Új, karakterekre fókuszáló előzetesen a Back 4 Blood

Szerző: Pafry | 2021. May 20. | hír | 9 hozzászólás

Új előzetes érkezett a Left 4 Dead széria szellemi örököséhez, a Back 4 Bloodhoz, amely egy négyfős co-opra kihegyezett akció-shooter lesz, természetesen zombik ellen. A Warner Bros., valamint a játékot fejlesztő Turtle Rock Studios pedig most egy kis bepillantást enged a játékban választható nyolc karakterre, valamint ezek képességeire.

A karakterek mindegyike különféleképp lesz hasznára a csapatnak, akiket úgynevezett „takarítóknak” hívnak, akik arra tették fel az életüket, hogy a válogatott szörnyekből és zombikból álló hordát kiirtsák a Föld színéről. Találhatunk köztük profi mesterlövészt Jim képében, egy egyértelműen healer karaktert Doc személyében, de az Evangelo névre hallgató takarító például egy képzett szabadulóművész.

A Back 4 Blood eredetileg nyárra volt tervezve, azonban a megjelenése nemrég október 12-re csúszott, hogy a fejlesztőknek több ideje legyen a játék polírozására.

Back 4 Blood
Back 4 Blood
Back 4 Blood
Megjelenés: 2021. October 12. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Turtle Rock Studios
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Srácokkal kifejezetten élveztük a zárt alpha-t, örülök hogy nem a L4D faék egyszerűségét viszik tovább, pályákat remélem szépen fogják adagolni hozzá az évek alatt.
0
0
0
0
💬 4
YourMomIsNotMale avatar
@LordSzalko: miből áll a játék? Ugyan úgy szaladgálsz 4 menedék között, vagy van valami átfedés vagy story benne?
0
0
0
0
no avatar
@YourMomIsNotMale: Lényegében ugyan az a feladat, csak modernebb köntösben. A Vendor és Perk rendszer kifejezetten jó, de valszeg sokat reszeltek a játékon zárt alpha óta. Maga a boss, special infected-ek meg úgy a mob-ok rendben voltak, bár talán lehetnének kicsit agresszívebbek, de összességében élvezetes volt a tesztje.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
@LordSzalko: remélem lehet majd ezt is konzolból piszkálni, mert akkor ezeket az értékeket fel lehet húzni magunknak is, pl gyorsabbak legyenek, vagy nagyobb a damage. L4D2-ben tudtam állítani.
0
0
0
0
no avatar
@YourMomIsNotMale: Workshop support-ban reménykedem, hogy idővel bekerül, bár UE4-ben nem tudom mennyire születnének értelmes alkotások, L4D-ben is a kampányok, skinek 90%-ban selejtek voltak, elvétve viszont lehetett találni kifejezetten jónak mondható pályákat/kampányokat 😃
0
0
0
0
susguy avatar
https://cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/8846913/giphy.gif
Mondanám hogy jó gameplay mellett nem zavarna ez a cringe fest, de L4D-nél csak számított az is, hogy a karakterek szerethetők voltak.

természetesen zombik ellen
Nana, nem zombik, hanem "riddenek". Csak hogy még egy közhelynek megfeleljen a játék 😆
0
0
0
0
💬 2
five-0 avatar
@susguy:
Mondanám hogy jó gameplay mellett nem zavarna ez a cringe fest, de L4D-nél csak számított az is, hogy a karakterek szerethetők voltak.


Szerintem is a karaktereken fog elcsúszni az egész, ezt a kasztos hülyeséget nem kellett volna beleerőltetni... Itt is inkább lenne 4 karakter különböző személyiséggel, és egyiknek se lennének egyedi erényei!
0
0
0
0
Larten avatar
@five-0: Sajnos a WWZ is itt fulladt ki. Jó koncepció, de unalmas gunplay, unalmas karakterekkel.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Egy próbát megér 😃 l4d elég unalmas lett pár év után, még a 20v20 az fun
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció