Remastert kaphat a Battlefield 3

Szerző: xoki | 2020. June 11. | hír | 53 hozzászólás

Egy megbízható YouTuber, Daqarie információira támaszkodva lehetséges, hogy a DICE jelenleg a Battlefield 3 remasterén dolgozik. Mivel az említett felhasználó korábban a Battlefield 1-et és a Battlefield 5-öt is kiszivárogtatta, elég nagy esély van rá, hogy most is valós információkat tett közzé.

Állítása szerint a Battlefield 3 Remaster egy másik Battlefield projekttel együtt érkezik, vagyis nem különálló játékként, hanem valószínűleg a következő rész extrájaként. Ezenkívül a YouTuber újból megerősítette, hogy a széria folytatása a modern korban fog játszódni. A Battlefield 3 Remaster minden DLC-t tartalmazni fog, és a DICE további kozmetikai cuccokat is tervez készíteni hozzá.

Jövő héten megrendezésre kerül az EA Play, ahol az Electronic Arts akár le is leplezheti majd a felújított verziót, de egyelőre még hivatalos információt nem kaptunk ezzel kapcsolatban, ezért az sincs kizárva, hogy ilyen korán még nem fognak beszélni róla.

Battlefield 3
Battlefield 3
Battlefield 3
Megjelenés: 2011. October 28. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 53
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GarosHUN avatar
Szerintem felesleges, grafika így is oda basz!
0
0
0
0
19ati93 avatar
Manapság már mindenből készül a remaster. 😃
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@19ati93: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
ForHonor avatar
Az lesz a címe: Remastered 2020 - remastered 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
RaggaBone avatar
Szerettem a 2-t én is, de ha már nem is lesz remake legalább a 3 remastered-el fúzióba becsomagolhatnák mondjuk a mapokat. Mondjuk a Dalian Plant, Fushe Pass, Operation Road Rage, Road to Jalalabad, Kubra Dam, Mashtuur City és mondjuk a Taraba Quarry-t.
0
0
0
0
andrewsield avatar
Egy Battlefield 2-t bármikor megnéznék remasterelve. 😃 De egy Badcampany 2-t is eltudnék viselni. 😃
0
0
0
0
Vigilante avatar
A f@szért nem lehet egy jó vietnámi Battlefield inkább!? Minek ez a remasteresdi!? 😜
0
0
0
0
💬 3
YoRHa 2B avatar
@Vigilante: Battlefield Vietnam remastered ? 😂
0
0
0
0
Vigilante avatar
@YoRHa 2B: Tőlem még az is jöhetne. 😀 Nagy lenne az igény erre szerintem. De az a helyzet, hogy a jenkik annyira nem büszkék Vietnámra. Most néztem meg az Apokalipszis Most című 1979-es filmet. Az sok mindenre választ ad, hogy miért is nem annyira büszkék arra a háborúra. 😜 A mellett, hogy rendesen elpicsázták őket. De amíg a hadianyag fogy, a Bell helikkel együtt, addig az élő erő veszteségei úgy is csak járulékos veszteségeknek lesznek elkönyvelve. 😜
0
0
0
0
planktone avatar
Remaster... 😃 Vicces, akár a 4. rész is lehetne a 3. remastere 😃 Ezek mind egy kaptafára mennek, mint a COD-ok, mi értelme remasterelni őket, ha kiadnak egy új részt, ici picit felskiccelt grafikával, illetve pár új pálya, meg picit más köntös, az már felér egy remasterrel 😃
0
0
0
0
💬 5
RaggaBone avatar
@planktone: Látom nem érted úgyhogy tessék itt van " A remaster nem azt jelenti, hogy újraalkotják az egész játékot. Az már a remake. A remastered változatok valóban csak annyit jelentenek, hogy átkerülnek egy másik, korszerűbb platformra, és annak megfelelően megnövelik a felbontást és a sebességet. Esetleg, mert videojátékoknál ezt is meg lehet tenni, hozzácsapnak még pár vizuális trükköt, amit képes kezelni a motor, illetve itt is történhet hibajavítás." - forrás PC GURU. Itt tenném hozzá hogy bőven van még mit javítani a BF3-on. Pl a tv missile bug, connect hibák, hitbox stb...
0
0
0
0
planktone avatar
@RaggaBone: Tudom mit takar a kettő fogalom, de pl a 3. és 4. rész között majd hogy nem erős túlzással csak annyi történt, hogy húztak a felbontáson pár új texture, és köcce szépen kész is.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@planktone: Szerintem a 4 nem is lett szebb csak rombolhatóbb....kicsit nekem ilyen plasztik soldier fílingje van, kicsit meg is bántam a Premiumot anno.
0
0
0
0
planktone avatar
@RaggaBone: Nekem amúgy egész jól bejött a 3, illetve még annó a legelső, illetve a mostani 1., a többiért sajnáltam kiadni az árát 😃
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@planktone: Az 1 és az 5 kivételével megvan mind. Remélem a 6 végre megint vagy jelenkori vagy valami mégjobb témában játszódik majd. Ezt a jövős dolgot nem erőltetném amiről a hírek szólnak.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Ennek kell remaster. Marha ronda az eredeti, főleg a vadászgépes mission.
Meg is lepődtem volna ha az EA valami értelmes remastert készít, ahelyett hogy minimális befektetéssel kiadná újra ugyanazt a játékot...
0
0
0
0
pcboy avatar
steamen 10 euró a premium edition és anno nagyon kimaradt pedig tudom hogy jó, megveszem.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Ekkora hisztit amit egyesek leművelnek......lezs HATODIK RÉSZ IS......valahogy a többi remasternél nem nyavajogtatok ennyit.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@RaggaBone: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Mert mi a baj? Itt azon megy a hiszti hogy nem jön új rész holott tudtommal lesz Battlefield 6. Ezért nem értem hogy mi ez a nagy lázongás. Mafiából nem jön új tudtommal. Azt aláírom hogy mondtam hogy már minden szart remasterelnek, de szerintem ez a játék nem szar. És lesz rendes folytatás is https://gepigeny.hu/hir/allitolag-a-modern-korb…eld-6-3945 Mondjuk utólag most lehet én értettelek félre. Szóval ha igen akkor vedd semmisnek ezt.
0
0
0
0
griff55 avatar
2 év szerencsétlenkedés és kudarc után elvárnám, hogy ne egy remasterrel szúrják ki a rajongók szemét...
Ahogy előttem is írták, a játék mai napig jól néz ki, nem erre kéne pazarolni az idejüket, hanem a BF V óta elvesztett bizalom visszaépítésébe!
0
0
0
0
Dency avatar
És minek a remaster? Még így közel 9 év elteltével is jól néz ki.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Kicsit olyan érzésem volt a hírnél, hogy mintha most ők mennének a CoD után. Ugye ők is visszakanyarodtak a modern érához (mint a BF6 fog a pletykák szerint) és elkezdték a remasterelést is - szintén a modern részekből, mint amilyen a BF3.
0
0
0
0
💬 1
RaggaBone avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Amíg a jó címekhez nyúlnak vissza és adják az új rész mellé én amondó vagyok hagy jöjjön.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Bad Company 2 minőségibb remaster lenne...meg alapjába el kellene felejteni a kiadunk egy játékot 2 évre dolgot és felvirágoztatni a régebbi BF szériákat.
0
0
0
0
💬 5
Doomficko avatar
@Andor1997: Battlefield 2 kene inkabb. Milliokat adnanak el az EA , de hat na hulyek.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Doomficko: Vagy egy 1942-BF2-BFBC remake combó egybe.+ Vietnam és akkor mindenki jól járna azt tolhatná, amit akar.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Kajak, BC2 jó volt anno 😃
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@LordSzalko: Én például sokat gondolkodtam azon,hogy mért nincs olyan FPS ,ami mindent érint. Aki akar 1VH aki akar 2vh...vietnám ,modern és falon rohangálós jövő beli meccseket is tolhatna,személyreszabható szerverekkel pl:1. VH-ban űrfegyverekkel ,vagy az űrben 1. VH fegyverekkel is lehetne veretni. Elvetemült lenne ,de mindenki megvenné,mert ha az egyik kort megunja átmegy másikba...sőőőt! Lenne kis pálya ,nagy pálya ,BR és minden ami kell. Best Buy.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Látom a szemeim előtt a sok sírást, hogy jaj mennyi helyet foglal 😶😢 Amúgy nem lenne rossz, biztos behúznám.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Kifogytak az ötletek, ***a.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
2 órával ezelőtt tettem közzé a Bf3 gépigényénél, várós a dolog, bár szerintem még ma is ütősen néz ki a játék és még mindig sokan tolják. Több értelmét látnám ha 2-t és a 3-at fúzionálnák. Dalian Plant pl már hiányzik egy ideje :/
0
0
0
0
💬 19
enslaved avatar
@RaggaBone: Én csak a 4. résztől játszottam ki a kampányokat, nem bánnám ha mindegyik részét kiadnák, mert sajnos nem támogatták a kontrollert a régebbi részek, nálam meg más nem jöhet szóba.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@enslaved: Tehát 4. résztől kampányoztál csak,de mutival mi van? Azt egérrel toltad nem? És hát ha igen, akkor hogy hogy singleplayert meg kontrollerrel?
0
0
0
0
vyne avatar
@Andor1997: Nem multizik.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Andor1997: Sosem multizok, világ életemben hidegen hagyott, sőt kimondom, kifejezetten gyűlölöm. Hosszú konzolos múlttal bírok, és nem is vagyok hajlandó már mással játszani mint kontrollerrel. Érdekes, a gyerekeim sem akarnak mással, pedig ők nagyon szeretnek egymással játszani online, na de a Sea Of Thieves meg a Deep Rock Galactic, Minecraft, Brawl Stars, Fortnite nem ugyanazok mint mondjuk egy CSGO.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@enslaved: Őszintén én csak a Bad Company 2 kampányt toltam végig, valahogy nekem a Battlefield mindig is a multiról szólt. A 3-at kb a 3ik küldetésig vittem, a 4et talán a másodikig. Nem fogott meg, a BC2 viszont annál inkább. Ott nagyon jól voltak a karakterek. És a mai napig tartom hogy a Bad Company 2 a legnehezebb multiban.
0
0
0
0
gigazte avatar
@RaggaBone: Hát sokkal realisztikusabbnak tűnt a játékmenet az biztos! Jobban érezte az ember a fegyverek közötti különbségeket, és nehezebb is volt az ellenfeleket megölni. Nekem is a Bad Company 2 volt minden szempontból a kedvencem! Valahogy sikerült az egyjátékos kampányban is maradandót alkotniuk.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@gigazte: Valahol furcsállom is hogy még mindig nincs BC 3. Emlékeim szerint jól fogyott és sokan is tolták, valamennyire még ma is, persze messze nem úgy mint a 3-at vagy a 4-et.
0
0
0
0
gigazte avatar
@RaggaBone: Én azért meg is fogadtam, hogy amíg nem a Bad Company 3 lesz a következő Battlefield, addig nem is veszem meg az új részeket! Jó lenne, ha egyszer folytatnák azt is, bőven rá férne már a szériára!
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@gigazte: Valami ilyesmi van nálam is, csak annyi különbséggel hogy az első és második vh-s setting engem nem izgat. De a többi részt mind megszereztem. Talán ez az egyetlen cím amivel így vagyok.
0
0
0
0
enslaved avatar
@RaggaBone: Én csak szeretek egy jót lövöldözni auto aim mellett a kampányokban, az ilyen jellegű játékokban más elvárásom nincs😀
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@enslaved: Amíg csak kampányban teszed, szíved joga! Remélem ha multizol (már ha) akkor auto aim off 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@RaggaBone: Sosem multizom, nem is fogok, ha mégis megtenném, auto aim on😆
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@enslaved: Akkor azt hiszem sokkal jobb hogy csak singleplayert tolsz 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@RaggaBone: Miért, szerinted mindenki kikapcsolja? Ami még érdekes lehetne online játékok esetében a mikrotranzakciók lehetősége, nyilván nem lenne szép dolog a kiadók részéről, meg nem is lesz ilyen soha, de max. akkor lennék hajlandó talán kicsit foglalkozni vele. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy kínlódjak a semmiért.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@enslaved: Megértem és elfogadom, de a multis csalás az nem más mint mások szórakozásának tönkretétele. Megértem ha valaki nem akar időt ölni valamibe hogy jó legyen benne, de akkor könyörgöm ne is lépjen fel szerverre. Rengeteg csaló van sajnos és egyre csak nő a számuk. Én single-ben sem szerettem csalni soha hiszen így pont a lényege vész el, a kihívás. Persze ahányan vagyunk annyi félék, nem is kell magadra venni amit írtam. Csak beszélgetés. 😀
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@RaggaBone: A konzolos auto aim azért nem ugyanaz, mint egy PC-s aimbot. Anélkül joystickkal el se tudnál találni semmi soha az életben 😃 + ha meg van engdve akkor nem csalás.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Mesterlovesz: Pc- oldalon vagyunk ezért én aimbotot feltételeztem 😀 Tudom a kettő közti különbséget és csalásról beszéltünk...nyilván a rásegítés hidegen hagy. Kell is konzolosoknak az egér ellen, bár már ott is lehetne egérrel tolni.
0
0
0
0
enslaved avatar
@RaggaBone: Ahogy Mesterlövész kolléga is írta, ami hivatalosan megengedett, az nem számít csalásnak. Etikai oldalról lehet max. belekötni. Mindenesetre ezek csak játékok, szórakozás az egész, kivéve, amikor valaki ebből él, single módban meg még ennyi jelentősége sincs. Egy DOOM esetében az a jó, hogy mész és darálsz mint egy állat, ez a lényege, míg egy stratégiai, logikai játékban gondolkoznod kell, ez így van rendjén. Egy DOOM - ban pl. ne kelljen már az miatt szívni, hogy elfogyott a lőszer.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@enslaved: Sztori csak a Bad Company óta van benne. Azelött csak botozni lehetett benne. (Őszintén szerintem több értelme is volt a botozásnak) BF Vietnammal kezdtem, azzal nagyon elvoltam.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció