Megérkeztek az első Ryzen 7 1800X értékelések

Szerző: xoki | 2017. March 02. | hír | 138 hozzászólás

2017. március 2-a egy fontos dátum a PC ipar számára, ugyanis a mai napon jelentek meg az AMD új, erős processzorai.

A mai nap tehát hivatalosan is megjelentek a Ryzen CPU-k, és ezzel együtt lassan elárasztják az internetet az újabb és újabb elemzések és teszteredmények. A nagyobb oldalak, amelyek ezzel foglalkoznak, már közzé is tették értékeléseiket. Rengeteg apróságra kitérnek, de valószínűleg nekünk, játékosoknak az a legfontosabb, hogy vajon a Ryzen 7 1800X milyen teljesítményt nyújt a különböző PC játékokban, amelyek erős CPU-t igényelnek.

A lényeget kiemelve úgy tűnik, a Ryzen nem győz az Intellel szemben ha játékteljesítményről van szó, de sok más esetében megállja helyét és felülkerekedik. Természetesen tökéletes akár 4K-hoz is, és minden játék esetében nagyon közel van az Intel jelenlegi legjobb CPU-jához, és valamelyik esetében ráadásul ugyanazt a szintet éri el. A tesztek alatt általában GTX 1080 volt a CPU mellett. Mindenhol remek játékélményt nyújt, nagyszerű átlag FPS mellett, amelyet ráadásul remek áron szerezhetünk be. Fontos viszont kiemelni, hogy az Intellel szemben nem minden esetben hozza a várt teljesítményt és ez egy közös pont is a legtöbb értékelésben.

Íme néhány ábra, hogy hol is helyezkedik el a Ryzen 7 1800X az összehasonlítási listán:

Mivel ezek a tesztek rengeteg apróságra kitérnek, érdemes ellátogatni valamelyik oldalra azoknak, akik minden részletre kíváncsiak. Linkek:
Kitguru
Hexus
Guru3d

Hozzászólások: 138
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pokman avatar
CSAK 3 DOLOG:

1.most komolyan , ti csak annyit néztetek meg, hogy hol helyezkedik el a "rangsorban" !!!!!!?????

2.nézzetek már jobban körül emberek és mielőtt egyből leírnátok nézzetek meg még pár tesztet más oldalon is !!!!!!!!!!!!!!

3.az nvidia nem azon törte magát amikor kiadta az 1080-at, hogy a majd hónapok múlva megjelenő új AMD procihoz igazodjon, hiszen mikor kijött a ryzenről nem is tudtunk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Mondtam én ,hogy ebből megint magyarázkodás lesz! Ha nem tetszik nekik az Nvidia Csúcs VGA akkor tegyenek AMD "CSÚCS" VGA-t! Ja az sincs nekik! 😂

Szánalom az egész gyerekek!

Azt alá írom, hogy melóra tökéletes lesz, de abból is csak ez a 1800X, mert ár/teljesítmény arányban ez oda tényleg jó vétel!
0
0
0
0
xeon pc game avatar
A rosszul megválasztott marketingnek meg van az eredménye ha hinni lehet a "pletykáknak" .A tesztek nyilvánossá tétele után az Európai egyik legjobb web áruházában a Ryzen előrendelések 21%-át lemondták.[LINK] Sikerült megismételniük ugyan azt a marketing balfogást mint az Fx Buldózer mindent visz mint a piros hetes.[LINK]Végignézve több neves külföldi oldalt a Ryzen tesztet cikket egyre jobban az az érzésem inkább való munkaállomásba vagy hasonló munkafolyamatokra erre kellet volna kihegyezni a reklám opciót és most nem kellene magyarázkodni. Munkára biztosan kiváló lesz a sok mag sok szál viszont high end gamereknek marad az intel i7 7700k. Játékra a 1600-1500 széria lesz érdekes magasabb órajel 4 mag 8 szál. Ettől függetlenül jónak tartom az irányt a marketing osztályt viszont meneszteném.
0
0
0
0
no avatar
Jó nagyot koppant az AMD.Ezt a majd jobb lesz dumát meg hagyjuk már,nem lesz jobb.Talán 5év múlva lesz használható amire az Intel már lehagyja egy századdal.Inkább maradok az intel vásárlásánál.Majd a videókártyára kíváncsi leszek hogy az is koppanni fog-e majd.😂
0
0
0
0
csuz-li avatar
Nem értem sokak problémáját. Azt kaptuk, amit ígértek: olcsóbban ugyan azt a teljesítményt kapod. Itt hadd idézzek a prohardver tesztjéből:
" az 1800X "mindössze" 499 dollárba kerül, amihez legközelebb árban az i7-6800K van a maga 440 dolláros árával, viszont annál jóval magasabb, az 1100 dollárba kerülő i7-6900K-val összemérhető, pontosabban azt meghaladó teljesítményt kapunk,"

És akkor még nem beszéltünk a minden tesztben szereplő szoftveres (pl.: BIOS) problémáról, ami ugye minden új architektúránál fenn áll a megjelenéskor. Tehát az ár/érték arány várhatóan még jobb lesz rövid időn belül, pedig már így is elég fényes.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Itt leginkább az órajellel van a baj. Egy r7 1700-as 1 szálon kap 149 pontot, az i7 7700k pedig 190-et (Játékokban is ennyi a különbség köztük, mert még nem képesek 8 száltól többet kihasználni). Csak az AMD 3GHz-en megy, az intel pedig 4.2-őn. Ha a 4 magos 8 szálas processzorukat majd 4GHz fölé lövik akkor elvileg foglya hozni majd ennek az I7-esnek a szintjét. Jelenleg ezek a 8magoso procik még nem játékra valók úgy AMD oldalról, mint intel oldalról. Ellenben majd az R5-ösök elég best-buy-ok lesznek majd játékok szempontjából.
0
0
0
0
kornel244 avatar
Most nem azért de megint csak magyarázkodik az AMD és megint jönnek a "majd" dolgok.... Ennyi év után ez már vér ciki 😊
0
0
0
0
gaborw avatar
A lemaradásról az AMD is tud, a cég szakemberei szerint a problémát részben a Windows alatti folyamatszinkronizáláshoz alkalmazott HPET (nagyfelbontású hardveres időzítő) és az AMD AVFS szenzorainak ütemezése közötti konfliktus okozza, ami miatt a processzor órajele olykor az optimális tartományon kívül esik (alacsonyabb). A cég már dolgozik a probléma szoftveres javításán, az jó esetben egy hónapon belül megérkezhet.
A kiábrándító jelenség nem új, hasonlót legutóbb az Skylake/Kabe Lake közvetlen felmenőjének számító Nehalem esetében láthattunk, amivel az Intel épp az SMT-t (Hyper-Threading) hozta vissza. Az első Core i7-ek szinte minden alkalmazásban remekül teljesítettek, a játékokat kivéve, ahol szinte pontosan az előd Core 2 Quad processzorok teljesítményét hozták. Az optimalizálatlanságból eredő problémákat végül pár hónap alatt kiküszöbölték, a játékokat pedig azóta a Nehalemmel született mikroarchitektúra-családhoz igazítják.
Emellett ott van a már említett szoftver oldali optimalizáció kvázi teljes hiánya (pl. játékok alatt), a videokártya meghajtókról nem is beszélve. A konkurens Nvidia vélhetően nem törte össze magát drivereinek Ryzen optimalizációja miatt, újabb csúcs Radeon híján pedig kénytelen voltak GeForce GTX 1080-ra vagy Titan X-re "fanyalodni" a tesztelők.
0
0
0
0
xeon pc game avatar
Talán mindenki fel tudja idézni azt a magyar népmesét, melyben Mátyás király igyekezett megtréfálni egyik rakoncátlan alattvalóját, így olyan kéréssel fordult hozzá, melyről úgy vélte, hogy teljesíthetetlen. A király kérése az volt, hogy kapjon is ajándékot, meg nem is. viccet félretéve Ez volt az első gondolatom a tesztek tükrében. A ryzen hozott is meg nem is de- Ez egy 14 nm-es LPP node-on készült lapka ami hatalmas előremutató lépés és teljesen uj technológiai kihívás A bios és driver problémák rendezése után jobb lesz a ryzen ről alkotott kép szerintem. Viszont a I7 4790 vagy hasonló teljesítménnyel biró hardver tulajoknak nem érdemes váltani szerintem.Kicsit emlékeztet az FX indulásra ott is pocsék volt a marketing. Sok sikert kivánok a Ryzenek jó felé haladnak.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Most megnézve egy-két tesztet, szerintem hülyeség egyből a játékteljesítményt nézni. Szimpla optimalizálás. 3D Mark-ban, valamint egyéb benchmarkokban már otthagyja az intel-t. Szerintem az ítélettel várjunk még 1-2 hónapot, mire megjönnek az R5-ösök R3-asok. Minden esetre a munkateljesítménye több mint elég meggyőző.
Várjunk kicsit a frissítésekre stb, aztán majd ha akkor sem hoz jobbat a játékokban, akkor workstation procit hozott az AMD... 😃
0
0
0
0
no avatar
Kornel244:Ne aggódj,én is úgy voltam vele.Az elsőre amit kinéztem magamnak i5-6600k volt,aztán amikor meghallottam,hogy mostanság jön AMD fronton az "olcsóbb" alternatíva,egyből úgy voltam vele én is,hogy lehet,hogy jobb választás,pláne azok után amiket reklámoztak.Mondjuk én az R5-ben keresgéltem,de ezek után nem biztos,hogy megvárom a nyarat a gép építéssel.
Szerintem ezek után az intel se fog árat csökkenteni,mert nem hiszem,hogy nagyon fenyegetve éreznék magukat.
0
0
0
0
no avatar
Minden esetre, ha ez így marad javítás nélkül, az hatalmas érvágás lenne az AMD-nek.
0
0
0
0
kornel244 avatar
Adamsfamily Lehet naivan hangzik de én már azon gondolkodtam hogy ezzel a procival építek egy csúcs gépet játékra viszonylag olcsón, és jött a valóság 😊😠
0
0
0
0
no avatar
Annál arra emlékszek, hogy kb. mindenhol gyengébben szerepelt még az i5-öknél is, nemhogy i7-nél.
0
0
0
0
HGabe avatar
Slenderman.
Szerintem.... Szubjektív vélemény:
Nem biztos, hogy ez véletlen.
Már a 8350 is jobb volt munkafolyamatokban, mint némelyik i7-es Intel.
0
0
0
0
no avatar
De amúgy valami nagyon nagy szoftverhiba/alaplaphiba/egyéb bug sem kizárt, mert nem egy kettö renderelö meg egyéb munkára való programokban csúnyán lemosta a sokkal drágább Inteleket, de játékokban való tudása nem ezt tükrözi. Ha ez a helyzet, akkor meg nagyon elhamarkodták ezt a megjelenést, Q2/Q3-ban kellett volna kiadni a kicsi Ryzenekkel.
0
0
0
0
HGabe avatar
Mindig elmondom az elején, hogy amatőr vagyok, és általában inkább a saját szememnek hiszek, mert a tesztek folyamatába egy videón nem igazán látunk bele.
A Matt által linkelt videó azért fura így elsőre, mert saját szememmel, élőben volt szerencsém meglesni, ahogy egy egy 6700k+GTX 1080 pároson az Overwatch 180 közeli FPS-sel futott, így a 7700k+GTX 1080-nál a 154-et kicsit keveslem.
A BF1-nél is hasonló a szitu, a fent említett konfigon 160 körül mocorgott az FPS, és 150 alá sosem ment.
Szóval kétségesek ezek a tesztek.

Az, hogy az AMD most mit ér el, az szerintem teljesen mindegy.
Olyan 1.5 évtizeddel ezelőtt megérte, mert volt annyi erő az AMD processzoraiban, hogy versenyképesek legyenek, árban viszont sokkal jobban álltak. Most árban a játékosokat célozzák meg, teljesítményben viszont a munkafolyamatokat. Ez így nem egészen jó.
Az sem egészen jó, hogy 7reklámozzák, mennyivel olcsóbbak, de mivel sokkal komolyabb (gyk.: drágább) hűtő kell hozzá, meg sokkal erősebb (és drágább) táp, ezért már nem is olyan sokkal olcsóbb az az AMD. ha meg azt is hozzárakom, hogy egy full AMD konfig 5 120 óra alatt zabál meg annyi áramot, mint egy Intel+nvidia 190 óra alatt, akkor még borúsabb a kép.

Kövezzetek meg, de ezzel az erővel akkor, vegyes használatra egy "régi" 4820K (75.000Ft körül van), ha meg játék, akkor egy i5 bőven elegendő, ha FullHD a cél. (Aki a 4k-t célozza meg, annak érdemes elgondolkodni egy i7-sben).

Azokat pedig, akik AMD-t választanak, nem kell leszólni.
Sem okunk, sem joguk. Ők is emberek, saját gondolatokkal, elképzelésekkel, ízléssel.

(Szerk: Minket se nézzetek le, AMD-s kollégák. 😃😉
0
0
0
0
no avatar
Nem egy teszt, konkrétan 10+ tesztoldal többször is lefuttatta a teszteket, valahol még a rendszert is újrarakták, és 1080p-benindenhol ennyit tud. GPU limit kizárva, kb mindenhol GTX1080 vagy hasonlóan erös kártyával tesztelték. Még az AMD-nek is írtak többen, a válasz az volt hogy kapcsolják ki az SMT-t meg ilyesmik. Biztos mindegyiket az Intel fizette le, amikor közben a nem játékprogramokban csúnyán megverte a sokkal drágább Inteleket.
0
0
0
0
isti23 avatar
Slenderman Azt állítod hogy logikusan vásárolsz dolgokat, és egy teszt alapján ítélsz?
0
0
0
0
no avatar
atemi105: Ezt mondtam én is. Munkára nagyon is versenyképes. Csak legtöbben nem erre fogják föként használni/nem erre várták. Én fanboy? 😂

Azért van HD7950-em 😆. Engem nem érdekel milyen márka vagy neve van. Nyújtson teljesítményt. Ennyi. Régebben ezért is vettem 7950-et GTX670 helyett mert szimplán jobb döntés volt. Ennyi. Az eszem nem ment el teljesen akkor sem, ezért vettem i5-3470-et FX-8320 vag 8350 helyett.

Az meg hogy ezt meg azt ígér az AMD és erre alapozni bármit is, az szerintem Sas-kabaréba való. Ez az igazság.
0
0
0
0
gamer09 avatar
https://www.youtube.com/watch?v=4cBSJAj-GZQ Kisebb csatornák tesztjeit is érdemes nézni.
0
0
0
0
TheXperia avatar
Annyira tetszik, hogy védik a kis AMD procikat 😀 Sok ember nagyon megviselt a tudása.
0
0
0
0
FoLey avatar
Sok idióta egy teszt és első benyomások alapján itéli már el...
Bitporknak teljes mértékben igaza van!
0
0
0
0
no avatar
Na igen es akkor jonnek az ertelmesebbek sorra hogy az amd igy lebogott ugy le bogott... errol csak 2 dolgot ez ugye mindenki tisztaba van vele hogy mag/szal -val az i7 6900k-t celozza meg ami ugye bar 280-300 ezer kozt mozog ez meg legfelso hatara otthon is max 200 lesz. Ja es hogy maga az ora jele is nagyobb hat ohm akk marad az amd. Milyen szomoru dologmar hogy a szamitogep teljesitmenyenek viszonyitasi alapja a jatekok... ja meg arra leszek majd kivancsi hogy egy i7 6900k hogy fogy teljesiteni az uj amd vidikarival oszhangban biztos ugyan ugy mint egy nvidiaval... es en megvarok meg egy ertelmes AsRock alaplapot valami felhasznalo( programozok, desinger, maker) viszajelzesekbol ki spekelt chipsettel... SZAMITOgepem lesz nem JATEKgepem...
0
0
0
0
Matthew1994 avatar
[LINK] Szerintem ezzel várjunk még... Ne is temessük és ne is akasszuk az aranyérmet az AMD nyakába mert itt még a világon semmi sem végleges.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ígéretekkel tele a padlás.
0
0
0
0
atemi105 avatar
Slenderman: Fanboy.
Amúgy meg arról persze senki sem beszél itt, hogy akárcsak az i7-ek, a ryzen 7-ek NEM CSAK játékra vannak.
Renderelésre, high quality Streamelésre és hasonló extrém prociigényes dolgokra is használhatók, amikben az 1800x nagyon is jó.
Ha játszani akartok, várjátok meg az Ryzen 5-öket. I5 szint I3 ár(legalább is ezt igérik)
0
0
0
0
TheXperia avatar
Intel meg AMD fanboy dolgokat jó olvasni 😀 kiderül Intel fan lettem 😆DD lebuktam 😞

Lehet, hogy még 4 évig dolgozhatnának vele tovább. Kevés volt a 4 év nekik. Sebaj majd 2056-ra csak jó lesz 😉
0
0
0
0
visor261 avatar
SilverSinger: te meg miről beszélsz? Eddigis azok voltak 😃

Meg csak én jötten át egy másik dimenzióból? "Munkára Ryzen, játékra Intel." Ahonnan én jöttem ott az volt a jelszó hogy "Intel munkára, amd játékra".

Ja és én addig nem pártolok sehova míg netán innen valaki fel nem rak egy saját tesztet hogy mit tud a proci. De ez a napi szinten új semmitmondó hír + nem hozhatják nyílvánosságra a tesztelők a proci tudását csak x napon egy nagy feketepont az amd-nek tőlem.
0
0
0
0
no avatar
Igen de mennyiért? Intel is el van szállva árak terén, de átlag gamernek hova fog kelleni az 500$-os AMD amikor a 200-220$-os i5 veri játékokban? Régen egy i5 2500k megjelenési ára 50000 forint körül volt. Ma ez 70000 forint körül van mert nincs ellenfele. Ezeket a teszteket látva nem is lesz.

Simon21: Ez nem fanboykodás. Ha nem vetted volna észre az AMD az utóbbi lassacskán 6 éve ezt játsza, az Intel meg megteheti hogy drágán ad mindent mert nincs konkurencia.
0
0
0
0
Simon21 avatar
Szerintem hagyjuk abba vitázást, jöjjön ki a teljes széria és akkor meg látjuk, lehet nem fog változni semmi lehet, hogy igen ki tudja! Az AMD fanboyok védik az új procit az Intel fanboyok meg "Hát ennyit ér az AMD" Szerintem abba kéne hagyni ezt a sok hülyeséget, mert már annak kínos az egész szövegelés és "háborúsdi" aki csak nézi a "hozzászólásokat" vagyis egyszóval "MINDENKI NYUGODJON LE A PICSÁBA" Spoiler!
Meg amúgy is nézzenek körbe a nagypofájú emberkék az interneten, sok helyen igenis hozza az elvárt teljesítmény!
0
0
0
0
no avatar
Talán azért mutatnak mást mert más videókártyával meg más tesztkörnyezetbe tesztelték? 😊 csak egy tipp
0
0
0
0
bitpork avatar
Nem értem én ezt. Nem lehet vitatni, hogy ez a széria már most (amikor rendes supportja még nem is van - se bios se semmi optimalizálás) jobban teljesít mint amit anno az amd nyújtani tudott. Játszani nem a legjobb? Na bumm. Az ára még mindig jobb mint sok intelnek és biza a 4 magosok között megállja a helyét.
Erre megy a fika ezerrel.
0
0
0
0
isti23 avatar
Érdekes a többi teszten igenis hozza a szintet! Ne egy teszt alapján ítéljünk már emberek...
0
0
0
0
TheXperia avatar
Ahahaah na mivan AMD fanok. Játékra teljesen beégett kb.. Sebaj ismét jót nevettem ezen, hogy 4 év alatt ezt érték el. Ennyi idő alatt már több kéne, de megértem másodiknak is kell lenni valakinek.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
Srácok, b*sszameg várjatok már még egy keveset, még nem is kaphatóak, de már mindenki leszarozza. Rengeteg teszt került ki, és nem pont ugyanazt az eredményt mutatják, és nem tudjuk miért. Lehet, hogy valóban hibás biost kapott néhány lap, azért ilyen. Várni kell vele, és meglátjuk. Bár itt a hozzászólók háromnegyede nem is akar váltani, de azért megy a rage...
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Ez az 1800X 4k gamingre van (ha a creator felhasználástól most eltekintünk), nekünk átlagos magyar fullHD gamereknek tökmindegy, hogy hogy teljesít.

Tehát erről 4k benchmarkokat várjunk, aki meg fullHD benchmarkot akar az várhat szeptemberig, hogy a 4, 6 magosok hogy teljesítenek a hasonló árú Intelek ellen. Mert azért valljuk be, a magyar közönséget inkább ez érinti, most komolyan, kinek van itt 7700K ja?

És ha az architektúra ugyanaz csak épp a magok száma feleannyi, hasolnló teljesítményt nyújthatnak, mint 8 magos társaik akiknek a felét úgysem használjuk ki.
0
0
0
0
no avatar
Kornel244:Szerintem a videokártyáikkal nincs gond.A GTX1060-nál például olcsóbb az rx 480-ból a 8 gigás és teljesítményben van ami alatt leveri.
De az tény,hogy lett volna esélyük bizonyítani,beharangozták,hogy mennyire jó ár/érték arányban jönnek a processzoraik,meg milyen erősek,keveset fogyasztanak,stb.
Szerintem nem mindenki azért vesz intelt,mert fanboy,hanem sokan például most is bíztak benne,hogy felzárkóznak és lesz értelme amd processzort venni.
Nézegettem teszteket két R7-ről is és az a 65-95W tdp sehol sincs,fogyasztásban majdnem a legszarabb volt.
0
0
0
0
no avatar
Ezek a Intel vs AMD veszekedések kezdenek szórakoztatóbbak lenni mint a Mónika Show 😂
0
0
0
0
no avatar
Valami ilyesmire számítottam. Renderelés, munka meg ilyesmikre tényleg jó, jobb is mint pár top Intel, de játékok terén nincs egy szinten az Intellel.

Bulldozer szindrómás ez is: nagy beharangozás, alaposan kiválogatott játékok megmutogatása AMD Show-kon amik amúgy is jól mennek AMD-n, (a játékok 10%-a vagy annyi se) aztán meg jön a magyarázkodás hogy ezért meg azért teljesít a játékokban 20-30%-kal rosszabbul, mint az akár olcsóbb Intel i5, meg hogy szegény AMD-nek a gonosz fejlesztök játékai nem tudják kihasználni a 600000000 magját meg 10000000000000 szálát, amire majd jön a patch 2 hónap múlva, ami javít rajta 10%-ot, amivel még mindig jobb lesz az Intel, erre majd kijön 1-1,5 év múlva egy javításnak gúnyolt új széria, amit alapból kellett volna kiadni eredetileg, aminél az Intel újból jobb teljesítményt fog nyújtani az akkori ugyan abban az évben megjelent procijaival. GE©I UNALMAS

Ugyan ez volt anno 2011-ben is, hogy na majd a mostantól megjelenö játékok kihasználják majd az AMD 8 magját a játékok. 2017 van, szerintem nem kell elmondani, hogy ez a terv hogy végzödött számukra.

Legalább videókártyákból jókat csinálnak, és nem b@sznak a támogatásukra pár év múlva, mint az nVidia.
0
0
0
0
santakigyo avatar
De nem rossz az és majd lesz még optimalizálva és majd ha jön jó lap hozzá és majd ha a bios meg szoftveres támogatás meg a többi akkor oda fogja verni az intelt.Tökre megéri berendelni így elsőre vagy nem?????
Kell még neki idő.Nagyon szép amit mutatott de ,hogy egy komplett gépet köré építsek ott még nem tartunk.
Jelen pillanatban úgy tekintek erre,hogy még nem rajtolt el.Szóval várok tovább.
0
0
0
0
istvan92 avatar
nem szeretek találgatni de valoszinü hogy csili vili nagy bejelenés utána meg vakargatjak a fejüket akik erre vártak. volt amd procim is meg kártyám is de amikor váltottam intelre meg nvidiára akkor észrevehető volt a változás. pl hüvösebb lett a szoba 😃
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
1-et találhatsz Pityu 😂
0
0
0
0
kornel244 avatar
istvan92 Valószínűleg igen , én most reménykedtem utoljára AMD termékben... 😠
0
0
0
0
istvan92 avatar
a radeon rx vega is igy fog járni vajon ?
0
0
0
0
no avatar
Azt azért tegyük hozzá, hogy az r7 1800x egy túlárazott processzor. Az r7 1700 100 dollárral olcsóbb és szinte hozza a szintjét.
Az meg egy másik téma, hogy honnan vannak ezek az eredmények, mert én a Bitwit, a Techdeals és a Paul's hardware csatornákon egyáltalán nem láttam ezeket a hatalmas szakadékokat az i7 7700k és az r7 1800x között, hanem csak átlagban 10 fps-el volt gyengébb az AMD.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Gondoltam hogy az AMD fanok oldaláról jön a magyarázkodás meg majd az AMD oldaláról is fog jönni ahogy eddig is lenni szokott. Na én ezt untam meg az AMD-nél, mindent hatalmas pofával bejelentenek hogy ez majd így meg úgy aztán a megjelenés után meg jön a magyarázkodás hogy hát azért nem mert! Nagyon szánalmas már tényleg. Évek óta ezt csinálják mind Cpu mind Vga terén!😕
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Ez nem egy gamer proci, tehát a fenti teszteknél 4 ből 3 irreleváns.
0
0
0
0
kornel244 avatar
Terorpista Te tényleg azt hiszed hogy ezek az eredmények komoly mértékben fognak váltózni?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció