Később jelenik meg a Back 4 Blood

Szerző: Pafry | 2021. March 30. | hír | 4 hozzászólás

Az eredeti Left 4 Dead játékokat fejlesztő Turtle Rock Studios már javában dolgozik a széria örökösének nevezhető Back 4 Bloodon, és eredetileg június 18-án már meg is jelenhetett volna a pörgős, kooperációs lövölde. Ám ahhoz, hogy ez az élmény maradandó lehessen, úgy tűnik, a fejlesztőknek több időre van szükségük.

A játékot így az eredeti megjelenési időpontja helyett legkorábban október 12-én vehetjük majd kezünkbe, ami elég magabiztos döntés, mivel az őszi szezon mindig a legnagyobb címekkel van telezsúfolva.

A Turtle Rock azzal indokolta a halasztást, hogy jelen állás szerint a Back 4 Blood még nem áll készen arra, hogy a játékosok teljesen átadhassák magukat az élménynek, így az extra fejlesztési időt ennek az élménynek a fejlesztésére fordítják. Továbbá hozzátették, hogy a késés miatti kellemetlenséget kicsit ellensúlyozzák, és nyáron nyílt bétateszt formájában teszik majd elérhetővé a játékot.

Back 4 Blood
Back 4 Blood
Back 4 Blood
Megjelenés: 2021. October 12. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Turtle Rock Studios
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Mondjuk nem túl komoly delay az eredeti megjelenéshez képest, ha ezen múlik az értelmes start akkor hajrá, a zárt alpha kifejezetten élvezetes volt.
0
0
0
0
Apor avatar
Gyakorlatilag ez egy Left4Dead 3 ?
0
0
0
0
💬 2
Pafry avatar
@Apor: Gyakorlatilag szellemi örökösnek nevezhető, mivel ez a stúdió fejlesztette a Left4Dead szériát, viszont sajnos annak a jogai jelenleg nem náluk vannak, így kénytelenek voltak más címet adni a projektnek
0
0
0
0
Apor avatar
@Pafry: Köszönöm szépen, így világos.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció