Ez lehet a következő Need for Speed-játék címe

Szerző: xoki | 2019. July 30. | hír | 28 hozzászólás

Lehetséges, hogy egy osztrák áruház még a leleplezés előtt felfedte a következő Need for Speed-játék címét.

Az EA korábban elárulta, hogy idén biztosan kapni fogunk egy új Need For Speed-játékot, de sajnos az E3-on semmit sem mutattak belőle. A játék ősszel érkezik, amelyet valószínűleg a Gamescomon lepleznek majd le. Egy blogbejegyzésben azért elárultak néhány apróságot a népszerű versenyjáték folytatásával kapcsolatban, többek között azt, hogy a széria idén lesz 25 éves, így remélhetőleg tényleg egy remek játékkal rukkolnak majd elő.

Az osztrák Gameware oldalon felbukkant a játék PS4-es és Xbox One-os verziója, amely alapján a következő rész a Need for Speed Heat címet viseli majd. Az oldalon látható dobozképek csak ideiglenesen kerültek oda, hiszen az láthatóan a Need for Speed No Limits korábbi frissítésének promóciós képén alapszik. Konkrét megjelenési dátumot nem tüntettek fel, de a 2019-et igen, így újabb megerősítést kaptunk, hogy idén érkezik a közkedvelt széria legújabb része.

Need for Speed Heat
Need for Speed Heat
Need for Speed Heat
Megjelenés: 2019. November 08. (PC)
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: Ghost Games
Hozzászólások: 28
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Szerintem ez is olyan mint a többi. Még meg se jelent de már tudom, hogy még torrentról se töltöm le ha lehetővé válik.
Kb ennyi a véleményem a szériáról.
0
0
0
0
Atanii avatar
Én már évek óta csak rosszakat hallok az újabb és újabb részekről :/

Ennek ellenére, a modernebbek közül megér bármelyik egy kijátszást?
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@Atanii: Talán a Shift és az Unleashed.
0
0
0
0
kaland21 avatar
Ez is csak egy plusz darab lesz a szemétkupac tetején én már annyira nem várok új nfst, hogy a 2015ös nfsóta csak nosztalgiázik a régiekkel!! 😞
0
0
0
0
sean avatar
Évek óta szemetet gyártanak, szerintem ez is csak egy plusz darab lesz a szemétkupac tetején. Bár ne lenne igazam. Az NFS szériát teljesen kinyírták. Maradnak a régi jól bevált részek nosztalgiázni.
0
0
0
0
odinx avatar
Gondolom ez is Ghost Games lesz szóval már nem is tudom várjam-e. Megvárom, hogy milyen lesz, de a régi Most Wanted (2005) szintjét ez sem fogja megütni.😀
0
0
0
0
💬 2
Liptik avatar
@odinx: Hát ja, elég gyatra lesz, ha ők fejlesztik, inkább az EA Black Box vagy az EA Canada fejlesztené. Akkor lenne a jó. A legutolsó legjobb NFS nekem a run volt. De én a régi MW, UG-kat, Carbon-okat szeretem.
0
0
0
0
odinx avatar
@Liptik: Én is pont ezeket a részeket szerettem, a Run nem volt rossz, de nagyon rövid volt, pár óra alatt kijátszottam, meg persze semmi tuning nem volt benne. Nem kell nekem neon, de azért Most Wanted 2005 szintű tuning több alkatrésszel, azért nem lenne rossz, meg kb. 100 blacklist vagy valami hasonló ranglistát lépegetés. De, ha továbbra is Ghost Games lesz, akkor nem számítok semmi jóra.😀
0
0
0
0
no avatar
Személy szerint nekem nem tetszett a Need for Speed (2014) című film ([LINK]), de egy valamit jól csináltak meg benne: a végén a versenyt. Ott éreztem csak hogy aham, ez egy Need for Speed. Ez kb az NFS 4 óta hiányzik a sorozatból.


Tehát valami ilyesmi kellene vissza hogy ismét Need for Speed legyen a sorozat, ne csak egy n+1-ik rókabőr.

Persze az Underground 1-2 is jó volt, de a Carbonnál már elfogyott a szufla. Komolyan, egy gyorsulásokon alapuló részből kihagyni magát a gyorsulást, mint játékmódot...
0
0
0
0
carl18x avatar
Hátha lesz még jó NFS az életünkbe ? 😃 Valahogy látvány világba hiába javult, valahogy nem az igazi.
Ha meg NFS-t akarok játszani mindig is az volt inkább felraktam egy régebbi részüket. NFS 5 Porsche is tök jó játék volt, mennyit toltam vele remek zenék remek pályák és autót lehetett fejleszteni. Volt belül nézett is, autó törött lehetett javitani. Manapság ebbe az irányba miért nem mernek elmenni? Pedig manapság mind grafikailag/Technikailag sokkal nagyobb volna a lehetőség mint 20 éve.

Reménykedtem abba hogy azért nem jön ilyen sokáig új része mert valami igazán újdonságot akarnak a piacra dobni.
0
0
0
0
TikoTime avatar
Tokyo Drift?
NFS: MADness MAXimum
NFS: A tale of a Knight's Rider
0
0
0
0
19ati93 avatar
mw remastered editiont a népnek 😜
0
0
0
0
💬 2
Andor1997 avatar
@19ati93: Anno nekem nagyon bejött például a Burnout Paradise Ultimate Box.Kár ,hogy nem abba az irányba mentek tovább,hogy bármikor lehetett driftelni ,meg volt benne motor...jó lett volna.
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Valahol láttam arról is ilyen "egyik online bolt hamarabb felfedte" témájú képet, de úgy látszik akkor az tényleg kamu volt 😕
0
0
0
0
Apor avatar
Egy új Carmageddon-ak jobban örülnék.

Lehetne a neve - Expensive cars with drugs Edition

Drága autókkal, bedrogozva kell benne letolni a többi autót, vagy elgázolni embereket az úttesten.
0
0
0
0
💬 7
YoRHa 2B avatar
@Apor: hát nem tudom mennyire lenne az jó
TDR2000 nem kicsit kaki, Reincarnation/MAX DAMAGE meg olyan elmegy kategória.
II Carpocalypse Now a legjobb számomra azóta is 😃
0
0
0
0
no avatar
@YoRHa 2B: Az első részt semmi nem üti. Ott még volt kreativitás.
A második részt nekem a grafika és a zene adta el, a több másodlagos volt. A repülőtér üveg tetejű várótermén kívül nem ugrik be nagyon egy emlékezetes pálya sem. Ellenben az első rész pályáival: a 4 perces timed demo pálya vonalvezetése, I scream in the sun nevű pálya, vadnyugatos pálya, nagyon mély bányás pálya ahol totál el lehetett tévedni, atomerőműves pálya és persze a városi pályák...
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Palanova: Én meg pont fordítva vagyok 😃
1 ből a stadion on kívül 2 pálya ha eszembe jut (Splat pack el együtt)
Ellenben a kettőböl majdnem minden pálya megvan 😃
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Kb IRL az M3-as autópályát írtad le a fenti mondatoddal.

Opcionálisan Vodka is vásárolható a jobb hatásért és szlovák rendszám is? Vagy esetleg a szlovák rendszám csak lootboxból eshetne?
0
0
0
0
Apor avatar
@Palanova: A horvát, román rendszámú autókat, 40-es szinttől lehet megnyitni. Akkor már 3-szoros XP-ét kapsz, a menet közbeni facebook közvetítéssel.
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Utánfutón álló furgonra utánfutó csatolva melyen egy kombi áll amiben alszik egy buckalakó az plusz xp és achi lesz?
0
0
0
0
Apor avatar
@Palanova: 😆 😆 😆
0
0
0
0
xheynor avatar
hmm.. kíváncsian várom, hogy ez a rész milyen lesz, de már semmi elvárásom nincs az NFS irányában, már egy évtizede csak csalódást okoz.
0
0
0
0
💬 4
Apor avatar
@xheynor: A Most Wanted volt szerintem az utolsó nagy dobásuk. A Carbon meg ugyan az mint az előző rész, csak este játszódik.

A többi már rókabőr.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@xheynor: Én is várom, egy próbát majd biztosan megér 😀 Ahhoz képest hogy mennyi negatív értékelést kapott a 2013-as Rivals, nekem eléggé tetszett és ha ez hasonló lesz én örülni fogok neki 😃 De jó a változatosság. Egyébként a 2012-es Most Wanted-el is elvoltam, az még a legelső gépemen is jól futott.
0
0
0
0
xheynor avatar
@Rocky12: eddig az összes NFS-t kipróbáltam , de 1-2 óránál többet nem is játszottam velük. Az NFS The Run volt az utolsó amit kijátszottam, de mindvégig az első Most Wanted marad a favorit. Örülök neki, hogy neked tetszett, de számomra leginkább csak csalódást okozott, számomra felfoghatatlan, hogy mi volt az oka, hogy ennyire eltávolodtak az első Most Wanted-től.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Rocky12: Én már megelégszem azzal is, ha hagy játszani a játék
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció