Még a The Witcher 3 rekordját is lekörözte a Cyberpunk 2077

Szerző: xoki | 2022. September 30. | hír | 28 hozzászólás

A Cyberpunk: Edgerunners című anime körülbelül két héttel ezelőtt debütált a Netflixen, amely azóta a Cyberpunk 2077 népszerűségét is jelentősen megdobta. Rengeteg játékos tért vissza a játékhoz, illetve sok újdonsült rajongóra is szert tettek. Mindez ahhoz vezetett, hogy a Cyberpunk 2077 még a The Witcher 3 egyidejű játékosszámának rekordját is lekörözte.

A Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 rajtja sem volt zökkenőmentes, de a két játék közül az utóbbi jóval sikeresebb volt. Néhány hibajavítás után a The Witcher 3 lett a valaha készült legjobb RPG-k egyike, de érdekes módon több komolyabb patch, next-gen megjelenés és az anime sikerének köszönhetően a Cyberpunk 2077 is felzárkózott, olyannyira, hogy még a The Witcher 3 egyidejű játékosainak rekordját is lepipálta a Steamen. A múlt hétvégén ugyanis átlépte a 104 000 játékost, miközben a The Witcher 3 rekordja 103 329 volt. Mindezeken felül a felhasználók többsége pozitívan értékelte a játékot, így az összesített értékelés pedig „Többnyire pozitív” pozitív lett.

A CD Projekt Red múlt héten elárulta, hogy az összes platformot figyelembe véve naponta egymillióan játszottak a játékukkal. A frissítések jelenleg szünetelnek, de 2023-ban további javítások és a Phantom Liberty kiegészítő is befut majd.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 28
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sokat javult pc-n. Amit én észrevettem: jobban fut és szebb lett, a tömeg már érzékelhető, mind emberekben mind járművekben, élettel telibb a világ, drasztikusan kevesebb bug. Két küldetéssel kapcsolatos hiba jelentkezett nálam: egy rendőrségi balhét nem sikerült befejezni, mindenkit kinyírtam, a helyszín biztosítva bizonyítékok begyűjtve mégis befejezetlennek jelöli. Mellék melónál az ágyék égős figura úgy elfutott, hogy azóta sem találom és folyamatosan azt írja, hogy "döntsd el, segítesz e".
0
0
0
0
downuser avatar
Talán három mellékküldetést raktak bele, azt elég gyorsan végigvittem. Most megint csak céltalankodok. Muszáj leszek újra keresni egy utcai bandát Pacifikán, akiken kitölthetem az alkalmankénti szabadidőmet.

Nem fogok új kampányt kezdeni, ahhoz már túl idős vagyok 😂 inkább tolom tovább az AC Valhallát, a Ragnaröknek még igencsak az elején vagyok, utána jöhet a Helheim-kiegészítő.
0
3
0
0
💬 6
xCube avatar
@downuser:
Nem fogok új kampányt kezdeni, ahhoz már túl idős vagyok


Wat? 🤔
0
0
0
0
downuser avatar
@xCube: 😄
Arra kívántam utalni, hogy új végigjátszást nem tervezek a CP-vel, inkább mással játszok, ami szintén ugyanannyi időt emésztene fel, mint egy új CP-kampány.
0
0
0
0
xCube avatar
@downuser: Ja értem :D . Milyen utat választottál az első végigjátszásnál?
0
0
0
0
no avatar
@downuser:
Nem fogok új kampányt kezdeni, ahhoz már túl idős vagyok 😂 inkább tolom tovább az AC Valhallát, a Ragnaröknek még igencsak az elején vagyok, utána jöhet a Helheim-kiegészítő.


Köszönjük a hasznos információt. :D
0
0
0
0
downuser avatar
@Lacdika: Szívesen. 500 ft lesz.

🤣😁
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
En is toltam pont a nagy hype elott, mielott mindenki felkapta volna ujbol! :D

Most is azt jatszanam, ha kozben nem jott volna ki a Judgment gyujtemenyes kiadasa Steamen, most azokrol nem birok leszakadni! :D A mellekkuldetesek annyira pihentek benne! XD Elso reszebe beletettem vagy 80 orat, a 2. reszet meg csak most kezdtem.:)))
0
3
0
0
kovb677 avatar
Nem rossz játék de még mindig baromi drága, alcdkeysen is 50 euró. Aki meg kalózkodik az ne legyen annyira büszke magára hogy lopja a játékot.
1
4
1
0
💬 12
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@kovb677: Nem draga, csak dolgozni kell rendesen. (Zoldseg kommentre, zoldseg valasz...:D)
0
0
0
0
kovb677 avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Inkább megvárom amíg lemegy az ára, sokszor inkább kivárom azt az 1-2 évet.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Hát 21 ezer forint ha belegondolsz az sok pénz még mindig. :D Abból lehet sok mindent venni nem csak 1 játékot.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@kovb677: Az igazság az, hogy aki a termékét eladásra kínálja magasról tojik rá, hogy a vevőnek van rá vagy nincs Megveszi akinek van.
Jelen esetben ez a játék régóta fenntvan warez oldalakon, de egyéb kulcsos oldalakról is apró pénzért beszerezhető volt jó ideje biztos. A gyatra rajt után pl konzolokon pár darab ezresért belehetett szerezni.
Igazság szerint az nem szerezte még meg fél vagy negyed áron aki nem is akarta igazán.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@santakigyo: PC-re még mindig drága ahogy nézem az oldalakat, de igazad van ebben amúgy. Hát nem feltétlen akarta mindenki megvenni azonnal a játékot mert lehet másikkal játszott amit jobban kedvelt és lehet most megakarja venni ezt mert megtetszett neki.
0
0
0
1
santakigyo avatar
@kovb677: Persze, nem is azért írtam amit. Tudom sokan kivártak és nem vették meg.De a tény attól még ottvan, ez már egy régi játék, teljes árat nem ér.
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@kovb677: Nem sok, csak semmiböl nehéz bármit is venni
Magyarország jobban teljesít
0
0
1
0
PotykaPal avatar
@kovb677: Steamen 50%-os leárazás volt a múlt héten. 29.99 Euro volt... na majd legközelebb nézz körül, mert gyakran vannak ilyen leárazások...
1
0
0
0
kovb677 avatar
@PotykaPal: Még az is sok érte nekem, álltalában megvárom hogy nagyon olcsó legyen már a gta 5 is évek óta csak 9-10 euro de köszönöm.

Steam sajnos nem fogadja el paysafecardot szóval ott nem nagyon veszek semmit csak külső oldalakról kulcsot.
0
0
0
1
PotykaPal avatar
@kovb677: Szépen le fog menni az ára. A Witcher 3-nak is lement az ára szépen..., van, hogy 5-6 Euróért meg lehet venni, szóval csak türelem. A jó játékok, jók maradnak sok év után is és a rossz kezdés ellenére a Cyberpunk csak javult és még egy kiegészítő is jön, szerintem legalább plusz 15 óra extra tartalommal. Majd érdemes lesz megvenni leárazva egyben mindennel.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@PotykaPal: Igen. Mi a véleményed a GTA 6 leakekről?
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@kovb677: Úgy olvastam, hogy valódi leakekről van szó, a Rockstar Games is megerősítette. Megnéztem az összes videót róla, egyelőre túl sok mindent nem lehetett belőle leszűrni (szerintem). Alap felállás, nő-férfi páros, maximum ilyeneket. A grafika meg a játék még Alpha fázisba sem lépett...
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Habár én a megjelenés után nem sokkal végig is vittem a CP77-et most megint ránéztem és egy 67gb-os frissítés fogadott a 2 lemezes verzió telepítése közben.

Amit észrevettem : szebbek lettek a fények, a csillogás eltűnt a karakterekről. Mintha részletesebb lenne a falak dekorációja, több tag stb...és FPS számban, ha nem is sokat, de nőtt és jobb a szemnek. (2orat játszottam csak)
0
0
0
0
no avatar
Nem egészen ide tartozik, de a Witcher 3 next-gen verziója készül?
0
3
0
0
💬 3
Legendrush27 avatar
@arnold892: A kitűzött cél dátum 2022 Q4 így bármikor jöhet.
1
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@arnold892: Bizony, jonni fog meg elvileg iden! :) A teli honapokra kivako lesz! :)
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Bizony... a gép befűti majd a házat a sok ray tracing miatt... 😁
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció