrPAYER: Az engine is nagyjából az Origins alatt volt talán a legjobban összerakva, persze ha az optimalizálást elengedjük. Én is szerettem azt a részt, csak valami újabb környezetet is szívesen látna már az ember. Egyébként azt mondják, hogy a régi játékstílus visszaköszön ebben a részben, szóval az még határozottan jó is lehet.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@kismadar: Màr jön a Japán ninjàs AC is ezutàn valamivel. Az jó korszak lesz !
1
0
0
0
kismadar avatar
@MaximumGame: Pontosan arra vártam. 😀
0
0
0
0
Payphoner avatar
@kismadar: Én azért annak örülök hogy végre vissza jön a városban való háztetűs ugrálás. Picit múlt idíző, de a sivatagból nekem is elegem van már hogy miért nem lehet elengedni
1
0
0
0
kismadar avatar
@Payphoner: A városokkal, és a háztetőkön való mászkálással nekem sincs problémám, csak akkor már hozzák vissza abból is a régi parkour systemet. 😀
0
0
1
0
Payphoner avatar
@kismadar: Az még nem derült ki milyen formában fognak vissza térni a játék elemek. Azt tudjuk hogy megszűnik a szintezés és a választható opciók a párbeszédbe. Vissza tér az eagle eye. Meg ugye amit a cikk is ír hogy újra fontos lesz a lopakodás. Gondolom újra lesz olyan hogy ki kell hallgatni egy beszélgetést és ugrálni kell a háztetőkön és követni
0
0
1
0
kismadar avatar
@Payphoner: Már így jól hangzik, csak valahogy én a Ubisoftnak már azt sem hiszem el, amit kérdeznek, nem hogy amit a játékaikról állítanak. 😀 Ezeket a régi elemeket új köntösben szívesen látnám, csak ne legyen olyan unalmas, mint már a Syndicate volt.
0
0
2
0
Payphoner avatar
@kismadar: Én nem csak az Ubinak hanem egy cégnek nem hiszek már el semmit sem xD ott van a R*, ha el is készül a GTA 6 nem hinném hogy innovatív lenen valahogy azt látom hogy sz*rnak az egészbe akkor miért pont a játék érdekelné őket amikor ha egyszer bejelentik már az előrendelésből akkorát fognak szakítani hogy úr isten. Ezért nem értem miért nincs Half-Life 3. A Valverol beszelünk, ha rossz lesz a játékok sem fognak csödbe menni hiszen ott a Steam. Igazán kiadhatnának már valamit..
0
0
1
0
Liptik avatar
Mirage lesz a címe és nár hivatalosan be is jelentették.
0
0
0
0
Liptik avatar
"Assassin's Creed Rift" Azta, de jó neve van
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb