Új Plants vs. Zombies és Need for Speed is érkezik idén

Szerző: xoki | 2019. July 31. | hír | 18 hozzászólás

Az Electronic Arts eddig elég visszafogott volt, ha a Need for Speed következő része került szóba, de most már szinte biztos, hogy hamarosan többet is megtudunk a készülő játékról.

Az EA megerősítette az első negyedéves pénzügyi jelentésében, hogy október 1-je után, de még ebben az évben megjelenik a következő NFS. A cég itt sem szolgált újdonsággal, de korábban egy osztrák oldal, a Gameware valószínűleg kiszivárogtatta a játék címét. A hivatalos leleplezésre a Gamescomon fog sor kerülni, amely augusztus 20-24 között kerül megrendezésre Németországban. Itt fedik majd fel a következő rész - amelyet valószínűleg a Ghost Games készít - címét, és remélhetőleg a megjelenési dátumát is.

Szintén ebben a pénzügyi jelentésében az EA felfedte, hogy egy Plants vs. Zombies játékot is kapnak majd a PC-sek, és az NFS-sel egy időintervallumban érkezik majd valamikor az ünnepi szezonban. A Plants vs. Zombies 3-at már korábban bejelentették, de az kizárólag okostelefonokra készül, tehát a PC-re érkező játék valószínűleg egy új lövölde lesz majd.

Need for Speed Heat
Need for Speed Heat
Need for Speed Heat
Megjelenés: 2019. November 08. (PC)
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: Ghost Games
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SK8orDie576 avatar
Én csak azt nem értem miért kellett a NFS World-ot megölni? Értem én, hogy a GTA Onlineba is lehet haverokkal "cruiseolgatni" vagy a Forza Horizonba, de ott még szagát sem érezni az igazi NFS tuningnak ami az NFS W-be volt. Inkább annak kapcsolják vissza a szervereit és kapjon egy 4K update-et, mint a sok lerázott csont ami az Undercover óta van
0
0
0
0
sean avatar
A régi NFS részekben azt szerettem hogy kevés pénzzel vehettél egy alap kocsit aztán fejleszthetted. Az új részekben meg kezdésként hozzád vágnak egy olyan autót amiért egy korábbi részekben vért izzadtál mire meglett, és még csak tuningolni sem lehet, max átfestheted (oké hogy azóta más világ van és tunerjóskázik a nép ha meglát egy légterelőt). Behozták a sztorit, onnantól kezdve zuhanórepülés kezdődött a szériánál. Az MW még elment (csak ne nappal lett volna), úgyahogy a Carbon is elment de már érezni lehetett az erőltetést. Remélem összekapják magukat és hallgatnak a játékosokra akik évek óta az Underground feeling-ért kiáltanak de eddig leszarták őket. Legalább egy remastered jöhetne, csak ne úgy mint ahogy a Most Wantedet megerőszakolták 2012-ben.
0
0
0
0
💬 1
Torrettos avatar
@sean: Már az underground 2-ben is volt sztori csak képregényes formában még nem videósban. A játékot nem a sztorival baszták el.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Már a Forza horizon 3 is elég jó volt de a negyedik résszel simán bebetonozta magát a nívósabb versenyzős játékok közé, és az a baj hogy rengeteg mindenben erősebb mint az nfs kb az elmúlt 10 évben...A payback nagyon sok elemet próbált is átvenni(több féle terep, régi klasszikusok keresgélése pajtákban, tuning rendszer...) de valahogy még mindig nem tűnik elégnek a tartós sikerhez. Ha idén is csak szokásos éves kopi jön akkor lehúzhatják lassan a széria rolóját...talán érdemes lenne rámenni a rendőrös részre, elvégre a Forzában pl az egyáltalán nincs, a 2005-ös Most wantedben pedig a mai napig élmény zúzni őket(az újabb részekben már kevésbé, életcsík egy rendőrautónak? wtf) igazából bármit csak ne a 2015-ös vonalat folyatssák 😊 😆
0
0
0
0
💬 1
Aaron Keener avatar
@Unstoppable: Akkor nem tévedtem mikor ez feltűnt, hogy "ehh ez olyan Forza-s". 😀
0
0
0
0
carl18x avatar
Hát kezdjenek egy új részt teljesen az alapokról, ahol van mondjuk jó fizika és belül nézett! 😃 Például egy hasonló kéne mint régen volt az NFS 5 Porche csak mondjuk Olasz sportautókkal, Ferrarri & Lamborghini. Jó zenék, jó pálya stb és lehetne még remek játékot csinálni. És Persze törjön az autó és pénzért lehessen javitani. De manapság az NFS elment egy teljesen hülye irányba és évek óta ezt erőltetik.

Amiket imádtam NFS 2, NFS 3 Hot pursuit, NFS 5 Porsche, Underground 1-2, MostWanted, Carbon, Pro street volt az utolsó amivel még elvoltam mint hal a vizbe. De az Undercover már nagy csalodás volt, elég rossz volt a portja a pro street után és grafikailag is gyengébbnek éreztem. Még talán a 2012 Most Wanted se volt olyan rossz, de valami hiányzott az új részekből számomra.
0
0
0
0
no avatar
Szerintem egy Underground 2 Most Wanted Carbon remake kéne egybe.
0
0
0
0
Apor avatar
Ma is érdemes volt kikelni az ágyból ezek szerint.
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
Az évek óta haldokló széria úgylátszik még termeli a pénzt, hogy megérje csinálni, bár kövezzetek meg érte, most jutottam el oda, hogy a Payback-et kipróbáljam és viszonylag kellemes csalódás. Noha részemről a Carbon után meghalt a széria, a ténylegesen végig játszott utolsó NFS-em meg az Undercover volt, de már az is eléggé "mehh" érzéseket keltett bennem. Egy Most Wanted-et, Carbon-t, Underground 2-t már egyik új rész sem tud megütni, közel sem. 😀 Sajnos ennél sem látok rá túl sok esélyt.
0
0
0
0
💬 1
sinis avatar
@Aaron Keener: adom.mondjuk a pro street is király volt szerintem 😀
0
0
0
0
vyne avatar
Inkabb egy Underground 2 remake-t szeretnek latni.
0
0
0
0
💬 5
odinx avatar
@vyne: Hát amíg a Ghost Games fejleszti erre nem látok sok esélyt. De az Underground 2 tényleg jó lenne, az legalább hosszú volt. 😀
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@vyne: Felőlem lehetne Underground 1 is 😃
0
0
0
0
vyne avatar
@YoRHa 2B: Az tul kotott volt, a masodik resze volt az igazi. 😃
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@vyne: Nekem jobban tetszik 😃
2 ben rosszabbak a textűrák az autó fizika és a sok verseny miatt csak unalmas nem izgalmas 😃
de ja a freeroam meg stb viszont jó hogy van 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@vyne: Támogatom az Underground 2 remake-t!
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Inkább egy MOHAA remastered kellene! 😀
Ilyen jövedelmező lenne NFS-eket csinálni? Vesz még valaki egyáltalán?
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@ToMiHuN95: Biztosan, bár kétlem hogy annyira sokan lennének. Mindenesetre a gyerekeim örülni fognak a Plants vs. Zombies új részének😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció