Állítólag a modern korban játszódik majd a Battlefield 6

Szerző: xoki | 2020. June 10. | hír | 42 hozzászólás

A Battlefield 6 megjelenése még elég messze van, ezért nem meglepő módon egyelőre nagyon kevés információ áll a rendelkezésünkre a játékról. Tom Henderson, akinek a Call of Duty: Modern Warfare kiszivárogtatását is köszönhetjük, azt állítja, hogy a következő rész ismét a modern korban játszódik majd. Ezt követően Jeff Grubb a VentureBeat-től szintén megerősítette ennek igazságtartalmát.

Egyelőre annyit tudunk, hogy a Battlefield 6 valamikor 2021-ben fog megjelenni, kizárólag a következő generációra. A legújabb Frostbite Engine hajtja majd, szóval érdekes lesz látni, mit sikerül kihoznia majd a következő generációs hardverekből. Egyébként jövő héten esedékes az EA Play, de kevés esély van rá, hogy már ilyen korán lelepleznék a játékot.

Hozzászólások: 41
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szabcsiadi avatar
Értem én, hogy Battlefield és aránylag jobb, mint egy COD de nem tudom mennyi bőrt lehet még lehúzni az első/második világháborúról. Ahelyett, hogy frissítenék a BF5-t amíg világ a világ pl. Ez azért készül el gyakorlatilag, hogy megmutassák, hogy ilyen a Frostbite engine 5.0 pl. Mondjuk tőlem jöhet, mert biztos aki veterán BF játékos az minden apróbb információt megragadhat, de nem tudom mivel lesz másabb most pl a Multiplayer. 50v50? 😃
0
0
0
0
no avatar
A BF-ekkel az a baj hogy egy idő után nem éri már meg velük játszani mert megunod őket és igazából semmi célod nincs a végére. Ugyanez a COD széria
0
0
0
0
💬 1
NE0NFACE avatar
@Ryptide: Nálam a multiplayer a nyerő. Bf3 629 óra, Bf4 1600 óra, Bf1 620 óra, Bf5 idáig 600 óra.
Régebben Battlefield 2142 éjjel nappal, amíg le nem kapcsolták...
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Rengeteg lehetőség lenne egy modern kori háborúban, csak nem merik meglépni.
Félnek a visszhangtól. Pl.: Kína betiltotta a Bf4-et. Stb.
Túl óvatosak az EA-nál.(Mondjuk a BF-5 megjelenése után szerencsére kirúgtak egy-két vezetőt a rossz döntéseik miatt.)
A sok polkorrekt hangot adna a sérelmeinek rögtön, hogy ez így meg úgy nem jó.
Annak ellenére, hogy a világ valójában mégis ilyen.
Meg lehet nézni a Battlefield 5-öt, hogy a nagy polkorrektség miatt milyen szar lett a játék. Még egy normális zászlót sem kaptak a nácik. Női katonák, női sikolyok a második világháborúban. Nevetséges.
0
0
0
0
bitpork avatar
Sezholjáccódik majd? Nyuggereket kell a közértben megúszni COVID19 idején?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Jó lenne, ha visszakerülne a botozás, mint a régiekben.
0
0
0
0
Maros avatar
Nem is baj számomra! Remélem tesznek bele valami jó vadászgépeket! 😆
0
0
0
0
pcboy avatar
Sajna az nem annyira vonz. Viszont ha nem növekszik meg gépigénye akkor leárazva megveszem.

Raktak volna bf5-be szovjet uniót ésn em csak SZtálingrád mappát hane mmondjuk Don Kanyar.. picit átretusálva egy bf1 lövész mappát don kanyar néven bedobni német vs szovjet választással az már elég epic lett volna.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Warlordcommander avatar
Far Cry primalt próbáltad? 😀
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Beindult EA-nél a pánik gépezet? 😂 Látták hogy népszerű a Warzone meg az új MW a season pass-os multijával úgyhogy gyorsan visszateleportálnak ők is a modern harctérre? Minek? a 3-4 részt a multi tartotta életben, a történet egy forintot se ért egyikben sem, a kampány konkrétan egy látványpékség volt hogy "idenézzz de szíp a Frostbájt engine". Ráadásul a 4-nek a mai napig elég durva aktív játékosbázisa van. Nem lesz könnyű a BF-nek újat húzni. Plusz ugye megint a "legújabb Frostbite engine" amivel már az előző játékoknál is tele volt a fejlesztők zsákja mert baromi nehéz vele dolgozni, de úgy látom megnyerték a következő generációra is 😆 Szomorú hogy senki nem mer valami váratlant, újszerűt lépni mindig ugyanazok a bejáratott lemezek pörögnek csak, ha ezt így folytatják az új generációs konzolok a jelenlegi gen. lerágott csontjain fognak csak nyammogni...
0
0
0
0
💬 3
hekli96 avatar
@Unstoppable: A 4-nek azért van nagy játékos bázisa mert sokaknak a modern éra tetszik amiből jópár éve nincs Battlefield. Nézd meg a hármat, amint bejön a 6 a bf4 szerverek nagyrésze lefog állni vagy üresen (max 10-20 emberrel) fog zakatolni.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Unstoppable: 😂 😂 A COD: Warzone szerintem kajakra jó lett, még én is játszom és vannak benne szép sikereim, annak ellenére h amúgy nem vagyok egy nagy COD-os. Én nem bánom ha valami ,,modern", jó ha valami a múltban is játszódik de valahogy jobban átérzem azt ami ami a jelenben történik.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@Rocky12: Nekem sincs vele bajom bár én szeretem a világháborús és a modern érát is, csak én úgy érzem az elmúlt 10-15 évben a Battlefield akár ha a 2-ig visszamegyünk ezt a modern témát kipörgette. Ha nem tesznek valamit egy jobb sztoriért akkor ez is megint egy tucatlövölde lesz, az ötödik rész tökéletesen bebizonyította hogy csak azzal hogy gyönyörű a játék nem lehet életben tartani hosszú távon...😕
0
0
0
0
no avatar
Kár érte, majd talán a kövi rész. Bár, ha pozitív visszajelzést kap akkor lehet maradnak modern vonalon és az is rip.

Vietnam when?
0
0
0
0
💬 3
tivike avatar
@LordSzalko: Hallod, épp ez volt az első gondolatom. 😀
Amúgy nézzük a jó oldalát! Spórolnak nekünk 60€-t. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@LordSzalko: Én örülnék egy olyan BF2-nek mondjuk, amivel lehet játszani is. BF Vietnam után az összes fegyver papírnak tűnt. Visszarúgás annyi volt, hogy random csapódtak be a golyók.
Viszont a sztorit nem kellene erőltetni. Jó helyette a bot is
0
0
0
0
vyne avatar
Booorinng.. Annyi modern shooter van mar.
Napalmot a nepnek!
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Jajj ne, EA hír. Most megint idegállapotba kerültem, mindig feltépi bennem a sebeket amiket a fiókom elvesztése okozott. 😞
Sebaj, majd jól letorrentezem, a multit úgyse tudták életben tartani az V-ben sem, meg így már legalább minusz 1 adósságuk lesz felém😶
0
0
0
0
💬 15
hekli96 avatar
@kolbaszkarika: A multival csak az a baj, hogy állításuk szerint nem skálázhatóra vannak tervezve a pályák. Csakis 32v32 van egy bazi nagy pályán, számomra totál meghalt benne ezáltal minden taktikai, és minden egyébb élmény.
A 3/4-be teljesen profi volt a 12v12 a conquestre a 24v24 meg a conquest large-ra. A 16v16 meg pörgősebbé illetve taktikusabbá tette az elöbbieket. 64 fős szerókat már akkor is kerűltük, totális káosz volt az egész. (Max ha nem volt kis szerón hely négyünknek akkor elbohóckodtunk rajta amíg nem ment 50 ember fölé aztán szerver csere)
Ha visszahozzák a 3/4-ben lévő rendszert akkor biztosan megveszem amúgy nem. Se az 1-et se az 5-öt egyáltalán nem élveztem, több esélyt nemkapnak amíg csak 64 fős pályák vannak.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@hekli96: Én a BF1-et élveztem, sőt amiatt építettem anno új gépet a megjelenésre, mert 60fps alá esett az open beta. Az V viszont, és nem tudom miért, de abszolút nem tudott elkapni. Pedig 2.vh búza vagyok.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@kolbaszkarika: Mer mi történt a fiókoddal???
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@TRACERHD: Nem küldenek kódot a belépéshez, még úgysem hogy emaileztem a support-tal. Egyszercsak nem válaszoltak többé. Igazából csak ennyire levették a kezüket az országról, mert érdekes hogy amikor pár éve angol számról hívtam őket, 10 perc alatt intézkedtek.
0
0
0
0
vyne avatar
@kolbaszkarika: Hogy erted, hogy nem tudtak eletben tartani a multit? Eleg sokan jatszunk vele meg mindig. 😃
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@vyne: Ezt a kijelentésemet egy nagy nézettségű külföldi toutube videós kijelentésére alapoztam, a tévedés jogát fenntartom 😃 Én nem tudok belépni.
0
0
0
0
vyne avatar
@kolbaszkarika: Remelem nem a getgoodguy mert az allandoan rinyal, mar az elejetol fogva... Nincs kihalva egyaltalan amugy a jatek. Tele vannak a szerverek. 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@vyne: Jackfrags a legjobb.
0
0
0
0
vyne avatar
@TRACERHD: Elejen meg en is neztem. Ma mar egyiket sem. En amugy meg mindig elvezem a jatekot a sok csalo ellenere is, egyedul ez a problemam vele, mas nem.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@vyne: Most BF4-et tolom, 144hz-el profi lettem.
0
0
0
0
vyne avatar
@TRACERHD: Igen, a 144 kurva sokat dob. Azutan nem mesz vissza 60hz-re, legalabbis nem szivesen. 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@vyne: Olyan a 60 mintha fáziskésés lenne benne.
0
0
0
0
vyne avatar
@TRACERHD: Undorito a 60 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@vyne: Következő a 240hz 😆 60 olyan mint egy CRT.
0
0
0
0
vyne avatar
@TRACERHD: 240re csak akkor megyek ha eler oda a tech, hogy 240 fps-t kitoljon 1440-en 😃
Nem szivesen mennek vissza 1080-ra.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Tök mindegy...ha modern lesz akkor mindenki 2.vh vagy vietnámosat akar ha vietnámos lesz akkor meg modern korit szeretnének. :/
0
0
0
0
💬 5
Scorn Face avatar
@bassus16: Furcsa teremtés az ember, soha semmivel nem elégedett. Bár az elégedetlenkedés azért előrébb viszi a delikvenst egyes esetekben. De a hőbörgés korát éljük jó pár területen.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@Scorn Face: Sajnos erre én vagyok a legjobb példa. :/ Bármit szeretnék mindig addig jó ameddig meg nem szerzem. Ha már megvan utána jön a világ legundorítóbb dolga... ,,Mindig az kell ami másnak van"
Játékok terén pedig pont az ellentéte vagyok. Szinte bármilyen játékkal elvagyok ami megtud fogni akár a fizikája, a hangulata vagy szimplán a társaság miatt játszom vele. 😀 Nem igazán volt még olyan érzésem, hogy kidobott pénz volt bármely játékom.
0
0
0
0
kellpenzgepre avatar
@bassus16: Ez van az új AC-vel is.. Azért panaszkodnak, mert más lesz, de ha nem változna, az lenne baj...
0
0
0
0
bassus16 avatar
@kellpenzgepre: Én élveztem az összeset.
A sokak által utált Unity pedig a kedvencem lett. 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Vietnámban játszódna az ***a lenne. Esetleg az összes eddigi BF korszakot egybe gyúrni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció